ASOS Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranHälften är gratis asos.com30 juni 2020
BefordranTop picks på försäljning på asos.com06 juni 2020
Kupong20% rabatt med rabattkod28 Mars 2020
Kupong20% rabatt med rabattkod28 Mars 2020

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

ASOS granskning

Butiken är den främsta källan för den unga allmänheten att kunna köpa produkter från lyxmärken till rimliga priser. Asos har en ung målgrupp som har tänkt igenom ständiga erbjudanden och kampanjer. Ett bra exempel i detta avseende är studentminskningen, vilket kan ge dig en ytterligare 10% reduktion. En trevlig överraskning i butiken är närvaron av olika kategorier än modekläderna. Dessa inkluderar produkter för kropps- och ansiktsvård och skönhet, såväl som heminredningsavdelningen.

Användbar information om ASOS

Inuti butiken hittar du originalprodukter Adidas, Abercrombie och Fitch, Boss, Calvin Klein, DKNY, Estee Lauder, Fila, Fossil, Guess, HUGO, Kappa, Lacoste, Police och många fler. Du har garanti för att köpa originalprodukter genom de officiella partnerskapen med dessa modehus. Leverans av dina produkter sker mellan 3-7 arbetsdagar, beroende på vilken leveransmetod som valts. För retur måste du veta att de är gratis och kan göras inom 14 arbetsdagar via tjänsten Local Post.

Godkända betalningsmetoder är endast online utan möjlighet att betala kontant eller kontant. Du kan betala med betalkort eller kreditkort från Visa, MasterCard, Maestro, Delta, American Express, samt PayPal, Google Pay eller Apple Pay.

Info om hur man använder en ASOS kupongkod

Alla Asos-kupongkoder kan kopieras och matas in i ett speciellt utrymme som är avsett för köpprocessen. I de flesta fall kommer detta ytterligare dialogfönster att visas när du väljer betalningsmetod och frågar om du har en sådan kupong. När det gäller andra Asos-specifika erbjudanden hittas dessa på kundkontot.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
04 juli 2020

Andra liknande butiker