Light In The Box Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongLightInTheBox.com kampanjkod: EUR10 rabatt för över EUR7929 juni
KupongLightInTheBox.com USD15 rabattkod31 Maj
KupongFå nu $15 rabatt om din beställning överstiger $10902 oktober
Kupong$8 kupong kod om din LIGHTINTHEBOX för att överstiga $8010 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad LIGHTINTHEBOX säljer Sverige

LIGHTINTHEBOX fungerar som ett globalt återförsäljarföretag online som är dedikerat till försäljning av alla typer av produkter för varje konsument i världen, detta företag skapades 2007 och dess huvudkontor ligger i Peking, Kina. LIGHTINTHEBOX distribuerar produkter till mer än 200 olika länder och territorier, här kan du göra köpet av den produkt du vill ha mycket snabbt och enkelt, genom webbplatser som: www.LIGHTINTHEBOX, www.miniinthebox.com, Bl.a. och du gör det genom att söka igenom de kategorier som sajten har för dig, dessa kategorier är: kläder för kvinnor och män, här kommer du att ha ett stort utbud av plagg att välja mellan, följt av detta kommer du att se ett speciellt utrymme för bröllop och fester, där du kan hitta såväl bröllopsklänningar som kostymer för brudgummen, och allt du kan behöva för det speciella firandet.

Sidan har även kategorier som: skor och väskor, baby och barn, med allt inom kläder och accessoarer för de minsta i huset, även här har du en bred katalog med smycken och klockor, hem och trädgård, allt inom belysning för alla utrymmen, artiklar för sport och fritid, såsom: cyklar, tillbehör för träning och fitness, samt många andra. LIGHTINTHEBOX erbjuder också områden för leksaker och hobbyer, skönhets- och hårprodukter, bilindustrin, och för teknikälskare finns det ett utrymme helt designat för dem, där du kommer att se: telefoner och tillbehör, telefoner och elektronik och datorer och kontor.

Hur LIGHTINTHEBOX skickar beställningar till Sverige

Företaget skickar till nästan var som helst i världen, inklusive områden i: Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika, Oceanien, för detta erbjuder plattformen de bästa internationella transporttjänsterna för att säkerställa att ditt paket levereras utan olägenhet oavsett destination är dessa budfirmor: DHL, UPS, FedEx och TNT och EMS, bland andra. Beräknad leveranstid varierar beroende på vilken fraktmetod du väljer, dessa kan vara: Untracked Worldwide Postal Service, Tracked Worldwide Postal Service, Expedited Worldwide Postal Service, Expedited Worldwide Express och Standard Local Shipping, allt från 3 till 20 arbetsdagar som max. beräknad tid. Fraktkostnader kommer att beräknas vid tidpunkten för slutförande av betalningsprocessen, men du bör ta hänsyn till att det kan tillkomma ytterligare avgifter som kommer att beräknas av tullen i varje land och som du måste betala när du hämtar ut ditt paket.

Vilka rabatter erbjuder LIGHTINTHEBOX Sverige?

För närvarande har butiken erbjudanden för sommarrea, där du kan få ytterligare 5 % rabatt för köp över 10 EUR och 10 % rabatt för köp över 59 EUR. Men utöver detta får du rabatterade produkter i alla kategorier med upp till 90% rabatt på deras normala pris.

Betalningsmetoder hos LIGHTINTHEBOX Sverige

På LIGHTINTHEBOX kan du betala med kredit- eller betalkort såsom: visa, MasterCard, elektronvisa, American Express, JCB, Dinersclub, Discover, CarteBancaier för Frankrike, Bancontact för Belguim, Delta, Visa Dankort för Danmark, Elo för Brasilien , och slutligen med Hippercard. Du kan också göra betalningen med ditt PayPal-konto eller genom Klarna Paylater, Realtimebank-Ideal, Sofortbanking, eller med kontantbetalningar med Boleto och OXXO.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från LIGHTINTHEBOX i Sverige?

I LIGHTINTHEBOX kan leveranstiden variera beroende på vilken fraktmetod du väljer, samt säsong, en av metoderna som används är posttjänsten utan spårning som kan ta för Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Sverige och Chile mellan 15 och 35 arbetsdagar, under normal säsong och under högsäsong kan det variera mellan 20 och 45 arbetsdagar, ett annat sätt är Posten med spårning som kan ta för Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Sverige och Chile mellan 10 och 20 arbetsdagar, under normal säsong och under högsäsong kan det variera mellan 15 och 30 arbetsdagar, ett annat fraktalternativ är Expedited Postal Service som är för Ryssland och Brasilien mellan 10 och 25 arbetsdagar, för Latinamerika (Förutom Brasilien) mellan 7 och 15 arbetsdagar, för resten av länderna mellan 5 och 8 arbetsdagar och slutligen skickade han Accelerated Express det för alla länder (förutom Ryssland, Brasilien och Grekland) mellan 3 och 5 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på LIGHTINTHEBOX Sverige

För närvarande har LIGHTINTHEBOX mer än 5 giltiga kuponger och kampanjerbjudanden tillgängliga för sina kunder i Sverige. Här är några av dem

$10 rabattkupong för beställningar över $79
15 $ kampanjkod för beställningar över 99 $
Kupong d

$4 rabatt på beställningar över $35
Upp till 85 % rabatt på kampanjkampanjen
15 % LIGHTINTHEBOX kupong på valfri beställning
LIGHTINTHEBOX $8 rabattkupong för personer över $65
Ytterligare 20 % rabatt med en kampanjkod LIGHTINTHEBOX

LIGHTINTHEBOX Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst måste du vara vederbörligen registrerad eftersom du måste göra det från ditt konto på deras sida.

Fördelar med att använda en LIGHTINTHEBOX-kupong i Sverige

Skaffa kuponger och köp på LIGHTINTHEBOX, det finns många fördelar med att göra det eftersom du kan få ett brett utbud av föremål för hela familjen, från kläder, skortillbehör och mer, även för att försköna ditt hem, såväl som tillbehör för ditt bil. Rabatten som erbjuds av en LIGHTINTHEBOX-kupong är minst 10 % och kan gå upp till 90 % för vissa produkter valda i det aktuella kampanjerbjudandet.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från LIGHTINTHEBOX från Sverige?

För att göra en retur är det första du ska göra att bekräfta din beställning på ditt konto genom att klicka på "Beställning mottagen", sedan måste du kontakta kundtjänst för att följa stegen för returprocessen, ett av dem är att göra returförfrågan på ditt konto eftersom det måste innehålla ett formulär för att det ska godkännas måste du ta hänsyn till att produkterna måste vara i perfekt skick, det vill säga utan att de används måste denna process utföras inom en period på högst 7 arbetsdagar efter mottagandet av paketet.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan dra nytta av rabatterna den erbjuder från sin plattform, samt koderna på sina sociala nätverk och sin App. Användare i Sverige kan njuta av LIGHTINTHEBOX-kupongen som ger minst 10 % rabatt.

LIGHTINTHEBOX Sverige på sociala medier

Du kan få en 20% rabattkod på deras sociala nätverk med hjälp av en rabattkod, och genom att ladda ner applikationen från din App kan du få upp till 10% rabatt.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av LIGHTINTHEBOX för köpare i Sverige

LIGHTINTHEBOX, bland det stora utbudet av rabatter som det har, såväl som dess reor och kampanjer, erbjuder upp till maximalt 90 % rabatt.

LIGHTINTHEBOX Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev kan du få information av intresse om deras artiklar utöver de exklusiva erbjudanden som du har och erbjuder. I allmänhet, efter att ha prenumererat på nyhetsbrevet får du via e-post en kupong med 10 % rabatt för den första beställningen som görs online.

Liknande butiker som LIGHTINTHEBOX

Om du föredrar det kan du besöka ett brett utbud av butiker som kan likna LIGHTINTHEBOX där du kan få mycket liknande produkter där du kan jämföra deras priser, rabatter och andra, dessa butiker som du kan besöka är Amazon , Ebay, Aliexpres.
                                                          

LIGHTINTHEBOX Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

I LIGHTINTHEBOX motsvarar Black Friday-rabatterna en av de mest populära på grund av de rabatter som finns på deras produkter som du kan hitta tillämpade på upp till 90 %, rabatter som du inte får missa.

