RomWe Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTa 10% kupongkod på ROMWE.com Beställ över USD2925 juli
BefordranKupong på ROMWE.com: fri frakt order över USD1919 september
KupongTa 20% kampanjkod på ROMWE.com beställ i app28 juni
BefordranROMWE.com 10% rabatt nya medlemmar13 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer ROMWE Sverige

ROMWE fungerar som en onlinebutik dedikerad till försäljning av kläder, denna butik är av kinesiskt ursprung och är en av de mest kända butikerna internationellt. På den här plattformen hittar du en bred katalog av kläder och accessoarer samt ett brett utbud av skönhetsprodukter, och det bästa är att här kommer du att ha de bästa priserna på marknaden; Den anses för närvarande vara en av de mest populära och besökta sidorna i världen.

I ROMWE kommer du att kunna utföra din sökning genom de kategorier av produkter som finns tillgängliga här, den första av dessa kategorier är ett helt utrymme designat för kvinnor, i det kommer du att ha sökalternativ för kläder, med allt i toppar, sweatshirts , klänningar, set , jackor och kappor, bland många fler plagg, följt av detta hittar du ett område för denimmode, där du kan hitta din produkt genom att söka efter modell eller trend, det finns också ett område för underkläder och pyjamas, med allt du kan behöva i kläder för att sova och även i sensuella underkläder och andra; Å andra sidan har den här butiken ett utrymme för baddräkter, med vilket du kan söka efter typ av baddräkt eller även efter trend.

Nästa kategori är ett helt utrymme fullt av produkter för män, även i det hittar du ett stort utbud av kläder såsom: toppar, underdelar, denimmode, set, sweatshirts, kappor och jackor, badkläder, bekväma kläder, samt att en hel rad tillbehör och väskor. Det finns även ett område för jeans och jeans, där man kan få jeansshorts, jeansjackor och jeansskjortor.

Hur ROMWE skickar till Sverige

Denna butik skickar till alla länder i världen, butiken erbjuder helt gratis frakt men om du vill att beställningen ska nå sin destination snabbare kan du välja expressleveransmetoden som kommer att ha olika värden beroende på destinationslandet, allt detta Du kan hitta i alternativet fraktinformation, som finns på sidan, å andra sidan kommer leveranstiden att beräknas inom ett intervall av 5 dagar upp till maximalt 28 arbetsdagar beroende på leveransadress.

Vilka rabatter erbjuder ROMWE Sverige?

Denna plattform erbjuder dig flera sätt att få rabatter eller kampanjer, ett av dem är att få 5 € rabatt på ditt första köp över 49 €, plus att ROMWE bland dess kategorier har ett utrymme för försäljning, där du kan få ett brett utbud av rabatter i nästan alla kategorier varierar dessa rabatter från 8 % till 55 % eller mer, på det verkliga priset.

Betalningsmetoder hos ROMWE Sverige

ROMWE låter dig betala för din beställning på olika sätt, varav det första är med kredit- eller betalkort såsom: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB OCH MAESTRO, samt via ditt konto. PayPal som så länge det är verifierat, och även genom SOFORT och banköverföringar.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från ROMWE till Sverige?

I ROMWE kan leveranstiden variera beroende på vilken metod du väljer vid köpet, bland alternativen de har är den lägsta fraktkostnaden, detta kan ta mellan 20 och 60 arbetsdagar att komma fram, standardfrakten som kan ta mellan 8 och 18 arbetsdagar och han skickade express 5 och 14 arbetsdagar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på ROMWE Sverige

För närvarande kan du hitta en mängd olika rabattkuponger som är mellan €15, €8 och €3 rabatter, du kan få dem i kläder för män och kvinnor.

Upp till 60 % rabatt i specialkategorin rabatter
Begränsad tid! Fri frakt på beställningar över $19
ROMWE Extra 15%-kupong för beställning över $49 + fri frakt
Kampanjkod ROMWE med 10 % rabatt på vad som helst
$3 rabatt på beställningar över $29 med en kampanjkupong
Extra 30% rabatt på bästsäljande varor
$20 ROMWE-kupong för beställningar över $105

ROMWE Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst måste du registrera dig på din sida och logga in på ditt konto, eftersom du måste göra det via din e-post.

Fördelar med att använda en ROMWE-kupong i Sverige

Att få rabattkuponger att köpa på ROMWE har många fördelar för sina användare, eftersom de kan köpa en mängd olika plagg för mindre än du tror. Med en ROMWE-kupong kan du få upp till 50 % rabatt på det ursprungliga priset som visas i denna berömda butik med damkläder.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från ROMWE från Sverige?

