DJI Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranDJI kampanjerbjudande för våren: 30% rabatt30 Maj
KupongBästa DJI kampanjkod: 5% rabatt för alla beställningar24 augusti
BefordranDJI kampanjerbjudande för denna månad: extra 20% rabatt för renoverade drönare08 Maj
KupongKampanjkod på DJI.com: 33% rabatt på utvalda varor20 november

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad DJI säljer Sverige

DJIs produkter skapades med tanke på en idé, en dröm, en kreativitet, presenterade som en vision för innovatörer att skapa med talang och för detta erbjuder det de nödvändiga verktygen för att fånga varje ögonblick. I DJI hittar du ett kamerasystem med flygning så att varje rörelse registreras mellan bilder och fantastiska videor. Det är därför de är engagerade i ständig innovation, alltid fokuserade på att förvandla sin tekniska utrustning med dynamisk och lättanvänd design.

DJI har kontor i olika delar av världen så var och en är fokuserad på samma vision, DJI har varit på frammarsch och omdefinierat systemet för industrier samtidigt som de erbjuder sina kunder det nödvändiga materialet så att de kan skapa med framgång, i på samma sätt som det ger nya perspektiv till deras arbete, vilket skapar förtroende för vart och ett av deras team.

DJI är inte bara närvarande för proffs inom filmbranschen, utan också en grupp begåvade ungdomar som snabbt, enkelt och säkert kan utforska kreativitetens värld. DJI har produkter av sitt eget varumärke så att du kan hitta bland dem för professionell, kortfilm, utbildning och evenemang, såväl som för företag för allmän säkerhet, elektricitet, olja och gas, lufttopografi och AEC, jordbruk, Explore.

Hur DJI skickar beställningar till Sverige

Hos DJI levereras dina produkter genom kurirlogistikföretag som FedEx, DHL och UPS, och leveranstiden för dina paket beräknas till 3 till 15 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder DJI Sverige?

Vid denna tidpunkt kan du få 20 % rabatt med en kampanjkod DJI

Betalningsmetoder hos DJI Sverige

I DJI hittar du olika sätt att betala för köpet av dina produkter, bland de accepterade metoderna är de som görs med betal- och kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, andra alternativ motsvarar via PayPal , PayPal Credit, Apple, Affirm Financing och Bank Transfer.
  
 

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från DJI i Sverige?

I DJI har deras produkter en beräknad leveranstid på mellan 3 och 15 arbetsdagar, denna tid är varierande eftersom den beror på destinationen dit den är på väg, och dess produkter skickas via kurirlogistikföretag som FedEx, DHL och POSTEN.

Kuponger tillgängliga för närvarande på DJI Sverige

För närvarande på DJI kan du få rabattkuponger tillgängliga som du kan njuta av och dra nytta av för att göra dina inköp.

Fri frakt på beställningar över $159
Renoverad drönare för endast $109
Kupong med upp till 20 % rabatt på alla renoverade produkter
10 % kupong för registrering på DJI
DJI FPV från bara $349

DJI Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på DJI har du olika sätt att göra det och ett av dem är genom att ringa telefonnumret på 18182350789 eller om du föredrar från en onlinechatt som den har tillgänglig från sin sida, ett annat alternativ är genom en kontakt formulär där du måste fylla i en rad uppgifter, eller så kan du också skicka ett e-postmeddelande till e-postmeddelandet support@DJI

Fördelar med att använda en kupong från DJI i Sverige

I DJI har det sina fördelar att använda rabattkuponger, den viktigaste är att genom att göra dina inköp kan du spara pengar vid betalningstillfället, vilket ger dig en ny fördel som att kunna bära en annan produkt med pengarna du spara när du använder din rabattkupong.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från DJI från Sverige?

