24S Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranTillbehör till försäljning på 24s.com06 februari
BefordranGratis frakt över 200 EUR01 februari
BefordranLyx mode för män och kvinnor till de bästa priserna08 februari
BefordranRegistrera dig för nyhetsbrev och få 15% 24S rabattkod04 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

24S granskning

Vår, sommar, höst, vinter och oavsett platser, 24Sevres-produkter erbjuder de mest trendiga kläderna, lämpliga för alla tillfällen, när som helst på dygnet. Från aftonklänningar och eleganta skor med klackar, till jeans, skjortor, T-shirts, rockar och casual produkter, kan du hitta alla på samma plats. Dessutom erbjuder kategorin tillbehör mer än bara smycken och väskor, som drar nytta av ett komplett sortiment av skönhetsprodukter. Butiken har sin egen klädlinje, men den är också en mötesplats för några av de största designers i modevärlden, som Celine, Chloe, Gucci, Dior, Balenciaga, Valentino, Acne Studios och många andra. Samarbeten med modehusen garanterar kvalitet och originalitet, så att du alltid vet att du köper produkter av bästa kvalitet. Även om 24Sevres erbjuder priser långt under designers butiker, kan de sänkas ännu mer med hjälp av en kupongkod.

Användbar information om 24Sevres

Leveransen av dina produkter kan göras med två metoder, express (med en leveranskostnad på 12 euro) och standard (med en leveranskostnad på 6 euro), inom en dag, respektive 2-4 arbetsdagar från beställningen . Alla beställningar vars totala värde överstiger 200 euro drar nytta av fri frakt, oavsett vilken metod som valts. Återlämnandet av produkterna är också gratis och du har en period på 30 dagar från att du mottagit produkterna för att skicka tillbaka dem. Med undantag för några få platser runt om i världen där kontantbetalning accepteras genom ett återbetalningssystem görs betalning inom 24Sevres onlinebutik online, med hjälp av American Express, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay, Discover eller PayPal-debet eller kredit kort.

Info om hur du använder en 24S kupongkod

Alla 24Sevres-kupongkoder är endast tillgängliga för engångsbruk. Det kan matas in i ett speciellt utrymme på utcheckningssidan. Efter inmatning och validering kommer kupongvärdet att tillämpas automatiskt på den totala beställningen.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 juni 2021

Andra liknande butiker