MISSOMA Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranKupong för student vid MISSOMA.com: 15% rabatt29 juli
KupongMISSOMA.com extra 10% kupongkod05 augusti
KupongMISSOMA.com 20% kampanjkod hela webbplatsen29 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad säljer MISSOMA Sverige

MISSOMA skapades 2008 i London av Marisa Hordern, dess mål är att erbjuda halvfina smycken, med sina egna unika och mycket avantgardistiska mönster, innovativa med kreativitet för att presentera exklusiva och personliga smycken.

MISSOMA tillhandahåller tillgängliga och kvalitativa föremål som idag levereras till cirka 200 länder runt om i världen, med engagemang och ansvar som utgörs av en gemenskap som planerar att sätta en prägel på miljön genom att arbeta för hållbarhet till förmån för att ta hand om planeten. , med återvunnet material.

MISSOMA säljer sina kunder halsband, örhängen, ringar, manschetter, fotlänkar, berlocker, hängen, skiktade smycken, gravyrbara smycken, zodiakhalsband, födelsestenar, smycken med initialbokstäver, personliga smycken, pärlsmycken, hjärtan, silversmycken, samt hemaccessoarer som vaser, brickor, även smyckeskrin, smyckesfodral, hårspännen, glasögonkedjor, kedjebälte.

 Hur MISSOMA skickar till Sverige

MISSOMA för leverans av sina produkter görs genom olika fraktlogistikföretag, bland vilka är Royal Mail och DPD för leveranser i Storbritannien och för internationella leveranser genom DHL och FedEx. Som hanterar en beräknad tid på 1 till 7 arbetsdagar.

 Vilka rabatter erbjuder MISSOMA Sverige?

För närvarande har MISSOMA 50 % rabatt på några av sina artiklar, samt 15 % rabatt för endast studenter, samt 10 % rabatt för sina nya prenumeranter.

 Betalningsmetoder hos MISSOMA Sverige

MISSOMA erbjuder sina kunder olika accepterade betalningsmetoder, bland annat de som görs med de viktigaste kreditkorten såsom Visa, MasterCard, American Express, andra betalningsmedel motsvarar de som utfärdats genom PayPals digitala plånbok, Apple Pay, Shop Pay, Amazon Pay, AliPay och Klarna.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från MISSOMA till Sverige?

I MISSOMA kan deras leveranstider variera beroende på vilket land de skickas till, för USA är deras leveranstider mellan 3 och 7 arbetsdagar, för Storbritannien från 1 till 3 arbetsdagar, för Europa från 3 till 10 arbetsdagar och för internationella leveranser är de mellan 5 och 7 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på MISSOMA Sverige

Här är en lista över några av MISSOMA kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

MISSOMA Kupong 10 % rabatt på hela webbplatsen
Få 15 % rabatt på din första beställning
15% rabatt på fullprisprodukter om du är student
MISSOMA Kampanjkod 10 % rabatt för prenumeration på nyhetsbrev
Hänvisa en vän och båda fick 10%

 MISSOMA Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på MISSOMA kan du göra det genom att ringa numret +4402031766822, ett annat alternativ är från ett formulär som du måste fylla i från sidan.

Fördelar med att använda en MISSOMA-kupong i Sverige

Genom att använda MISSOMA rabattkuponger kan du njuta av att kunna spara pengar när du applicerar dem, det vill säga det ger dig fördelen av att kunna köpa en annan produkt som du väljer.

 Hur kan jag returnera en produkt beställd från MISSOMA från Sverige?

För att returnera en produkt i MISSOMA har kunden en period på 14 arbetsdagar, och för detta måste han vara i kontakt med kundtjänst, på samma sätt har MISSOMA en box där han kan påbörja sin retur där han ska Fylla i en serie data.

Exklusiv MISSOMA-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder hos MISSOMA kan dra nytta av välkomstkupongen som ger 10 % rabatt på den första beställningen.

 MISSOMA Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maximal rabatt som erbjuds av MISSOMA för köpare i Sverige

För MISSOMA motsvarar den maximala rabatten som den för närvarande har tillgänglig 50 %.

 MISSOMA Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att prenumerera på MISSOMA ger detta sina kunder 10 % rabatt på deras första köp, samt får informationsbulletiner om deras nyheter, erbjudanden eller tillgängliga rabatter.

 Butiker som liknar MISSOMA

Det finns en mängd olika specialbutiker som erbjuder produkter som liknar dem som MISSOMA erbjuder, med vilka du kan förvärva och skapa dina trender, eller med vilka du kan jämföra deras priser eller tillgängliga rabatter, bland några av dessa butiker som du kan besök är Pandora .com, Tous.com, Swarovski.com

 MISSOMA Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För Black Friday på MISSOMA kan du njuta av fantastiska rabatter under denna dag som erbjuder några rabatter från 65% för denna period, du hittar också mycket bra kuponger från 5% tillgängliga.

 Kupong för MISSOMA Sverige för 11.11

För singeldagen har MISSOMA mycket bra kampanjer tillgängliga för sina kunders smak samt utmärkta rabatter som du kan hitta upp till 45%.
  

 MISSOMA Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

MISSOMA produkter erbjuder sina kunder megarabatter för firandet av Cyber ​​​​Monday med rabatter som du kan få från 70% endast för denna dag, du kan också hitta mycket bra erbjudanden.

MISSOMA Sverige Kuponger till jul

För december månad ger MISSOMA sina kunder mycket bra erbjudanden och tillgängliga rabatter, förutom sina exklusiva rabatter som du kan få med 55%.
   

 MISSOMA mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har MISSOMA ingen mobilapplikation tillgänglig.

 Kända märken som säljer i MISSOMA butik

MISSOMA är en exklusiv butik som endast har sitt eget smyckesmärke.

 

 

Erbjuder MISSOMA fri frakt till Sverige?

MISSOMA erbjuder sina kunder gratis frakt, men för detta måste kunderna göra inköp för $200 för USA och andra länder, för Europa från €150 och för Premium internationella leveranser från $1000.

Kan jag betala på MISSOMA med PayPal?

Hos MISSOMA accepteras det att betala för dina inköp via PayPals digitala plånbok.

Var ska jag skriva rabattkupongen i MISSOMA?

MISSOMA har en ruta i den centrala högra delen av sin betalningssida för att kunna skriva det kupongnummer som kunden önskar använda vid sitt köp.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
MISSOMA Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos MISSOMA Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från MISSOMA? Nedan är en lista över de senaste:

MISSOMA Kupong 10 % rabatt på hela webbplatsen
Få 15 % rabatt på din första beställning
15% rabatt på fullprisprodukter om du är student
MISSOMA Kampanjkod 10 % rabatt för prenumeration på nyhetsbrev
Hänvisa en vän och båda fick 10%

MISSOMA kuponger

Andra liknande butiker