CASETiFY Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranFri leverans world wide25 januari
KupongKöp 2 spara 20% på casetify.com08 februari
Kupong$5 CASETIFY rabattkod + fri frakt03 februari
Kupong$20 rabatt på CASETIFY.com med denna rabattkod22 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Casetify granskning

Verksamheten i online-butiken Casetify startade med försäljning av skydd med hög motståndskraft för mobiltelefoner. Med tiden stiliserade de utseendet på omslagen, som blev mer och mer mångsidig och vacker. Sedan expanderade produktsortimentet och upplevde en expansion till andra elektroniska enheter, som också kräver effektiva olycksskyddslösningar. Så nu kan du hitta i denna online-butiksfodral, klistermärken, glasskivor och remmar för smartwatch, bärbara datorer och iPads. Produktsortimentet ägnas åt Apple- och Samsung-produkter, särskilt Galaxy-serien.

Användbar information om Casetify

Butiken har en mycket stor kedja av samarbete, varför du kan hitta dessa produkter i andra butiker. Men för att få täcken på det mest effektiva sättet måste du köpa dem från den officiella webbplatsen, där leveransen sker internationellt. Den genomsnittliga leveranstiden beräknas enligt den valda leveransmetoden och produkterns destinationsland med en väntetid mellan 5 och 23 arbetsdagar. Återlämnandet av produkterna måste nämnas till teamet i butiken och åberopa skälet. Om det är löst kommer du att dra fördel av 50% avkastning på investeringen. Återlämningsbegäran måste riktas till kundrelationstjänsten inom tio dagar efter mottagandet av produkterna. Betalning sker säkert via onlinesystemet, där de flesta kredit- eller betalkort accepteras samt PayPal.

Info om hur du använder en Casetify kupongkod

Alla Casetify-kupongkoder har ett speciellt skapat utrymme som kan anges efter kopiering. Det är närvarande i slutet av upphandlingsprocessen när betalningsmetoden är vald. Därefter kommer kampanjkoden att registreras och rabatten tillämpas.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker