Samsung Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSamsung.com kupong: 5% rabatt värva en vän01 juli
KupongKampanjkod för Samsung.com: 20%14 juli
KupongSamsung.com rabattkod: upp till 40% rabatt hela webbplatsen05 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad SAMSUNG Sverige säljer

SAMSUNG grundades 1969 i Korea som SAMSUNG Electronics som växte snabbt och erbjöd elektronik för hem och företag, men alltid i utmaningen mellan fusioner och tävlingar på marknaden och nådde därmed andra gränser och länder som letade efter den bästa kommersiella och elektroniska marknaden strategier.

På 90-talet revolutionerade SAMSUNG marknaden med olika produkter inklusive LCD-skärmen, datorskärmar, och för 1992 är det när man utvecklar mobiltelefonisystemet till vilket man år senare förnyar sig som är utvecklat en telefonsmart med internet, samtidigt när den första digitala plattskärms-tv:n lanseras, finns det många ständiga innovationer där SAMSUNG är en pionjär för den digitala tidsåldern, som har lett och gett tusentals möjligheter till företag, företag, yrkesverksamma och personal tack vare den avancerade tekniken av sina produkter.

SAMSUNG-varumärket säljer ett brett utbud av produkter, bland vilka vi kan nämna är telefoner, surfplattor, smarta klockor, tillbehör för enheter som fodral, laddare, remmar, hörlurar, tv-apparater, soundbars, högtalarsatser, tv-fästen, ramar . för tv, hushållsapparater som kylskåp, diskmaskin, spis, tvättmaskin, dammsugare, torktumlare, luftkonditionering, smarta hemprodukter som tvättpaket, hemövervakning, smarta saker, datorer, surfplattor, bildskärmar, minne, förvaring, hörlurar , hemmabio, bearbetning.

Hur SAMSUNG skickar beställningar till Sverige

På SAMSUNG kan det ta 1 till 3 arbetsdagar innan din produkt levereras. Leveranstider och -metoder kan variera beroende på ursprungsland och operatör.

Vilka rabatter erbjuder SAMSUNG Sverige?

I SAMSUNG officiella butik kan du få rabatter på upp till 40% och gratis frakt på produkterna från detta berömda internationella varumärke.

Betalningsmetoder hos SAMSUNG Sverige

Att betala för dina inköp på SAMSUNG är mycket enkelt eftersom det accepterar olika betalningsmetoder, en av dem är genom betal- och kreditkort som Visa, American Express, Discover, Diners Club, Discover, JCB, MasterCard, precis som du kan göra det via digital plånbok som PayPal eller via SAMSUNG Pay, SAMSUNG Finance Amazon Pay.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från SAMSUNG till Sverige?

I SAMSUNG kan det ta tid för din produkt att komma fram beroende på vilken typ av leverans du väljer vid betalningstillfället, en av dem är standardmetoden som tar 1 till 3 arbetsdagar, den accelererade metoden som sträcker sig inom 2 arbetsdagar och expressmetoden som anländer till sin destination inom 1 arbetsdag.

Kuponger tillgängliga för närvarande på SAMSUNG Sverige

Här är en lista över några tillgängliga SAMSUNG-kampanjerbjudanden och kuponger:

SAMSUNG 30 % rabattkupong för de senaste modellerna av bärbara datorer, TV-apparater, smartphones, klockor och surfplattor
$10 rabattkupong som kan användas på SAMSUNG-köp i appen
Begränsad tid! SAMSUNG kampanjkod med 20 % rabatt
40 % rabatt i SAMSUNG officiella butiksrabattkategori

SAMSUNG Sverige Kundtjänst

På SAMSUNG finns det olika sätt att kontakta kundtjänst, ett av dem är att ringa 18007267864 7 dagar i veckan från 8:00 till 12:00 EST-tid, ett annat alternativ som erbjuds är genom en chatt online från dess sida, eller om du föredrar genom dess sociala nätverk som samsungsupport på Facebook och Twitter.

Fördelar med att använda en SAMSUNG-kupong i Sverige

Fördelarna du har när du får rabattkuponger på SAMSUNG är oändliga, eftersom det har ett brett utbud av produkter för din dagliga njutning, på SAMSUNG får du saker för hemmet, för spel och mer, där är många fördelar med deras kuponger eftersom du betalar mindre än du förväntar dig och du kan köpa mer än du föreställer dig.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från SAMSUNG från Sverige?

