TransferGO Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong£10 TRANSFERGO Gåva till dig med denna rabattkod10 Maj
Kupong€11 TRANSFERGO pr-kupong om du skickar pengar nu15 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

TransferGO granskning

Programmet drar också nytta av en mobilapplikation, tillgänglig för både Android och iOS, som gör att du kan komma åt dina data, överföra historik, favoritkonton, konverteringsfrekvenser, samt annan användbar information och funktioner. Applikationen har en positiv poäng på 9,6 på Trustpilot, vilket intygar både kvaliteten på tjänsterna, liksom deras effektivitet och säkerhet, som också är 100% garanterad, genom FCA och HMRC betalningsinstitut. Applikationen har en meny som låter dig välja det land pengarna lämnar från, såväl som deras destination, datumet för mottagandet av pengarna, samt konverteringskursen för den aktuella växelkursen.

Användbar information om TransferGo

Även om detta är en applikation där tjänsterna utförs på digital nivå är det fortfarande nödvändigt att betala en transportavgift för överföringstjänsterna. Detta skiljer sig beroende på "vald leveransmetod" som kan vara nästa dag eller de kommande 30 minuterna. Det finns också alternativet för gratis leverans, som kan ta upp till 3-4 arbetsdagar. Analyserna visar att genom att göra internationella överföringar via denna applikation kan du dra nytta av besparingar på upp till 90%. Företrädarna för ansökan gör kontinuerliga ansträngningar för att säkerställa lägsta konverteringskurs och konkurrenskraftiga växelkurser. Om du stöter på några problem eller behöver vägledas i överföringsprocessen kan du ringa kundservice, tillgänglig dygnet runt.

Info om hur du använder en TransferGo kupongkod

Kupongkoderna som köpts från andra specialiserade webbplatser kan kopieras och matas in på applikationens utcheckningssida. Om koden är giltig tillämpas dess rabattvärde automatiskt och du får ett meddelande om det slutliga transaktionspriset.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker