PatPat Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSpara upp till 60% kupong på PatPat.com vald försäljning26 juni
KupongPatPat.com usd25 rabattkod order över USD17515 augusti
KupongKupongkod på PatPat.com: 15% rabatt25 juli
BefordranPatPat.com kampanj: 10% rabatt nyhetsbrev14 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad PatPat Sverige säljer

Patpat grundades 2014 av två vänner som tillsammans upptäckte bristerna på marknaden när det gäller mode och stil för mamma, pappa och son med den stora dygden att köpa utan att spendera mycket pengar, vilket ger kvalitets- och eleganta produkter. Patpat gör din shopping roligare och roligare eftersom den erbjuder kläder för hela familjen från födelsedagsfester, fotosessioner, mammakläder, skor och accessoarer och även hushållsartiklar.
Patpat har en mångsidighet där den erbjuder säsongsbundna kollektioner som klär sig från de största till de minsta, på samma sätt har du möjlighet att besöka dess plattform, från en app till dess sociala nätverk är det mycket lätt att komma åt, när du går in kommer du att hitta en flik där du kommer att få kategorier och i sin tur tar dig till underkategorier som vi kan nämna. I kategorierna NYHETER, BABY, LITTLE BARN, POJKAR, FAMILJEKLÄDER, HEM & TILLBEHÖR och BARN, och i BABY -kategorin nämns tillgång till avsnittet Barntillförsel, babyskor, tillbehör, samt i FAMILY SUIT där du får Set , Pyjamas och Brothers, bland andra.

Leverans av produkter beställda till PatPat i Sverige

Patpat gör internationella sändningar och har två typer, den första är standardleverans och leveranstiden är mellan 10 och 30 arbetsdagar, kostnaden beror på leveranslandet och som ett andra alternativ är expressleverans som motsvarar 5 till 20 dagar fungerar såväl som kostnaden varierar beroende på inköpsbeloppet, PatPat arbetar med företagen DHL, UPS, FEDEX, ARAMEX och EMS, du har möjlighet att spåra din beställning genom att klicka på beställningsstatus, för detta från att vara registrerat på sidan. Det är viktigt att notera att den har gratis frakt över $ 99.

Vilka rabatter erbjuder PatPat Sweden?

Patpat har en försäljningskategori där den erbjuder en sökning efter pris, efter ålder, efter kategori, samt 10% rabatt på ditt första köp, samt vissa rabatter från 35% till 76%.

Betalningsmetoder hos PatPat Sverige

Några av de betalningsmetoder som används i Patpat är betalkort eller kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, Discover, JCB, samt ditt vederbörligen verifierade PayPal -konto, detta gäller bara i vissa länder.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts till PatPat i Sverige?

I Patpat kan leveranstiderna variera beroende på destinationen dit du ska, liksom beroende på vilken leveransmetod du väljer att skicka, bland annat den snabba frakten som högst antal dagar som kan ta varierar mellan 12 och 17 arbetsdagar och i standardfrakt är det maximala antalet dagar det tar 25 till 45 arbetsdagar.

Kuponger för närvarande tillgängliga på PatPat Sweden

Ja, i Patpat finns det flera sätt att få rabattkuponger, ett av de bästa sätten är att registrera och erhålla poäng och sedan lösa in kan du få upp till 10% rabatt, ett annat alternativ är att ladda ner dess ansökan och få en QR -kod där du får 15% rabatt.

* Exklusiv 15% kupong för våra besökare
* Ytterligare 15% om du använder PatPat -mobilappen
* Upp till 50% rabatt i specialkategorin kampanjerbjudanden
* 10% PatPat -kupong för nya köpare
* Rabattkod PatPat på 20% för värden över 100%
* Fri frakt på beställningar över € 30

PatPat Sweden kundtjänst

Patpat erbjuder möjligheten att kommunicera direkt på deras sida där du måste fylla i ett formulär med en rad data inklusive din e -post och dina kommentarer, förslag eller klagomål och de kommer att återkomma med ditt svar så snart som möjligt.

Fördelar med att använda en PatPat -kupong i Sverige

Att få rabatter i Patpat är stort för familjen eftersom du kan köpa kläder för alla samtidigt, samt njuta av olika kläder för de minsta i huset, och få ett mervärde eftersom du kan få allt från tillbehör, dekoration, förnödenheter och mycket mer.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till PatPat från Sverige?

