REVOLVE Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranFri frakt på revolve.com15 augusti
Befordran10% rabatt på din första beställning05 augusti
BefordranFör över 80 EUR-Fri frakt31 januari
Befordran65% rabatt på revolve.com30 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Revolve Recension

Butiken har högkvalitativa produkter som säkerställs genom aktivt samarbete med världskända varumärken som tillhör några av världens största modehus. Här kan du dessutom hitta produkter som tillhör ditt eget varumärke Revolve, som följer företagets policy, att erbjuda produkter som följer de senaste och moderna trenderna och investerar i kvalitetsprodukter. Det varierade produktsortimentet och snabba leveranser har gjort Revolve till det bästa valet för online shopping för tusentals människor i dussintals länder. Ett annat viktigt element som väger hårt för kunderna är butikens omsorg och uppmärksamhet för att skapa en snabb, effektiv och trevlig shoppingupplevelse för köpare. Således är kundaffärsteamet i onlinebutiken tillgängligt för sina kunder när som helst på dagen, både för att vägleda dig i processen att köpa och välja mängder, liksom om du stöter på problem med beställningar, kontohantering eller produktåterlämning .

Användbar information om Revolve

Onlinebutiken är dedikerad till fullständig kundtillfredsställelse, varför den samarbetar med professionella snabbfirmaföretag för att säkerställa en snabb och säker leverans av dina produkter. Således kan du dra nytta av två leveransmetoder, som kan ta 3-5 arbetsdagar att anlända respektive 10-14 arbetsdagar. Frakt är gratis för beställningar vars totala värde överstiger $ 100. Annars krävs en transportavgift på 40 lei. De produkter som köpts från Revolve-butiken kan returneras inom 30 dagar efter mottagandet. Godkända betalningsmetoder är uteslutande med kredit- eller betalkort från Visa, MasterCard, American Express, JCB och Discover. En annan betalningsmetod är via PayPal-kontot.

Info om hur du använder en Revolve kupongkod

En Revolve-kupongkod kan läggas till för en hel beställning, åtkomst till kundvagnen. På den här sidan hittar du ett fönster som är speciellt skapat för kupongen, där det, när du har angett det, kommer att tillämpas för din beställning.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker