Ashford Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongExtra 11% rabatt med kampanjkod01 juli
BefordranSommar nyanser på ashford.com25 juni
Befordran75% rabatt på ashford.com18 februari
BefordranBästa erbjudanden på ashford.com02 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Ashford Recension

Movado, Fendi, Oakley, Calvin Klein, Michael Kors, Ferrari, Hamilton, Invicta, Rado, Dior, Fossil, Harry Winston, Ray-ban och Rolex är bara några av de lyxmärken du kan hitta i denna onlinebutik, med priser långt under marknadens, med garantin för originalitet och automatiskt kvaliteten på alla produkter. Även om det generellt definieras som en onlinebutik för klockor, är Ashford ett riktigt onlineshop för lyxprodukter, accessoarer och smycken, lämpliga för kvinnor och män i alla åldrar. Andra högt värderade produktkategorier inkluderar föremål som solglasögon, damväskor, lyxpennor, knappar och lädervaror, såsom bälten, armband och plånböcker, både damer och män.

Användbar information om Ashford

För tillfället erbjuder butiken leverans av produkter internationellt genom en enda leveransmetod, Expedited, som har en genomsnittlig leveranstid på 30 dagar, vilket kan minska, beroende på din plats. Leverans kräver en extra fraktavgift på $ 29,95 för varje beställning. Om du inte är nöjd med produkterna kan du skicka produkterna tillbaka till butiken, med kostnaden för leverans och begära ändring, ersättning eller återbetalning av pengar, inom 30 dagar efter mottagandet av produkterna. Betalning sker endast online, med betalkort eller kreditkort, tillhör American Express, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay, PayPal, Amazon Pay och till och med Affirm.

Info om hur man använder en Ashford kupongkod

Att köpa dina favoritprodukter till rabatterade priser har aldrig varit enklare på Ashford-webbplatsen: allt du behöver göra är att kopiera kampanjkoden och ange den i det speciella utrymmet för köpprocessen, där den automatiskt valideras och minskningen tillämpas.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker