TransferGo Cupom → Código de desconto → Ofertas

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTransferGO.com eur20 kupongkod första överföringen24 november
KupongNjut av extra 60% kampanjkod på TransferGO.com09 november
KupongGratis första två överföringar kampanjkod på TransferGO.com31 oktober
KupongFå 22 euro Rabatt i pengaröverföringsavgifter med TransferGo.com28 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är TransferGo

TransferGo är ett internationellt överföringsföretag som grundades 2012 och erbjuder en rad möjliga överföringstjänster, utan överdrivna bankavgifter. Detta snabbt växande företag betjänar för närvarande 22 valutor i 47 länder och fortsätter att ha kontor över hela Europa, inklusive London, Vilnius, Berlin, Istanbul och Warszawa. Genom att utföra både personliga och affärsmässiga banköverföringar på en konto-till-konto digital modell, utmärker sig TransferGo för att erbjuda högkvalitativa pengaöverföringar med snabbhet, enkelhet och utmärkt värde.

Några av länderna dit TransferGo anländer är: Australien, Österrike, Belgien, Bulgarien, Kanada, Kina, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Grekland, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kenya, Malta, Portugal, Polen, Qatar, Ryssland, Rumänien, Nepal, Sverige, Spanien, Sverige, USA, bland annat.

Vilka är stegen för att göra en leverans med TransferGo?

Först måste du ange mottagarens uppgifter och beloppet du vill skicka; om betalningen är lokal kan du göra en lokal banköverföring eller använda ett betalkort (för betalningar upp till 1 000 £, när de väl har tagit emot din betalning kommer pengarna att nå andra änden inom några timmar.

Den allmänna leveranstiden till de viktigaste destinationsländerna är: nästa arbetsdag efter mottagande av depositionen; den billigaste leveransen tar upp till 3 arbetsdagar från det att de tar emot insättningen, de har också snabba leveransalternativ som kan levereras på mindre än 30 minuter, beroende på vilket land din insättning kommer från.

Du bör komma ihåg att i vissa destinationsländer är TransferGo tjänster begränsade, vilket innebär att leveranstiden tar upp till 1 arbetsdag längre än i huvudländerna. Länder med begränsad service är: USA, Australien, Bulgarien, Kanada, Schweiz, Tjeckien, Hongkong, Israel, Sverige, Sydafrika, bland andra.

Hur kontrollerar man status för överföringen med TransferGo?

För att kontrollera status på din överföring måste du gå till fliken "Överföringar" och alla överföringar kommer att delas upp i två grupper: "Väntande" och "Slutförd". Fliken "Väntar" har två alternativ: Väntar på betalning: vilket betyder att de inte har fått pengarna ännu. Onlinebankbetalningar kan ta en hel arbetsdag att komma fram. Kortbetalningar bör bara ta några minuter.
Och den andra är den som säger Money received: vilket indikerar att de redan har fått dina pengar och för närvarande behandlar betalningen; och slutligen efter att de skickat pengarna till mottagaren kommer betalningsstatusen att ändras till "Slutförd".

Betalningsmetoder i TransferGo

För att skicka pengar via TransferGo-tjänsten behöver du ett VISA- eller MASTERCARD-bankkort eller ett bankkonto.
  
 

Hur lång tid tar det för pengarna som skickas via TransferGo att komma fram?

I TRANSFERGO, när din betalning väl har tagits emot, kommer den till din destination genom att välja leveranstid som kan vara snabb leverans på bara 30 minuter samt, du kan också välja den ekonomiska leveransen som kan ta upp till 3 arbetsdagar och som leveransstandard arbetsdagen efter din insättning kan du även göra det på helger.

Kuponger finns för närvarande på TransferGo

Följande TransferGo-kampanjkoder är för närvarande tillgängliga

 • Kampanjkod 12 euro rabatt
 • 10 £ rabattkupong på första beställningen
 • Rabattkupong på 12 USD för överföringar
 • Cashback 12 € för pengaöverföringar
 • Kampanjkupong 12 € rabatt i provision

TransferGo kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på TransferGo kan du göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till hello@TRANSFERGO.ocm från måndag till fredag ​​från 07:00 till 16:00, exklusive helgdagar och helger, vanligtvis får du svar inom en timme, Du kan också göra det via telefon till följande nummer för engelska +441392694030, litauiska +441183100891, polska +48222639298, rumänska +441158243082, lettiska +4413298010313, ryska +5240 ukrainska, 3413298010303, ryska +5240 348240, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 348 + 480 +480 +480 +480 +4824240 Ukrainska.

Fördelar med att använda en TransferGo-kupong

Att få rabattkuponger som ska användas i TransferGo har sina fördelar eftersom du kan få möjligheten att skicka mer pengar än du trodde. På så sätt får du en rabatt på € genom att använda en kampanjkupong från TransferGo 12 om värdet av överföringsavgifter.

Hur man avbryter en pengaöverföring via TransferGo

För att annullera en beställning måste du kontakta kundtjänst eftersom du inte kommer att kunna avboka en leverans när pengarna redan finns på TransferGo-kontot, nu, om du vill avbryta den pågående överföringen, behöver du bara välja beställningen du vill avbryta, klicka i den övre högra delen av den aktiva beställningen och med X:et avbryts den.

Exklusiv kupong för nya TransferGo-kunder

Nya kunder i TransferGo kan njuta av de alternativ som erbjuds från sin plattform. Därför erbjuds för tillfället en TransferGo-kupong för nya kunder med en rabatt på 10 euro på värdet av överföringsavgifterna.

TransferGo Sverige på sociala medier

I sociala nätverk kan du få nyheter och exklusiva kuponger från TransferGo vilket kraftigt minskar värdet på överföringsavgifterna. Vi rekommenderar att du tar en titt på följande sociala nätverk.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av TransferGo för sina kunder i Sverige

Den maximala rabatten som erbjuds av en TransferGo-kupong för sina kunder är 12 euro (eller motsvarande i den lokala valutan där betalningen görs).

Kupong från TransferGo Sverige för prenumeration på nyhetsbrev

Kampanjkoden för TransferGo för de som prenumererar på nyhetsbrevet är 12 euro, ett belopp som dras av från värdet på överföringsavgifterna.

Penningöverföringstjänster liknande TransferGo

Det finns sidor som liknar TransferGo där du kan göra överföringar mellan länderna i Europeiska Unionen, dessa är Paysend, REVOLUT och WISE.COM.
                                                          
 

TransferGo Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Från Black Friday kan du ta emot pengar med TransferGo med hjälp av kupongen som ger dig en rabatt på 12 euro på värdet av överföringsavgifterna.

Kupong för TransferGo Sverige för 11.11

TransferGo-kupongen för 11.11 är värd 12 euro och erbjuds som rabatt när du skickar pengar.

Kampanjkuponger från TransferGo Sverige för Cyber ​​​​Monday

Från CYBER MONDAY kan du skicka pengar till de som skjuter nu med de lägsta provisionerna! Eller rättare sagt, även utan provision. Detta beror på att TransferGo erbjuder dig en kupong på 12 euro, ett värde som kommer att dras av från värdet på fraktprovisionerna.
 
 

TransferGo Sverige Kuponger till jul

Till semestern kan du skicka pengar till dina nära och kära med en överföringsavgift lika med noll! Detta beror på TransferGo som erbjuder möjligheten att använda en kupong som minskar värdet på provisionen för att skicka pengar med 12 euro.

TransferGo mobilapplikation för iPhone och Android

I TRANSFERGO kan du ladda ner dess mobilapplikation tillgänglig för iPhone från App Store och för Android via Google Play, från dess applikation kan du göra en supersnabb överföring och ta emot på 30 minuter.

Lista över länder dit pengar kan skickas med TransferGo

Här är listan över länder dit du kan skicka pengar med överföringstjänsten TransferGo. Observera att denna lista kan fyllas i när som helst med nya länder och territorier som pengar kan skickas till.

Australien, Österrike, Bahrain, Bangladesh, Belgien, Bulgarien, Kanada, Kina, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Ghana, Grekland, Hongkong, Ungern, Island, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kenya, Kuwait, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Martinique, Sverige, Monaco, Nepal, Nederländerna, Nya Zeeland, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Filippinerna, Polen, Portugal, Qatar, Reunion , Rumänien och Ryssland.

 

Var ska jag skriva rabattkupongen på TransferGo?

Kampanjkupongen eller TransferGo-hänvisningskoden skrivs i rutan som är tillägnad den när du skapar ett nytt konto för att skicka pengar.

Kan jag betala på TransferGo med PayPal?

I TransferGo används inte PayPal, eftersom det endast gör överföringar för banker och invånare i Europeiska Unionen, av vilka du avbryter en provision beroende på tid och belopp som ska överföras.

Erbjuder TransferGo gratis pengaöverföringar?

I TransferGo har den inte fri frakt eftersom när du gör en pengaöverföring måste du avbryta en omräkningskurs som går från 0 till 2,2 % och fraktkostnaderna varierar som om den motsvarar nästa dag är den från 0 till a. 99 £ och för snabba leveranser beror det på beloppet som ska överföras. Hur som helst, genom att använda en TransferGo hänvisningskod får du en rabatt på 12 euro för provisionsbetalningen, vilket innebär att ja, du kan skicka pengar utan provision.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Kampanjer och specialkuponger på TransferGo Sverige

Här är några av de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena för TransferGo nedan:

 • Kampanjkod 12 euro rabatt
 • 10 £ rabattkupong på första beställningen
 • Rabattkupong på 12 USD för överföringar
 • Cashback 12 € för pengaöverföringar
 • Kampanjkupong 12 € rabatt i provision

Andra liknande butiker