StellarInfo Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranData recovery software till bästa pris online28 juni
BefordranFri data återvinning programvara endast på stellarinfo.com08 februari
Kupong10% STELLARINFO Promo-Kod för Alla Data Återvinning Programvara22 januari
BefordranSpara nu 50% för Stellar_Data Återhämtning Premium08 januari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Stellarinfo Granska 

Applikationen tillåter inte bara återställa permanent raderade filer från en enhet, utan erbjuder också konverteringar för otillgängliga OST-filer, som omvandlar dem till PST-komponenter, som kan importeras till Outlook. Hela SQL-databaser kan repareras för att hämta tabeller, index osv. Andra objekt som kan återvinnas är e-postmeddelanden, kontakter, kalenderdata, bilder, videofiler, ljudfiler. Dessutom är applikationen också tillgänglig för filåterställning på mobilplattformar, både för iPhone och Android. Kvaliteten på tjänsterna som applikationen erbjuder kan erkännas genom de företag som har valt denna programvara, inklusive: Google, Amazon, FedEx, Coca-Cola, Microsoft, Dell och många fler.

Användbar information om Stellarinfo

Som med alla digitala produkter, som är tillgängliga via nedladdningsmetoder och inte genom att installera den i ett fysiskt format, till exempel en CD, behöver du inte betala ytterligare avgifter, t.ex. frakt. Efter att betalningen har validerats kommer produkten att finnas tillgänglig för omedelbar nedladdning, antingen via applikationssidan eller via e-post. Du kan betala via säkra och effektiva betalningsmetoder online, via Visa, MasterCard, Maestro, American Express, iDeal, GiroPay, JCB, Diners Club, Nordea, banköverföring och PayPal-konto. Dra nytta av specialiserat stöd för alla frågor i 24/5-systemet. Du har också en återbetalningsgaranti inom 30 dagar efter köp.

Info om hur du använder en Stellar kupongskod

Stellarinfo har ett ytterligare fält i köpprocessen, där du kan ange kupongkoden, varefter den kommer att valideras, och rabatten dras av från det slutliga köppriset.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker