Uniqlo Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranNyfödda föremål till salu18 juli
KupongKampanjkod för UNIQLO.com: 20% rabatt baby och barn försäljning01 juni
KupongUNIQLO.com kupongkod: upp till extra 30% rabatt02 juni
KupongUNIQLO.com 20% rabattkod16 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad UNIQLO säljer Sverige

UNIQLO har kännetecknats av att designa enkla och kvalitativa kläder, alltid tänka på dagens behov, vara i ständig utveckling och göra allt för att förbättra och inspireras genom att tillhandahålla geniala detaljer i sina stilar. UNIQLO försöker genom sina kläder förmedla identiteten på personen som bär den, alltid med tanke på att kläder är ett uttrycksverktyg, utöver detta är de tillverkade för att hålla dig bekväm och röra dig hela dagen, och att temperaturförändringar påverkar inte ditt välbefinnande, använder teknik för att skapa plagg av högsta kvalitet som är lika användbara och hållbara, presenterar lyxiga texturer samtidigt som de är eleganta, alltid motiverar en avslappnad begåvning hos bäraren och tänker att kvalitet gör livet bättre.

UNIQLO erbjuder flera kategorier där vi kan nämna män där du kan hitta rockar, kavajer, sweatshirts, dress shirts, casual, polo, underkläder, accessoarer och skor, bland annat, i kategorin Dam kan du se rockar, sportkläder , blusar, toppar, underkläder, accessoarer och skor, leggings, klänningar och jumpsuits, för barn finns det från gatukläder, telefoner, klänningar, byxor, strumpor och accessoarer och slutligen för Babys få jumpsuits, kläder för nyfödda streetwear, leggings, strumpor , jumpsuits, klänningar, tröjor och skjortor, samt pyjamas och andra alternativ. Som tredding kan du se i alla kategorier en speciell Musse Pigg-kollektion för alla åldrar och för alla kön.

Hur UNIQLO skickar beställningar till Sverige

UNIQLO använder budfirmorna FedEx, FedEx Smartpost och UPS som ett logistiskt transportmedel för transporten av sina produkter, vilka måste väljas beroende på adressen dit den ska levereras, UNIQLO gör även försändelser till postboxar, samt till adresser till amerikanska militära territorier som APO/FPO/US.

Vilka rabatter erbjuder UNIQLO Sverige?

UNIQLO erbjuder en försäljningssida där du kan få alla produkter med lägsta pris, som du kan välja efter könskategori. UNIQLO-rabatter går upp till 100 $ på över 100 väsentliga saker, eller upp till 50 % rabatt på dagens kampanjerbjudanden.

Betalningsmetoder hos UNIQLO Sverige

UNIQLO erbjuder sina användare flera sätt att göra sina betalningar, inklusive betal- och kreditkort som Visa, MasterCard, även via deras PayPal-konto.
  
 

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från UNIQLO i Sverige?

Produkterna i UNIQLO tar tid att komma fram till sin destination beroende på vilken fraktmetod du väljer vid tidpunkten för avbokning, vilket är standardleveransen tar 3 till 5 arbetsdagar, släpdag skickas som sträcker sig från 2 till 3 dagar, försändelsen Express som tar 1 till 3 dagar, eller om du föredrar möjligheten att hämta i butik som bör vara 3 till 5 arbetsdagar. För APO/FPO/USA-försändelser tar det 14 arbetsdagar för standardfrakt och för lådförsändelser per post tar det 3 till 7 arbetsdagar för standardfrakt.

Kuponger finns för närvarande på UNIQLO Sverige

UNIQLO erbjuder sina kunder en kampanjkod på 10 $ rabatt, men för detta måste du bjuda in din vän antingen via e-post eller via deras sociala nätverk, du måste ange din e-postadress för att få länken och njuta av . Nedan är en lista över de mest populära UNIQLO-kupongerna.

50% rabatt på dagens kampanj
100 $ rabatt på 100 säsongsbetonade varor
10 $ rabatt på den första beställningen i webbutiken
$10 rabattkupong på beställningar över $75
Fri frakt på beställningar över $99
10% rabattkod för beställningar över $500
15 % kampanjkod för kundvagn över 1000 $
Rabatter på upp till 80 % i specialkategorin rabatter

UNIQLO Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst erbjuder UNIQLO sina kunder att göra det genom ett formulär som du måste fylla i från din sida där du måste inkludera en rad data inklusive ditt telefonnummer och e-post, utöver ditt namn och din kommentar och inom en period ofta kommer du att få ett svar, eller om du föredrar kan du göra det via en chattbox.

Fördelar med att använda en UNIQLO-kupong i Sverige

Genom att skaffa rabattkuponger på UNIQLO kan du njuta av att bära mer för mindre, du kan också få fördelen att du bär kläder för alla, oavsett om det är män, kvinnor, barn eller bebisar, alla bär bekväma och eleganta kläder på samma gång . Genom att använda en UNIQLO-kupong kan du få rabatter på 10%, 15% eller med värden mellan $10 och $100

Hur kan jag returnera en produkt beställd från UNIQLO från Sverige?

