Milanoo Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranMilanoo.com kampanj: gratis fraktorder över USD12921 juni
KupongUpp till 15% kampanjkod för Milanoo.com07 juli
KupongMilanoo.com 12% kupongkod16 juni
Kupong10% MILANOO pr-kupong för varje beställning05 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad MILANOO säljer Sverige

MILANOO skapades 2008 av Albert Feng i Kina specialiserat på herr- och damkläder med sitt breda utbud av högkvalitativa artiklar och låga priser för att möta behoven hos sina kunder i alla hörn av planeten, säger han med 9 olika språk så att köparens upplevelse är mer tillfredsställande vid köptillfället erbjuder den också information via sina sociala nätverk.

I MILANOO är det mycket lätt att hitta den artikel du gillar eller vill ha eftersom dess sida erbjuder dig tre olika sätt att bli frisk, antingen från förstoringsglaset, efter kategori eller flikar, såväl som från dess hemsida. Inom dess kategorier hittar du KVINNOR-accessoarer, SKOR, BRÖLLOP & FEST, DRÄKTER, MÄN, HÄLSA OCH HEM, PROMOTION och en mycket framträdande sådan som SHIPPED IN 24 HOURS där du hittar accessoarer som damörhängen, smink, kostymer bland annat.

Här kan du även hitta långa, korta och galaklänningar, sandaler, dansskor, klackar, underkläder och peruker, alltid tänker på kvinnor så att de ligger i framkant. På samma sätt för män hittar du blazers, t-shirts, skinnjackor, kappor bland annat.

Hur MILANOO skickar beställningar till Sverige

MILANOO erbjuder tre fraktsätt som är Express, Standard och Super Savings, tiden och kostnaden för frakten kan variera beroende på vikt och fraktmetod du väljer. Eftersom den är registrerad på plattformen skickar den dig ordernumret i ett e-postmeddelande för att spåra det.

Vilka rabatter erbjuder MILANOO Sverige?

Den erbjuder kuponger för medlemmar men för detta måste du vara registrerad på dess plattform, den har också kuponger för att Spela ska vinna, samt bjuda in vänner och delta i deras sociala nätverk. På dess huvudsida hittar du en kampanjflik där du får allt för mindre än $29,99, $19,99 och $9,99, samt olika rabatter i var och en av dess kategorier som kan vara 15%, 30%, 45% och uppåt till 55 % rabatt.

Betalningsmetoder hos MILANOO Sverige

I MILANOO accepterar de olika betalningsformer som betal- och kreditkort VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, Diners Club, Maestro, JCB samt via Western Union och via ditt PayPal-konto samt via banköverföringar.
  

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från MILANOO i Sverige?

I MILANOO kan leveranstiden ta beroende på destinationen dit du ska, samt vilken fraktmetod du väljer vid köptillfället, men som policy kan din uppskattning vara från 4 till 20 dagar. Det finns också förseningar på grund av tullprocessen i varje land.

Kuponger finns för närvarande på MILANOO Sverige

Det erbjuder för närvarande flera rabattkuponger bland vilka du kan hitta dessa nya trender inom badkläder med hjälp av en rabattkod där du får upp till 10%, ett annat alternativ som du kan se är Vårbröllop med en rabattkod där du kan få upp till 15 % och 20 %.

20% rabattkupong för beställningar över $99
Kupong 13% MILANOO för alla beställningar
$15 rabattkod för beställningar på minst $70
20 % extra rabatt med en MILANOO-kupong
Gratis fraktkupong vid beställningar över $99
15% kampanjkod MILANOO för alla beställningar
Upp till $80 rabatt med en kampanjkupong

MILANOO Sverige Kundtjänst

För att kontakta MILANOO kundtjänst kan du göra det genom att ringa +86 2887718908 från måndag till fredag ​​från 3:30 till 12:00 spansk tid, du kan också göra det genom att skicka ett e-postmeddelande från ditt konto som prenumererar på MILANOO .COM, och inom 24 timmar kommer du att få svar.

Fördelar med att använda en MILANOO-kupong i Sverige

Det finns många fördelar som du kan njuta av när du får rabattkuponger och köper på MILANOO eftersom du kan köpa ett brett utbud av artiklar för att vara chic, moderiktig och avantgardistisk eftersom du kan bära skor, klänningar, underkläder, kostymer och mer allt möjligt på ett ställe och det bästa är att spendera mindre än du förväntade dig. Genom att använda en MILANOO-kupong kan du få $10- $80 i rabatt på dina favoritmodeartiklar.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från MILANOO från Sverige?

Det första du ska göra är att kontakta kundtjänst där du måste följa stegen och riktlinjerna för att slutföra returen, denna process måste göras inom en period av högst 14 arbetsdagar, varorna måste vara oanvända och med sina etiketter. original utöver deras originalförpackning.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

På MILANOO får nya kunder en exklusiv kupong på 30 €.

MILANOO Sverige på sociala medier

Du kan hitta i deras sociala nätverk rabattkuponger som liknar de du hittar på deras sida, en av dem är Wedding2020 där du kan få mellan 15% och 20% rabatt

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av MILANOO för köpare i Sverige

I MILANOO finns det många rabatter som du kan få för tillfället som mest, det erbjuder upp till 90 % rabatt, detta och många fler rabatter som i slutet av sommaren. Dessutom ger en välkomstkupong i MILANOO-butiken 10 € rabatt för nya köpare i Sverige.

MILANOO Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på MILANOO som ett nytt nyhetsbrev kan du få upp till 10 € rabatt med koden MILANOO.

Butiker som liknar MILANOO

Det finns butiker som liknar MILANOO där du kan hitta några av deras produkter för att göra kombinationer i dina outfits, om du föredrar kan du kontrollera deras fraktmetoder eller deras tillgängliga rabatter, några av dessa butiker som du kan besöka är Newchic, Netaporter, MILANOO
                                                          

MILANOO Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

För MILANOO under Black Friday-rabattdatumet där du kan hitta fantastiska megarabatter som du hittar upp till 90% för vissa av deras kampanjprodukter, som du inte kan gå igenom och göra dina inköp.

Kupong för MILANOO Sverige för 11.11

Under 11/11 rabatterna i MILANOO kan du njuta av mycket bra rabatter som du kan hitta upp till 55% tillgängliga, på samma sätt för denna rea ​​semester kan du njuta av kampanjer och rabattkuponger tillgängliga för datumet.

Kampanjkuponger från MILANOO Sverige för Cyber ​​​​Monday

Du kan börja njuta av Cyber ​​​​Monday-rabatter på MILANOO måndagen efter Black Friday, denna dag presenterar Milanno exklusiva rabatter för att njuta av rea-semestern, sådana rabatter kan avnjutas och användas för dina inköp, dessa rabatter kan nå upp till 75 % tillgängligt.
 

MILANOO Sverige Kuponger till jul

I MILANOO firas julrabatterna under december månad, för denna månad har MILANOO mycket bra rabatter som du kan njuta av för att göra inköp till dina fester och månadens presenter.

MILANOO mobilapplikation för iPhone och Android

MILANOO har tillgängligt för sina kunder att ladda ner mobilapplikationen för Android och iPhone, från vilken du kan göra dina inköp och njuta av en gåva på 10 % rabatt på din första beställning.

Kända märken som säljs i MILANOO-butiken

I MILANOO motsvarar alla dess produkter dess eget varumärke, design och tillverkning.

 

 

Erbjuder MILANOO fri frakt till Sverige?

I MILANOO kan du njuta av att få leveransen av dina produkter gratis, men för att välja denna kampanj måste du göra ett köp som är lika med eller högre än € 99

Kan jag betala i MILANOO med PayPal?

I MILANOO kan du göra betalningen av ditt köp genom PayPals digitala plånbok, enkelt, snabbt och säkert, andra accepterade betalningsmetoder är de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB.

Var ska jag skriva rabattkupongen i MILANOO?

För att skriva en kupong i MILANOO är det första du måste göra att välja de produkter du vill köpa, efter detta måste du gå till din varukorg för att göra betalningen här hittar du en ruta i den centrala högra delen av sidan där du måste inkludera det kupongnummer du vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
Milanoo Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på MILANOO Sverige

MILANOO har för denna månad förberett en serie reklamkuponger för sina kunder. Dessa rabattkoder inkluderar följande rabatter:

20% rabattkupong för beställningar över $99
Kupong 13% MILANOO för alla beställningar
$15 rabattkod för beställningar på minst $70
20 % extra rabatt med en MILANOO-kupong
Gratis fraktkupong vid beställningar över $99
15% kampanjkod MILANOO för alla beställningar
Upp till $80 rabatt med en kampanjkupong

Milanoo Kuponger

Andra liknande butiker