Urban Outfitters Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongNjut av 20% rabattkod hos UrbanOutfitters.com04 juni
BefordranFrämjande på UrbanOutfitters.com: 10% rabatt första beställningen28 Maj
KupongUrban Outfitters kupong för appanvändare: 15% rabatt16 juni
BefordranSpara 10% rabatt Urban Outfitters när du registrerar dig för uo belöningar15 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Urban Outfitters säljer Sverige

Urban Outfitters fungerar som ett multinationellt mode- och livsstilsföretag, detta företag har varit verksamt sedan 1970 och skapades av Richard Hayne, Judy Wicks och Scott Belair; Det finns för närvarande i länder som: USA, Sverige, Sverige, Spanien, Sverige, Sverige, Sverige, Irland, Belgien, Kanada, Sverige, Sverige, Israel, Sverige och Förenade Arabemiraten.

Detta märke är designat för ungdomar och vuxna och erbjuder dem ett brett utbud av produkter såsom: modekläder för kvinnor och män, med storlekar från XS till XL i damkläder, och från XS till XXL när det gäller män, i på samma sätt även här hittar du ett stort utbud av modeller av skor, skönhets- och hälsoprodukter, samt en oändlighet av accessoarer och sportkläder.

Butiken har ett utrymme för ditt hem, med många produkter att erbjuda, inklusive: sängkläder, speglar och alla typer av föremål för att dekorera ditt hem, ett livsstilsområde finns också tillgängligt, med vintagemusikartiklar, främst vinylskivor och kassetter, samt som videokameror, tillbehör till telefoner bland många andra.

Hur Urban Outfitters skickar beställningar till Sverige

Butiken skickas till olika länder, dina beställningar kommer att bli föremål för verifiering och godkännande innan leverans och detta kan ta flera dagar, Urbanoutfitters skickar endast på arbetsdagar, därför är lördagar, söndagar eller helgdagar inte affärsdagar, det beräknade datumet Leverans kommer att beräknas en gång du lägger till varan du vill köpa i varukorgen, samt kommer provisionskostnaden att beräknas beroende på var beställningen går, när betalningen är gjord får du ett mail med all information om köpet.

Vilka rabatter erbjuder Urban Outfitters Sverige?

Denna webbplats har ett utrymme för försäljning, där du kan få vilken produkt som helst från den breda katalogen som erbjuds av butiken, alla till mycket låga priser och utan att glömma att de alla är exklusiva och högkvalitativa varor.

Betalningsmetoder hos Urban Outfitters Sverige

Urban Outfitters låter dig göra betalningar på olika sätt, bland dem kan du göra det med dina kredit- eller betalkort: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, JCB, CHINA UNION PAY och DINERS CLUB, liksom du kan göra betalning med hjälp av ditt PAYPAL, AFTERPAY, APPLE PAY-konto, så länge de är verifierade. Den här butiken har också betalningsalternativ som: presentkort URBAN OUTFITTERS OCH URBAN OUTFITTERS STORE.

Hur lång tid tar det att leverera produkterna beställda från Urban Outfitters i Sverige?

Urban Outfitters har flera fraktmetoder som varierar dagarna för att anlända artikeln, dessa är Standard artikeln kan ta mellan 5 och 7 arbetsdagar, den snabba leveransen som kan vara 2 till 3 arbetsdagar, den så kallade Rush that It only tar mellan 1 och 2 arbetsdagar och en annan känd som Truck som är mellan 2 till 4 veckor.

Kuponger finns för närvarande på Urban Outfitters Sverige

För närvarande har den inga kuponger, den erbjuder bara rabatter på några av sina produkter, såväl som rabatter. Nedan är en lista över de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena för denna butik som har varit tillgängliga.

