Lovehoney Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongLovehoney.com 10% kampanjkod27 september
BefordranFrämjande för Lovehoney.com : 15% rabatt e-post Registrera dig30 augusti
BefordranUpp till 50% rabatt för Lovehoney.com slect objekt27 september
KupongLovehoney.com 15% kampanjkod29 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad LOVEHONEY säljer Sverige

LOVEHONEY grundades 2002 av Nea Slateford och Richard Longhurst som tyckte att det var dags att göra en förändring i försäljningen av sexleksaker, som på den tiden involverade lite oanständiga och pornografiska försäljningssajter, så från Så har hans instinkter varit att vända runt på alla sätt, från leveransen av hans paket till det hänsynslösa sättet att visa på webben.

LOVEHONEY har varit ett prisbelönt och prisbelönt företag för engagemang såväl som kvalitetsservice och försäljning av sexleksaker och har sedan starten varit listat som världsledande inom leverans av produkter för lycka och sexuell lust.

LOVEHONEY har ett team vars uppdrag är att göra kunderna glada och leende av denna anledning, det finns på cirka 6 olika språk, inklusive spanska, engelska, franska, tyska, holländska och Wales.
LOVEHONEY arbetar hårt för att visa fullt stöd för könsmångfald, och därigenom främja inkludering och jämställdhet i hela lesbisk, homosexuell, bisexuell, trans, queer HBTQ+-gemenskap.

LOVEHONEY har i sina produkter ett brett utbud av märken tillgängliga såsom Fifty Sahdes of Grey, Agent Provocateur, Allure, Bodywand, Bondage Boutique, Cal Exotics, Clean Stream, Coquette, Durex, Dominix, Darque, Earthly Body, Escante , Exposed , Fever Costumes, Fantasy X-Tensions, Fun Factory, Happy Rabbit, Icicles Glass Sex Toys, Je Joue, King Cock, Lifestyles, Le Desir, Mandy Mystery, Master Series, Nexus, Oxballs, Oh My Bod, Pink Lipstick, Pipedream, Perfect Fit, Rubber Girl Latex, Romp, Secrets, Sensuva, Sex & Mischief, Seven Creations, Tracey Cox, Titan Men, Unbranded, Vush, Vixen, Womanizer, We-Vibe, Yes, samt Lovehoneys egna varumärken, Lovehoney Oh! , Lovehoney Basics, Lovehoney Fantasy, Lovehoney Lingiere, Lovehoney Desire, Lovehoney Health

Bland produkterna som kunder kan njuta av på LOVEHONEY är sexleksaker som vibratorer, vibratorer för klitoris, g-punkt, vibrerande trosor, vibrerande trosor, onanister, penispumpar, realistiska vaginas, penisringar, sexdockor, sexleksaker ettåriga, sexiga underkläder, korsetter, camisoles, bodys, behåar, wet look underkläder, sexiga dräkter, kondomer, olika typer av glidmedel, silikon, anal, smaksatta, ekologiska produkter för lek och bondage såsom handbojor, sexleksaker Inpackningar för bröstvårtor och klitoris, bandage , masker, gags, smisk, fetisch, leksaksrengörare, förvaringspåsar.

Hur LOVEHONEY skickar till Sverige

LOVEHONEY levererar sina produkter genom budfirmor som DHL, FedEx och UPS, som levereras genom kuvert eller bruna lådor på ett diskret, säkert och pålitligt sätt.

Vilka rabatter erbjuder LOVEHONEY Sverige?

På LOVEHONEY hittar du ett brett utbud av tillgängliga rabatter som tillämpas på deras produkter som du kan hitta genom deras erbjudandekategori där du hittar rabatter som kan vara mellan 20%, 25%, 30%, 46%, 50%, 60 % och upp till 70 % tillgängligt.

Betalningsmetoder i LOVEHONEY Sverige

I LOVEHONEY finns det ett brett utbud av accepterade betalningsmetoder, bland vilka är de som görs med de viktigaste kreditkorten som Visa, MasterCard, American Express, Discover, andra alternativ som presenteras för att göra betalningen är genom digitala plånböcker som PayPal, Amazon Pay, G Pay, Apple Pay, Clear Pay eller genom Klarna.
  

 Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från LOVEHONEY till Sverige?

För leverans av dina paket i LOVEHONEY hanteras en beräknad leveranstid på 1 till 6 arbetsdagar, denna tid kan variera beroende på transporten och den metod som valts i ditt köp, samt leveransdestinationen.

Kuponger finns för närvarande på LOVEHONEY Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga LOVEHONEY-kampanjerbjudandena och kupongerna:

LOVEHONEY kupong 15% rabatt för nya köpare
Upp till 70 % rabatt på LOVEHONEY outlet
LOVEHONEY Kampanjkod 30% rabatt Välj produkter på aktuellt erbjudande
Köp 1 och få andra halva priset
LOVEHONEY kupong för fri frakt
LOVEHONEY 10% rabattkod för vad som helst
Rabattkod 25% LOVEHONEY gäller om du är student

LOVEHONEY Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på LOVEHONEY, erbjuder det sina kunder olika sätt att göra det, ett av dem är genom ett telefonnummer som 18666479194, ett annat sätt är från ett kontaktformulär som finns tillgängligt på sidan, eller genom en onlinechatt, som samt skicka ett mejl till mejlet

customercare@LOVEHONEY

Fördelar med att använda en LOVEHONEY-kupong i Sverige

För LOVEHONEY-kunder har det sina fördelar att använda rabattkuponger, en av dem är att de kan spara pengar som kan användas för att köpa en annan produkt som de väljer.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från LOVEHONEY från Sverige?

För att göra en retur av sin beställning i LOVEHONEY har kunderna en beräknad tid på 60 dagar från mottagandet av sin beställning, för detta måste kunden fylla i ett kontaktformulär som finns på sidan i deras returflik, där du måste lägg som skäl för retur “Ändra uppfattning om produkten, när du skickar kommer du att få ett e-postmeddelande med alla instruktioner att följa för returprocessen, varorna måste vara oöppnade.

Exklusiv LOVEHONEY-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder hos LOVEHONEY kan njuta av en välkomstkupong med 15 % rabatt på den första beställningen som görs online.

LOVEHONEY Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av LOVEHONEY för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av tillgängliga rabatter som LOVEHONEY erbjuder sina kunder, kan de njuta av maximalt 70 % på vissa av dess produkter.

LOVEHONEY Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

På LOVEHONEY, genom att prenumerera på ditt nyhetsbrev, kommer dina kunder att få meddelandebulletiner med dina kampanjer, rabatter och nya releaser, och till och med sexuella råd, utöver dessa kan de få 15 % rabatt tillgänglig för deras första köp.

 Butiker som liknar LOVEHONEY

Det finns otaliga butiker på marknaden som liknar varandra när det gäller försäljningen av deras produkter som de från LOVEHONEY, dessa butiker som du kan besöka och hitta några liknande produkter som du kan verifiera och jämföra mellan deras priser, deras rabatter eller dina försändelser, några av dessa butiker är ADAMEVE.com, LOVENSE.com, LELO.com

 LOVEHONEY Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För Black Friday-rabatterna på LOVEHONEY kan dina kunder vara nöjda med att köpa sina favoritprodukter tack vare deras rabatter som tillämpas under denna reahelg, som kan vara upp till 75 % med ytterligare kuponger från 15 %.

Kupong för LOVEHONEY Sverige för 11.11

LOVEHONEY har otroliga kampanjer tillgängliga för sina 2x1-kunder, utöver dess bra rabatter tillgängliga på 70% endast denna dag.
  

LOVEHONEY Sverige Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

Ett av de viktigaste datumen för LOVEHONEY är dagen känd som Black Friday-reahelgen där du kan njuta av underbara kampanjer och rabatter som kan nå upp till 80 % med ytterligare kuponger från 10 %.

LOVEHONEY Sverige Kuponger till jul

I december månad på LOVEHONEY kan dina kunder hitta ett utmärkt utbud av reor och erbjudanden, såväl som deras tillgängliga rabatter som börjar på 50%.
   

LOVEHONEY mobilapplikation för iPhone och Android

LOVEHONEY har ingen applikation för iPhone och Android tillgänglig för sina kunder.

Kända märken som säljer i butiken LOVEHONEY

Bland det stora utbudet av märken som kunder kan hitta på LOVEHONEY är Fifty Sahdes of Grey, Agent Provocateur, Allure, Bodywand, Bondage Boutique, Cal Exotics, Clean Stream, Coquette, Durex, Dominix, Darque, Earthly Body, Escante, Exposed , Fever Costumes, Fantasy X-Tensions, Fun Factory, Happy Rabbit, Icicles Glass Sex Toys, Je Joue, King Cock, Lifestyles, Le Desir, Mandy Mystery, Master Series, Nexus, Oxballs, Oh My Bod, Pink Lipstick, Pipedream , Perfect Fit, Rubber Girl Latex, Romp, Secrets, Sensuva, Sex & Mischief, Seven Creations, Tracey Cox, Titan Men, Unbranded, Vush, Vixen, Womanizer, We-Vibe, Yes, samt Lovehoneys egna varumärken, Lovehoney Oh! Lovehoney Basics, Lovehoney Fantasy, Lovehoney Lingiere, Lovehoney Desire, Lovehoney Health.

 

 

Erbjuder LOVEHONEY fri frakt till Sverige?

LOVEHONEY har fri frakt tillgänglig för sina kunder för köp som är lika med eller högre än $49.

Kan jag betala i LOVEHONEY med PayPal?

Bland de betalningsmetoder som accepteras i LOVEHONEY är en av dem betalningen som görs via PayPals digitala plånbok.

Var ska jag skriva rabattkupongen på LOVEHONEY?

I LOVEHONEY måste du skriva rabattkupongen i en ruta som finns längst ner till vänster på sidan, detta steg görs när de produkter du vill köpa har valts ut och går till betalningsprocessen.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
lovehoney.com Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på LOVEHONEY Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från LOVEHONEY? Nedan är en lista över de senaste:

LOVEHONEY kupong 15% rabatt för nya köpare
Upp till 70 % rabatt på LOVEHONEY outlet
LOVEHONEY Kampanjkod 30% rabatt Välj produkter på aktuellt erbjudande
Köp 1 och få andra halva priset
LOVEHONEY kupong för fri frakt
LOVEHONEY 10% rabattkod för vad som helst
Rabattkod 25% LOVEHONEY gäller om du är student

lovehoney.com kuponger

Andra liknande butiker