Lelo Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranUpp till 20% rabatt för Lelo.com Välj objekt19 september
KupongLelo.com 10% rabattkod21 september
KupongUpp till 80% kampanjkod för Lelo.com12 september
BefordranLelo.com 15% studentrabatt22 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad LELO Sverige säljer

LELO skapades 2002 och grundades av Filip Sedic i Stockholms stad, som hade som mål att kunna förnya och förändra sättet att se artiklar om sexuell tillfredsställelse och nöje och på så sätt tillåta sina kunder att kunna täcka dessa behov oavsett ras, kön, sexuell läggning eller ålder, skapar självförtroende för att kunna njuta av ett fullständigt sexuellt liv ensam eller med en partner, tack vare dess avancerade teknologi och innovation i var och en av dess produkter.

LELO finns i cirka 160 länder i världen. Bland produkterna de säljer på LELO, som motsvarar deras eget varumärke, är menskoppar, bäckenbottentränare, kondomer, vibratorer, penis onani, massageapparater, nöjessatser, glidmedel, kondomer, oljor, sexleksaker, laddare, tejper, handbojor, ögonmasker, vibrerande ringar, butt plugs.

Hur LELO skickar till Sverige

LELO levererar sina produkter på ett tillförlitligt och säkert diskret sätt, vilket görs genom fraktbolag som DHL, UPS och FedEx.

Vilka rabatter erbjuder LELO Sverige?

LELO har bland sina kategorier en så kallad månadsrea, som dess kunder kan besöka och lokalisera sina produkter med var och en av de rabatter som tillämpas där de kan få rabatter från 15%, 20% och upp till 30%.

Betalningsmetoder hos LELO Sverige

Bland de betalningsmetoder som accepteras på LELO är de som görs via kreditkort som Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, andra accepterade metoder motsvarar PayPal, GPay, Alipay, Apple Pay eller genom Sezzle och Klarna.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från LELO till Sverige?

Hos LELO görs leveranstiderna för dina produkter inom en beräknad period av 2 till 14 arbetsdagar när beställningen har bekräftats, dessa leveranstider kan variera beroende på destinationsland dit produkten skickas.

Kuponger finns för närvarande på LELO Sverige

Här är en lista över några av LELOs kampanjerbjudanden och kuponger:

30 % LELO kampanjkod för vad som helst
Extra 5% rabatt med en kupongkod från LELO
LELO kampanjkod för fri frakt
Sexleksaker med 15% rabatt om du använder en kupong från LELO
Spara 15% nu med en rabattkod från LELO
Verifierad: LELO-kupong 10 % rabatt på allt

 LELO Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på LELO kan detta göras genom olika metoder, en av dem är genom ett kontaktformulär från deras sida, för kunder i Amerika kan de göra det genom att ringa 18449137201 eller från ett e-postmeddelande via e-post am-support@LELO .COMcustomercare.com och för kunder i Europa, Afrika och Mellanöstern genom att maila emea-support@LELOcustomercare.com eller ringa +3317071292, +34912582618, +448081697251 .

Fördelar med att använda en LELO-kupong i Sverige

På LELO hittar kunderna sina fördelar när de använder sina rabattkuponger, vilket anses vara det mest relevanta som de kan spara på betalningen, vilket kan tillåta dem att köpa en annan produkt.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från LELO från Sverige?

LELO accepterar retur av sina produkter som inte får öppnas eller användas och för detta måste dess kunder kontakta kundtjänst för att få en förauktorisation och instruktioner för processen, för allt de har en period på 14 arbetsdagar. paketet tas emot.

Exklusiv LELO-kupong för nya köpare i Sverige

Nya LELO-kunder kan njuta av en välkomstkupong med 15 % rabatt på den första beställningen som görs online.

LELO Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maximal rabatt som erbjuds av LELO för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt på vissa av dess produkter har LELO 30 % tillgänglig

LELO Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

På LELO, genom att prenumerera på ditt nyhetsbrev, kommer dina kunder att få meddelandebulletiner med dina kampanjer, rabatter och nya releaser, och till och med sexuella råd, utöver dessa kan de få 15 % rabatt tillgänglig för deras första köp.

Butiker som liknar LELO

Det finns några sidor och/eller butiker som liknar LELO som deras kunder kan besöka och hitta några produkter som liknar eller liknar, som de kan kontrollera deras typer av försändelser, deras priser, deras rabatter, bland annat, några av dessa butiker kan de vara LOVENSE.com, ADAMEVE.com, LOVVEHONEY.com

 LELO Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För Black Friday-rabatten har LELO sina produkter med de bästa tillgängliga rabatterna för dagen, som kan erhållas upp till 73 % med ytterligare rabattkuponger från 3 %.

 Kupong för LELO Sverige för 11.11

I LELO hittar du mycket bra kampanjer för singeldagen i några av dess produkter, liksom att du kan njuta av rabatter från 55% denna dag.
  

LELO Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

En av de viktigaste reahelgerna för LELO är Cyber ​​​​Monday-rabatten, eftersom megarabatter för detta datum erbjuds för att njuta av onlineköp, som kan nå 80%.

LELO Sverige Kuponger till jul

I december månad ger LELO imponerande och otroliga erbjudanden till sina kunder, som du kan njuta av tillsammans med deras tillgängliga rabatter från 40%.
   

LELO mobilapplikation för iPhone och Android

LELO har ingen mobilapplikation tillgänglig.

 Kända märken som säljer i LELO-butiken

Produkterna som säljs på LELO motsvarar det egna varumärket, samt några av Intima- och Hex-märkena.

 

 

Erbjuder LELO fri frakt till Sverige?

LELO erbjuder fri frakt men leverans kan ta upp till 14 arbetsdagar.

Kan jag betala på LELO med PayPal?

I LELO kan du effektivt göra betalningar via PayPal.

Var ska jag skriva rabattkupongen i LELO?

I LELO, när kunden har valt den produkt de vill ta, måste de gå till betalningssidan där de hittar en ruta placerad i den centrala delen där kunderna ska skriva kupongnumret som ska användas.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Lelo.com Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos LELO Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från LELO? Nedan är en lista över de senaste:

30 % LELO kampanjkod för vad som helst
Extra 5% rabatt med en kupongkod från LELO
LELO kampanjkod för fri frakt
Sexleksaker med 15% rabatt om du använder en kupong från LELO
Spara 15% nu med en rabattkod från LELO
Verifierad: LELO-kupong 10 % rabatt på allt

Lelo.com kuponger

Andra liknande butiker