ROMWE Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordran$5 rabatt på din första beställning på romwe.com30 april 2020
KupongROMWE Kupong med 10% rabatt på order över $4918 juni 2020
BefordranEleverna får en extra 15% rabatt22 januari 2020
Befordran20% rabatt på order över $12930 januari 2020

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

ROMWE Recension

Butiken har etablerat sig bland kundernas preferenser genom de unika produkterna den säljer, handlar om konstiga modeller, men vackra och passar de senaste modetrenderna. Dessutom garanteras kvaliteten på produkterna av de tusentals nöjda kunder, vars åsikt du kan hitta genom tiotals sidor med recensioner av butiken. Produktens kvalitet och utseende betonas väl genom de bilder som används i presentationen av produkterna. Kläderna här är lämpliga för både speciella tillfällen, där en elegant outfit krävs, såväl som för vardagen, där de avslappnade och till och med sportkläderna är lämpliga. En mindre trevlig aspekt i shoppingupplevelsen i denna butik är att du måste betala en extra avgift för de returnerade produkterna, om de inte tackar dig eller inte passar din storlek.

Användbar information om ROMWE

Produkterna kan transporteras gratis enligt två leveransmetoder med en leveranstid på 3-7 dagar eller 7-15 dagar. Det totala värdet på beställningen måste uppgå till $ 129 respektive $ 89 för att kunna dra nytta av att undvika frakt. Annars måste du betala en extra kostnad på $ 4,99 eller $ 12,99, beroende på vilken leveransmetod som valts. Butiken erbjuder sina kunder en generös returpolicy, som accepterar att de får tillbaka produkterna inom 60 dagar efter mottagandet.

Som en onlinebutik görs betalningen på samma sätt utan att kunna använda en kontant betalningsmetod. Således accepteras kreditkort Visa, MasterCard, Discover och JCB.

Info om hur man använder en ROMWE kampanjkod

En ROMWE-kupongkod kan endast användas en gång och är giltig för en enda beställning. Det måste anges i det speciella avsnittet på inköpsidan, där rabattvärdet kommer att beräknas och tillämpas. Från detta ögonblick behöver du inte vidta några ytterligare åtgärder, eftersom processen är automatiserad och du kommer att få se det slutliga priset som ska betalas.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
21 oktober 2020

Andra liknande butiker