Lenovo Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongLENOVO rabattkod för utvalda bärbara datorer och stationära datorer: spara upp till 45%08 juni
BefordranLenovo.com promo: extra 10% rabatt studenter och lärare20 juni
KupongKampanjkod på Lenovo.com: 15% rabatt på utvalda varor23 Maj
BefordranLenovo.com fri frakt promotion sitewide23 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Lenovo Sverige säljer

Lenovo.com grundades i november 1984 i Peking, Kina, och är ett multinationellt teknikföretag som arbetar med design, tillverkning och utveckling av elektroniska artiklar som mobiltelefoner, surfplattor, stationära datorer, bärbara datorer, skrivare, servrar etc. och lagring bland annat enheter, liksom Internet via en portal, har idag sitt huvudkontor i Kina och USA och försäljning av sina produkter i mer än 160 länder och filialer

Lenovo.com erbjuder en sökfunktion i sina produkter med en flik för att UTFORSKA sina kategorier som är PC & TABLETTER där du kan få bärbara datorer, stationära datorer, surfplattor, tillbehör, programvara, bland annat, var och en med sina beskrivningar och du kan slå upp dem Märke och användningsmetod och specifikationer, en annan kategori du hittar är SMART PHONE. Detta omdirigerar dig till MOTOROLA, där du får hela produktlinjen, följt av kategorin DATA CENTER, där du hittar servrar, lagring, nätverk, följt av SMART ENHETER, och en mycket viktig som motsvarar TJÄNSTEN , den för PC, datacenter och till och med erbjuder support, LENOVO uppfyller behoven på ett effektivt sätt, löser och löser problem snabbt och effektivt genom sina produkter, vilket förbinder tusentals människor i olika delar av världen.

Leverans av beställda produkter till Lenovo i Sverige

När köpet är klart får du ett bekräftelsemail med ett spårningsnummer, detta kan ta allt från en vecka eller två, frakten varierar beroende på landets förhållanden.

Vilka rabatter erbjuder Lenovo Sverige?

Du kan få rabattkuponger som du bara behöver prenumerera på, du kan få mejl med deras kampanjer, samt 33% rabatt med ett utgångsdatum och 15% för bärbara datorer att fungera, du kan få upp till 28% rabatt på olika föremål.

Betalningsmetoder i Lenovo Sverige

På Lenovo.com kan du få olika betalningsmetoder som betalkort eller kreditkort som Visa, MasterCard, AmericanExpress och Dinners Club.

Hur lång tid tar det att skicka produkter jag har beställt från Lenovo i Sverige?

Lenovo använder UPS -företaget som leverantör för alla sina försändelser, som använder standardleveransmetoden och eftersom den beräknade leveranstiden för sina produkter kan variera mellan 4 och 9 arbetsdagar. Dessa tider kan också ändras beroende på vilken destination du går till och varje lands policy.

För närvarande tillgängliga kuponger i Lenovo Sverige

Lenovo har för närvarande en mängd olika kuponger och rabatter tillgängliga för intresserade, allt från $ 10, $ 20, $ 50 och upp till $ 100.

Lenovo Sweden kundservice

Lenovo tillhandahåller flera system för att kontakta kundservice, varav ett är via onlinechatt, samt flera telefonlinjer som du kan behöva använda beroende på dina behov, t.ex. motsvarar ytterligare en rad 8664260911 för företagsorder och 8552536686 alternativ 3 för frågor till en befintlig order.

Fördelar med att använda en Lenovo -kupong i Sverige

Att få rabattkuponger och handla hos Lenovo är en stor tröst för användarna, eftersom de kan köpa en produkt till oslagbara priser, besparingarna du gör är utan tvekan en tillfredsställelse och nöjet med ditt köp, antingen för arbete, studier eller studier för att spela .

Hur kan jag returnera en produkt som jag har beställt från Lenovo från Sverige?

För att återvända till Lenovo är det första du bör göra att kontakta kundtjänst på 18552536686 genom att aktivera alternativ 3, eller så kan du göra det via beställningsportalen. Denna process måste utföras inom 30 arbetsdagar efter ditt köp. För produkter som köpts i butiken måste du dock göra detta inom 14 arbetsdagar.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder på Lenovo får rabattkuponger eftersom de erbjuder ett stort utbud för deras nästa köp.

Lenovo Sverige på sociala medier

Lenovo har för närvarande inte rabattkuponger på sina sociala nätverk, du kan bara få intressant information om sina produkter.

Lenovos högsta rabatt för köpare i Sverige

Hos Lenovo kan du få flera rabatter, upp till maximalt 65%.

Lenovo Sverige -kupong för prenumeration på nyhetsbrev

När du registrerar dig som en ny användare hos Lenovo kan du få upp till $ 100 rabatt på nya användar nyhetsbrev och informationsbulletiner om dess produkter och kampanjer.

Lenovo-liknande butiker

Det finns liknande butiker där du kan få erbjudanden och / eller rabatter på relaterade produkter, inklusive vi kan markera Aliexpress.com, ebay.com och andra alternativ som du kan hitta.

Lenovo Sverige -kuponger för BLACK FRIDAY

Som specialförsäljningsevenemang för Lenovo kan vi markera flera speciella datum där du kan få fantastiska erbjudanden och anmärkningsvärda rabatter, inklusive Black Friday -rabatter för Lenovo, firade den sista fredagen i november, där du kan få exklusiva erbjudanden som endast är tillgängliga på detta dag.

Kupong för Lenovo Sverige för 11.11

Ett annat alternativ kan du hitta i 11.11 (Singles 'Day) rabatter för Lenovo, även om det är en dag som firas den 11 november och är icke-kommersiell för tillfället eftersom det är en dag då dess början kommer från asiatiska länder.

Lenovo Sverige -kuponger för Cyber ​​Monday

Du kan också få Cyber ​​Monday -rabatter för Lenovo och firandet är på måndag efter Thanksgiving eller Black Friday när det gäller online -försäljning där du kan hitta bra erbjudanden och rabatter.

Lenovo Sverige -kuponger till jul

Och låt oss inte glömma de efterlängtade Lenovo-julrabatterna, som släpps den 24 december.

Lenovo Mobile App för iPhone och Android

Lenovo har inte mobilapplikationer, du kan ta reda på mer på deras sociala nätverk som Facebook, Twitter, YouTube.

Kända märken säljs i Lenovo Store

Bland de exklusiva märkena som du kan få från Lenovo, förutom ditt eget märke, till exempel Lenovo ThinkPad, ThinkBook, Yoga Legion eller IdeaPad, som du får i bärbara produkter.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
LENOVO SVERIGES PROMO -KOD

Specialkuponger och kampanjer på Lenovo Sverige

Lenovo.com har många erbjudanden och kuponger för sina kunder i Sverige. Nedan är en sammanfattning av de främsta kampanjkupongerna och erbjudandena för kunder i detta land för idag.

  • 10% cashback för onlineköp på hela webbplatsen
  • 50% rabatt på 13 "ThinkPad X13 Laptop"
  • 50% rabatt på ThinkPad X- och T -serien
  • Ytterligare rabatt på 5% på Thinkvision M14t mobilskärm
  • Spara EXTRA 5% på varje dator med gratis frakt!
  • Upp till 25% rabatt på Fitbit smartklockor och tillbehör
  • Ytterligare 5% rabatt på hela webbplatsen, de bästa e-kupongerna för studenter och lärare
  • Upp till € 100 rabatt på ditt nästa köp när du registrerar dig för Lenovo -e -post
LENOVO SVERIGE KUPONKOD

Andra liknande butiker