Net A Porter Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongNET-A-PORTER rabattkod för beställningar över 800: få 25% rabatt30 september
KupongKampanjkod på Net-a-Porter.com: 10% rabatt19 september
KupongNet-a-Porter.com kampanjkod: 10% rabatt nyhetsbrev09 oktober
KupongTa 20% kampanjkod på Net-a-Porter.com nästa beställning16 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Net-a-Porter säljer Sverige

Net-a-Porter är en av världens ledande lyxmodebutiker. Sedan starten i juni 2000 har Net-a-Porter erbjudit otroliga kläder och accessoarer för kvinnor, med mer än 800 varumärken av världens mest eftertraktade -efter designers, såsom: Gucci, Chloe, Balenciaga, Saint Laurent, Isabel Marant, Prada och Stella McCartney och många fler. För att se en komplett lista över alla designers, klicka på kategorin DESIGNERS. Bland kategorierna på den här webbplatsen finns: vad är nytt, designers, kläder, skor, byxor, accessoarer, smycken, underkläder, skönhet, redaktionellt, bland annat.

Denna butik erbjuder den bästa informationen om sina produkter och innehåll genom sina webbplatser och shoppingapplikationer, vilket ger sina kunder en perfekt shoppingupplevelse på mobila enheter, surfplattor och stationära datorer.

Hur Net-a-Porter skickar beställningar till Sverige

Net-a-Porter hanterar världsomspännande expressfrakt till över 170 länder (inklusive leverans samma dag till Manhattan, London och Hong Kong SAR, Kina, samt leverans nästa dag till Sverige, USA). USA, Sverige , Sverige, Australien och Singapore), har exklusiva lyxförpackningar, enkla returer, flerspråkiga kundtjänstteam och personlig shopping som är tillgänglig 24/7.

För att göra köpet måste du följa dessa steg: ange alla kategorier av kläder, väskor, skor och accessoarer för att hitta det du letar efter, när du har hittat en vara du vill köpa, välj dess storlek och klicka på knappen lägg till shoppingväskan, som finns under varje vara; granska varorna i din shoppingbag genom att klicka på shoppingbag-länken högst upp på sidan; Slutligen måste du klicka på fortsätt för att köpa för att slutföra din beställning och det är det.

Vilka rabatter erbjuder Net-a-Porter Sverige?

Butiken har endast ett utrymme för försäljning, här kan du få en oändlighet av produkter i alla kategorier, som präglas av rabatter som sträcker sig från 30% till 70% av deras normala pris.

Betalningsmetoder på Net-a-Porter Sverige

Denna butik accepterar Visa-, MasterCard- och American Express -kort, betalning debiteras endast från kortet vid leverans. Du kan också välja att betala med PayPal, genom att välja det här alternativet i kassan kommer du till PayPal-webbplatsen för att logga in och granska beloppet som visas innan du klickar på betala nu, när denna transaktion är klar kommer du tillbaka till netto-a- porter.com; kom ihåg att betalning endast debiteras från kortet vid leveranstillfället.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från Net-a-Porter i Sverige?

Net-a-Porter leveranstiden kan variera beroende på destinationen som den är riktad till, detta kan du veta när du gör ditt köp eller om du inte kan validera tiden på dess sida, men i allmänhet kan det vara mellan 5 och 6 arbetsdagar endast från måndag till fredag ​​från 9:00 till 20:00.

Kuponger finns för närvarande på Net-a-Porter Sverige

Den har för närvarande en rabattkupong på 10 %, men den gäller bara för ditt andra köp, det är nödvändigt att förtydliga att det inte kan kombineras med någon annan kampanj och inte heller kan överföras. Här är en lista över de mest populära erbjudandena och kupongerna på senare tid:

 • Fri frakt vid köp över £250
 • 10% rabatt för det andra onlineköpet
 • 10 % kupong gäller för studenter
 • 15 % Net-a-Porter-kupong för befintliga kunder
 • 10% rabatt för nya köpare
 • Upp till 80 % rabatt i kategorin OUTLET

Net-a-Porter Sverige Kundtjänst

Net-a-Porter har ett kundserviceteam 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, du kan göra det genom ett telefonsamtal på +18776789627 eller via din e-post customercare.usa@Net-a-Porter, även om du vill komma med kommentarer eller förslag ska du göra det på feedbck@Net-a-Porter.

Fördelar med att använda en Net-a-Porter-kupong i Sverige

Det finns många fördelar med att använda kuponger i Net-a-Porter eftersom du kan köpa vad du vill och vad du behöver med mindre än du förväntar dig, vilket ger dig en mängd olika föremål som du kan välja från underkläder, smycken och många andra saker att bära en chic outfit och alltid på modet.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från Net-a-Porter från Sverige?

För att göra en retur måste du vara vederbörligen registrerad eftersom du via ditt konto måste generera ett returformulär, detta måste göras inom högst 28 dagar efter att du gjort köpet eller misslyckats med att du har tagit emot beställningen, varorna som som returneras måste vara i perfekt skick, samt de bifogade designeretiketterna.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan få en kampanjkod med 10 % rabatt, den kan inte överföras och den kan inte heller kombineras med någon annan kampanj, rabatt eller erbjudanden, inklusive presentkortet.

Net-a-Porter Sverige på sociala medier

För närvarande i sina sociala nätverk erbjuder han inte rabattkuponger, han ger bara information om sina artiklar.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av Net-a-Porter för köpare i Sverige

Net-a-Porter ger för närvarande en maximal rabatt på 70 % på sina artiklar, på alla märken och alla stilar från smyckeaccessoarer, kläder och skor för kvinnor och män, såväl som underkläder och skönhet.

Kupong från Net-a-Porter Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig kan du få nyhetsbrev med uppdateringar, samt tillkomst av nya artiklar, uppföljning av dina beställningar och skapa en önskelista, bland mycket annat.

Liknande butiker som Net-a-Porter

Det finns olika butiker där du kan leta efter varor som liknar eller liknar dem du kan hitta på Net-a-Porter, där du kan hitta klädprodukter där du kan göra perfekta kombinationer. Dessa butiker som du kan besöka är Larizia.com , TopShop.com eller Shein.com.

Net-a-Porter Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Från BLACK FRIDAY har du superrabatter i denna webbutik med lyxmärken! Upp till 80 % på tusentals varor i kategorierna kläder, skor och accessoarer till vilka en kupong med ytterligare 15 % rabatt läggs till.

Kupong för Net-a-Porter Sverige för 11.11

Från och med 11/11 på Net-a-Porter fortsätter de vanliga rabatterna denna månad: 15 % kupong för befintliga kunder, 10 % rabatt för nya köpare, upp till 70 % rabatt på kampanjerbjudanden och fri frakt till ditt hem!

Kampanjkuponger från Net-a-Porter Sverige för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY är dagen efter BLACK FRIDAY superkampanjen! Använd 15 % rabattkupongen och köp från kategorin specialrabatter där du har upp till 80 % rabatt denna dag för att dra nytta av årets bästa priser!

Net-a-Porter Sverige Kuponger till jul

Fri frakt, 20 % kupong från Net-a-Porter, upp till 88 % rabatt på tusentals produkter och de bästa priserna på superkända varumärken. Allt detta endast under julen med specialerbjudanden och kuponger för detta evenemang!

Mobilapplikationen Net-a-Porter för iPhone och Android

Net-a-Porter har mobilapplikationen för iPhone från App Store och för Android från Play Store där du kan göra inköp och hitta alla olika designers.

Kända märken som säljs i butiken Net-a-Porter

I Net-a-Porter kan du hitta från kläder, accessoarer, väskor, jagad skönhet och mer för att alltid vara i trenden och det bästa av allt är att du kan välja det du gillar mest från de mest kända designers som Alexander McQueen, Baenciaga, Bottega Veneta, Cartier, Chloé, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Hermes, Saint Laurent, Zimmermann, Aquazzura, Christian Louboutin, Jimmy Choo, Burberry, Anya Hindmarch, Cartier, Le Labo, Victoria Beckham Beauty, Olaplex, bland annat.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på Net-a-Porter?

NET-A-PORTER.COM för att inkludera koden eller kupongen måste du göra det när du har valt de produkter du vill ta och gå till betalningsprocessen där du hittar en ruta där du måste skriva numret som motsvarar kupongen .

Kan jag betala på Net-a-Porter med PayPal?

I NET-A-PORTER.COM bland dess betalningsmetoder kan du göra det via ditt PayPal-konto, när du väl har valt vad du vill köpa och väljer betalningsalternativ, kommer det att leda dig till PayPals betalningssida för att slutföra ditt köp.

Erbjuder Net-a-Porter gratis frakt till Sverige?

För närvarande tillhandahåller NET-A-PORTER.COM inte gratis frakt.

Vilka är de viktigaste rabatterade evenemangen i Net-a-Porter-butiken?

Under året kan du få vissa helgdagar eller reasäsonger där du kan få rabatter och specialerbjudanden och mycket bra att kunna göra inköp, vi kan nämna några datum som Black Friday Rabatter för NET-A-PORTER.COM detta är firas mellan november och december och motsvarar fredagen efter firandet av Thanksgiving som kommer från USA och du kan se och få utmärkta rabatter på deras produkter. En annan rabattdag motsvarar rabatter på 11.11 (Singles Day) för NET-A-PORTER.COM, som kommer från asiatiska länder och har fått berömmelse i sin försäljning för sina underbara rabatter, det är nödvändigt att nämna Cyber-rabatter Måndag för Net-a-Porter, som kommer från USA och äger rum som namnet indikerar, äger rum på måndag och erbjuder stora rabatter och rabatter på sina varor bara online, en annan fest presenteras i julrabatter för Net- Porter, firas under december månad och där du under denna månad kan hitta utmärkta och mycket stora rabatter och rabatter på alla föremål vid jultid, i det som vanligtvis används för att underhålla med presenter.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Specialkuponger och kampanjer på Net-a-Porter Sverige

Net-a-Porter är en modebutik med lyxprodukter som har kampanjer varje månad, och som genom användning av kampanjkuponger har konkurrenskraftiga priser för många kända lyxmärken runt om i världen. Här är några av de mest populära erbjudandena och kupongerna för denna butik:

 • Fri frakt vid köp över £250
 • 10 % rabatt för det andra onlineköpet
 • 10 % kupong gäller för studenter
 • 15 % Net-a-Porter-kupong för befintliga kunder
 • 10% rabatt för nya köpare
 • Upp till 80 % rabatt i kategorin OUTLET

Andra liknande butiker