DJI Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranOsmo pocket endast $ 349 på dji.com08 Mars
Befordran13% rabatt på mavic 2 på dji.com01 Mars
KupongSenaste DJI Erbjudanden: upp till 50% rabatt02 januari
KupongDJI Erbjudande för medlemmar: Upp till 50% rabatt för Senaste Erbjudanden, Födelsedag Gåvor och myck01 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

DJI Recension

Butiken har både professionella tillbehör för fotografering och filmning, liksom ett brett utbud av tjänster för redigering, skydd och fotovideo-bearbetningsprogramvara, som du kan få tillgång till gratis, eftersom du är DJI-kund. Bland de mest eftertraktade produkterna från denna återförsäljare är kamerastabilisatorer, tillgängliga för professionella kameror såväl som för videokameror och GoPro-enheter. Andra produkter inkluderar selfie-pinnar, drönare, robotar, styrenheter, audio-videosändare, liksom markstationer och trådlösa inspelnings- och kontrollprogram. Produkterna är noggrant utvalda och organiserade i väl definierade kategorier för varje användare, beroende på syftet med deras användning, erfarenhetsnivå och budget.

Användbar information om DJI

Leveransen sker genom säkra och professionella transporttjänster, som FedEx och DHL, för att säkerställa en intakt leverans av dina produkter. Leveransen är gratis för beställningar vars värde når $ 89, och annars måste du betala en extra fraktavgift. Produkterna kan returneras inom 14 dagar efter mottagandet, för att byta, byta ut dem eller för att få tillbaka pengarna. Köpet kan endast göras via online-betalningsmetoder, utan möjlighet att betala kontanter, genom ett återbetalningssystem. Således kan du använda betalkort eller kreditkort Visa, MasterCard, American Express, Discover eller JCB eller PayPal, samt banköverföring.

Info om hur man använder en DJI kupongkod

För att använda och validera en DJI-kupongkod behöver du bara ange koden i ett speciellt utrymme på inköpsidan, där, om det är giltigt, kommer kupongvärdet att tillämpas automatiskt på din totala beställning. .

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker