Casetify Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongCasetify kupongkod för telefonfall: få 15% rabatt10 augusti
KupongCASETiFY.com kampanjkod: 15% rabatt på hela webbplatsen19 juni
BefordranFrämjande på CASETiFY.com: fri frakt order över EUR36.9923 april
KupongNjut av kampanjkod på CASETiFY.com: 15% rabatt21 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Casetify säljer Sverige

Casetify fungerar som en designplattform där du kan hitta mobiltelefontillbehör och andra tekniska föremål, här kan du skapa ditt eget personliga fodral för den mobiltelefonmodell du har och bäst av allt, du kan använda Instagram -foton för att göra designen du vill, där du kan låta din fantasi flyga och skapa den på bästa sätt och i bästa stil kommer denna kategori att uppnås genom att klicka på ANPASSA, liksom du kan hitta kategorin för APPLE WATCH -remmar där du kan anpassa remmarna och det finns alla typer och storlekar som du gillar samt tekniska tillbehör, så finns det TELEFON -alternativet som har hela listan över märken och modeller som du kan sätta din personliga prägel på.
Denna plattform har också ett område där den namnger alla tillbehör som kan anpassas, bland dem kan du hitta: UV -desinfektionsmedel, AirPods, blixtkabel, trådlösa laddare, bland många andra. Utöver detta har Casetify också ett speciellt område med alla samlingar som butiken erbjuder, samt de presenterade artisterna och medarbetarna.

Hur Casetify skickar order till Sverige

Butiken skickas i hela USA, liksom till alla länder i världen, om du väljer standardleveransalternativet kommer den att ha en beräknad leveranstid på 6 till 12 arbetsdagar vid leveranser inom landet, för leveranser utanför USA, en leveranstid på 5 till 23 arbetsdagar beräknas, detta beror på var din beställning riktas. Men det finns ett alternativ för snabb leverans med DHL, med det kan din beställning levereras inom en period av 3 till 5 arbetsdagar; Exportkostnaderna är gratis i standardfraktalternativet, bara om ditt köp är större än 35USD, om inte, kommer dessa att ha variationer beroende på vikten och platsen dit det ska gå, allt detta beräknas i slutet av din köp.

Vilka rabatter erbjuder Casetify Sverige?

För närvarande har butiken inga erbjudanden eller rabatter. Om så är fallet kommer de att publiceras på huvudsidan med information om den procentuella rabatt som gäller och giltighetsdagarna.

Betalningsmetoder på Casetify Sverige

Casetify låter dig göra dina betalningar med kredit- eller betalkort, VISA, MARTERCARD, AMERICAN EXPRESS och JCB, du kan också göra betalningen med dina PayPal- eller Apple -betalkonton, utan att behöva avslöja dina bankuppgifter och du kan gör betalningen så länge kontona är vederbörligen verifierade.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställs från Casetify i Sverige?

Casetify kan leveranstiden variera beroende på destinationen som tar för USA, mellan 6 och 12 arbetsdagar och för länder utanför USA varierar den mellan 5 och 23 arbetsdagar, på samma sätt som de erbjuder en expressleverans som Det kan ta 3-5 arbetsdagar, men det kan variera.

Kuponger för närvarande tillgängliga på Casetify Sverige

För närvarande har den inga kuponger eller rabatter, du kan bara dra nytta av de rabatter som den har på vissa av sina produkter.

 • 15% rabattkod för nya köp från Casetify
 • 10% kupong för befintliga kunder i denna webbutik
 • Upp till 60% rabatt jämfört med initialpriserna
 • Ytterligare rabatt för prenumeranter på nyhetsbrev
 • Fri frakt på beställningar över $ 40

Casetify Sweden kundtjänst

I Casetify för frågor eller förslag bör du göra det via dess sida genom att fylla i ett formulär med en serie data, inklusive din e -post och så snart som möjligt kommer de att skicka ett svar till dig, du kan också göra det via Twitter och Facebook.

Fördelar med att använda en Casetify -kupong i Sverige

Att få rabattkuponger på Casetify är en frihet för älskare av tekniska tillbehör eftersom de har möjlighet att köpa fler produkter än de tänkt sig.

Hur kan jag returnera en beställd produkt från Casetify från Sverige?

I Casetify måste du skicka ett tidigare e -postmeddelande med skälen för returen, som senare kommer att få svar med riktlinjerna att följa för processen, detta måste göras inom en period av högst 10 arbetsdagar efter mottagandet av kvittot . beställa.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Rabatten för nya köpare av webbutiken för mobiltelefonfodral och tillbehör Casetify är 15% i form av en rabattkupong.

Casetify Sverige på sociala medier

Casetify, för närvarande kan du bara se information om deras produkter på deras sociala nätverk. Men nedan har du en lista över huvudsidorna i sociala nätverk där du kan se vad som är de senaste nyheterna, kupongerna och kampanjerbjudandena i denna onlinebutik.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maxrabatt som Casetify erbjuder för köpare i Sverige

Casetify erbjuder inte rabatter på sina produkter och / eller tjänster, du kan bara hitta några av dem med rabatter. I alla fall kan du under vissa dagar dra nytta av 15% välkomstkupongen för nya köpare och erbjudanden med upp till 60% rabatt.

Casetify Sverige kupong för nyhetsbrev prenumeration

Genom att prenumerera på Casetify kan du få information och nyheter om deras produkter, samt rabatter och exklusiva erbjudanden som de kan marknadsföra.

Butiker som liknar Casetify

I Casetify utan tvekan är en särdrag som utmärker sig att du kan designa omslagen till din mobil, iPad och Apple -klockarmband, bland andra alternativ, men du kan också hitta dem utan att vara designade om det av någon anledning inte har varit din Jag gillar du kan besöka andra butiker och leta efter liknande alternativ en av dem är ebay.com, aliexpress.com.

Casetify Sverige Kuponger för SVART FREDAG

Precis som alla större onlinebutiker har erbjudanden för BLACK FRIDAY, har Casetify också specialerbjudanden för dig denna speciella dag. Du kan få upp till 60% rabatt jämfört med de startade priserna och dessutom kan du med hjälp av en Casetify BLACK FRIDAY -kupong få en extra rabatt på upp till 20%.

Kupong för Casetify Sverige för 11.11

11.11 är en mycket viktig dag inom teknikområdet. Idag har du från och med 11.11 betydande rabatter baserade på kampanjkuponger eller specialerbjudanden och på Casetify där du kan få upp till 50% rabatt på mobiltelefonfodral och andra tillbehör för mobila enheter som telefoner, surfplattor eller bärbara datorer.

Kampanjkuponger från Casetify Sverige för Cyber ​​Monday

CYBER MONDAY kommer till denna butik den första måndagen efter SVART FREDAG! Besök nu vår erbjudandesida Casetify BLACK FRIDAY och få upp till 66% rabatt på hundratals skal för iPhone, Samsung, Huawei mobiltelefoner samt tillbehör till dessa internationellt kända mobiltelefoner.

Casetify Sverige Kuponger till jul

Casetify -kuponger för JUL är tillgängliga några dagar före denna julbild, tillsammans med några obestridliga kampanjerbjudanden som kumulativt ger dig upp till 70% rabatt på de ursprungliga priserna.

Casetify mobilapplikation för iPhone och Android

I Casetify kan du ha möjlighet att ha mobilapplikationen för iPhone från App Store och för Android från Google Play.

Kända märken säljs i Casetify -butiken

Casetify är en butik som ansvarar för att skapa skyddshöljen för mobiltelefoner och bland de framstående artisterna som arbetar här finns Hidden Gems, Bodil Jane, Ann Marie Coolick, Martina Martian, Dylan Conrique.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på Casetify.com?

I Casetify.com kan du använda din betalningskupong när du har valt dina produkter och du uppmanas att avbryta dem innan du utför det sista betalningssteget, du får en ruta där du måste inkludera ditt kupongnummer.

Kan jag betala på Casetify.com med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som Casetify accepterar är betalning via PayPal, enkelt och snabbt, när du har valt alla produkter i kundvagnen måste du gå för att avbryta dem i det här fallet hittar du rutorna för att välja betalningsmetod.

Erbjuder Casetify.com gratis frakt till Sverige?

På Casetify.com kan du få gratis frakt så länge dina inköp överstiger 40 USD.

Vilka är de största rabatterade evenemangen i Casetify.com -butiken?

Under året kan du fånga säsonger och speciella datum där du kan få speciella rabatter, förutom låga priser, bland vilka vi kan nämna Black Friday -rabatterna för Casetify.com som hålls mellan november och december dagen efter firandet av firandet Thanksgiving på fredag ​​vilket är gynnsamt för de rabatter som du kan hitta på denna dag, en annan dag som vi kan nämna rabatter på 11.11 (Singles Day) för Casetify.com har sitt ursprung i asiatiska länder som tar framsteg dag för dag och där du kan få mycket bra priser och rabatter, på samma sätt finns det Cyber ​​Monday -rabatter för Casetify.com som firas följande måndag efter Black Friday -firandet och motsvarar onlinebaserade rabatter eftersom det genomförs på cybermåndag, och slutligen finns det Julrabatterna för Casetify.com som namnet indikerar att de firas i december månad där du kan få erbjudanden och rabatter dig under månaden.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024

Specialkuponger och kampanjer på Casetify Sverige

Det finns vissa tider på året där du kan få speciella försäljningssemestrar som har vissa rabatter, samt försäljning, kampanjer och mycket bra erbjudanden som du kan dra nytta av för att göra dina inköp, vilket gör att du kan spara mer än du förväntar dig . Några av dessa datum som du kan njuta av är Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • 15% rabattkod för nya köp från Casetify
 • 10% kupong för befintliga kunder i denna webbutik
 • Upp till 60% rabatt jämfört med initiala priser
 • Ytterligare rabatt för prenumeranter på nyhetsbrev
 • Fri frakt på beställningar över $ 40

Andra liknande butiker