För att returnera en UNIQLO produkt är det första du måste göra att kontakta kundtjänst där de kommer kommentera stegen att följa för processen, på samma sätt som du kan hantera returformuläret som du måste ha på ditt konto. till paketet som ska returneras.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

UNIQLO har för närvarande inga rabattkuponger, men nya kunder kan njuta av allt som är tillgängligt. Nya mexikanska kunder till UNIQLO får 10 $ rabatt med en Uniqo-kupong för nya kunder.

UNIQLO Sverige på sociala medier

UNIQLO erbjuder en kampanjkod på 10 $ rabatt, men för att delta måste du ange din e-post, dessutom ger det sina kunder 5 $ rabatt när de laddar ner applikationen från dess APP.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av UNIQLO för köpare i Sverige

UNIQLO har för närvarande inga rabattkuponger, eftersom det erbjuder en kategori av rabatter. Den maximala rabatten som kan erhållas i denna modebutik är 80 % ackumulerande kampanjerbjudanden och rabattkoder UNIQLO.

UNIQLO Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du få ett välkomsterbjudande på 10 $ rabatt, förutom att vara uppdaterad med de nyheter som är tillgängliga.

Liknande butiker till UNIQLO

Det finns liknande butiker där du kan få produkterna där du kan göra prisjämförelser, eller om du föredrar att göra lookkombinationer efter din stil och dina önskemål, dessa sidor som du kan besöka är Yoox, Hbx, JDSports.
                                                          

UNIQLO Sverige Kuponger för BLACK FRIDAY

Varje år på Black Friday förbereder modebutiken UNIQLO en rad kuponger och rabatterbjudanden. I år går rabatterna upp till 80%, både genom de erbjudanden som finns vid detta tillfälle och kupongerna på $ 10, 10% och 15%.

Kupong till UNIQLO Sverige för 11.11

Eftersom det är den 11 november finns det även en ny rabattkampanj: kupong UNIQLO 11.11 med 15 % rabatt och rabatter på utvalda produkter upp till 60 %.

UNIQLO Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Tre dagar efter Black Friday följer ytterligare ett mega redcount-evenemang på UNIQLO: Cyber ​​​​Monday. Denna dag är rabatterna upp till 80 % inom kampanjkampanjen tillägnad denna dag + UNIQLO Cyber ​​​​Monday-kuponger med 10 % och 15 % rabatt.
 

UNIQLO Sverige Kuponger till jul

För i år, till jul, har UNIQLO redan börjat rabatterna: upp till 80 % rabatt på tusentals modeartiklar och kuponger på 10 $ eller 10 % av det ursprungliga priset för artiklar som inte ingår i specialkampanjen med jul rabatter.

UNIQLO mobilapplikation för iPhone och Android

UNIQLO erbjuder sin mobilapplikation för iPhone från App Store och för Android via Google Play, när du använder applikationen har du förmåner som information om dess produkter och som ny medlem får du en rabatt på $5.

Kända märken som säljs i UNIQLO-butiken

I UNIQLO hittar du inte kända varumärken eftersom de arbetar med sina egna designers och tillverkare för att skapa var och en av sina föremål i sin egen stil.

 

 

Erbjuder UNIQLO fri frakt till Sverige?

Hos UNIQLO kan du njuta av gratis frakt för din första beställning vid köp över 200 USD.

Kan jag betala i UNIQLO med PayPal?

I UNIQLO kan du göra betalningar via ditt PayPal-konto, vederbörligen verifierat, för detta behöver du bara välja de varor du vill ta, klicka på din kundvagn för att fortsätta att avbryta där du måste välja med ett klick PayPal detta tar dig till din adress, betalning och gå sedan tillbaka till UNIQLO-sidan för att avsluta processen.

Var ska jag skriva rabattkupongen i UNIQLO?

För att applicera din kupong är det första du måste göra att välja de produkter du vill köpa, sedan måste du gå till din kundvagn för att påbörja betalningsprocessen där en ruta kommer upp där du måste inkludera kupongnumret för att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Uniqlo Rabattkoder

Specialkuponger och kampanjer på UNIQLO Sverige

UNIQLO rabattkuponger värda $ 10, kampanjerbjudanden, värva en vän och få $ 10 rabatt, UNIQLO presentkort med $ 10, kampanjer på upp till 80% och många andra trevliga överraskningar väntar dig i den officiella butiken för detta märke . Nedan följer en sammanfattning av de viktigaste erbjudandena och kampanjerna för den här tiden på året

50% rabatt på dagens kampanj
100 $ rabatt på 100 säsongsbetonade varor
10 $ rabatt på den första beställningen i webbutiken
$10 rabattkupong på beställningar över $75
Fri frakt på beställningar över $99
10% rabattkod för beställningar över $500
15 % kampanjkod för kundvagn över 1000 $
Rabatter på upp till 80 % i specialkategorin rabatter

Uniqlo Kuponger

Andra liknande butiker