Luvyle Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong8% kampanjkod på Luvyle.com Beställ över USD6920 juni
BefordranFrämjande på Luvyle.com: fri frakt order över USD8928 augusti
KupongKupongkod på Luvyle.com: 10% rabatt första beställningen07 augusti
KupongLuvyle.com kupongkod: USD35 rabatt för över USD 259 sitewide02 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

LUVYLE Promotional Code
 1. ​Vad LUVYLE säljer Sverige
 2. Hur LUVYLE skickar beställningar till Sverige
 3. Vilka rabatter erbjuder LUVYLE Sverige?
 4. Betalningsmetoder hos LUVYLE Sverige
 5. Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från LUVYLE i Sverige?
 6. Kuponger finns för närvarande på LUVYLE Sverige
 7. LUVYLE Sverige Kundtjänst
 8. Fördelar med att använda en LUVYLE-kupong i Sverige
 9. Hur kan jag returnera en produkt beställd från LUVYLE från Sverige?
 10. Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige
 11. LUVYLE Sverige på sociala medier
 12. Maximal rabatt som erbjuds av LUVYLE för köpare i Sverige
 13. LUVYLE Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev
 14. Butiker som liknar LUVYLE
 15. LUVYLE Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY
 16. Kupong för LUVYLE Sverige för 11.11
 17. LUVYLE Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday
 18. LUVYLE Sverige kuponger till jul
 19. LUVYLE mobilapplikation för iPhone och Android
 20. Kända märken som säljs i butiken LUVYLE
 21. Spartips hos LUVYLE Sverige
 22. Kampanjer och specialkuponger på LUVYLE Sverige

Vad LUVYLE säljer Sverige

LUVYLE fungerar som en onlinebutik dedikerad till försäljning av damkläder, såväl som ett brett utbud av skor och accessoarer, dess motto är "Modern, oemotståndlig och tillgänglig", det är ett globalt företag som har sitt huvudkontor i staden från Hong Kong, denna plattform är översatt till språk som: spanska, franska och engelska. Denna virtuella butik erbjuder en bred katalog med de bästa trenderna för den aktuella säsongen, det bästa av allt är att här kan du hitta tillgänglighet i alla storlekar, till exempel ett stort urval i Plus storlekar, med alla stilar för varje kvinna kan visa dina fashionabla sida.

I LUVYLE kommer du att kunna göra dina inköp på ett mycket enkelt och snabbt sätt, eftersom det har en rad kategorier så att du kan hitta allt du letar efter i några få steg, dessa kategorier är: Ny i, där du hittar allt det senaste och bästa inom den aktuella säsongens trender, senare denna, Best Sellers, med de mest populära och klassiska plaggen som aldrig kommer att gå ur mode.

Det finns också: Klänningar, med en stor variation av formella och vardagliga klänningar, och för alla typer av tillfällen kommer du ofta att se ett utrymme för Toppar, med allt du behöver från enkla örhängen till snygga blusar, förutom: Byxor, med shorts, leggings, kjolar, bland många andra. Även här kommer du att ha möjlighet att få en hel kollektion av mode i stora storlekar, såväl som utomhusplagg, med ett brett utbud av kläder för att hålla värmen och en hel lista med skomodeller så att du kan välja de som bäst matchar din stil.

Hur LUVYLE skickar beställningar till Sverige

LUVYLE skickar till alla delar av världen och erbjuder gratis fraktalternativ för beställningar på ett belopp som överstiger $ 59, de beräknade datumen för leverans kommer att bero på flera faktorer såsom: destinationsadressen, alternativen för vald frakt och även hur snabbt vi kan montera och förbereda varorna i ditt köp för att skickas. De fraktmetoder som erbjuds av LUVYLE är: Superbesparingar, med en beräknad leveranstid på 10 till 20 arbetsdagar, och snabb leverans, med en kortare leveranstid på 4 till 10 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder LUVYLE Sverige?

LUVYLE är känt för sin rea med flasherbjudanden och sina låga priser, som inkluderar kampanjer som rabatt på din första beställning och ett stort antal rabatter på alla produkter i dess kategorier, här kan du hitta hängen från 10%, 15 % , 20 %, 30 %, 40 %, 50 % 60 % och upp till 70 % eller mer rabatter tillämpas på varor över deras normala pris.

Betalningsmetoder hos LUVYLE Sverige

På denna webbplats kan du göra dina betalningar med kredit- eller betalkort, VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, bland annat, förutom att du kan göra betalningen via ditt PayPal-konto på ett mycket snabbare och säkert sätt.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från LUVYLE i Sverige?

I LUVYLE kan du få två typer av försändelser där leveranstiderna kan variera beroende på vilken du väljer vid avbokningstillfället, det är han skickade superbesparingar på 10 till 20 arbetsdagar och den snabba leveransen på 4 till 10 arbetsdagar.

6. >> Kuponger finns för närvarande på LUVYLE Sverige
För närvarande har LUVYLE en mängd olika rabattkuponger upp till 70 % rabatt med hjälp av en kampanjkod.

15 % LUVYLE-kupong om du prenumererar med e-post
Upp till 65% rabatt på klänningar
$29 rabattkupong på beställningar över $179
Spara 10 % på din första beställning med en kupong
LUVYLE kampanjkupong på $35 på beställningar över $259
Rabattkod 20% rabatt på beställningar på minst $149

7. >> LUVYLE Sverige Kundtjänst
I LUVYLE, för att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till service@LUVYLE samt skicka en biljett eller biljett från deras sida, fylla i en rad uppgifter såsom ämnet för meddelandet och några personuppgifter som du automatiskt kommer att få ett svar i din e-post.

