eBay Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongeBay kampanjkod för utvalda objekt: 15% rabatt30 augusti
KupongTa 20% rabattkod hos eBay.com18 november
KupongNjut av 10% kampanjkod på eBay.com valda objekt24 oktober
KupongKupongkod på eBay.com: extra 5% rabatt valda objekt28 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad eBay säljer Sverige

Denna digitala plattform grundades 1995, dess huvudsakliga funktion är att handla via internetportalen, den fungerar som en enorm butik mycket enkelt och enkelt eftersom du kan köpa eller sälja föremål som sträcker sig från antikviteter, samlarföremål, fastigheter, skönhet och hälsa, Smycken och klockor, datorer, mobiltelefoner, kameror, drycker, böcker, kläder och skor, videospel, bland många andra. Du behöver bara välja det alternativ du gillar.

I auktionen (rean) är föremålet under en viss period där du får flera erbjudanden, varav det största tar föremålet. I köpet har varan ett fast pris. Miljontals föremål hittas på eBay dagligen, stora företag som IBM säljer sina senaste produkter på denna plattform. För att utföra en operation måste du vara vederbörligen registrerad.

Hur eBay skickar beställningar till Sverige

Fraktmetoder kan variera beroende på var säljaren finns, det kan hanteras via DHL, Global Mail, China Post, Spain Mail, likaså finns det paket som sträcker sig från ekonomiskt från 11 till 23 dagar, Standard från 5 till 10 dagar, Express från 1 till 3 dagar och samma dag.

Vilka rabatter erbjuder eBay Sverige?

eBay erbjuder en kategori av enastående erbjudanden och rabatter, just här kan du få ett alternativ som heter FÖR MINDRE ÄN $ 10 USD, i var och en av flikarna hittar du artiklar från alla kategorier som finns på sidan.

Betalningsmetoder på eBay Sverige

Betalningsmetoderna på den här sidan kan vara med kreditkort, via ditt PayPal-konto, genom banköverföringar, postförskott, för detta måste du vara vederbörligen registrerad.
  
 

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från eBay i Sverige?

På eBay finns det flera typer av frakttjänster som den har för vilka tiden att anlända kan variera, förutom destinationen dit den ska, bland dem är den ekonomiska frakten som kan ta från 11 till 23 dagar, frakten Standard som sträcker sig från 5 till 10 arbetsdagar, ett annat alternativ är expressfrakt som tar mellan 1 till 3 dagar och det mest effektiva är samma dag.

Kuponger finns för närvarande på eBay Sverige

Fler kuponger och kampanjerbjudanden finns tillgängliga på eBay den här veckan. Nedan är några av de mest populära eBay-kampanjerbjudandena och kupongerna.

 • Kampanjkod eBay med 10 % rabatt
 • Spara 15 % med en kampanjkod
 • Rabatter på kläder upp till 65% rabatt.
 • Kampanjerbjudande 67 % rabatt på renoverade telefoner
 • 5 $ rabattkupong för nya användare
 • Upp till 50 % rabatt på säsongsvaror

eBay Sverige Kundtjänst

eBay har inget telefonnummer, för eventuella frågor, kommentarer eller förslag måste du göra det via din e-post eller Logga in på ditt konto.

Fördelar med att använda en eBay-kupong i Sverige

Det finns många fördelar som du kan få genom att använda kuponger på eBay eftersom du kan bära ett brett utbud av varor från alla kategorier, spendera mindre än du föreställer dig, få ut det mesta av rabatten, globalisera i ett enda köp vad du behöver. Rabatter med kampanjkuponger går upp till 5 $ och upp till 60 % rabatt på kampanjerbjudandet.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från eBay från Sverige?

I eBay för att returnera en vara måste du gå in i köphistoriksektionen och välja alternativen för att returnera varan, såväl som anledningen till det, det är nödvändigt att du kontaktar säljaren direkt och han kommer att ange stegen som ska följas eftersom allt kan bero på de returpolicyer som fastställts av säljaren.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Besökare på ett nytt eBay-konto kan nu få en presentkupong på $5.

eBay Sverige på sociala medier

För tillfället har eBay inga rabattkuponger på sina sociala nätverk, det kan bara få information om sina produkter, såväl som deras priser, såväl som forum med information av intresse om de produkter den erbjuder.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av eBay för köpare i Sverige

På eBay får du produkter till mycket bra priser och rabatter, samt en mängd olika rabatter som kan variera beroende på säljare. De kan vara 10 %, 5 % eller upp till 60 %, du får också en flik där du kan hitta produkter för mindre än 10 USD

Kupong från eBay Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Om du prenumererar på eBays nyhetsbrev kommer du att få en kampanjkupong på 5 USD i rabatt via e-post för den första beställningen.

