Modlily Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranModlily.com kupong: usd36 Rabatt nya medlemmar07 juli
BefordranModlily.com promo: gratis frakt order över USD6930 juni
KupongModlily.com 10% rabattkod25 juni
KupongSpara nu Upp till 25% med denna Kupong MODLILY04 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad MODLILY Sverige säljer

MODLILY är en online klädbutik baserad i Shanghai som erbjuder inte bara asiatiskt mode utan också försöker anpassa sig till västerländskt mode och trender, här erbjuder de bra priser och ett brett utbud av artiklar alla de senaste moderna trenderna samtidigt som de behåller den goda smaken för en kvinna i alla hennes aspekter, allt från hemmafru till verkställande, och visar därmed avslappnade och roliga kläder som kan vara för fester eller möten, från lediga kläder till de mest eleganta klänningarna som får dig att se ut som en vacker prinsessa, det bästa av allt är att du får låga priser.

På MODLILY kan du hitta artiklarna efter kategorier som går från TOP, ULTRA STORLEKAR, KLÄNNINGAR, UNDAN, SMYCKEN och STAY AT HOME och det mest chica som TRENDER & BADKLÄDER. Den har även en NY kategori där du bland annat får flikar EFTER DATUM, NYA KLÄNNINGAR, NYA STORLEKAR, NY BADDRÄKT, och det viktigaste är försäljningskategorin.

Hur MODLILY skickar beställningar till Sverige

MODLILY erbjuder en kampanj på deras sida för snabba leveranser. Den innehåller också tre olika fraktformer som är fast pris som fungerar från 5 till 2 dagar, standardfrakt från 5 till 10 dagar och expressfrakt som är från 3 till 8 dagar, det är viktigt att markera att dagarna motsvarar arbetsdagar och att fraktkostnaden varierar beroende på destination och paketets vikt.

Vilka rabatter erbjuder MODLILY Sverige?

MODLILY erbjuder 7% rabatt på ditt första köp, du behöver bara vara registrerad, för tillfället har de sommarerbjudanden som sträcker sig från 10% till 20% rabatt, de har även 50% rabatt eller halva priset samt specialerbjudanden med 34% rabatt under en begränsad tid, MODLILY erbjuder allt detta och mer, du måste bara kolla dess plattform.

Betalningsmetoder på MODLILY Sverige

I MODLILY är det nödvändigt att vara registrerad för att göra köpet, och betalningsmetoderna de accepterar är via kreditkort som VISA, MasterCard, American Express samt via ditt PayPal-konto. Det kan också göras av Western Union eller genom banköverföringar och banköverföring. När beställningen är gjord skickas ett e-postmeddelande med information om försändelsen och dess fakturering.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från MODLILY i Sverige?

I MODLILY kan produkten ta tid beroende på vilken fraktmetod du väljer, en av dem är den fasta fraktsatsen som kan ta mellan 17 och 25 arbetsdagar att komma fram, det finns standardfrakten som dess process varierar mellan 9 och 15 arbetsdagar och snabb frakt som är mellan 3 och 7 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på MODLILY Sverige

MODLILY har för närvarande ett brett utbud av rabattkuponger, en av dem är kod: SALE10, som erbjuder upp till 75 % rabatt.

$10 rabattkod om du registrerar dig med din e-postadress
Kupong med upp till $30 rabatt
15% rabattkupong från MODLILY på alla produkter
Fri frakt på beställningar över $69
5% rabattkupong för nya kunder
20% rabatt på MODLILY kampanjkod för den nya kollektionen
Upp till 80 % rabatt på utvalda produkter i kampanjkampanjen

MODLILY Sverige Kundtjänst

MODLILY gör tillgängliga för sina kunder och/eller användare olika sätt att kontakta kundtjänst, ett av dem är en onlinechatt med ett schema från måndag till torsdag, ett annat alternativ är att skicka ett e-postmeddelande till service@ MODLILY, eller direkt på deras sida genom att fylla i ett formulär med en rad uppgifter inklusive din e-post där de kommer att skicka ett svar till dig.

Fördelar med att använda en MODLILY-kupong i Sverige

Att skaffa kuponger att köpa på MODLILY leder till fördelar med ditt köp eftersom det ger dig möjlighet att välja en mängd olika plagg i dess olika kategorier, bära mer och bäst av allt, spendera mindre på trendiga och moderiktiga produkter, antingen klänningar för alla tillfälle samt exklusiva smycken.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från MODLILY från Sverige?

