Zaful Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod på ZAFUL.com: extra 20% disocunt första order i app25 september
BefordranZAFUL.com fri frakt promotion order över EUR4917 juli
KupongPromotionell kod vid ZAFUL.com: 15% rabatt order över EUR9508 juli
KupongEndast för ZAFUL mobile App-användare: extra 20% rabatt08 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad ZAFUL säljer Sverige

ZAFUL är din one-stop onlinebutik för dagens vågade, spännande och edgy modekläder. Våra kollektioner är tillgängliga och baserade på omdefiniering av trender, utmärkt design och exceptionell kvalitet för att möta behoven hos alla blivande fashionistas.

Det är en av de mest kraftfulla klädbutikerna på nätet under 2020. Den har allt men den sticker ut i bikinis, baddräkter, badkläder/strand i allmänhet och sportkläder (yoga, gym). Allt specifikt för kvinnor med en chic touch. Även om du också hittar klänningar, skor ...

Bland dess kategorier finns: Nyheter där du får nya och nyligen inkomna föremål, det finns även kategorin Baddräkt, samt kategorin Dam där du hittar toppar, body, leggings och till och med pyjamas och det mest intressanta är att du kan hitta dem genom storlek, färg och även för korta eller långa när det gäller kjolar, följande är kategorin av Klänningar som det står i alla dess varianter, långa, korta, tighta, lösa axelskott, ett komplett sortiment i alla dess stilar, utan Forget Herr, du kan hitta Shorts, jeans, overaller, T-shirts bland andra artiklar, följt av Sport senare denna Accessoarer såsom örhängen, bälte, armband, halsband, fotlänkar och många REA; bland annat.

Hur ZAFUL skickar beställningar till Sverige

En leverans tar mellan 3 och 10 arbetsdagar att komma fram, för att veta leveranstiden enligt ditt land bör du konsultera tabellen för att veta de olika leveranstiderna till internationella destinationer. Varans behandlingstid är tiden från mottagandet av din beställning till fysisk leverans. Efter att ha mottagit beställningen, utförs rigorösa kvalitetskontroller och tester för att säkerställa produktkvalitet före leverans för att möta dina behov. Detta kan innebära detaljerade interna kontroller: materialkvalitet, dragkedjor, sömmar, trim och motiv, interiörer, foder, etc. Den totala handläggningstiden varierar beroende på komplexiteten, designen och storleken på den specifika produkten eller artikeln. Större beställningar tar naturligtvis längre tid. Det tar normalt 3-7 arbetsdagar att behandla beställningen. De bör dock vara medvetna om att handläggningstiden även kan påverkas av statusen för lagret av enskilda varor, tid på året, nationella helgdagar med flera. Om din beställning har problem med lagertillgänglighet kan det ta 5-10 arbetsdagar att bearbeta och skicka beställningen.

Vilka rabatter erbjuder ZAFUL Sverige?

På torsdagar har ZAFUL Flash-rea i 4 timmar, där de ger utmärkta rabatter på många av sina varor, även bland deras kategorier högst upp har de en avdelning som heter REA, där kan du hitta alla utvalda varor med bra erbjudanden, bl.a. vissa artiklar är toppar, klänningar, baddräkter, intima kläder, accessoarer, bland annat.

Betalningsmetoder hos ZAFUL Sverige

Bland de betalningsmetoder som accepteras i ZAFUL är elektronisk betalning via PayPal, som är den mest bekväma betalningsmetoden online, å andra sidan finns det betalning via OXXO, denna betalningsform är bekväm och säker och du kan betala pengarna på någon OXXO-butik; Du kan också göra det med kreditkort via PayPal, som du kan använda: Visa, MasterCard, Discover, American Express med flera.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från ZAFUL i Sverige?

ZAFUL gör tillgängliga för sina användare och/eller kunder två fraktsätt som du måste välja vid betalningstillfället, beroende på vilken typ av metod du väljer, kan leveranstiden för dina produkter variera, men som en beräknad tid kan du Hitta standardfrakten som kan ta mellan 10 och 25 arbetsdagar och expressfrakten som sträcker sig från 8 till 15 arbetsdagar, dessa tider kan variera beroende på destinationen dit den ska.

