LOT Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongLOT Polish Airlines kampanjerbjudande: spara 10%06 juli
BefordranNjut av LOT.com kupong: upp till 25% rabatt Välj program15 Maj
KupongLOT.com kampanjkod: 15% rabatt sommar Rea20 Mars
KupongKampanjkod för LOT.com: 15% rabatt17 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

LOT Coupon Code
 1. ​Vad LOT säljer Sverige
 2. Hur man gör en bokning på LOT
 3. Vilka rabatter erbjuder LOT Sverige?
 4. Betalningsmetoder hos LOT Sverige
 5. Hur lång tid tar det att få bokningsbekräftelsen från LOT?
 6. Kuponger finns för närvarande på LOT Sverige
 7. LOT Sverige Kundtjänst
 8. Fördelar med att använda en LOT-kupong i Sverige
 9. Hur kan jag avboka min LOT-biljett?
 10. Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige
 11. LOT Sverige på sociala medier
 12. Maximal rabatt som erbjuds av LOT för köpare i Sverige
 13. LOT Sverige-kupong för prenumeration på nyhetsbrev
 14. Flygbolag som liknar LOT
 15. LOT Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY
 16. Kupong för LOT Sverige för 11.11
 17. LOT Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday
 18. LOT Sverige kuponger till jul
 19. LOT mobilapplikation för iPhone och Android
 20. Populära resmål dit LOT flyger
 21. Spartips hos LOT Sverige
 22. Kampanjer och specialkuponger hos LOT Sverige

1. >> Vad LOT säljer Sverige
LOT är ett polskt flygbolag som har över 90 år på marknaden, som anser sig vara ett av de äldsta flygbolagen i världen, och förflyttar miljontals människor dag efter dag och erbjuder erfarenhet genom sin personal för att ge dem de bästa resevillkoren inklusive komfort. LOT erbjuder också för dina resor en mer uppdaterad flygplansflotta med en utmärkt nivå av välbefinnande när du flyger så att din resa anses vara ett nöje och ett nöje, utvecklar självförtroende som tack vare detta har mottagit utmärkelser. LOT är en polsk linje där du hittar expertspecialister och ett team av proffs som är i ständig utveckling för att bygga och främja den kvalitet och goda service som tillhandahålls till var och en av de användare som reser genom vår tjänst dag för dag.

2. >> Hur man gör en bokning på LOT

För att kunna boka ett flyg till den destination du vill är det första du bör göra att gå till det första alternativet i den övre vänstra delen av sidan (boka flyg), här kan du välja vilken typ av resa du ska göra om : tur och retur, enkel resa eller flera destinationer.

Sedan måste du välja din ursprungsort och destination dit du vill åka, följt av datum för avresa och retur om så är fallet, tillsammans med all information om antalet personer som reser, samt klassen av kabinen, här kommer du att ha 3 alternativ, som är: ekonomiklass, premiumekonomi och businessklass. Efter detta kommer sidan att omdirigera dig till betalningsområdet där du måste fylla i den information som krävs för att göra bokningen av ditt flyg med total framgång; Det är viktigt att nämna att LOT även erbjuder hotelltjänster, biluthyrning och taxiservice för varje plats dit du åker, för att säkerställa en lugn och bekymmersfri resa, utöver detta tillhandahåller de även mat och dryck, utbildning ombord och flotta under flygningen.

3. >> Vilka rabatter erbjuder LOT Sverige?

Flygbolaget erbjuder rabatter för spädbarn under 2 år, detta kommer att vara 90 % av deras värde, och har även en rabatt på upp till 25 % för barn i åldrarna 2 till 11 år.

4. >> Betalningsmetoder hos LOT Sverige
Bland de betalningsmetoder som accepteras i LOT är de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, en annan metod är via PayPals elektroniska plånbok eller från Dotpay, UATP.
  
5. >> Hur lång tid tar det att få bokningsbekräftelsen från LOT?

I LOT efter att du gjort bokningen och bekräftat din betalning kommer du omedelbart att få ett e-postmeddelande med bekräftelse på din biljett, annars måste du kontakta kundtjänst.

6. >> Kuponger finns för närvarande på LOT Sverige
Den erbjuder för närvarande kampanjkoder med upp till 30 % rabatt för framtida resor, du behöver bara fylla i ett formulär.

Interkontinentala flyg från endast $499
15 % rabatt på tilläggstjänster
Kampanjkod LOT 15 % rabatt för extra bagage
10 % rabatt på LOT kupongkod för flyg
LOT 5 % kupong för bokning av turistresor
15% rabattkupong LOT
7. >> LOT Sverige Kundtjänst
För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa +48 225777755 vilket du kan göra på 10 olika språk, såväl som från en onlinechatt, eller genom dess Facebook Messenger-tjänst, ett annat alternativ är genom dess formulär från dess sida.

8. >> Fördelar med att använda en LOT-kupong i Sverige
Att skaffa och använda kuponger i LOT är ett bra alternativ för äventyrsälskare, såväl som en av de bästa nöjena i livet som att resa och njuta av en oförglömlig semester och med den bästa fördelen att spendera mindre än vad du vill.

9. >> Hur kan jag avboka min LOT-biljett?