För att returnera en produkt på DJI har du en period på 14 arbetsdagar efter mottagandet av ditt paket, men för detta måste du kontakta onlinesupport så att du får instruktioner för dess retur, ett alternativ är via e-postsupporten @ dji .com dit du ska skicka orsaken till din retur, samt bilder på produkten.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

För närvarande har DJI inte kvittot på rabattkuponger tillgängligt för sina nya kunder, men du kan säkert använda kuponger och kampanjerbjudanden som är för befintliga kunder och inkluderar DJI-kupongen med 20 % rabatt.

DJI Sverige på sociala medier

DJI har inga rabattkuponger tillgängliga från sina sociala nätverk. Men i dessa sociala nätverk kan du hitta de senaste kupongerna, nyheterna och händelserna från DJI när de offentliggörs.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av DJI för köpare i Sverige

I DJI hittar du olika typer av rabatter som tillämpas på dina produkter, bland vilka du kan få maximalt upp till 20% rabatt.

Kupong från DJI Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på DJI kommer du att få deras nyhetsbrev med de senaste nyheterna om deras kampanjer och tillgängliga evenemang.

Butiker som liknar DJI

Det finns andra liknande sidor om du inte kan hitta det du letar efter i DJI, eller om jag föredrar kan du göra pris- och/eller produktjämförelser. Dessa sidor som du kan besöka är Geekbuying, Ebay eller Aliexpress.

DJI Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Eftersom Black Friday precis har anlänt till DJI informerar vi dig här om att rabatterna i år når upp till 93 %, både genom kampanjerna som är tillgängliga idag och genom DJI Black Friday-kupongerna.

Kupong för DJI Sverige för 11.11

Den 11.11 är det största rabattevenemanget i särskilt Asien. I år kan du få en rabatt på upp till 80% och du kan använda DJI-kuponger som ger dig extra 10% respektive 20% för beställningen som görs först idag, den 11 november.

Kampanjkuponger från DJI Sverige för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday kan inte komma till DJI utan rabatter. För denna måndag är rabatterna stora och mycket stora: upp till 88% rabatt med hjälp av kampanjerbjudanden och kampanjkoder DJI Cyber ​​​​Monday.
 
 

DJI Sverige Kuponger till jul

Julen är en högtid där de flesta människor runt om i världen ger och/eller tar emot presenter. Årets DJI giveaway kommer med rabatter på upp till 93 % och kampanjkuponger med upp till 20 % rabatt för produkter som inte finns i andra kampanjerbjudanden.

DJI mobilapp för iPhone och Android

DJI innehåller ingen nedladdning för en mobilapplikation så att du kan hitta information på dess digitala plattform eller via dess sociala nätverk som Instagram, Facebook, Twitter.

Kända märken som säljs i DJI-butiken

I DJI motsvarar alla artiklar du hittar dess eget etablerade varumärke som motsvarar innovativa produkter av säker natur och engagerad i dess tekniska tillvägagångssätt.

 

 

Erbjuder DJI fri frakt till Sverige?

DJI erbjuder gratis frakt vid köp av sina produkter, så länge ditt köp är över 149 USD.

Kan jag betala på DJI med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras i DJI, en med vilken du kan avbryta är genom ditt PayPal-konto vederbörligen verifierat, för detta måste du välja de produkter du vill köpa, gå till din kundvagn där du måste klicka på avbryt-knappen med PayPal.

Var ska jag skriva rabattkupongen i DJI?

När du har produkterna du vill köpa i din varukorg måste du klicka på betalning, där en ruta kommer att reflekteras där du måste inkludera ditt kupongnummer för att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
DJI Rabattkoder

Specialkuponger och kampanjer hos DJI Sverige

DJI är den officiella butiken för den mest kända civila drönartillverkaren. För att dra nytta av de bästa priserna presenterar vi här de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från denna butik.

Fri frakt på beställningar över $159
Renoverad drönare för endast $109
Kupong med upp till 20 % rabatt på alla renoverade produkter
10 % kupong för registrering på DJI
DJI FPV från bara $349

DJI Kuponger

Andra liknande butiker