Kupong för LIGHTINTHEBOX Sverige för 11.11

11/11-rabatterna i LIGHTINTHEBOX är en mycket berömd rea-semester eftersom du under denna rea-semester kan njuta av mycket bra kampanjer, såväl som de rabatter som tillämpas på deras produkter som du kan hitta upp till 50 % tillgängliga.

LIGHTINTHEBOX Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter är en av de viktigaste händelserna för LIGHTINTHEBOX, eftersom du under denna dag kan få rabatter tillgängliga upp till 75%, på samma sätt kan du också hitta erbjudanden, rabatter som du kan njuta av och du kan ta en stor variation.
 

LIGHTINTHEBOX Sverige Kuponger till jul

Julrabatter på LIGHTINTHEBOX är en av de viktigaste högtiderna eftersom de hålls under december månad, vilket gör att dess användare kan njuta av mycket betydande rabatter som kan vara från 30 % till 75 % av vilka du kan dra nytta av köpen av presenter till julhelgen.

LIGHTINTHEBOX mobilapplikation för iPhone och Android

LIGHTINTHEBOX har tillgänglig mobilapplikationsnedladdningen för Iphone och Android från vilken du kan njuta av dina köp på ett enkelt sätt, du kan även få en 10% rabattkupong när du laddar ner den.

Kända märken som säljs i butiken LIGHTINTHEBOX

På LIGHTINTHEBOX kan du hitta följande märken som Lossmann SWM, Yuan Yuan, Waza, Litbest, Sncar, Infitario, RoadSun, MSQ, Bluedio, Joyroom, Viddon, Haylou, QCY, Langsdom, Ovleng, 21grams, Acacia, Wosawe, Bluedive, Esdy , Defary, Kooplus, HiUmi, Mogo, Miloto, Panda, QQT, Realtoo, Sedona, Yzimeng, Skmei, Hivision, Febay, Amimice, Laflare, Eruner, Doogee, Xiaomi, Yanse, Mis, Toujours, WeiXuan, Lenovo, Bluedio, Joyroom , Viddon, Haylou, QCY, Langsdom, Ovleng, 21grams, Acacia, Wosawe, Bluedive, Esdy, Defary, Kooplus, HiUmi, Mogo, Miloto, Panda, QQT, Realtoo.

 

 

Erbjuder LIGHTINTHEBOX fri frakt till Sverige?

För närvarande erbjuder LIGHTINTHEBOX inte fri frakt för sina kunder men fraktpriserna är mycket låga.

Var ska jag skriva rabattkupongen i LIGHTINTHEBOX?

För att skriva en rabattkupong i LIGHTINTHEBOX är det första du ska göra att välja de produkter du vill köpa, när du har valt måste du gå till din varukorg där du startar betalningsprocessen, här hittar du en ruta i den övre höger del där du ska ange det kupongnummer du vill ansöka på ditt köp.

Kan jag betala på LIGHTINTHEBOX med PayPal?

I LIGHTINTHEBOX kan du göra betalningen av dina köp via PayPals digitala plånbok snabbt och säkert. Andra alternativ är genom kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB, HiperCard, Elo, Carter Bancaier, Bancontact, Delta, Visa Dankort, andra betalningsmetoder är Klarna, Ideal, Sofort, Boleto , Oxxo, Tandex, Wester Union och banköverföring.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
LightInTheBox Rabattkoder

Specialkuponger och kampanjer på LIGHTINTHEBOX Sverige

LIGHTINTHEBOX är en av de allmänna onlinebutikerna som erbjuder regelbundna rabattkuponger till sina kunder. Här publicerar vi de senaste kupongerna som är tillgängliga för våra besökare, kuponger som verifieras av vårt team innan de publiceras.

$10 rabattkupong för beställningar över $79
15 $ kampanjkod för beställningar över 99 $
$4 rabattkupong på beställningar över $35
Upp till 85 % rabatt på kampanjkampanjen
15 % LIGHTINTHEBOX kupong på valfri beställning
LIGHTINTHEBOX $8 rabattkupong för personer över $65
Ytterligare 20 % rabatt med en kampanjkod LIGHTINTHEBOX

LightInTheBox Kuponger

Andra liknande butiker