LATAM Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong15% rabatt med denna LATAM promo code14 Mars
BefordranSenaste LATAM kupong och kampanjen om din registrera dig som medlem03 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

LATAM Recension

LATAM är naturligtvis uppskattat för att det är lätt att erbjuda sina kunder billiga flyg till några av de mest avlägsna platserna. Men samtidigt uppskattar kunderna att de kan planera sina resor till minsta detalj, precis som de vill, även på webbplatsens huvudsida, genom sökmotorn för flyg. Här kan du ange uppgifter som avgångsort, destination, resdatum, antal och passagerartyp (vuxna, barn, nyfödda) och flygklass. För att göra det enklare att hantera alla resedata har Latam också en mobilapplikation där du kan lagra biljetter, digitala dokument och andra alternativ du behöver, bara ett klick bort, var du än är.

Användbar information om LATAM

LATAM-webbplatsen behandlar endast försäljning av flygbiljetter i digitalt system, varför du inte behöver hämta dem i fysiskt format och du behöver inte betala ytterligare leveransavgifter. Avbryta en resa kan göras antingen från ditt kundkonto eller genom att kontakta kundtjänsten, beroende på tiden kvar tills flygningen. Betalning för tjänster kan endast göras online, med antingen ett debet- eller kreditkort, utfärdat av Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller Discover eller via PayPal-konto.

Info om hur man använder en Latam kuponkod

Alla LATAM-kuponkoder kan anges direkt på webbplatsens startsida, sökmotorn erbjuder ett speciellt utrymme. På så sätt kan du få en klar uppfattning om priset på dina biljetter.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker