Reverb Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongREVERB kupongkod: spara 20% på utvalda objekt08 juni
KupongFå upp till 50% med denna REVERB-kampanjkod för nya köpare10 juli
KupongReverb kupong för beställningar över 50 USD: spara 10 USD29 februari
BefordranGitarrer till salu på reverb.com11 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad REVERB säljer Sverige

REVERB grundades 2013 av David Kalt, som är en ljudtekniker som bestämde sig för att starta och fokuserade på att etablera REVERB, som tillhandahåller en onlinemarknadsplats specifikt för musiker, det är därför hans fokus ligger på att utveckla en community för dina konsumenter att köp enkelt och enkelt.

I REVERB kan du få en stor variation av artiklar, såväl som inspiration eftersom det motsvarar den plats där passionen för utrustning förbinder samhället, oavsett om det är att hitta ny begagnad utrustning, såväl som vintageutrustning, sedan starten det har i huvudsak utvecklats för att främja ett team för att hjälpa musikern.
REVERB tjänar som inspiration för många eftersom en del av försäljningen doneras till REVERB Gives, som ger tillbaka till ungdomsmusikprogram runt om i världen, som utvecklar en värld av musik.

På REVERB hittar du gitarrer, pedaler och förstärkare, keyboards och synthesizers, såsom pianon, orglar, trummor, huvuden, kicktrummor, cymbaler, pedaler, trumpinnar, inspelningsutrustning såsom mikrofoner, inspelningsutrustning, bandspelare, studiomöbler , högtalare, konverterare, DJ och ljudutrustning, saxofon, flöjt, trumpeter, violiner, tromboner, även folkinstrument som dragspel, mandoliner, ukulele. Bland märkena som du kan se är Pionner, Boss, Elektron, Casio, Kawai, Gibson, Squier, Keeley, JHS, Orange, Vox, Roland, Yamaha, Akai, Novation, Universal Audio, Radial, Zildjian bland många fler alternativ som du kan se.

Hur REVERB skickar beställningar till Sverige

REVERB använder USPS-, DHL-, FedEx- och UPS-företagen för sina försändelser, som ansvarar för logistiken för transporten av sina produkter.

Vilka rabatter erbjuder REVERB Sverige?

REVERB för att vara en digital marknad för säljare hittar du inga rabatter eller rabatter du kan hitta en mängd olika priser hos dess olika leverantörer. Rabatter som erbjuds med en REVERB-kupong är maximalt 30 % av det ursprungliga priset.

Betalningsmetoder hos REVERB Sverige

REVERB erbjuder sina kunder olika sätt att göra betalningar, bland vilka du kan göra det via Visa, MasterCard, Discover, American Expres kreditkort, eller om du föredrar via PayPal-kontot.
  
 

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från REVERB i Sverige?

I REVERB uppskattar de att deras leveranser kan ta mellan 5 och 10 arbetsdagar att nå sin destination, men det kan förekomma vissa förseningar på grund av tullen i varje land, där de kan pågå i upp till 4 veckor.

Kuponger tillgängliga för närvarande på REVERB Sverige

För närvarande finns det flera kampanjerbjudanden och kuponger från REVERB som kan användas av användare över hela världen. Några av dessa kampanjer listas nedan:

10% REVERB kupong giltig för vad som helst
10% rabattkupong + fri frakt
15 % kampanjkod för utvalda produkter
10 $ rabattkupong på beställningar över 50 $
Spara 20 % på REVERB-beställningar idag
Upp till 30 % rabatt med en kampanjkupong

REVERB Sverige Kundtjänst

För att kommunicera med kundtjänst måste du tänka på att REVERB motsvarar en säljares marknad, så du måste gå direkt till sidan där du gjorde köpet och skicka ett meddelande till säljaren, eftersom kommunikationen sker direkt med personen med vem köpet gjordes.

Fördelar med att använda en REVERB-kupong i Sverige

För musikälskare, entusiaster och fans är det en fördel att få rabattkuponger och att kunna använda dem för att göra inköp eftersom du kan bära mer för mindre. Genom att använda en REVERB rabattkupong kan du spara mellan 10 % och 30 % av det ursprungliga priset.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från REVERB från Sverige?

REVERB motsvarar en marknad full av säljare, av denna anledning är returpolicyerna baserade på varje användare, men på samma sätt för att skydda sina konsumenter säger REVERB till dem att köp måste göras via webbplatsen eller via din mobilapp .

