BrownsFashion Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranDesigner väskor till försäljning01 februari
BefordranNya poster på brownsfashion.com31 januari
BefordranLyx klockor på brownsfashion.com08 februari
KupongBROWNSFASHION rabattkod för fri frakt03 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Browns Fashion Recension

Produktkategorierna inkluderar kläder och accessoarer som är lämpliga för både speciella och eleganta evenemang, såväl som avslappnade stilprodukter, lämpliga för vardagen. Kvaliteten på produkterna säkerställs både genom de recensioner som lämnas av andra nöjda kunder, men särskilt av namnen på de lyxvarumärken som marknadsförs i butiken, som garanterar kvalitet och originalitet. Bara några av dessa varumärken är Adidas, Fendi, Fila, Gucci, Alexander McQueen, Balmain, Balenciaga, Calvin Klein, Champion, Comme Des Garcons, Converse, Moncler, Moschino, Diesel, Dolce & Gabbana, New Balance, Reebook, Vans, Saint Laurent och många andra. Kategorierna inkluderar kläder och skor produkter för alla årstider, men också sporttillbehör, väskor och ryggsäckar, hattar, externa batterier, bärbara högtalare, telefonväskor, böcker, parfymer, samt ett brett utbud av smycken, klockor och solglasögon.

Användbar information om Browns Fashion

Du kan beställa dina favoritprodukter genom att välja mellan en av de två leveransmetoder som finns tillgängliga, gjorda av det specialiserade snabbkurirföretaget DHL. Således kommer Standardleveransen att nå dig inom 5-7 arbetsdagar, och för detta måste du betala en avgift på 15 euro, om den totala beställningen överstiger värdet på 200 euro. Om den totala beställningen är mindre än 200 euro är leveransavgiften 10 euro. Expressleverans sker inom 2-4 arbetsdagar och kräver en transportavgift på 20 euro. Produkterna kan returneras gratis inom 14 dagar efter mottagandet av produkterna. För internationella leveranser accepteras Visa, MasterCard, American Express, Delta, Visa Electron och PayPal.

Info om hur du använder en Browns Fashion kupongkod

Att tillämpa en Browns Fashion-kupongkod kan göras i bara några enkla steg genom att kopiera kampanjkoden och ange den i det speciellt avsedda utrymmet, som du hittar på beställningssidan. Om kupongen är giltig tillämpas rabattvärdet automatiskt och det slutliga orderpriset visas.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker