eBay Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranDagliga erbjudanden på Ebay08 Mars 2020
KupongeBAY promo kod med 5% rabatt04 april 2020
Kupong10% rabatt på order över $100, välj endast kunder13 Mars 2021

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

eBay granskning

De flesta kunder som shoppar på eBay väljer denna webbutik eftersom de har rabatter hela tiden, som åtföljs av andra fördelar inkluderade. Dessa inkluderar gratis leverans av produkter, pengarna tillbaka-garanti, tillgång till de senaste trenderna och personliga erbjudanden enligt varje behov och varje typ av budget. eBay är din familjs köpcentrum, eftersom varje medlem kan hitta det han behöver, kanske ännu mer. Du kan shoppa i avdelningarna elektronik, mode, vård och skönhet, bilcykel, sportutrustning, hem- och trädgårdsprodukter och många fler. Nyligen har en ny kategori introducerats, speciellt dedikerad till samlare, med vintage-objekt och inte bara för att tillfredsställa deras hobby.

Användbar information om eBay

Denna onlinebutik ger dig möjlighet att köpa alla produkter du behöver, antingen i vardagen eller ibland från samma plats. Dessutom erbjuder det sina kunder ett brett utbud av fördelar som hjälper dem att få en shoppingupplevelse skräddarsydd efter deras behov och möjligheter.

Återlämningen av produkterna kan göras genom att kontakta säljaren, som kan ge en lösning: antingen ändra eller ersätta eller returnera pengarna. Om inget avtal nås efter tre dagar kommer du att få hjälp med att lösa problemet från eBay-teamet. Du måste vara försiktig, eftersom varje produkt från en annan säljare har sin egen returpolicy, och om du inte passar inom den nämnda perioden är returen inte längre giltig.
eBay, som de flesta onlinebutiker i detta land, accepterar inte betalning för kontantprodukter. För att köpa dina favoritprodukter måste du ha ett debet- eller kreditkort eller ett PayPal-konto.

Info om hur du använder en eBay kupongkod

En eBay-kuponkod kan anges när du väljer betalningsmetod. Innan du slutför beställningen kan du se en orderruta som är speciellt designad för denna kampanjkod nedan. Allt du behöver göra är att lägga till den kopierade koden från destinationsplatsen i det utrymmet och sedan kommer reduktionen att tillämpas automatiskt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
07 juli 2020

Andra liknande butiker