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

På REVERB kan nya kunder njuta av alternativen som erbjuds av deras säljare. Dagens REVERB välkomstkupong för nya köpare är värd 10 % för den första onlinebeställningen.

REVERB Sverige på sociala medier

För att se vilka exklusiva kuponger och kampanjerbjudanden för sociala medier är rekommenderar vi att du tar en titt på följande sociala nätverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av REVERB för köpare i Sverige

REVERB har inga rabatter eftersom det motsvarar en sida med säljare och var och en anger genom att sätta ett pris på sina produkter. Det maximala värdet som erbjuds av en REVERB-kupong är 30 % av det ursprungliga priset för musikinstrument.

REVERB Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig för deras nyhetsbrev kan du få nyhetsbrev med deras mest relevanta nyheter, intervjuer och exklusiva nyheter. Kampanjkoden REVERB för dig som prenumererar på nyhetsbrevet idag har 10% rabatt.

Liknande butiker till REVERB

Det finns liknande butiker där du kan hitta det du behöver om REVERB inte erbjuder det du letar efter eller om du helt enkelt föredrar att jämföra priser, dessa sidor som du kan besöka är Aliexpress, AMAZON och Ebay.
                                                          

REVERB Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Rabatterna som erbjuds på Black Friday på REVERB är upp till 30 % och erbjuds med hjälp av en speciell kampanjkod för denna dag av Black Friday.

Kupong till REVERB Sverige för 11.11

11 november anländer med kampanjerbjudanden och de vanliga dagliga kupongerna: 10% rabattkod på allt och kampanjerbjudanden med upp till 30% rabatt på utvalda produkter.

Kampanjkuponger från REVERB Sverige för Cyber ​​​​Monday

Eftersom måndagen efter Black Friday precis kom, finns det fortfarande superrabatter på REVERB: 10 % kupong och kampanjerbjudanden med upp till 30 % rabatt.
 

REVERB Sverige Kuponger till jul

Om det är vinter så finns det även julrabatter på REVERB. Upp till 30 % med hjälp av kampanjkuponger och specialerbjudanden för årets slut!

REVERB mobilapplikation för iPhone och Android

I REVERB kan du vara medveten om dess innehåll bara genom att ladda ner dess mobilapplikation för iPhone från App Store och för Android från Google Play, du kan enkelt och enkelt njuta av allt på ett ställe.

Kända märken som säljs i REVERB-butiken

I REVERB för att vara en onlinemarknad kan du hitta var du kan sälja och köpa ny och begagnad musikutrustning, det är därför du kan få de bästa märkena på marknaden över hela världen som Gibson, Roland, Boss, Pioneer, Fender, Vox, Keeley, Yamaha, Arturia, Focusrite, Universal Audio, Pearl bland andra alternativ som du kan hitta genom att besöka deras butik.

 

 

Erbjuder REVERB fri frakt till Sverige?

I REVERB hittar du inte fri frakt eftersom det motsvarar ett globalt community där du kan köpa och sälja begagnad och ny musikutrustning, av denna anledning kan fraktriktlinjerna variera beroende på vem som säljer utrustningen.

Kan jag betala i REVERB med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras i REVERB kan du göra det via ditt PayPal-konto vederbörligen verifierat, snabbt och enkelt, eftersom du för detta bara behöver lägga till de produkter du vill ta i din varukorg och klicka på betalningsalternativet, vilket kommer att dirigeras till sidan för att avsluta avbokningsprocessen.

Var ska jag skriva rabattkupongen i REVERB?

I REVERB kan du lösa in presentkortet innan du startar betalningsprocessen, för detta måste du klicka på lös in ditt kort och det kommer omdiktera dig till dess sida där du måste ange nödvändiga uppgifter.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Reverb Rabattkoder

Specialkuponger och kampanjer på REVERB Sverige

Butiken specialiserad på försäljning av musikinstrument REVERB har för närvarande några mycket intressanta kampanjerbjudanden:

10% REVERB kupong giltig för vad som helst
10% rabattkupong + fri frakt
15 % kampanjkod för utvalda produkter
$10 rabattkupong på beställningar över $50
Spara 20 % på dagens REVERB-beställningar
Upp till 30 % rabatt med en kampanjkupong

Reverb Kuponger

Andra liknande butiker