I Patpat för att returnera en produkt måste du kontakta kundtjänst så att de guidar dig med de steg som ska följas för processen, detta måste göras inom 30 arbetsdagar från mottagningsdatum, du måste komma ihåg att produkterna inte får ha använd och oskadad.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Om nya kunder får kuponger på olika sätt, eftersom när du registrerar dig får du också kuponger om du gör det från deras ansökan, såväl som från deras sociala nätverk, om det inte var tillräckligt, och dra fördel av de rabatter som det har på sin sida .

PatPat Sverige på sociala medier

Patpat har rabattkuponger på sina sociala nätverk där du kan få upp till 15% rabatt med koden HAPPY15; liksom utlottningar och ett stort intresse avseende deras produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maxrabatt som PatPat erbjuder för köpare i Sverige

I Patpat kan du hitta en mängd olika rabatter i alla dess kategorier, där du kan få upp till maximalt 78% rabatt på en mängd olika produkter; samt oändliga rabatter som du inte får missa.

PatPat Sweden -kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på Patpat får du möjlighet att få rabatter, liksom att du kommer att få meddelandebulletiner om specialerbjudanden utöver att få en rabattkod på 10%, du kan också tävla om gratisartiklar, tjäna poäng och konvertera dem till kuponger.

PatPat-liknande butiker

Det finns ett brett utbud av butiker som du kan besöka som liknar PatPat där du kan få produkter som du kan skapa några kombinationer för dina kläder, i dessa butiker kan du undersöka och jämföra deras priser, deras rabatter eller deras leveranser bland annat saker, några av dessa sidor kan vara Carters.com, Childrensplace.com, Buybuybaby.com, Oshkosh.com

PatPat Sweden -kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday -rabatterna började som ett firande i USA, som firas dagen efter tacksägelsen, det vill säga den fjärde fredagen i november, det datum då du kan hitta bra rabatter och / eller mycket bra försäljning som du inte får missa den.

Kupong för PatPat Sverige för 11.11

Rabatterna för singeldagen eller 11.11 har fötts i asiatiska länder som firas i november månad den 11: e. Denna försäljningssemester har successivt blivit populär i andra länder och kontinenter, vilket du inte kan förlora tack vare deras utmärkta kampanjer och tillgängliga rabatter.

PatPat Sweden kampanjkuponger för Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday -rabatter görs måndagen efter Black Friday -firandet, firandet kommer från USA, dess rabattdag är reklam för köp som görs online, vilket du inte kan missa eftersom de erbjuder rabatter på sina produkter utan motstycke.

PatPat Sweden -kuponger till jul

Julrabatter firas under december månad, den månad då barnets gud föds. Av glädjesskäl hålls familjefester, en fest där det är vanligt att ge gåvor och vilket bättre sätt att dra nytta av av rabatterna på denna jullov.

PatPat mobilapp för iPhone och Android

PatPat har tillgängligt för sina kunder nedladdning för mobilapplikationen som iPhone och Android, från vilken du kan göra dina inköp snabbt, säkert och pålitligt, i PATPAT från dess applikation kan du också njuta av dess samlingar, samt dess rabatter och erbjudanden tillgängliga.

Kända märken säljs i PatPat -butiken

I PatPat motsvarar alla produkter som den har på sin sida sitt eget märke, samt design och tillverkning.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på PatPat?

Att använda en rabattkupong i PatPat är väldigt enkelt för detta, du måste gå till din väska för att slutföra betalningsprocessen, detta steg utförs när du har valt de produkter du vill ta, här hittar du en låda i mitten till vänster del av sidan där du måste skriva det kupongnummer du vill skriva på ditt köp.

Kan jag betala på PatPat med PayPal?

I PatPat kan du betala för dina köp via PayPal digitala plattform, samt via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB och Unión Pay, andra alternativ som erbjuds är via Sezzle, Dotpay, Ideal, Alipay, Sofort, Oxxo, Afterpay, Clearpay, Klarna, Boleto eller Multibanco.

Erbjuder PatPat gratis frakt i Sverige?

PatPat erbjuder gratis frakt för alla länder, men var och en kräver ett minimiköp som kan variera från $ 35 till $ 330, på dess sida finns en detalj för varje land.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Specialkuponger och kampanjer på PatPat Sverige

Här är en lista över de senaste erbjudandena och kupongerna från PatPat. Dessa kampanjkoder kan komma att ändras regelbundet, så vi rekommenderar att du besöker vår webbplats så ofta som möjligt för att få de bästa rabatterna.

* Exklusiv 15% kupong för våra besökare
* Ytterligare 15% om du använder PatPat -mobilappen
* Upp till 50% rabatt i specialkategorin kampanjerbjudanden
* 10% PatPat -kupong för nya köpare
* Rabattkod PatPat på 20% för värden över 100%
* Fri frakt på beställningar över € 30

Andra liknande butiker