 • Upp till 60 % rabatt baserat på kampanjerbjudande
 • 20 % Urban Outfitters-kupong för din födelsedag
 • 10 % kupong om du går med i en UO belöningsklubb
 • Specialkategori av rabatter med upp till 60 % rabatt
 • 10% rabatt för nya köpare
 • Upp till 25 % rabatt för UO Rewards-medlemmar

Urban Outfitters Sverige Kundtjänst

Urban Outfitters erbjuder flera sätt att kontakta en av dem motsvarar en chatt eller snabbfråga på dess sida, samt via en telefonlinje 800 282 2200 där de är verksamma 7 dagar i veckan och 24 timmar om dygnet, de har även At deras förfogande, deras sociala nätverk som Facebook, du behöver bara ge dem MEGUSTA eller skicka ett privat meddelande och Twitter där du måste nämna @UOhelpme, eller använda #UOhelpme på samma sätt som de också är i kontakt med sina följare och deras bekymmer.

Fördelar med att använda en Urban Outfitters-kupong i Sverige

Att skaffa kuponger i Urban Outfitters är till stort stöd för sina kunder eftersom du kan välja att köpa utmärkta kläder, du har också möjlighet att köpa produkter för din stil som böcker, filmer, ljud och många som läggs till dessa får du skönhetsartiklar, de är många fördelar med att köpa med kuponger i den här butiken, vilket sparar i din verksamhet.

Hur kan jag returnera en beställd produkt till Urban Outfitters från Sverige?

För att returnera varor köpta i butiken, antingen kläder och/eller möbler, är det väldigt enkelt, du behöver bara gå till närmaste butik med ditt köpkvitto och det är allt; Nu, för varor köpta online måste du först skriva ut ett ark och/eller etikett på din sida, senare kan du göra det genom att returnera varan via post eller direkt i butiken, detta kan göras i en senare period på 60 dagar efter köpet eller kvittoartikel.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Alla nya kunder får exklusiva poäng, på samma sätt kan du få upp till 10% rabatt och därmed ha möjlighet att vinna priser, samt bonuspoäng.

Urban Outfitters Sverige på sociala medier

Urban Outfitters erbjuder för närvarande inga kuponger på sina sociala nätverk, men du kan välja att vinna priser genom att tagga, samt skriva recensioner av sina produkter från sin applikation där du kan få tillgång till exklusiva försäljningar.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av Urban Outfitters för köpare i Sverige

Urban Outfitters presenterar en försäljningssektion där du kan få artiklar med upp till 30% rabatt, på samma sätt finns det flera artiklar som du kan hitta med rabatter på upp till halva deras nuvarande pris, det finns många alternativ som Urbanoutfitters erbjuder. alla dina kunder och följare som inte går att missa.

Urban Outfitters Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig på Urban Outfitters kommer du att vara bland de första att få information om evenemang, såväl som ankomsten av exklusivt innehåll. Du kan också få poäng, det finns många fördelar med att vara en del av denna prestigefyllda linje, eftersom du även kan få upp till rabattprocent.

Liknande butiker som Urban Outfitters

Vi kan nämna att det finns andra butiker där du kan få artiklar som liknar de som finns i Urban Outfitters, bland vilka vi kan ange som Endclothing.com, 24s.com och Yoox.com, där du kan göra en kombination av outfit, bl.a. andra saker.

Urban Outfitters Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY kommer med rabatter varje år i denna modebutik. I år får du upp till 70 % rabatt på tusentals säsongsbetonade varor samt exklusiva Black Friday-kuponger med upp till 20 % rabatt.

Kupong för Urban Outfitters Sverige för 11.11

11.11 är inte en av årets viktigaste rabatthändelser i denna butik, men du kan ta del av de aktuella erbjudandena: upp till 20 % kupong och kampanjerbjudanden med upp till 60 % rabatt!

Kampanjkuponger från Urban Outfitters Sverige för Cyber ​​​​Monday

Om Black Friday-kampanjerna precis har avslutats, här kommer ytterligare en superkampanj! Cyber ​​​​Monday-kampanjer har precis kommit! Upp till 60 % rabatt baserat på kampanjerbjudanden och super 15 % rabatt om du använder en dedikerad Cyber ​​​​Monday-kupong för denna butik!