8. >> Fördelar med att använda en LUVYLE-kupong i Sverige
Att få rabattkuponger på LUVYLE kan vara trevliga upplevelser för dina kunder eftersom de kan spara genom att göra inköp och samtidigt kan de köpa en mängd olika produkter och ta mer för mindre än de trodde. Användningen av en LUVYLE-kupong ger en maximal rabatt på 90 % för produkter i det aktuella erbjudandet och 20 % för produkter som inte ingår i andra kampanjerbjudanden.

9. >> Hur kan jag returnera en produkt beställd från LUVYLE från Sverige?

För att göra returer i LUVYLE måste du kontakta kundtjänst för att få riktlinjer för processen eftersom ett spårningsnummer krävs för att spåra försändelsen, denna procedur måste utföras inom en period av 15 arbetsdagar efter mottagandet, produkterna måste vara oanvända och i sin originalförpackning är det viktigt att notera att uttagsprodukter inte får returneras.

10. >> Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige
Nya kunder får 10 % rabatt på sin första beställning.Denna LUVYLE-kupong kan även användas för produkter som redan finns i andra reklamkampanjer.

11. >> LUVYLE Sverige på sociala medier

Du kan få en 20% rabattkod på deras sociala nätverk med hjälp av en rabattkod, och genom att ladda ner applikationen från din App kan du få upp till 10% rabatt.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

12. >> Maximal rabatt som erbjuds av LUVYLE för köpare i Sverige
LUVYLE, gör tillgängliga för sina kunder en mängd olika rabatter, bland dem kan du få maximalt 80%. Dessutom kan köpare i Sverige få ytterligare 10 % rabatt om de prenumererar på nyhetsbrevet.

13. >> LUVYLE Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

I LUVYLE, när du prenumererar som ett nytt nyhetsbrev, kommer du att få nyhetsbrev med de senaste nyheterna, samt modeartiklar. LUVYLE-kupongen som är tillgänglig för att prenumerera på nyhetsbrevet har ett värde på 10 % som erhålls vid den första beställningen som görs i denna klädbutik.

14. >> Liknande butiker till LUVYLE

Det finns ett brett utbud av butiker som liknar LUVYLE där du kan hitta produkter från erkända designers som du kan skapa några outfits med efter eget tycke, du kan också kontrollera deras fraktkostnader, eller tillgängliga rabatter, några av dessa butiker är Milanoo, Modlily, Newchic.
                                                          
15. >> LUVYLE Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

För LUVYLE är Black Friday-rabatterna en av de viktigaste händelserna eftersom de för denna dag har viktiga rabatter som kan vara 80 % tillgängliga för deras kunder att göra köp av sina produkter.

16. >> Kupong till LUVYLE Sverige för 11.11

I LUVYLE görs 11/11-rabatterna i november månad den 11:e, under denna rea-semester erbjuder LUVYLE sina kunder underbara 2x1-kampanjer, liksom du kan hitta erbjudanden och deras rabatter kan vara upp till en 65 % tillgängligt.

17. >> LUVYLE Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på LUVYLE kan avnjutas måndagen efter Black Friday-helgen, och för denna reahelg på LUVYLE kan du njuta av mycket bra alternativ, inklusive deras rabatter för onlineköp som du kan hitta upp till 80 % rabatter, utöver deras erbjudanden och rabatter som tillämpas på deras produkter.
 
18 >> LUVYLE Sverige Kuponger till jul

Julrabatterna på LUVYLE firas under december månad, så att du kan njuta av deras underbara rabatter för dig att göra inköp av dina produkter, såväl som för julklappar.

19 >> LUVYLE mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har LUVYLE ingen nedladdning för mobilapplikationen.

20 >> Kända märken som säljs i butiken LUVYLE

I LUVYLE motsvarar alla dess produkter sitt eget varumärke.

 

 

Erbjuder LUVYLE fri frakt till Sverige?

I LUVYLE kan du njuta av gratis frakt, men för detta måste du göra ett köp av produkter som är lika med eller större än $ 89

Kan jag betala i LUVYLE med PayPal?

I LUVYLE kan du göra betalningen av dina köp genom PayPals digitala plattform på ett säkert och tillförlitligt sätt, andra alternativ som LUVYLE presenterar som betalning är via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club eller av Giro Pay.

Var ska jag skriva LUVYLE-rabattkupongen?

För att skriva en rabattkupong i LUVYLE kommer detta pass att göras när du har valt de produkter du vill ta, där du måste gå till din varukorg för att göra betalningen av ditt köp, här hittar du en ruta i den övre högra delen på sidan där du måste inkludera det kupongnummer du vill ansöka om.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
Luvyle Rabattkoder

222 >> Specialkuponger och kampanjer på LUVYLE Sverige
För att du ska få de bästa priserna varje dag, har LUVYLE-butiken till ditt förfogande en serie reklamkuponger:

15 % LUVYLE-kupong om du prenumererar med e-post
Upp till 65% rabatt på klänningar
$29 rabattkupong på beställningar över $179
Spara 10 % på din första beställning med en kupong
LUVYLE kampanjkupong på $35 på beställningar över $259
Rabattkod 20% rabatt på beställningar på minst $149

Luvyle Kuponger

Andra liknande butiker