PatPat Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong15% PATPAP exklusiv kampanjkod02 januari
KupongExklusiva PATPAT Kupong för 20% EXTRA rabatt04 februari
KupongPatPat promo kod med 12% rabatt för alla objekt28 november
Kupong25% PATPAT Kupong om du registrerar dig för nyhetsbrev19 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

PatPat Recension

Inom denna onlinebutik kan du hitta produkter för barn från bara några månader, upp till 12 år, från blusar, klänningar, pyjamas, underkläder, skor och till och med diverse produkter för mor och barn. Eftersom mödrarna är upptagna, har de inom denna butik en hel avdelning av hemmaprodukter och tillbehör. Dessa inkluderar dekorativa föremål, moderskapsprodukter, smycken, väskor och skor. Materialen från vilka kläderna är gjorda, speciellt de för spädbarn, är av högsta kvalitet, för att skydda barnets känsliga hud och erbjuda all komfort, oavsett kläder som hon bär. Kundrelationstjänsten kommer att finnas tillgänglig när som helst vid beställningen, vilket leder dig både i köpprocessen och om du möter vissa problem.

Användbar information om PatPat

Produkter kan levereras enligt två leveransmetoder: Express, med en väntetid på 5-10 dagar och en fraktkostnad på $ 20 (eller gratis, för beställningar över $ 99) och Standard, med en väntetid på 7-20 dagar och Fraktavgift på $ 5, med fri frakt på beställningar över $ 35. Produktens returpolicy accepterar paketets retur inom 14 dagar efter mottagandet, och returkostnaderna kommer att bäras av dig. Betalning kan endast göras online, men med säkra metoder för säker betalning, med ett kredit- eller betalkort, utfärdat av Visa, MasterCard, Discover, American Express eller via PayPal-kontot.

Info om hur du använder en PatPat kupongkod

Varje PatPat-kupongkod har ett extra fönster, speciellt dedicerat för det. Allt du behöver göra är att lägga till dina favoritprodukter i kundvagnen och ange sedan kampanjkoden i rutan till vänster. Därefter, om koden är giltig, tillämpas rabattvärdet automatiskt och det slutliga priset bekräftas.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker