Ganni Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongGANNI.com kampanjkod: fri frakt 25 augusti
KupongGANNI.com 10% rabattkod storewide11 augusti
BefordranTa 10% rabatt för studenter på GANNI.com11 juli
KupongGANNI.com gratis frakt kampanjkod sitewide14 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad GANNI Sverige säljer

GANNI grundades för att utveckla modesystemet som presenteras i nordisk stil, med tanke på att modebranschen alltid är fokuserad på att tillhandahålla kvalitet i sina produkter, hålla fokus på aktuella modenyheter och dess kreativa koncept.

GANNI har åtagit sig att erbjuda sitt samhälle ett hållbart varumärke som är engagerat i att minimera miljömässig och social påverkan, inriktat på att vara en bättre version och samtidigt minimera systemiska problem.
Bland produkterna som GANNI säljer för kvinnor kan du hitta produkter för alla tillfällen och alla årstider såsom kläder, klänningar, streetwear, toppar, sweatshirts, stickat, västar, jeans, byxor, kjolar, shorts, nattkläder, badkläder, underkläder , vintersaker, tillbehör som hattar, halsdukar, ansiktsmasker, strumpor, solglasögon, necessärer, nyckelringar, telefonfodral, smycken som halsband, ringar, armband, örhängen, håraccessoarer hår som clips, pannband, handväskor, axel väskor, crossbody-väskor, väskor, skor, stövlar, plattor, loafers, sneakers, sandaler.

 Hur GANNI skickar till Sverige

I GANNI sker leveransen av dess produkter genom budfirmor som DHL, PostNord, GLS, och denna har en leveranstid mellan 1 och 8 arbetsdagar, denna leveranstid är beräknad eftersom de kan variera beroende på till vilket land den är regisserad.

 Vilka rabatter erbjuder GANNI Sverige?

På GANNI För tillfället kan du bara få en gåva på 10% rabatt som är tillgänglig när du prenumererar på deras nyhetsbrev.

Betalningsmetoder hos GANNI Sverige

På GANNI kan du betala för dina inköp med accepterade metoder som betal- och kreditkort som Visa, MasterCard, Diners Club, Discover, Maestro, samt via PayPals digitala plånbok. Detta steg kommer att göras när du har valt de produkter du vill köpa.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från GANNI i Sverige?

GANNI använder budfirmor som DHL, GLS, Postnord för sina försändelser och har beräknade leveranstider mellan 1 och 7 arbetsdagar.

Kuponger för närvarande tillgängliga på GANNI Sverige

Här är en lista över några av GANNIs kampanjerbjudanden och kuponger:

GANNI 10% rabattkod för din nästa beställning
Upp till 50 % rabatt på jeans med det aktuella kampanjerbjudandet
GANNI-kupong för fri frakt vid beställningar över $200
Gåva från GANNI för beställningar på $300 eller mer
Upp till 20 % rabatt med en kampanjkod från GANNI

GANNI Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa +4533324457 från måndag till fredag ​​från 10:00 till 17:00 CET, ett annat alternativ är genom en onlinechatt, du kan också göra det från en kontaktformulär från din sida.

Fördelar med att använda en GANNI-kupong i Sverige

Att använda rabattkuponger på GANNI kan ge dig fördelen av att kunna köpa en mängd olika föremål eftersom du betalar mindre än du förväntar dig, vilket ger dig möjlighet att bära mer än du trodde.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från GANNI från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 14 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning, för detta måste du generera returetiketten online från din sida där du får alla instruktioner att följa för processen.

Exklusiv GANNI-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av alla rabatter som den har tillgängliga på sin sida och en kupong med 10 % rabatt.

GANNI Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av GANNI för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt kan du få upp till 20% applicerad på ett brett utbud av deras produkter.

GANNI Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera kan du få ytterligare 10 % rabatt på alla produkter, samt informationsbulletiner om dina produkter och nyheter, utöver erbjudanden.

Butiker som liknar GANNI

Det finns andra butiker som liknar GANNI där du kan få liknande föremål så att du kan skapa modestilar efter eget tycke, du kan också kontrollera deras leveranser och rabatter, dessa butiker är Coastfashion.com, Freepeople.com, Pixiemarket.com

GANNI Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

En av de viktigaste händelserna för GANNI är Black Friday-rabatterna som firas den fjärde fredagen i november och under denna dag kan du njuta av bra rabatter som kan vara runt 75%.

Kupong för GANNI Sverige för 11.11

På GANNI firas dessa rabatter i november månad den 11:e, och för denna dag kan du få utmärkta kampanjer, såväl som rabatter som du kan njuta av upp till 45%.
  

GANNI Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

För GANNI är Cyber ​​​​Monday-rabatterna mycket attraktiva och dessa genomförs på måndagen efter firandet av Black Friday, för detta firande ges exklusiva rabatter för onlineköp, som kan vara upp till 80 %.

 GANNI Sverige Kuponger till jul

GANNI för dagarna i december månad kan du njuta av julrabatter, förutom underbara erbjudanden och reor tillgängliga, kan dessa rabatter som du kan njuta av på vissa säsongsbetonade produkter hittas på upp till 50%.
   

GANNI mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande har GANNI ingen mobilapplikation.

Kända märken som säljer i GANNI butik

Hos GANNI motsvarar alla föremål ditt eget varumärke, du kan få kollektionsföremål i samarbete med varumärket Levi's.

 

 

Erbjuder GANNI fri frakt till Sverige?

GANNI erbjuder sina användare gratis standardfrakt. För detta måste dina köp vara över 200 €, även om beloppet kan ändras beroende på vilket land det skickas till.

Kan jag betala hos GANNI med PayPal?

GANNI erbjuder sina kunder betalning av sina inköp via PayPals digitala plånbok, samt via kreditkort som Visa, MasterCard, Maestro, American Express, andra alternativ är Apple Pay, Klarna.

Var ska jag skriva rabattkupongen i GANNI?

Att skriva en rabattkupong i GANNI är en enkel och enkel process. För detta måste du först gå till betalningsprocessen för dina produkter, där du hittar en ruta för att ange den rabattkod eller kupong som du önskar ansöka. När du är klar, du måste fortsätta med din betalnings- och leveransprocess.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
GANNI Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos GANNI Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från GANNI? Nedan är en lista över de senaste:

GANNI 10% rabattkod för din nästa beställning
Upp till 50 % rabatt på jeans med det aktuella kampanjerbjudandet
GANNI-kupong för fri frakt vid beställningar över $200
Gåva från GANNI för beställningar på $300 eller mer
Upp till 20 % rabatt med en kampanjkod från GANNI

GANNI kuponger

Andra liknande butiker