AscendEX Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranKampanjkod för ny användare på AscendEX.com: 15% rabatt19 oktober
BefordranRabattkod för AscendEX.com: 10% avgift tillbaka 17 oktober
BefordranAscendEX.com 10% avgift kampanjkod på BitMax.com30 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är AscendEX.com?

Med över 1 miljon registrerade handlare och över 150 miljarder i ackumulerad handelsvolym är AscendEX.com en komplett plattform för kryptovaluta som passar både nybörjare och proffs. AscendEX.com har sitt huvudkontor i Singapore och lanserades 2018 av Wall Street-investerare som visste hur man ska nå framgång tidigt. AscendEX.com är ett av världens ledande kryptovalutaföretag som ger tillgång till över 200 blockkedjeprojekt och erbjuder mycket säkra tjänster och låga avgifter. Oavsett om du vill investera, handla eller tjäna pengar kommer din verksamhet definitivt att öka med AscendEX.com. 

 Hur kan du öppna ett konto hos AscendEX.com?

Följ våra snabba och enkla steg för att öppna ditt eget AscendEX.com-konto. Gå till den officiella webbplatsen och klicka på knappen Registrera dig som du hittar i det övre högra hörnet på hemsidan. Du kommer att omdirigeras till en ny sida där du måste ange din e-postadress och ett säkert lösenord. Du kan också registrera dig med ditt telefonnummer i stället för din e-postadress. Markera rutan Jag accepterar användarvillkoren och sekretesspolicyn och klicka på knappen Fortsätt. Du måste sedan ange verifieringskoden som skickats till din e-postinkorg för att gå vidare till nästa steg. Du kan nu ange ditt telefonnummer eller vänta med att lägga till det senare genom att trycka på knappen Hoppa över nu. Bekräfta detta sista steg och börja ditt äventyr i kryptovalutornas värld. 

Hur kan du fylla på ditt AscendEX.com-konto?

Det första du behöver veta om hur du kan fylla på ditt AscendEX.com-konto är att du kan göra det från externa plattformar eller plånböcker genom en insättningsadress på plattformen. Gå till AscendEx.com, klicka på My Asset - Cash Account och klicka sedan på knappen Deposit. I det här steget väljer du den digitala tillgång som du vill använda för att finansiera ditt personliga konto och typen av offentlig kedja. Kopiera insättningsadressen och klistra in den i uttagsadressen på plattformen eller den externa plånboken. Eller skanna QR-koden för att sätta in dina pengar. Vissa kryptovalutor kan kräva användning av taggar. Om detta är fallet för dig måste du ange både etikett och insättningsadress för att bekräfta och slutföra din transaktion. Du hittar din transaktion i fältet Insättningshistorik. 

Hur kan jag ta ut pengar från mitt AscendEX.com-konto?

Stegen för att ta ut dina kryptotillgångar liknar dem som används för att sätta in dina digitala tillgångar. Besök den officiella AscendEX-webbplatsen igen. Klicka på Mina tillgångar, sedan på Kontantkonto och sedan på Uttag. Välj den krypto som du vill ta ut tillsammans med den typ av offentlig kedja som du föredrar. Använd funktionen kopiera och klistra in för att överföra uttagsadressen från den externa plattformen eller plånboken till ditt AscendEX-konto. Glöm inte att du också kan skanna QR-koden för att göra samma sak. Bekräfta dina uppgifter om uttag för att få en verifieringskod via e-post eller SMS. Ange den tillsammans med den senaste Google 2FA-koden och klicka på Bekräfta. Om du vill ta ut en token som kräver en token-tagg behöver du bara ange taggen och insättningsadressen i de nödvändiga fälten. Du kan granska ditt uttag i avsnittet Uttagshistorik. 

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på AscendEX.com?

Om du följer våra steg kan du skapa ditt AscendEX.com-konto på bara några minuter. Det är lika enkelt som 1,2,3 att gå med i denna kryptovalutaplattform i världsklass.

 Kampanjerbjudanden tillgängliga på AscendEX.com

Vill du tjäna extra pengar genom att handla med dina kryptovalutor på AscendEX.com? Du kan få 1 miljon dollar varje månad, året runt, så länge du har mynt - vilka mynt som helst - på AscendEX.com-plattformen. Ett annat kampanjerbjudande från AscendEX.com är handel med terminer. Om du är nybörjare och klarar alla uppgifter får du upp till 220 dollar i bonus. Utöver allt det ovanstående kan Referral-programmet ge dig upp till 40 % provision på handelsavgifter. Allt du behöver göra är att bjuda in dina vänner till AscendEX.com. 

 AscendEX.com kundtjänst

Sidan Help Center på den officiella webbplatsen är mycket hjälpsam med svar på dina frågor och lösningar på dina problem. Men om du fortfarande behöver hjälp efter att ha gått igenom den här sidan kan du kontakta kundtjänsten dygnet runt genom att skicka ett e-postmeddelande till support@ascendex.com, skicka in din fråga via kontaktformuläret online eller kontakta representanterna via livechatten. 

Fördelarna med att använda AscendEX.com

Fördelarna med att använda AscendEX.com är otroliga. Du kommer att mötas av en kundtjänst dygnet runt, strikta säkerhets- och verifieringsåtgärder för att skydda dig, samt ett utmärkt referensprogram som ger dig upp till 40 % provision och avancerade, toppmoderna standardhandelsgränssnitt. Dessutom kommer du att kunna köpa och konvertera över 200 kryptotillgångar direkt och få tillgång till effektiva sätt att tjäna ännu mer.  

Hur kan du stänga ditt AscendEX.com-konto? 

