Revolve Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongBästa REVOLVE kampanjkod för våren: spara 20%31 Maj
KupongKampanjkod på REVOLVE.com: 15% rabatt order i app28 september
KupongREVOLVE.com 10% rabattkod24 oktober
KupongKupongkod på REVOLVE.com: 20% rabatt17 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad REVOLVE säljer Sverige

REVOLVE startade 2003 med två vänner och erbjuder marknaden mer än 500 erkända märken som: Nike, Levi's, Burberry, Child of Wild, Dolce Vita, Gucci, Olaplex, Prada, Versace, Wranglers, Calvin Klein, Ray Ban, Puma, Plover Ralph Lauren, Van's, bland andra.

Här kan du hitta på det snabbaste, lättaste och enklaste sättet eftersom det är indelat i kategorier, det första att erhålla är det av kvinnor följt av män i sin tur av underkategorier där du kan få skor, klänningar, Smycken, Smycken, Accessoarer, Handväskor , Bland annat, på samma sätt finns det en annan kategori och den är känd av Designers, den har också kategorier av Nyheter eller den mest eftertraktade denna kategori är avsedd för både kvinnor och män.

Du hittar också en avdelning dedikerad till skönhet där du kan få smink, hårvårdsbehandling, för ditt bad och dusch, tillbehör och reseset, samt för personligt välbefinnande som oljor för avkoppling och sömn bland annat. Denna berömda butik är en del av Coachella-festivalerna.

Hur REVOLVE skickar beställningar till Sverige

REVOLVE skickas med FEDEX EXPRESS-företag, dess beräknade leverans är 2 till 3 arbetsdagar och kostnaden varierar beroende på köpesumman om ditt köp överstiger $ 100 USD kommer frakten att vara gratis, ett annat företag som samarbetar med är PRIORITY POSTAL SERVICE detta tar mellan 10 och 14 arbetsdagar på samma sätt som det kan variera beroende på beloppet på din beställning om det är större än $100 USD, frakten kommer att vara gratis. Beställningar som görs efter kl. 12 PST kommer att skickas nästa dag och beställningar som görs på fredagar efter kl. 12 PST skickas på måndag. I Revolve kan du spåra din beställning genom att logga in på ditt konto och klicka på orderhistorik. Det är viktigt att notera att internationella försändelser görs som är gratis efter $100 USD.

Vilka rabatter erbjuder REVOLVE Sverige?

Butiken har ett utrymme eller en kategori av ERBJUDANDE (Alla reducerade), där du kan få erbjudanden uppdelade efter designers, storlek, färg och pris, du kan också hitta den efter accessoarer, klänningar, underkläder, skor bland annat.

Betalningsmetoder hos REVOLVE Sverige

I REVOLVE finns det flera betalningsmetoder, bland annat Visa, MasterCard, American Express, Discover och JCB kreditkort, samt med ditt PayPal-konto vederbörligen verifierat, på samma sätt som de har betalning med ackumulerad kredit eller presentkort.
  

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från REVOLVE i Sverige?

REVOLVE erbjuder två typer av frakt där leveranstiderna kan variera; Bland dem finns expressleverans, som har en beräknad leveranstid på 2 till 3 arbetsdagar, och standardleverans, som tar 4 till 9 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på REVOLVE Sverige

Den erbjuder för närvarande 10 % rabattkuponger, samt reor och rabatter som du inte kan missa, samt en tävling för att vinna ett presentkort och njuta av sommaren till fullo.

Upp till 65 % rabatt i kategorin OUTLET
REVOLVE kupong med 20% rabatt på utvalda produkter
Kampanjkod REVOLVE 10 % rabatt på vad som helst
15% rabatt på hela sidan för medlemmar av REVOLVE
10% REVOLVE kupong + fri frakt till Sverige
10 % kampanjkod för prenumeration på nyhetsbrev

REVOLVE Sverige Kundtjänst

REVOLVE erbjuder dig flera sätt att kontakta, en av dem är en onlinechatt, men den är endast tillgänglig på engelska, du kan också göra det via telefon genom att ringa 1-888-442-5830, ett annat alternativ är att skriva ett e-postmeddelande till sales@REVOLVE för spanska och service@REVOLVE för engelska så får du svar inom en period av 24 till 48 timmar, nu kan du även göra det genom att fylla i ett snabbsvarsformulär direkt på din sida.

Fördelar med att använda en REVOLVE-kupong i Sverige

Det finns många fördelar som du har när du använder kuponger, förutom de reor och rabatter som Revolve har för tillfället eftersom du kan ta mer än du föreställt dig att göra dina inköp kan du få fler varor, bland dem är badkläder, samt accessoarer och skönhetsartiklar som du behöver för att vara chic och moderiktig med de bästa designers för tillfället. Den maximala rabatten som erbjuds av en REVOLVE-kupong är upp till 60 %.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från REVOLVE från Sverige?

