Net-a-Porter Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordran10% rabatt på din första beställning på net-a-porter.com05 Mars
BefordranSuper salu finns nu på net-a-porter.com01 februari
KupongFörst för 15% rabatt. Bara med denna nya rabattkod01 april
KupongNjut nu 10% på din NET-A-PORTER kundvagn05 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Net-A-Porter översyn

I denna onlinebutik kan du hitta artiklar med kläder, skor, väskor, accessoarer, smycken, baddräkter, underkläder, skönhetsprodukter och skönhetsprodukter som tillhör viktiga namn på designers från världen av internationellt mode. Dessa inkluderar Acne Studios, Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Chlose, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino och många andra. Förutom de låga priserna som är tillgängliga genom kampanjer som ständigt organiseras på webbplatsen, hjälper butiken återigen kunder, genom en sida med tips om de mest lämpliga kombinationerna och kläder och accessoarer, beroende på tillfälle, budget och trender i mode. Du kan vara säker på kvaliteten på produkterna, som garanteras både av butiken, men också av samarbetsavtalen med kända märken.

Användbar information om Net-A-Porter

Butiken har två leveransmetoder: Express och Standard, med en genomsnittlig leveranstid på 2-3 arbetsdagar, respektive 5-6 dagar. Den första leveransmetoden, som är snabbare, kräver betalning av en transportavgift på 25 euro, medan standardleveransen kostar dig 15 euro. Produkterna kan returneras enligt returpolicyn inom 28 dagar efter mottagandet. Betalningen kan endast göras online för tillfället, utan möjlighet till en kontant betalningsmetod, i ett återbetalningssystem. Därför behöver du ett kredit- eller betalkort som utfärdats av Visa, MasterCard eller American Express eller ett aktivt PayPal-konto för att göra betalningen.

Info om hur du använder en Net-A-Porter kupongkod

En Net A Porter-kupongkod kan endast användas en gång för en beställning genom att ange den i ett specialavsnitt på inköpsidan. Efter posten kommer koden att valideras och tillämpas automatiskt, om den är giltig. Kupongrabatvärdet kommer att dras från det totala beloppet och allt du behöver göra är att fortsätta beställningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker