Sea New York Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTa extra 20% rabattkod för SEA-NY.com Beställ över USD50015 juli
KupongSEA-NY.com 15% rabattkod13 juli
KupongKampanjkod för SEA-NY.com: 10% rabatt + fri frakt06 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer SEA-NY Sverige

SEA-NY är bildad av en förening av två vänner som Sean Monahan och Monica Paolini, som delade målet att skapa produkter med vintage och samtidigt moderna stilar, med attraktiva och eleganta silhuetter som du kan hitta med broderier och spetsar eller stickade tyger som består av ungdomskollektioner som återuppfinns vid varje steg, fokuserade på utvecklingen av deras varumärke.

SEA-NY säljer klänningar, toppar, underdelar, tröjor, jumpsuits, streetwear, badkläder, accessoarer som nackvärmare, luva, hatt, accessoarer som sminkfodral, basker, broderad krage, hemaccessoarer som fodral, kudde .

Hur SEA-NY skickar till Sverige

SEA-NY levererar sina produkter inom en period av 2 till 10 arbetsdagar, som levereras genom budfirman FedEx Ground eller UPS Standard som levererar internationellt.

Vilka rabatter erbjuder SEA-NY Sverige?

Rabatterna som erbjuds i den här onlinebutiken når upp till 70 % av det ursprungliga priset och, extra, en SEA-NY-kupong kan ge dig ytterligare 20 % rabatt.

Betalningsmetoder hos SEA-NY Sverige

Du kan betala på SEA-NY med vanliga kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, andra alternativ är via PayPal eller Shop Pay digital plånbok.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från SEA-NY till Sverige?

SEA-NY erbjuder sina användare frakt till USA mellan 1 och 7 arbetsdagar, för Kanada från 5 till 10 arbetsdagar och för internationella leveranser från 2 till 10 arbetsdagar.

Kuponger tillgängliga för närvarande på SEA-NY Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga kampanjerbjudandena och kupongerna från SEA-NY:

Upp till 30% rabattkod för alla beställningar
Extra 15 % rabatt med en SEA-NY-kupong
10 % SEA-NY-kupong för nya kunder
SEA-NY Butik Kupong för fri frakt
SEA-NY 20 % rabattkod för beställningar över $500

SEA-NY Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det från en onlinechatt eller genom ett kontaktformulär från din sida, ett annat sätt är att skicka ett mail till kundservice@SEA-NY

Fördelar med att använda en SEA-NY-kupong i Sverige

Du kan få en mängd olika förmåner när du gör dina inköp och använder dina rabattkuponger på SEA-NY, en av de viktigaste fördelarna är vad du sparar när du gör dina betalningar, vilket ger dig som ytterligare en fördel att kunna förvärva fler artiklar, En annan fördel som vi kan nämna är att du hittar kvalitetsartiklar tillgängliga för alla tillfällen på året.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från SEA-NY från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 14 arbetsdagar efter att du mottagit din beställning, för detta måste du skicka ett e-postmeddelande till kundservice@SEA-NY där du måste inkludera ordernummer, namn, anledningen till din retur, en gång gjort kommer du att få ett e-postmeddelande med tillstånd att returnera dina produkter (RMA) och informationen med adress vid retur och processen, bör du veta att produkterna måste vara i originalförpackningen, oanvända och med tillhörande etiketter.

Exklusiv kupong SEA-NY för nya köpare i Sverige

Nya SEA-NY-kunder kan njuta av ytterligare 10 % rabatt med en välkomstkupong när de registrerar sig i denna butik.

SEA-NY Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av SEA-NY för köpare i Sverige

Bland det stora utbudet av rabatter som du kan få på SEA-NY kan du för närvarande njuta av en maximal rabatt på 70 % på deras produkter.

SEA-NY Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Välj att prenumerera nu på SEA-NYs nyhetsbrev för att dra nytta av 10 % rabatt på din första beställning i denna modebutik.

Butiker som liknar SEA-NY

Om du föredrar det kan du besöka några butiker som liknar SEA-NY där du hittar olika liknande varor med vilka du kan skapa en look efter eget tycke, du kan också se deras frakttider och kostnader eller deras tillgängliga rabatter, några av dessa butiker är Maje.com, Missyempire.com, Dorothyperkins.com

SEA-NY Sverige kuponger för BLACK FRIDAY

På SEA-NY ger Black Friday-rabatter nya rabatter för sina kunder, som de kan njuta av 75 %. Dessutom kan de få extra rabattkuponger på 5 % och 10 %.

Kupong för SEA-NY Sverige för 11.11

Under rabatterna 11.11 ger SEA-NY sina kunder mycket bra kampanjer, samt rabatter som du kan få med 55%.
  

SEA-NY Sweden Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

I Cyber ​​​​Monday-rabatter på SEA-NY kan du njuta av exklusiva rabatter för dina onlineköp, som är 70% rabatt, SEA-NY erbjuder även sina kunder rabattkuponger på upp till 10% och 15%.
 

SEA-NY Sverige Kuponger till jul

Under semestern erbjuder SEA-NY sina kunder mycket bra rabatter som kan få mellan 35% och 55% på säsongsprodukter, du kan också få bra erbjudanden och reor.
   

SEA-NY mobilapp för iPhone och Android

För närvarande har SEA-NY ingen mobilapplikation.

Kända märken som säljer i SEA-NY butik

I SEA-NY motsvarar alla produkter du hittar deras eget varumärke.

 

 

Erbjuder SEA-NY fri frakt till Sverige?

SEA-NY erbjuder sina kunder standard markfrakt helt gratis, för snabba leveranser kan leveranskostnaden vara från $25 till $25 och för internationella beställningar är fraktkostnaden $50.

Var ska jag skriva rabattkupongen hos SEA-NY?

SEA-NY har en box tillgänglig för sina kunder på betalningssidan, som finns uppe till höger på sidan så att dess kunder kan skriva vilket kupongnummer de vill använda.

Kan jag betala i SEA-NY med PayPal?

SEA-NY låter sina kunder betala för sina inköp via PayPals digitala plånbok.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Sea-Ny Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på SEA-NY Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från SEA-NY? Nedan är en lista över de senaste:

Upp till 30% rabattkod för alla beställningar
Extra 15 % rabatt med en SEA-NY-kupong
10 % SEA-NY-kupong för nya kunder
SEA-NY Butik Kupong för fri frakt
SEA-NY 20 % rabattkod för beställningar över $500

Sea-Ny kuponger

Andra liknande butiker