YOINS Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFår nu 20% rabatt på YOINS. Gäller för order över $65 värde15 juli
KupongFå nu $6 rabatt med denna rabattkod för YOINS.com04 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

YOINS granskning

Butiken erbjuder alla produkter som varje kvinna, oavsett ålder, behöver under den varma säsongen. Från toppar av material från de mest kvalitativa och fina, till kjolar, klänningar och baddräkter i en mängd olika modeller, färger och jämna storlekar. Många kunder föredrar den här onlinebutiken för att shoppa till sjössemester och exotiska destinationer. Även om produkternas stil kan beskrivas som något avslappnad, kan du hitta eleganta kläder som du kan berika med tillbehör och skapa ett avundsvärt utseende för varje speciellt evenemang du deltar. En annan trevlig överraskning som denna butik erbjuder sina kunder är produktkategorin "plus size", som öppnar upp nya möjligheter att köpa extraordinära produkter, till en mängd olika målgrupper. Priserna, redan långt under marknadens vanliga, kan sänkas ännu mer, både genom att använda en kupongkod, liksom genom att kombinera den med andra kampanjer som finns tillgängliga på webbplatsen.

Användbar information om YOINS

Du kan välja en av de två leveransmetoder som finns tillgängliga på sajten för att ta emot produkterna: Standard (7-16 arbetsdagar) eller Express på 3-8 dagar. Båda leveranssätten är gratis, om minsta belopp på $ 50 uppnås, annars måste du betala en extra leveransavgift på $ 5,99 respektive $ 6,99. Butikens returpolicy är 30 dagar, börjar med det datum då du fick produkten. Betalning kan göras online, med flera alternativ för vissa länder som tillåter kontantbetalning. Men i allmänhet behöver du ett betalkort eller kreditkort utfärdat av Visa, Maestro, MasterCard eller American Express. Du kan också betala med Paypal, Discover eller Aura.

Info om hur du använder en YOINS kupongkod

Varje kupongkod kan kopieras och matas in i ett speciellt avsnitt på webbplatsen. Detta kan hittas på utcheckningssidan och efter validering tillämpas rabattvärdet automatiskt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker