Remitly Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordranremitly.com kupong: USD20 Rabatt hänvisa en freind13 september
BefordranUSD30 rabatt första USD100 överföring på remitly.com17 september
Befordranremitly.com USD20 promo första överföringen12 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad REMITLY Sverige säljer

REMITLY grundades av Matt Oppenheimer, dess direktör och medgrundare, som sedan 2011 har haft ett arbetslag vars huvudmål är att kunna förändra livet för migranter och deras familjer som skickar pengar till alla länder i världen, detta tack vare dess fokus på att förändra remitteringarnas värld genom en snabbare digital tjänst som erbjuder reducerade priser.

REMITLY, genom sin digitala remitteringsväxlingstjänst, avser att skydda sina kunders pengar och att de kommer fram på det snabbaste, mest effektiva, transparenta sättet och med låga priser, vilket tillfredsställer våra kunder, denna sändningsprocess kan göra dem från din mobil telefon var du än är och den kan nå din destination snabbt eller billigt, såväl som genom överföring, kontanter eller kort till banken eller växlingshuset som kunden önskar vid tidpunkten för transaktionen till något av de 100 mottagande länderna från 17 tillgängliga sändande länder.

På REMITLY behöver dina kunder bara registrera sig och starta sin bytesprocess, vilket de kan göra från appen eller från onlineplattformen.

Hur REMITLY skickar programvaran

Överföringar gjorda via REMITLY levereras via de huvudbanker som etablerats från webben eller appen, genom betal- eller kreditkort, banköverföringar eller kontanter.

Vilka rabatter erbjuder REMITLY Sverige?

För närvarande har REMITLY inga tillgängliga rabatter.

Betalningsmetoder hos REMITLY Sverige

I REMITLY kan du göra betalningen av valutaöverföringar genom de viktigaste betal- och kreditkorten som Visa och MasterCard, i vissa länder accepteras det från Klarna, banköverföringar, iDeal, passbooks, SEPA-överföringar.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från REMITLY?

Leveranstiden för växlingsvalutorna i REMITLY kan variera beroende på flera faktorer, varav en är leveranslandet, andra faktorer motsvarar expressfraktmetoden som bara tar några minuter och den ekonomiska fraktmetoden som kan ta mellan kl. 3 till 5 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på REMITLY Sverige

För REMITLY Sverige är dessa kuponger och kampanjerbjudanden för närvarande tillgängliga:

$20 rabattkupong på en minsta pengaöverföring på $100 med REMITLY
Referera en vän REMITLY så får du en bonus i form av en kupong
$20 rabatt på första leveransen med REMITLY
REMITLY Kampanjkod $20 för prenumeration på nyhetsbrev
20 $ kampanjkod REMITLY

REMITLY Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på REMITLY kan du göra det från en tillgänglig onlinechatt, eller om du föredrar genom att ringa 8446040924 gratis eller 18446040924

Fördelar med att använda en REMITLY-kupong i Sverige

Hos REMITLY har kunderna fördelen av att skaffa erbjudandekoder som levereras med syfte och syfte att kunna njuta av att skicka överföringar som betalar mindre än vad som förväntas i växelkursen.

Hur kan jag returnera eller avbryta ett REMITLY-program?

För att avbryta eller ta bort ditt REMITLY-konto måste kunden kontakta kundtjänst, eftersom denna process kommer att utföras direkt av REMITLY-teamet.

Exklusiv REMITLY-kupong för nya köpare i Sverige

På REMITLY får dina nya kunder exklusiva överföringserbjudanden, som de kan hitta i sin e-post genom låga växelkurser. REMITLY-kupongen för nya kunder ger en rabatt på 20 USD på överföringar på minst 100 USD.

REMITLY Sverige i sociala nätverk

REMITLY har mycket användbar information på de sociala nätverkssidorna och de senaste kampanjkoderna publiceras med jämna mellanrum.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av REMITLY för köpare i Sverige

Den maximala rabatten som REMITLY erbjuder idag är i form av en kampanjkod för registrering med e-postadressen och det ger en rabatt på $20.

REMITLY Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

På REMITLY, när du prenumererar på ditt nyhetsbrev, skaffar dina kunder nyhetsbrev med dina nyheter, såväl som erbjudandenkoder, priser och kampanjmeddelanden, bland annat. REMITLY kampanjkod för dem som prenumererar på nyhetsbrevet idag erbjuder $20 rabatt på överföringar på minst $100

Program som liknar REMITLY

På onlineplattformen kan kunderna hitta några butiker som liknar REMITLY som kan presentera samma tjänst, till vilka de kan kontrollera och jämföra sina räntor eller sina leveransländer bland annat, några av dessa butiker kan vara Moneygram .com, TransferGo .com, Riamoneytransfer.com
        

REMITLY Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

På en rea som kallas Black Friday på REMITLY kan dina kunder njuta av mycket låga priser för denna dag som kan vara så låga som 1,50 %.

Kupong för REMITLY Sverige för 11.11

Det finns några fantastiska 11/11 rea semesterkampanjer tillgängliga på REMITLY, såväl som fantastiska priser som kan nå så högt som 1%.

REMITLY Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

För Cyber ​​​​Monday rea semester på REMITLY som är en av de viktigaste med mycket bra och mycket låga priser på upp till 1,70%.
 

REMITLY Sverige Kuponger till jul

I december månad i REMITLY kan du få några dagar som du kan få olika och mycket bra kurser som du kan dra nytta av och njuta av för valutaväxling, dessa kurser kan vara upp till 1,40%.

REMITLY mobilapplikation för iPhone och Android

REMITLY har en mobilapplikation tillgänglig för iPhone och Android från vilken du kan göra dina transaktioner snabbt, enkelt och säkert.

 Programvara känd för försäljning på webbplatsen REMITLY

Produkterna som levereras i REMITLY motsvarar dess eget varumärke.

 

 

Erbjuder REMITLY gratis frakt?

Försändelser som görs genom REMITLY är inte gratis eftersom en ränta måste betalas för varje gjord transaktion.

Kan jag betala in REMITLY med PayPal?

I REMITLY är det inte möjligt att göra överföringar via PayPal.

Var ska jag skriva rabattkupongen i REMITLY?

REMITLY erbjuder sina kunder erbjudandekoder så att de kan ansöka när de gör sina överföringar, vilket de kan göra från appen eller från webben.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Remitly Rabattkoder

 Specialerbjudanden och kuponger på REMITLY Sverige

De bästa rabattkupongerna och kampanjerbjudandena för REMITLY under den senaste perioden presenteras i raderna nedan:

$20 rabattkupong på en minsta pengaöverföring på $100 med REMITLY
Referera en vän REMITLY så får du en bonus i form av en kupong
$20 rabatt på första leveransen med REMITLY
REMITLY Kampanjkod $20 för prenumeration på nyhetsbrev
20 $ kampanjkod REMITLY

Remitly kuponger

Andra liknande butiker