Som avbokningspolicy för din bokning på LOT måste du göra det från dess webbplats genom ett formulär från ditt konto där du måste fylla i viss information, inklusive bokningskoden och biljettnumret eller genom att kommunicera via dess kontakttjänst, om du har förvärvats av en resebyrå bör du kontakta kundtjänst.

10. >> Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige
För tillfället kan nya kunder njuta av alternativen som erbjuds av LOT från dess sida. När du blir en ny kund får du de senaste kampanjerbjudandena och kampanjkupongerna från LOT för dina kunder.

11. >> LOT Sverige på sociala medier

För tillfället erbjuder den inte kuponger på sina sociala nätverk, du kan bara njuta av information om dess tjänster.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
12. >> Maximal rabatt som erbjuds av LOT för köpare i Sverige
För närvarande erbjuder LOT maximalt 90 % rabatt som kan användas för barn under 2 år.

13. >> LOT Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig på LOT kan du vara uppdaterad med deras tjänster, samt uppdaterad i deras nyhetsbrev. I allmänhet, när du prenumererar på nyhetsbrevet får du de bästa kampanjerbjudandena och kampanjkupongerna från LOT.

14. >> Flygbolag som liknar LOT

Även om LOT har några av de bästa kampanjerbjudandena, hittar du inte alltid en biljett till önskad destination eller till bästa pris. Vi rekommenderar några av de europeiska företag där du kan hitta mycket bra kuponger och kampanjerbjudanden: ETIHAD, LATAM, QatarAirways, EMIRATES, AVIANCA.COM, VUELING.
                                                          
15. >> LOT Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

För LOT görs Black Friday-rabatter i allmänhet den fjärde fredagen i november månad, och under denna rea-semester kan du få mycket bra rabatter, som kan vara upp till 90 %, med dessa rabatter kan du njuta av och dra fördel av att göra dina biljettreservationer i tid och dra nytta av dessa fantastiska rabatter.

16. >> Kupong för LOT Sverige för 11.11

För LOT rabatterna 11.11 eller även känd som rabatter för singlars dag, denna helgdag har sitt ursprung i asiatiska länder och firas den 11 november, under denna period kan du njuta av rabatter som kan komma att vara upp till en 70% rabatt, så att du kan utnyttja och göra några av dina bokningar eller köp.

17. >> LOT Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter görs vanligtvis på måndagen efter Black Friday-firandet, och för LOT denna helgdag även känd som Cyber ​​​​Monday, med tanke på att deras rabatter är tillgängliga för att göra inköp online, dessa rabatter som du inte kan avvisa som dessa kan vara från 75 % till 90 % rabatt, så du kan njuta av och dra nytta av att boka dina biljetter i tid och dra nytta av dessa fantastiska rabatter.
 
18 >> LOT Sverige Kuponger till jul

Julrea-rabatterna i LOT erhålls under december månad eftersom julfesterna firas under denna månad, så under denna period kan du njuta av ett brett utbud av rabatter som kan uppgå till 60 % vilket gör att du kan dra nytta av och kunna göra inköp för din julresa och njuta av dessa högtider som en familj.

19 >> LOT mobilapplikation för iPhone och Android

LOT erbjuder sina kunder nedladdning av mobilapplikationen för Android och iOS, från vilken du kan organisera och boka ditt flyg, anpassa din resa snabbt och enkelt, samt få information om status för dina flyg.

20 >> Populära resmål dit LOT flyger

LOT erbjuder mer än 100 destinationer i och utanför Europa. Dessa destinationer inkluderar: Barcelona, ​​​​London, Sofia, Amsterdam, Peking, Berlin, Belgrad, Chisinau, Cluj Napoca, Colombo, New Delhi, Dubai, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Madrid, Miami, Milano, New York, Odessa, Olbia , Oslo, Bukarest, Prag, Riga, Santorini, Tel Aviv, Wien, Zadar och Zagreb.

 

 

Erbjuder LOT fri frakt?

I LOT är leveranserna av dina biljetter gratis eftersom de levereras online, som kommer till din e-post.

Kan jag betala mycket med PayPal?

I LOT kan du göra betalningen av dina bokningar via PayPals elektroniska plånbok på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Var ska jag skriva LOT-rabattkupongen?

I LOT har du möjlighet att använda din rabattkod när du söker och väljer bokning för ditt flyg, när du har räknat ut din biljett hittar du en flik som du måste kryssa i för att visa en ruta där Du måste inkludera kodnumret för att använda .

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
LOT Rabattkoder

222 >> Kampanjer och specialkuponger hos LOT Sverige
LOT är ett polskt flygbolag känt för sina regelbundna kampanjerbjudanden. Oavsett om det är en kampanjkupong med 15 % rabatt eller erbjudanden med mycket bra priser på inrikes- eller internationella flygningar, här är en lista över de mest populära reklamkampanjerna.

Interkontinentala flyg från endast $499
15 % rabatt på tilläggstjänster
Kampanjkod LOT 15 % rabatt för extra bagage
10 % rabatt på LOT kupongkod för flyg
LOT 5 % kupong för bokning av turistresor
15% rabattkupong LOT

LOT Kuponger

Andra liknande butiker