För att göra en retur är det första du bör göra att kontakta kundtjänst där de kommer att berätta stegen du ska följa för att starta processen för din retur, tänk på att detta måste göras inom en period på högst 30 arbetsdagar efter mottagandet av paketet Likaså måste produkterna vara i gott skick, det vill säga utan användning och utan några skador.

Exklusiv MODLILY-kupong för nya köpare i Sverige

För nya kunder ger MODLILY bort 7% rabatt, du behöver bara använda koden MODLILYNEW, du kan även få 5% på din första beställning.

MODLILY Sverige i sociala nätverk

I deras sociala nätverk för tillfället kan du bara hitta information av intresse om deras produkter, såväl som det stora utbudet av rabatter som du kan få när du köper.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av MODLILY för köpare i Sverige

MODLILY har en mängd oslagbara rabatter, erbjudanden och rabatter på sina produkter, för tillfället kan du hitta en maximal rabatt på 75%.

MODLILY Sverige-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

MODLILY, när du prenumererar, ger dig 7 % rabatt på din första beställning, förutom att få information om dess nyheter, såväl som tillgängliga erbjudanden och kampanjer.

Butiker som liknar MODLILY

Om du föredrar det kan du besöka andra butiker som liknar MODLILY där du kan hitta några produkter som du kan kombinera och skapa kläder efter eget tycke, du kan också granska och jämföra deras fraktmetoder, eller deras tillgängliga rabatter, några av dessa butiker som du kan besöka är Newchic, Netaporter, LightInTheBox.
                                                          

MODLILY Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

MODLILY erbjuder Black Friday-rabatter på upp till 70 % på tusentals av sina produkter, samt extra rabattkuponger på upp till 15 %. Möjligheter som du inte kan missa eftersom det har årets bästa priser.

Kupong för MODLILY Sverige för 11.11

För MODLILY kan du uppskatta rabatterna den 11.11 i november månad, för vilka du kan hitta, utöver deras rabatter på 65% tillgängliga, kan du också hitta mycket bra 2 för 1-kampanjer som tillämpas på deras produkter.

MODLILY Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

MODLILY erbjuder fantastiska rabatter på upp till 70% på ett brett utbud av sina produkter för Cyber ​​​​Monday-semestern, du kan också njuta av dess ytterligare rabattkuponger på upp till 10%. Vilket du inte får missa eftersom det har utmärkta priser på sina produkter.
 

MODLILY Sverige Kuponger till jul

På MODLILY firas julrabatter under december månad, för detta förbereder MODLILY mycket bra rabatter som tillämpas på sina produkter, vilket gör att sina kunder kan njuta av och bära en stor variation tack vare sina 65 % rabatter.

MODLILY mobilapplikation för iPhone och Android

MODLILY erbjuder sina kunder möjligheten att ladda ner en mobilapplikation tillgänglig för Android och iPhone från vilken de kan göra inköp.

Kända märken som säljer i MODLILY butik

Alla produkter som erbjuds i MODLILY onlinebutik motsvarar dess eget varumärke.

 

 

Kan jag betala i MODLILY med PayPal?

I MODLILY kan du göra betalningen av köpet av dina produkter via PayPals digitala plattform vilket görs på ett enkelt, säkert och pålitligt sätt, andra accepterade betalningsmetoder är de som görs via kreditkort som Visa, MasterCard, Discover, JCB, American Express, eller genom After Pay, Clear Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i MODLILY?

För att skriva rabattkupongen i MODLILY måste du först välja de produkter du vill köpa, efter detta måste du gå till din varukorg där du startar betalningsprocessen, här hittar du en ruta i den övre högra delen av sidan i att du måste inkludera det kupongnummer du vill ansöka om.

Erbjuder MODLILY fri frakt till Sverige?

I MODLILY kan du njuta av att få leveransen av köpet av dina produkter helt kostnadsfritt, men för att ta del av denna kampanj måste du göra ett köp som är lika med eller större än $109

Kuponger Senast uppdaterad: idag
25 april 2024
Modlily Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på MODLILY Sverige

MODLILY har mycket bra priser på sina kollektioner, men, som vi har varit vana vid ett tag, kan du med hjälp av rabattkuponger och kampanjerbjudanden få ett mycket bra pris. Här är de senaste kampanjkoderna från MODLILY:

$10 rabattkod om du registrerar dig med din e-postadress
Kupong med upp till $30 rabatt
15% rabattkupong från MODLILY på alla produkter
Fri frakt på beställningar över $69
5% rabattkupong för nya kunder
20% rabatt på MODLILY kampanjkod för den nya kollektionen
Upp till 80 % rabatt på utvalda produkter i kampanjkampanjen

Modlily Kuponger

Andra liknande butiker