Urban Outfitters Sverige Kuponger till jul

I samband med jul får du superrabatter! Upp till 70 % rabatt på startpriset, utan rabatt och kuponger med 10 %, 15 % och 20 % rabatt för beställningar som görs veckan före jul på Urban Outfitters

Urban Outfitters mobilapplikation för iPhone och Android

Bland det stora utbudet av alternativ som Urban Outfitters erbjuder för sina användare och/eller kunder, erbjuder det mobilapplikationer för Play Store, såväl som för Apple Store, där du kan få de bästa nyheterna, förutom att göra dina inköp enkelt och enkelt via din mobila enhet.

Kända märken som säljs i Urban Outfitters-butiken

Bland de erkända varumärkena som du kan få när du köper produkter på Urban Outfitters kan du få exklusiva för kvinnor, män, såväl som kosmetika och skönhet, bland vilka är Adidas, Champions, Calvin Klein, Converse, Levi's, Nike, The North Face , Reebok, Vans, Guess, Polo Ralph Lauren, Anastacia Beverly Hills, Benefit, Bioderma, Ohii, bland många fler alternativ som du inte får missa.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på Urban Outfitters?

När produkten har valts ut och den har den i din kundvagn, i vilken du sedan måste fortsätta att placera din fraktdata, kommer nästa steg att vara betalningsprocessen där en kampanjkodsruta kommer att återspeglas innan du väljer i vilken du måste placera siffrorna på din kupong för att sedan fortsätta med betalningsprocessen och slutföra ditt köp framgångsrikt.

Kan jag betala på Urban Outfitters med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras i Urban Outfitters är via ditt PayPal-konto, när varorna har lagts till i din kundvagn kan du klicka och detta tar dig till betalningsprocessen där det visar dig en PayPal-knapp som du måste klicka på och den flyttar dig till genomföra sin vederbörliga process.

Erbjuder Urban Outfitters fri frakt till Sverige?

Urban Outfitters erbjuder gratis frakt endast för beställningar där dina inköp överstiger USD 50, och det gäller endast för USA och det bör noteras att detta endast gäller varor, det vill säga tullen och andra är ansvariga för klient.

Vilka är de viktigaste evenemangen med rabatter i Urban Outfitters-butiken?

Bland de speciella evenemangen som du kan få i Urban Outfitters är de olika tiderna på året då du kan spara mer, bland dem är Black Friday Rabatter för Urban Outfitters som äger rum den sista torsdagen i november där du kan få erbjudanden och tillgängliga rabatter för köp av dina produkter med bra erbjudanden och rabatter, du kan också välja rabatterna 11.11 (singlarnas dag) för Urban Outfitters som firas som namnet anger den 11 november även om det för tillfället är en liten dag känd över hela världen, lite i taget har den vuxit, vilket gör att vissa butiker erbjuder rabatter för att fira singelskap, en annan att välja är Cyber ​​​​Monday Discounts för Urban Outfitters även känd som Cyber ​​​​Monday och firas måndagen efter Black Friday där försäljning sker enbart och exklusivt via internet där du kan få fantastiska rabatter och rabatter n Förväntade julrabatter för Urban Outfitters som äger rum i december månad eftersom dessa datum är en helgdag för familjer och samtidigt för presenter där de drar nytta av rabatterna som finns för att leverera presenter.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Kampanjer och specialkuponger på Urban Outfitters Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

 • Upp till 60 % rabatt baserat på kampanjerbjudande
 • 20 % Urban Outfitters-kupong för din födelsedag
 • 10 % kupong om du går med i en UO belöningsklubb
 • Specialkategori av rabatter med upp till 60 % rabatt
 • 10% rabatt för nya köpare
 • Upp till 25 % rabatt för UO Rewards-medlemmar

Andra liknande butiker