MYTHERESA Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod på MYTHERESA.com: 10% rabatt20 juni
KupongKampanjkod på MYTHERESA.com: 30% rabatt17 juli
BefordranMYTHERESA Black Friday: upp till 50% rabatt23 november
Kupong40% rabatt på mytheresa.com06 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

MyTheresa Recension

Att shoppa i denna onlinebutik öppnar dörren för kunderna till ett helt nytt sortiment av modeprodukter för kvinnor, som inte är så lätt att få fram någon annanstans, till samma fördelaktiga priser. Kvaliteten på produkterna säkerställs av känt märken som Elie Saab, Ray Ban, Reebook, Alexander McQueen, Fendi, Gucci, Calvin Klein, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Chloe, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Nike och många fler. Förutom kläder och skor, lämpliga för alla tillfällen, kan du hitta väskor, accessoarer, semesterprodukter och till och med barnkläder. Dessutom har du låga priser försäkrade genom Hans kategori, där rabatterna når upp till 60%.

Användbar information om MyTheresa

Butiken tar hänsyn till kundernas behov och ser till att de är i besittning av produkterna så snart som möjligt, och paketen levereras av professionella snabbkurirföretag. Av detta skäl kan leveransen ske av DHL eller UPS, inom 1-2 arbetsdagar eller 2-3 dagar, med en fraktavgift på 19 respektive 13 euro. Beställningar vars totala värde överstiger 300 euro får automatiskt fri frakt. Produkterna kan returneras genom att fylla i ett returformulär inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen. Återlämningen av produkterna är gratis. Betalning för dina produkter kan göras online, med betalkort eller kreditkort, från Visa, MasterCard, American Express eller via banköverföring, till den växelkurs som visas på webbplatsen.

Info om hur du använder en MyTheresa kupongkod

För att bekräfta en MyTheresa-kupongkod behöver du bara kopiera kampanjkoden och ange den i rutan på sidan om beställningsplats, där rabatten kommer att tillämpas för det totala beloppet.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024

Andra liknande butiker