Lovense Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranLovense.com promotion: upp till 50% rabatt försäljning 21 september
KupongLovense.com 60% kampanjkod22 september
BefordranUpp till 50% promo för Lovense.com försäljning22 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad LOVENSE säljer Sverige

LOVENSE föddes 2009 tack vare sin grundare Dan Liu som kommenterar att denna idé uppstod som ett resultat av att upprätthålla ett långdistansförhållande där bristen på sexuell intimitet var inblandad, det är då följande år börjar med skapandet av dess första produkt som motsvarar en fjärrstyrd vibrator som kunde användas via Skype och var tillfredsställelse för tusentals människor.

LOVENSE är kontinuerligt under årens lopp mellan innovationer och undersökningar, så andra typer av sexleksaker har skapats, vissa genom bluethoot, andra genom mobilapplikationer, för att försöka få dem att behaga dem som använder dem. speciellt över långa avstånd

På LOVENSE kan dina kunder hitta sexleksaker för män och kvinnor som glidmedel, vattenbaserade glidmedel, vibratorer, dubbelvibrator, ollonmassager, prostatamassager, G-punktsleksaker, onanist, trosvibrator, vibrerande ring , justerbar sexmaskin .

Hur LOVENSE skickar till Sverige

LOVENSE produkter levereras genom företaget DHL internationellt till Brasilien levereras genom företaget Correios, som levereras genom säkra och diskreta paket.

Vilka rabatter erbjuder LOVENSE Sverige?

För närvarande har LOVENSE en kampanj med några av dess produkter tillgängliga med 50 % rabatt.

 Betalningsmetoder hos LOVENSE Sverige

LOVENSE har ett brett utbud av att acceptera olika betalningsmetoder, bland dem är genom kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, Union Pay, såväl som via PayPal, Pay Later, Amazon Pay, Apple Pay, G Pay och via Klarna eller Bitcoin.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från LOVENSE i Sverige?

LOVENSE leveranstider kan variera beroende på destinationsland dit paketet går, men den beräknade leveranstiden är mellan 2 till 13 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på LOVENSE Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga LOVENSE-kampanjerbjudandena och kupongerna:

LOVENSE kupong 20% ​​rabatt på allt
Dagens LOVENSE-kampanjerbjudande: Upp till 50 % rabatt på utvalda sexleksaker
LOVENSE 50% rabattkod för LOVENSE maskin
33% rabatt för LOVENSE vattenbaserat glidmedel
20 % rabatt för LOVENSE Edge 2
LOVENSE kupongkod 20% rabatt på alla produkter

LOVENSE Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på LOVENSE kan du göra det genom ett kontaktformulär som finns tillgängligt på din kontaktflik.

Fördelar med att använda en LOVENSE-kupong i Sverige

Genom att använda rabattkupongerna i LOVENSE ger detta sina kunder möjlighet att få förmåner som vi kan nämna som viktigare att de känner sig nöjda med att kunna spara pengar på sitt köp, vilket gör att de inte bara kan spara utan också köpa en annan produkt som betalar mindre än förväntat.

 Hur kan jag returnera en produkt beställd från LOVENSE från Sverige?

Det är viktigt att notera att LOVENSE endast tar emot returer av paket som ännu inte öppnats och för detta har kunden 30 dagar efter köpet, för en retur att paketet är öppet innebär att produkten är defekt där kunden kan utnyttja sin garanti. För att genomföra något av ovanstående ärenden måste klienten tidigare kontakta kundtjänst genom sitt kontaktformulär.

 Exklusiv LOVENSE-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder hos LOVENSE kan njuta av en välkomstkupong med 20 % rabatt på den första beställningen som görs online.

 LOVENSE Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av LOVENSE för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt på sina produkter har LOVENSE 50 % tillgängligt.

LOVENSE Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

På LOVENSE, genom att prenumerera på ditt nyhetsbrev, kommer dina kunder att få meddelandebulletiner med dina kampanjer, rabatter och nya releaser, och till och med sexuella råd, utöver dessa kan de få 20 % rabatt tillgänglig för deras första köp.

 Butiker som liknar LOVENSE

Om kunderna föredrar dem kan de besöka några andra butiker som liknar LOVENSE eftersom de kan hitta några liknande produkter eller hitta några för att återskapa sina miljöer, de kan också besöka några av dessa butiker för att jämföra sina priser, sina rabatter De är Lovehoney.com, Lello.com, Adameve.com.

LOVENSE Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

LOVENSE-produkter har otroliga rabatter tillgängliga för Black Friday-helgen, som endast tillämpas under en begränsad tid under dagen, som kan hittas från 75%.

Kupong för LOVENSE Sverige för 11.11

För 11.11 har LOVENSE otroliga kampanjer på sina leksaker så att de kan kombinera män och kvinnor, förutom deras otroliga rabatter på upp till 55%.
  

LOVENSE Sverige Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

På LOVENSE motsvarar en av de mest besökta reahelgerna Cyber ​​​​Monday-rabatter, på grund av dess rabatter som tillämpas på onlineköp endast 24 timmar om dygnet med rabatter som kan nå upp till 80%.

 LOVENSE Sverige Kuponger till jul

Julrabatterna på LOVENSE levereras under december månad, vissa dagar under månaden kan kunderna hitta mycket bra reor och/eller erbjudanden med sina rabatter på upp till 50%.
   

 LOVENSE mobilapplikation för iPhone och Android

LOVENSE har en mobilapplikation tillgänglig för iPhone och Android från vilken kunder kan tillfredsställa sina sexuella behov var de än befinner sig, förutom att de kan styra leksaken i den hastighet de vill, bland andra funktioner som de kan njuta av.

Kända märken som säljer i butiken LOVENSE

LOVENSEs produkter är exklusiva för sitt eget varumärke, tillverkning och design.

 

 

Erbjuder LOVENSE fri frakt till Sverige?

LOVENSE har inte fri frakt tillgänglig.

Kan jag betala i LOVENSE med PayPal?

I LOVENSE är det accepterat att göra betalningen av ditt köp säkert via PayPals digitala plattform.

Var ska jag skriva rabattkupongen på LOVENSE?

I LOVENSE, när kunden har valt den produkt de vill ta, måste de gå till betalningssidan där de hittar en ruta placerad i den centrala delen där kunderna måste skriva kupongnumret för att använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Lovense.com Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos LOVENSE Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från LOVENSE? Nedan är en lista över de senaste:

LOVENSE kupong 20% ​​rabatt på allt
Dagens LOVENSE-kampanjerbjudande: Upp till 50 % rabatt på utvalda sexleksaker
LOVENSE 50% rabattkod för LOVENSE maskin
33% rabatt för LOVENSE vattenbaserat glidmedel
20 % rabatt för LOVENSE Edge 2
LOVENSE kupongkod 20% rabatt på alla produkter

Lovense.com kuponger

Andra liknande butiker