Arket Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranKupong på ARKET.com: 10% rabatt endast studenter31 Maj
Kupong10% rabattkod på ARKET.com försäljning objekt07 juni
KupongKampanjkod för ARKET.com: 15% rabatt03 augusti
KupongTa 10% kampanjkod för ARKET.com sitewide05 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad säljer ARKET Sverige

ARKET motsvarar en modern butik som innehåller butiker och ett café, där du kan få från kläder, skor, accessoarer, hushållsartiklar och ett vegetariskt café. ARKET anser att deras kunder har ett mycket aktivt liv mellan arbete och familj, och samtidigt vill de vara uppdaterade och moderna, varför man siktar på att erbjuda väsentliga produkter för hemmet och familjen med tillgängliga och nödvändiga produkter, med kvalitet och väldesignad för att hålla över tid.

I ARKET hittar du bland dess kategorier för män, kvinnor, barn och hushållsartiklar där du kan hitta stickade plagg, kappor, jackor, kavajer, byxor, skjortor, blusar, t-shirts, toppar, kjolar, klänningar, sportkläder, underkläder , pyjamas, baddräkter, även skor av stöveltyp, träningsskor, loafers, klackar, sandaler, plattor, väskor, crossbody, handväskor, resor eller tillbehör som halsdukar, solglasögon, hattar, handskar, smycken som ringar, hängen och för hemmet hittar du produkter för kök, vardagsrum, badrum och barnrum, samt leksaker för barn, produkter för inredning, städning och skötsel. Förutom alla läckerheter i dess kafé, där du kan hitta den bästa hälsosamma och veganska maten, här kan du se från dess recept, för desserter, salt mat, dess kaffe och om det inte räckte, hittar du de nödvändiga redskapen för att kunna göra dessa läckra recept. Ett annat alternativ du har är din e-bok.

 Hur ARKET skickar beställningar till Sverige

ARKET levererar till cirka 65 destinationer runt om i världen genom budfirman UPS, som har en beräknad leveranstid på 1 till 10 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder ARKET Sverige?

För närvarande på ARKET kan du bara få genom att besöka ARKET en av dem är 10% rabatt du får när du prenumererar på deras nyhetsbrev.

Betalningsmetoder hos ARKET Sverige

På ARKET, när du har valt de produkter du vill ta, ska du gå till din shoppingväska där du kan betala ditt köp med kreditkort som Visa, MasterCard, eller via PayPal eller Klarna.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från ARKET i Sverige?

På ARKET beräknar de leveransen av sina produkter inom en beräknad tid på 3 till 5 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på ARKET Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga kampanjerbjudandena och kupongerna från ARKET:

ARKET Kupongkod 10% rabatt på alla beställningar
Spara 10 € med en kampanjkod ARKET
40 € rabatt på utvalda kjolar och klänningar
Fri frakt med en ARKET-kupong
ARKET kupong på 14% om du är student

ARKET Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa +46844686444 från måndag till fredag ​​från 9:00 till 16:00 och på helger från 10:00 till 16:00 centraleuropeisk tid, ett annat alternativ är att skicka ett e-postmeddelande till customerservice.international@ARKET kan du också göra det genom ett webbsamtal från din sida.

Fördelar med att använda en ARKET-kupong i Sverige

Det finns många fördelar som du kan få när du använder dina rabattkuponger på ARKET eftersom du kan få fördelen av att betala mindre vilket gör att du kan köpa andra produkter av intresse, det bästa av allt är att du på ARKET kan bära föremål för hemmet och hela familjen.

Hur kan jag returnera en produkt beställd på ARKET från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 30 arbetsdagar efter att du mottagit ditt paket, för denna process har du två alternativ, ett av dem är att fylla i formuläret som mottagits i ditt paket och bifoga det till ditt nya paket för att returneras och ta Närmaste UPS, ett annat alternativ är att fylla i ett formulär från UPS-sidan, därifrån kan du schemalägga insamlingsalternativet, returetiketten kan laddas ner på samma sätt från ARKETs onlineportal.

Exklusiv ARKET-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av de 10 % som ARKET erbjuder när de prenumererar på sitt nyhetsbrev, utöver de rabatter som det har tillgängliga.

ARKET Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av ARKET för köpare i Sverige

På ARKET kan du få olika rabatter tillämpade på dina produkter, där du kan få maximalt 70% rabatt.

ARKET Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att prenumerera på ARKET kan du få informationsbulletiner om dess nyheter, liksom du kan få 10 % rabatt på ditt första köp.

Butiker som liknar ARKET

Det finns butiker som liknar ARKET med vilka du kan hitta artiklar av olika stilar med vilka du kan skapa dina sätt att klä dig efter eget tycke och figur, du kan också se deras frakttider och kostnader, såväl som deras rabatter, dessa butiker är Calzedonia .com, SNIDEL.com, Forever21.com

ARKET Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday är en av de viktigaste händelserna för ARKET av denna anledning förbereder det fantastiska rabatter för denna dag som kan få från 72%, dessutom kan du njuta av extra kuponger på upp till 10%.

Kupong för ARKET Sverige för 11.11

För 11.11 i ARKET kan du få mycket bra rabatter och kampanjer som du kan njuta av samtidigt, dessa otroliga rabatter är från 40% till 50%.
  

ARKET Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För ARKET är Cyber ​​​​Monday-rabatterna mycket speciella eftersom du under dessa datum kan hitta enorma rabatter på deras produkter som du kan njuta av från 75% på, med mycket bra erbjudanden och rabatter.
 

ARKET Sverige Kuponger till jul

Till jul levererar ARKET under december månad fantastiska erbjudanden och rabatter på sina produkter med rabatter som du kan hitta på vissa säsongsprodukter från 45%.  

ARKET mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har ARKET ingen mobilapplikation.

Kända märken säljs i ARKET butik

På ARKET kan du hitta kända varumärken som Adidas, Havaianas, Birkenstock, Afroart, New Balance, Reebok, Teva, Sigg, Veja Steamery med flera, samt såklart deras eget ARKET-märke.

 

 

Erbjuder ARKET fri frakt till Sverige?

I ARKET för att din leverans ska vara gratis måste du göra ett köp som är större än 200 USD, om det är lägre kan kostnaden för frakten vara 20 USD

Kan jag betala på ARKET med PayPal?

Hos ARKET kan du betala dina köp genom PayPals digitala plånbok, samt genom Klarna.

Var ska jag skriva rabattkupongen i ARKET?

ARKET förser sina kunder med en ruta längst upp till höger på sidan där de måste inkludera kupongnumret de vill ansöka om, när de är klara måste de fortsätta med betalnings- och fraktprocessen.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
ARKET Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på ARKET Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från ARKET? Nedan är en lista över de senaste:

ARKET Kupongkod 10% rabatt på alla beställningar
Spara 10 € med en kampanjkod ARKET
40 € rabatt på utvalda kjolar och klänningar
Fri frakt med en ARKET-kupong
ARKET kupong på 14% om du är student

ARKET kuponger

Andra liknande butiker