Liknande butiker till eBay

Det finns ett brett utbud av produkter som du kan få genom att besöka eBay, på samma sätt om du föredrar kan du besöka andra liknande sidor där du kan köpa oändliga erbjudanden och liknande produkter, sidorna du kan besöka är Aliexpress.com, Amazon.com, GearBest.com
                                                          

eBay Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Från Black Friday har du upp till 60 % rabatt på de kampanjerbjudanden som finns på denna onlinemarknadsplats. Dessutom kan en rabattkupong ge dig en rabatt på $5.

Kupong för eBay Sverige för 11.11

Sedan 11.11 har du rabatt på de flesta produktkategorier på eBay. Upp till 50 % direktrabatt och kuponger på $5 och $10 som du bara kan använda idag.

Kampanjkuponger från eBay Sverige för Cyber ​​​​Monday

Om det är Cyber ​​​​Monday är det årets största rabatterbjudande på eBay. Idag får du rabatter på upp till 80% och eBay Cyber ​​​​Monday-kuponger med $5 respektive 10% rabatt.
 
 

eBay Sverige Kuponger till jul

På julen har du superrabatter på eBays internationella handelsplattform online. Kuponger på $5 för nya kunder, 5% och 10% för befintliga kunder och kampanjerbjudanden där du kan spara upp till 75% av det ursprungliga priset.

eBay mobilapplikation för iPhone och Android

eBay tillåter sina användare att ha mobilapplikationen när och var du vill eftersom den erbjuder mobilapplikationen för iPhone från App Store och för Android från Google Play, härifrån kan du köpa och söka allt du vill på ett ställe.

Kända märken som säljs i butiken eBay

Några kända märken som du kan få på eBay bland de hundratals produkter som du får här, vi kan nämna några av dem som Adidas, Access, Boucheron, Crocs, Chicco, Dolphin, Escada, Fuji, Gillette, H&M, Huawei, IBM, Ikea, Kodak, JVC, Lexmark, Omega, Pioneer, Sanyo, Tissot, Vodafone, Vichy, Whirlpool, Xiamoi, Zaful bland andra alternativ som du kan få genom att besöka sidan.

 

Erbjuder eBay fri frakt till Sverige?

eBay motsvarar en sida som har hundratals säljare och köpare som arbetar olika var och en, av denna anledning finns det några försändelser som du kan få gratis, eftersom vissa måste avbokas, eftersom allt kan bero på policyerna som handlar.

Kan jag betala på eBay med PayPal?

I eBay kan du göra betalningar via PayPal, detta endast för vissa länder, detta betalningsmedel kommer endast att användas när säljaren placerar det, denna betalning görs snabbt och säkert via ditt konto, när du väl har valt objektet du vill ta måste du klicka på knappen för betalningsmetoder, välj PayPal och du kommer att dirigeras till sidan för att slutföra stegen och köpa.

Var ska jag skriva rabattkupongen på eBay?

I eBay när du väl valt allt du förväntar dig att ta med och du måste gå till varukorgen för att fortsätta att avboka, i detta fönster kommer betalnings- och fraktmetoderna att dyka upp, utöver detta hittar du en ruta där du måste ansök om att inkludera din kupongkod.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Specialkuponger och kampanjer på eBay Sverige

Periodvis har eBay kampanjerbjudanden och erbjuder rabattkuponger med olika rabattvärden. Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena:

 • Kampanjkod eBay med 10 % rabatt
 • Spara 15 % med en kampanjkod
 • Rabatter på kläder upp till 65% rabatt.
 • Kampanjerbjudande 67 % rabatt på renoverade telefoner
 • 5 $ rabattkupong för nya användare
 • Upp till 50 % rabatt på säsongsvaror

Andra liknande butiker