Liksom många andra liknande företag tillåter AscendEX.com inte att du avslutar ditt personliga konto på egen hand. Om du ändrar dig och inte längre vill använda AscendEX.com måste du skicka ett e-postmeddelande till support @ascendex.com med ämnesraden Request to Delete My AscendEX Account. Observera att du måste använda samma e-postadress som du använde när du registrerade dig på plattformen. 

 AscendEX.com kupongkod

Vill du få några bonusar när du använder AscendEX.com? Använd då gärna en av de tillgängliga kupongkoderna som finns på vår sida. Du kan spara minst 10 % genom att helt enkelt klicka på knappen Visa erbjudande, som förflyttar dig direkt till den officiella AscendEX-webbplatsen och sänker dina biljettpriser eller ger dig olika rabatter som ny användare. 

AscendEX.com på sociala nätverk

Vill du vara först med att veta allt om utvecklingen av AscendEx.com? Vill du ha tillgång till alla kampanjerbjudanden, bra intervjuer och handledningar om hur du kan handla dina kryptovalutor för att tjäna mer och mer dag för dag? Då bör du gå med i AscendEX.coms community och följa dem på Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Weibo, Medium och Reddit. Glöm inte den officiella bloggen där du kan få en närmare titt på tips och tricks som hjälper dig att erövra kryptovärlden. 

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av AscendEX.com remiss kupongkod.

AscendEX.com har ett fantastiskt Referral Program som gör att du får 40% provision som den största rabatten som erbjuds av referral kupongkoden.

AscendEX.com kupong för nya kunder

Med AscendEX.com spelar det ingen roll om du är nybörjare i branschen. Du kommer att lära dig allt du behöver veta om kryptohandel steg för steg. AscendEX.com erbjuder ingen klassisk registreringsbonus för sina nya användare. I stället erbjuder den något större. Chansen att tjäna upp till 300USDT med belöningar i form av turordningslotterier genom att slutföra alla uppgifter. Detta är ett program för nya kunder som registrerat sig på AscendEX.com. 

Tjänster som liknar AscendEX.com

Om AscendEX.com inte uppfyller dina behov och din uppgång i kryptovalutaindustrin bör du kanske prova andra tjänster som liknar denna plattform. Kolla in bybit.com, CoinSmart.com, paxful.com, BitYard.com, OKX.com, ProBit.com eller TRASTRA.com och många fler. Det finns många plattformar för kryptovalutor på internet.

 AscendEX.com Black Friday erbjudanden

Vi vet alla att du är van vid att få stora rabatter på Black Friday. Men vanligtvis är situationen annorlunda när det gäller kryptovalutor. Du kommer inte att få rabatter som 90 % rabatt, men du kommer ändå att få fantastiska erbjudanden. Kom till AscendEX.com och ta reda på hur du kan minska dina avgifter med minst 10 %. 

AscendEX.com 11.11 erbjudanden

Om du är en fyndjägare och vill tjäna mer på din handel med kryptovalutor bör du spara datumet och komma tillbaka till AscendEX.com den 11 november, även känd som Double 11 eller Singles' Day Event. Du kan få mer än 10 % rabatt på många tjänster. 

 AscendEX.com Cyber måndag erbjudanden

I november har du en extra chans att spara på AscendEX.com. Plattformen för kryptovalutor välkomnar sina användare på Cyber Monday med fantastiska erbjudanden som kan ge upp till 50 % rabatt. 

Jul erbjudanden på AscendEX.com

Ge dig själv en julklapp utöver det vanliga. Glöm att slå in din present för att lägga den fint under julgranen och investera i digitala tillgångar på AscendEX.com. December är den månad då AscendEX.com anordnar flera kampanjer för skräddarsydda julterminer som kan ge dig chansen att vinna upp till 10 000 USDT i belöningar.

AscendEX.com mobilapp

Ladda ner den officiella AscendEX.com-mobilappen nu, som finns tillgänglig på App Store och Google Play, för att få realtidsmeddelanden om din handel med kryptovalutor. Du kommer att kunna handla när och var du vill direkt från din viktiga lilla pryl som är så viktig och nödvändig i dag.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på AscendEX.com.

Du har över 200 kryptovalutor att välja mellan på AscendEX.com. De mest populära som handlas på denna plattform är Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Centric, Solana, Shiba Inu, Cudos, Cosmos, Polkadot, Algorand för att nämna några av dem.

 

 

Var kan du skriva din AscendEX-hänvisningskod?

När du går till registreringssidan för AscendEX, precis under fälten där du måste ange din e-postadress eller ditt telefonnummer och ditt lösenord, hittar du rutan märkt Ange en referenskod (valfritt) där du kan skriva in koden . Nu kan du fortsätta med de sista stegen för att avsluta registreringsprocessen.

Kan jag överföra pengar till AscendEX från ett Mastercard/Visa-kort?

Om du vill överföra pengar till ditt AscendEX-konto från ditt kort, vare sig det är Visa eller Mastercard, måste du ange ditt personliga konto och klicka på knappen Investera i huvudmenyraden. Välj Köp krypto och kredit-/betalkort för att omdirigeras till överföringssidan. Här måste du lägga till summan pengar du vill överföra och du måste följa alla nödvändiga instruktioner för att slutföra din transaktion.

Kan jag överföra pengar till AscendEX från PayPal?

För närvarande kan du inte använda PayPal för att överföra pengar till ditt AscendEX-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
AscendEX.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på AscendEX.com-kommissioner

Om du vill minska dina provisionskostnader på AscendEX.com bör du använda AscendEX Earn-produkten som ger dig många fördelar, inklusive rabatter på dina provisioner. Alternativt kan du uppgradera din VIP-nivå för att få tillgång till rabatter som gäller för baskommissioner på affärer.

AscendEX.com kuponger

Andra liknande butiker