Kuponger finns för närvarande på ZAFUL Sverige

ZAFUL har olika rabattkupongalternativ som sträcker sig från 8%, 10% och 12% som är klassificerade efter kategorier.

 • Upp till 60 % rabatt på kvalitetskläder
 • 22% kupong exklusivt för alla beställningar
 • Kampanjkupong med 19 % rabatt
 • Fri frakt på alla beställningar över $59
 • Upp till 90% rabatt på tillbehör
 • Kupong med 15% rabatt för nya kunder
 • $3 rabattkupong på beställningar över $20

ZAFUL Sverige Kundtjänst

ZAFUL erbjuder flera sätt att kontakta kundtjänst, ett av dem är att göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till e-post på support@ZAFUL eller genom att ringa numren +13608245022 endast för USA och Kanada och +001360824360 för alla kunder men Tjänsten är endast på engelska och från måndag till söndag från 10:00 till 19:00 vissa data följt av att skicka och sedan kommer du att få en ersättning.

Fördelar med att använda en ZAFUL-kupong i Sverige

Skaffa rabattkuponger på ZAFUL, bland fördelarna du kan få är att du kan köpa flera produkter till en lägre kostnad och därmed ha möjlighet att köpa fler varor, få fördelen av besparingar och därmed känna personlig tillfredsställelse.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från ZAFUL från Sverige?

För att göra returer på ZAFUL är det första du ska göra att kontakta kundtjänst där du måste kommentera orsaken till din retur, samt numret på din beställning, denna process måste göras inom 30 arbetsdagar efter mottagandet av paketet.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

ZAFUL erbjuder 15 % rabatt till nya kunder på deras första beställning.

ZAFUL Sverige på sociala medier

ZAFUL erbjuder 15% rabattkuponger på sina sociala nätverk med hjälp av en kod, som du kan använda i alla baddräkter, förutom att få $3 rabatt på din första beställning när du laddar ner applikationen i dess app.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av ZAFUL för köpare i Sverige

Bland de olika rabatter som ZAFUL presenterar kan du få en maximal rabatt på 60%.

ZAFUL Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

I ZAFUL när du registrerar dig kan du få meddelanden om deras nyheter och aktuella trender förutom att få 15% rabatt.

Liknande butiker till ZAFUL

Det finns liknande butiker där du kan söka efter liknande föremål där du kan skapa looks och/eller outfits eller om du föredrar att jämföra priser eller rabatter, dessa butiker som du kan besöka är ASOS.com, Prettylittlething.com, SHEIN.com

ZAFUL Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY är ZAFULs största rabattevenemang på året. Rabatter på upp till 90 % och kuponger på upp till 25 % för beställningar som görs denna viktiga dag. Dessutom är helgen som följer dessa dagar också full av rabatter och kampanjkuponger för att få årets bästa priser!

Kupong för ZAFUL Sverige för 11.11

11.11 anländer varje år den 11 november och som du är van vid har ZAFUL förberett rabattkuponger och mycket bra kampanjerbjudanden: kupong på 20 % och rabatter i outletkategorin på upp till 60 %

ZAFUL Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY kommer efter en helg där du hade superrabatter på BLACK FRIDAY. Denna måndag får du kampanjkuponger från ZAFUL med 20 % rabatt och kampanjerbjudanden som kan ge dig upp till 90 % rabatt på kläder och accessoarer!

ZAFUL Sverige Kuponger till jul

En vecka före jul börjar ett nytt rabattevenemang på ZAFUL. Upp till 80 % rabatt på tusentals varor och kuponger på 15 %, 20 % och till och med 25 % rabatt för beställningar med högre värde. Dessutom är frakten gratis för varje beställning!

ZAFUL mobilapplikation för iPhone och Android

ZAFUL erbjuder sina kunder och/eller användare att kunna ladda ner mobilapplikationen för iPhone från App Store och för Android via Google Play, det bästa med detta är att det ger en rabatt på 3 $ för dig att använda på din första beställning.

Kända märken som säljs i butiken ZAFUL

I ZAFUL kan du exklusivt få produkter av sitt eget varumärke, eftersom de skapar och designar sin egen produkt på ett ekologiskt sätt, alla med olika stilar för att tillfredsställa smaken hos var och en av sina kunder.

 

Erbjuder ZAFUL.COM fri frakt till Sverige?

I ZAFUL.COM är de artiklar som valts för att skicka med schablonbeloppsfraktmetoden de som motsvarar erhållna genom fri frakt, men för standard- och/eller accelererade fraktalternativ måste du betala för transporttjänsten.

Kan jag betala på ZAFUL.COM med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras i ZAFUL.COM är de som är tillåtna via ditt PayPal-konto, vilket görs enkelt och snabbt, när du väl har dina varor i kundvagnen och fortsätter att göra betalningen måste du klicka på Betala med PayPal, vilket kommer att ta dig till betalningssidan.

Var ska jag skriva rabattkupongen på ZAFUL.COM?

I ZAFUL.COM för att applicera din rabattkod är det första du ska göra att välja de varor du vill ta, och sedan gå till din varukorg där en ruta kommer att dyka upp där du ska placera kupongnumret som du ska använda.

Hur kan jag avbryta en beställning från denna butik?

Du kan annullera alla beställningar som du inte fick betala eller som inte behandlades eller skickades, genom att välja ordernumret på sidan dedikerad till dem, inom kundkontot. Om du börjat betala måste du med största sannolikhet kontakta kundtjänsten. Om beställningen inte kan avbrytas måste du återvända.

Hur kan jag returnera de beställda produkterna från Zaful?

Alla returer måste godkännas i förväg av butiken, och som ett resultat kommer du att få ett RMA-formulär för att ange nödvändiga uppgifter och kunna skicka produkterna. Returpolicyn accepterar produkterna inom 30 dagar efter mottagandet av dem.

Hur kan jag betala i Zaful-butiken?

För tillfället kan du endast betala i den här butiken online, när du lägger beställningen, utan möjlighet till betalning via kontantersättningssystem. Således kan du använda ett brett utbud av betalningsmetoder, från kredit- eller betalkort som tillhör Visa, MasterCard, Discover eller American Express, till PayPal, banköverföring eller Western Union.

Vilken är den största rabatten som erbjuds av en Zaful-kupong eller ett kampanjerbjudande?

Det bästa exemplet för de bästa erbjudandena i butiken kan ges till julperioden, när det på webbplatsen finns produkter även under 12,99 lei, och de flesta beställningar får gratis bonusgåvor. Andra kampanjer inkluderar rabatter på 10 %, 20 % eller 30 % för att spendera ett visst belopp i onlinebutiken, samt kampanjkuponger med betydande procentuella rabatter.

Hur kan jag spara pengar när jag köper från den här butiken?

Kampanjsidan kommer att tillhandahålla produkter från alla avdelningar, till priser upp till 65% lägre nästan hela året. Du kan också bli av med fraktavgiften om du når minimibeloppet som krävs. Samtidigt finns det flera typer av rabattkuponger, tillgängliga speciellt under semestern. Och om du prenumererar på butikens nyhetsbrev får du 15 % rabatt på den första beställningen.

Vad kan jag köpa från Zaful?

Zaful är platsen där du kan förbättra eller förnya din garderob, eftersom det är en onlinebutik för damkläder, skor och accessoarer. Här kan du hitta eleganta kläder för speciella tillfällen eller vardagsmode, från klänningar, toppar, byxor, skor, väskor, smycken och accessoarer. Butiken har främst egna märkesprodukter, men den har också flera framgångsrika samarbeten med lyxmärken inom modevärlden.

Vilka är kontaktuppgifterna för Zaful-butiken?

Du kan få telefonassistans 24/7 med engelsk support på telefonnummer ++ (001) -202-318-2613, samt på support@zaful.com. Andra tillgängliga kontaktmetoder är via Facebook Messenger, antingen genom att fylla i en biljett som beskriver problemet eller genom en livechatt, även tillgänglig i ett non-stop-system.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024
DESCRIERE POZA 1

Specialkuponger och kampanjer på ZAFUL Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

 • Upp till 60 % rabatt på kvalitetskläder
 • 22% kupong exklusivt för alla beställningar
 • Kampanjkupong med 19 % rabatt
 • Fri frakt på alla beställningar över $59
 • Upp till 90% rabatt på tillbehör
 • Kupong med 15% rabatt för nya kunder
 • $3 rabattkupong på beställningar över $20

Andra liknande butiker