För att göra en retur av ROMWE måste du kontakta kundtjänst där de kommer att kommentera instruktionerna i processen, detta steg måste göras inom 60 arbetsdagar efter mottagandet av paketet, och produkterna som ska returneras måste vara felfria och oanvända, vänligen Observera att gratis gåvor och slutförsäljningsartiklar inte accepteras för retur.

Exklusiv ROMWE-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan få kuponger när de prenumererar, samt njuta av de rabatter och rabatter som är tillgängliga. Välkomstkupongen i ROMWE-butiken är 15 % och gäller för första beställningen.

ROMWE Sverige i sociala nätverk

Bland de olika rabattalternativen som du kan hitta, har du möjlighet att förvärva kupongen med upp till 10%, 15% och 205 rabatter med hjälp av en rabattkod.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av ROMWE för köpare i Sverige

På ROMWE kan du få ett brett utbud av rabatter och reor för tillfället kan du hitta maximalt 82%.

ROMWE Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera får du 5% rabatt, förutom att du får e-post med exklusiva erbjudanden och de senaste trenderna.

Butiker som liknar ROMWE

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar ROMWE där du kan hitta produkter från kända designers som du kan skapa några outfits med efter eget tycke, du kan också kontrollera deras fraktkostnader eller tillgängliga rabatter, några av dessa butiker är Milanoo, Modlily, Newchic, SHEIN.
        

ROMWE Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatter firas den fjärde fredagen i november och för ROMWE är det en av de viktigaste händelserna under året, eftersom på grund av dess goda köprörelse kan du på ROMWE få ytterligare rabattkuponger på upp till 8 %, på samma sätt kan du njuta av deras tillämpade rabatter som kan vara från 65 % till 80 % tillämpade på deras produkter.

Kupong för ROMWE Sverige för 11.11

Under reahelgen den 11.11 kan du njuta av mycket bra och utmärkta kampanjer som ROMWE tillhandahåller sina kunder, du kan även få rabatter tillgängliga från 40%, som du kan kombinera med deras kampanjer.

ROMWE Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

Cyber ​​​​Monday-rabatter för ROMWE är en happening
betydande eftersom under denna dag dess fantastiska rabatter är tillgängliga för onlineköp, eftersom som namnet indikerar det är Cyber ​​​​Monday, det är därför ROMWE erbjuder upp till 80 % rabatter på dina köp, du kan också njuta av ytterligare rabatter när prenumererar du på deras nyhetsbrev som du kan kombinera i dina köp, dessa rabatter kan avnjutas på måndagen efter firandet av Black Friday.
 

ROMWE Sverige Kuponger till jul

Julrabatterna för ROMWE är väldigt speciella eftersom du under julhelgens firande månad kan få mycket bra priser med rabatter som kan vara upp till 50 % så att du kan njuta av att göra dina inköp till julens premiärer.

ROMWE mobilapplikation för iPhone och Android

ROMWE erbjuder sina kunder tillgången att kunna ladda ner mobilapplikationen för Android och iPhone, från vilken du kan göra dina inköp snabbt och enkelt.

Kända varumärken som säljs på ROMWE Store

På ROMWE motsvarar dina produkter ditt eget varumärke, design och tillverkning.

 

 

Erbjuder ROMWE fri frakt till Sverige?

Hos ROMWE kan du få helt gratis frakt, men för detta måste du göra ett köp som är lika med eller högre än €49. Detta minimibelopp för fri frakt kan variera beroende på destinationsland som det ska skickas till.

Kan jag betala på ROMWE med PayPal?

Hos ROMWE kan du betala för dina varor genom PayPals digitala plånbok, vilket görs på ett enkelt, säkert och pålitligt sätt. Andra accepterade betalningsmetoder är de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express.

Var ska jag skriva rabattkupongen i ROMWE?

För att skriva rabattkupongen i ROMWE är det en enkel process för detta måste du först välja de produkter du vill ta, sedan gå till din shoppingväska där betalningsprocessen börjar, här hittar du en ruta där du måste inkludera kupongnummer som du vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
ROMWE Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos ROMWE Sverige

Under dessa dagar får du ett viktigt urval av kampanjkuponger från ROMWE. Här är de senaste ROMWE-kampanjkoderna tillgängliga för våra besökare:

Upp till 60 % rabatt i specialkategorin rabatter
Begränsad tid! Fri frakt på beställningar över $19
ROMWE Extra 15%-kupong för beställning över $49 + fri frakt
Kampanjkod ROMWE med 10 % rabatt på vad som helst
$3 rabatt på beställningar över $29 med en kampanjkupong
Extra 30% rabatt på bästsäljande varor
$20 ROMWE-kupong för beställningar över $105

ROMWE Kuponger

Andra liknande butiker