För att göra en retur i SAMSUNG har du en period på 15 arbetsdagar efter mottagandet, för detta måste du gå till ditt konto i Mina beställningar och välja returetiketten där du ska klicka på retur inkludera anledningen efter detta måste du bekräfta din retur, som du måste skriva ut och bifoga till paketet som ska returneras när denna process är klar, du har en period på 15 dagar på dig att överföra den till FedEx för din retur, sedan kommer du att få ett e-postmeddelande som initierar returprocessen.

Exklusiv SAMSUNG-kupong för nya köpare i Sverige

För närvarande kan nya kunder njuta av alla erbjudanden och rabatter som den har tillgängliga från sin onlinesida och/eller i butik. Välkomstkupongen för nya SAMSUNG-kunder är värd $10.

SAMSUNG Sverige i sociala nätverk

På sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av SAMSUNG för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt för tillfället kan du hitta 40% rabatt.

SAMSUNG Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig på SAMSUNG kan du vara uppdaterad med meddelanden om dess senaste erbjudanden, såväl som dess utvalda kampanjer och de senaste uppdateringarna.

Butiker som liknar SAMSUNG

Det finns sidor eller butiker som du kan besöka där du kan jämföra priser, såväl som produkter som kan likna det du letar efter, det kan vara några av sidorna som du kan se Apple.com, LG.com, Motorola .com, Huawei.com.

SAMSUNG Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För SAMSUNG är Black Friday-rabatten den viktigaste eftersom de för detta datum levererar megarabatter, vilket gör att deras kunder kan köpa sina favoritprodukter, och för detta hittar du rabatter på upp till 80%.

Kupong för SAMSUNG Sverige för 11.11

På singeldagsrean ger SAMSUNG sina kunder kampanjer som tillämpas på sina produkter, som de kan använda med sina tillgängliga rabatter på upp till 65 %.
  

SAMSUNG Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

På Cyber ​​​​Monday erbjuder SAMSUNG innovativa rabatter för sina kunder för köp gjorda online, och rabatter på upp till 70% ges till cybernauter, utöver detta får de rabattkuponger på 10% och 15% så att de kan använda i sina inköp.
 

SAMSUNG Sverige Kuponger till jul

Till jul levererar SAMSUNG underbara rabatter så att deras kunder kan njuta av shopping med otroliga rabatter på upp till 45%, du hittar även reor och mycket bra erbjudanden.
   

SAMSUNG mobilapplikation för iPhone och Android

SAMSUNG erbjuder mobilapplikationer endast för applikationer för TV, mobiltelefoner, klockor och surfplattor. SAMSUNGs mobilapp för elektronikbutik online är för närvarande inte tillgänglig.

Kända märken som säljer i SAMSUNG butik

SAMSUNG motsvarar en helt känd linje på internationell nivå, av denna anledning hittar du här bara produkter som motsvarar deras eget varumärke och originella stil som gör dem igenkännliga.

 

 

Erbjuder SAMSUNG fri frakt till Sverige?

SAMSUNG erbjuder gratis frakt vid köp av sina produkter, snabbt, enkelt och säkert.

Kan jag betala på SAMSUNG med PayPal?

Bland betalningsmetoderna som du kan använda i SAMSUNG är en av dem genom den digitala plånboken som PayPal, samt genom betal- och kreditkort som Visa, American Express, Discover, Diners Club, Discover, JCB, Master Card, SAMSUNG.COM Pay, SAMSUNG.COM Finansiera Amazon Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i SAMSUNG?

I SAMSUNG måste du efter att ha valt de produkter du vill köpa gå till din varukorg där du hittar en ruta där du ska skriva vilken rabattkupong du vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Samsung Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos SAMSUNG Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från SAMSUNG? Nedan är en lista över de senaste:

SAMSUNG 30 % rabattkupong för de senaste modellerna av bärbara datorer, TV-apparater, smartphones, klockor och surfplattor
$10 rabattkupong som kan användas vid köp i appen SAMSUNG
Begränsad tid! SAMSUNG kampanjkod med 20 % rabatt
40 % rabatt i SAMSUNG officiella butiksrabattkategori

Samsung Kuponger

Andra liknande butiker