Denna process måste utföras inom en period på högst 30 arbetsdagar efter köpet görs eller beställningen har tagits emot, det första du bör göra är att ta kontakt antingen via telefonsamtal eller per post med numret till din beställning av varan som du vill returnera ska du tänka på att plaggen inte får användas eller tvättas, förutom att innehålla sin originaletikett så är följande att lägga produkterna i en kartong och/eller påse tillsammans med deras faktura och skicka dem med företaget du föredrar till 12889 Moore St Cerritos, CA 90703 US.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

REVOLVE erbjuder sina nya kunder en rabattkupong på 10 %

REVOLVE Sverige på sociala medier

REVOLVE erbjuder tävlingar på sina sociala nätverk för att välja ett presentkort som du kan använda med en vän, så att du kan njuta av denna sommar i bästa stil, förutom alla dess produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av REVOLVE för köpare i Sverige

REVOLVE har oändliga rabatter och erbjudanden på alla sina varor, såväl som ett brett utbud av rabatter, för tillfället hittar du maximalt 65% rabatt på sina produkter, såväl som i alla dess kategorier där du kan hitta kläder, skor , tillbehör bland annat.

Kupong från REVOLVE Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

När du prenumererar på REVOLVE kan du få 10% rabatt, du kan även få exklusivt alla nyheter, kampanjer och erbjudanden som den kan erbjuda, samt få en kupong.

Liknande butiker till REVOLVE

Det finns butiker som liknar REVOLVE där du kan hitta några av deras produkter för att göra kombinationer i dina outfits, om du föredrar kan du kolla deras fraktsätt eller deras tillgängliga rabatter, några av dessa butiker som du kan besöka är Newchic, Milanoo, Luvyle.
                                                          

REVOLVE Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

På Black Friday kan du få årets största rabatter i modebutiken REVOLVE där du kan hitta rabatter på upp till 70 % på dina favoritartiklar plus 15 % rabattkuponger.

Kupong för REVOLVE Sverige för 11.11

11 november kommer med en rad fina rabatter i denna webbutik, som du är van vid varje dag. Upp till 60 % rabatt inom kampanjerbjudandet REVOLVE 11.11 och kampanjkod med 11 % rabatt.

Kampanjkuponger från REVOLVE Sverige för Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY ger dig en reklamkampanj med stor rabatt: modeartiklar och accessoarer med upp till 65 % rabatt, till vilken läggs en speciell kupong med 15 % rabatt i 24 timmar.
 
 

REVOLVE Sverige Kuponger till jul

Julen ger inte bara glädje till själar utan även kampanjerbjudanden från REVOLVE: upp till 70 % rabatt på tusentals produkter och kampanjkoder med rabatter mellan 10 % och 20 % jämfört med initiala priser.

REVOLVE mobilapplikation för iPhone och Android

REVOLVE erbjuder sina kunder nedladdning av mobilapplikationen för iPhone och Android, från vilken de kan göra sina inköp mycket enkelt och enkelt.

Kända märken som säljs i butiken REVOLVE

Bland märkena som du kan få tag på i REVOLVE är följande som Agolde, Amanda Uprichard, Birkenstock, Brons och Banco, Faithfull the Brand, For Love & Lemons, Free People, Golden Goose, Levi´s, L * Space, Love + Vänner , Mother Love Shack Fancy, Misa Los Angeles, NBD, Nike, Raye, Superdown, Tularosa, Zimmermann Champion, Chole, Citizen of Humanity, Coach, Common Projects, Converse, Fila, Foreo, Ganni, Gucci, Havaianas, Isabel Marant , Kappa , Off White, Olaplex, Puma, Ray-Ban, Rebecca Minkoff, The North Face, Veja, Versace, Anastacia Bevery Hills,, Alexis, Beach Riot, Beyond Yoga, L'Academie, Camilo Coelho, LPA, Majorelle, Norma Kamali, Retrofete, Song of Style, Adidas Originals, Alexander Wang, Beauty Blender, Burbery, Bottega Veneta och deras eget varumärke Revolve.

 

 

Erbjuder REVOLVE fri frakt till Sverige?

I REVOLVE kan du njuta av att få dina produkter levererade gratis, men för detta måste du göra ett köp som är lika med eller större än $ 100

Kan jag betala i REVOLVE med PayPal?

I REVOLVE är bland dess accepterade betalningsmetoder de som görs via PayPals digitala plånbok på ett säkert och tillförlitligt sätt. Andra metoder motsvarar de som görs med kreditkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, American Express.

Var ska jag skriva rabattkupongen i REVOLVE?

För att kunna skriva en rabattkupong i REVOLVE är det första du måste göra att välja de produkter du vill köpa, när denna process är klar måste du gå till din varukorg där du ska börja med din betalningsprocess, här kommer du hitta en ruta längst ner på sidan där du måste ange kodnumret du vill använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
25 april 2024
Revolve Rabattkoder

Specialkuponger och kampanjer på REVOLVE Sverige

Här är en lista över de mest populära kupongerna och kampanjerbjudandena som finns tillgängliga idag. Vissa av dessa kampanjkoder är fortfarande tillgängliga idag, så du kan prova dem redan nu.

Upp till 65 % rabatt i kategorin OUTLET
Roterande kupong med 20% rabatt på utvalda produkter
Kampanjkod REVOLVE 10 % rabatt på vad som helst
15% rabatt på hela sidan för medlemmar av REVOLVE
10% REVOLVE kupong + fri frakt till Sverige
10 % kampanjkod för prenumeration på nyhetsbrev

Revolve Kuponger

Andra liknande butiker