FTX Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranFTX.com kupong: 5% avgifter Rabatt registrera dig19 oktober
BefordranExtra 5% rabattkod för FTX.com19 oktober
BefordranFTX.com 5% kampanjkod hela webbplatsen21 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad är FTX?

Baserat i Nassau, Bahamas, har FTX inte en lång historia av bakgrund på kryptomarknaden. Egentligen grundades företaget i maj 2019 av Sam Bankman-Fried och Gary Wang och det är det snabbväxande kryptovalutabörsföretaget som byggdes av handlare för handlare. FTX har sett stora framgångar sedan lanseringen och har över 1 miljon användare som kan köpa, sälja och handla över 250 kryptovalutor. Företaget har vunnit många användares hjärtan över hela världen tack vare sina innovativa produkter som hävstångseffekter, industriderivat, optioner och volatilitetsprodukter. Och lyckligtvis tog FTX också hänsyn till invånare i USA och öppnade en separat plattform för dem som kallas FTX.us.

Hur kan jag öppna ett konto på FTX?

Gå nu till FTX och klicka på knappen Skapa gratis konto i det övre högra hörnet på hemsidan. Ange en giltig e-postadress och ett starkt lösenord. Acceptera användarvillkoren och klicka på knappen Skapa konto. Du har nu slutfört registreringsprocessen. Om du vill sätta in och börja handla måste du slutföra KYC-identitetsverifiering. Du hittar alla nödvändiga steg på den officiella webbplatsen. Observera att du omedelbart kan öppna ditt eget FTX-konto med ditt Apple- eller Google-konto.

Hur kan du finansiera ditt FTX-konto?

Gå till den officiella webbplatsen och logga in på ditt eget FTX-konto. Gå nu till din portfölj. En ny sida kommer att dyka upp där du kan se saldot på alla mynt du har. Välj den valuta du vill sätta in ditt konto med och klicka på Insättning. Ett nytt fönster kommer upp där du måste välja den valuta du vill sätta in igen. Kopiera insättningsadressen för den valda valutan eller skanna QR-koden, ange summan pengar du vill sätta in och fortsätt med de sista stegen för att slutföra din transaktion.

 Hur kan jag ta ut pengar från mitt FTX-konto?

Stegen du behöver följa för att ta ut pengar från ditt FTX-konto är mer eller mindre desamma som du använde tidigare för att fylla på ditt konto. Logga in på ditt konto en gång till och välj plånboken för myntet du vill ta ut. Klicka på knappen Uttag, ange summan pengar du vill ta ut eller tryck på Skicka alla om du verkligen vill ta ut allt i din plånbok och välj sedan Nästa. Ett nytt fönster kommer upp där du kan använda kopiera och klistra funktionen för att överföra rätt adress eller så kan du använda QR-koden. Observera att du bör vara uppmärksam eftersom om du skickar ditt mynt till en annan adress kommer du att förlora ditt mynt. Nu är det dags att granska din transaktion. Om allt verkar bra kan du klicka på knappen Skicka. FTX kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig för att verifiera dina uttag. Detta är en säkerhetsåtgärd. Du måste klicka på länken som du fick i din e-post eller på din telefon. Och när allt är verifierat får du mynten på önskad adress.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på FTX?

Du kan öppna ditt FTX-konto på högst 10 minuter så länge du följer våra enkla steg. Om du loggar in med ditt Google- eller Apple-konto bör det inte ta mer än 5 minuter att skapa ditt konto. Det som tar lite längre tid är verifieringsprocessen som FTX utför. Längden kan variera från 24 timmar till till och med en vecka.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på FTX

Då och då organiserar FTX olika kampanjer och marknadsföringskampanjer som kan ge dig en fantastisk belöning på upp till $400 som en bonus när du sätter in ett visst antal mynt. Eller ibland kan du få minst 5% rabatt på alla handelsavgifter. Men om du vill tjäna belöningar under hela året är det bästa du kan göra att gå med i FTXs lojalitetsprogram som VIP-program eller Ambassadörsprogram och du kan tjäna upp till 40 % i provision och ännu mer. Dessutom kommer du att låsa upp många andra förmåner som tillgång till exklusiva varor och inbjudningar till officiella FTX-evenemang.

 FTX kundtjänst

Om du inte har kunnat hitta ett tillfredsställande svar på FAQ-sidan på den officiella webbplatsen, bör du kontakta kundsupportteamet genom att skicka in din förfrågan via onlinekontaktformuläret eller genom att skicka ett e-postmeddelande till legal@ftx .com för juridiska frågor och media@FTX för medieförfrågningar.

 Fördelarna med att använda FTX

Genom att använda FTX får du tillgång inte bara till optioner och avancerade handelsfunktioner, utan även till ett silveranvändarvänligt och vänligt sätt och fantastiska lojalitetsprogram som gör dig rik även om du är nybörjare eller proffs inom kryptovalutabranschen. Dessutom kommer FTX hand i hand med låga avgifter för handel med kryptovaluta, ett förstklassigt säkerhetssystem för att hålla dig skyddad och säker från hackare och alla typer av virus, och med FTX Pay för att ta emot betalningar i både fiat och kontanter. crypto . Du kommer också att ha tillgång till NFT-marknaden och avancerade marknader som terminer, forex, aktier eller volatilitet och mycket mer.

Hur kan du stänga ditt FTX-konto?

Om du är 100 % säker på att du vill ta bort ditt FTX-konto, bör du ta ut alla pengar du har kvar och avbryta alla aktiva handlarordrar. Om du redan har gjort allt ovan, klicka sedan på knappen Konto på din egen profilsida och välj sedan Stäng konto. Du måste följa alla instruktioner som visas för att bekräfta stängningen av ditt konto.

FTX Kupongkod

Ta det som är ditt. Sök igenom alla kupongkoder för FTX som finns tillgängliga i vår databas och när du hittar den som bäst passar dina behov och ger dig den största rabatten, klicka bara på knappen Visa erbjudande och följ alla steg för att dra nytta av fördelarna. Du kommer att kunna spara minst 5 % rabatt på provisioner och handla specifika kryptovalutor.

FTX på sociala nätverk

Missa inga erbjudanden eller nyheter. Få den senaste informationen om kryptovalutamarknaden och gå med i FTX-communityt på sociala medier. Följ hans resa uppåt på en av följande kanaler: Instagram, Twitter, Reddit, Facebook, Weibo, Telegram och YouTube. Du kommer att ha tillgång till FTX-användarguider, handledningar och användbara intervjuer för att hjälpa dig lära dig tips och tricks för handel med kryptovaluta. Glöm inte att läsa den officiella bloggen heller eftersom du kommer att ha tillgång till intressanta artiklar som Token spotlight: ApeCoin, Tre saker att veta om FTT-token eller Hur man satsar krypto på FTX?

 Den största rabatten som erbjuds av FTX remisskupongkod

Den största rabatten som erbjuds av FTX remisskupongkod kan nå 40 % rabatt på alla handelsavgifter för dina hänvisade vänner.

FTX-kupong för nya kunder

Registrera dig nu på FTX och få 5 % rabatt på alla provisioner som en startbonus.

Tjänster som liknar FTX

Visste du att du kan komma åt andra tjänster som liknar FTX? Om du vill handla med andra kryptovalutor eller om du vill komma åt andra funktioner och produkter bör du ta en titt på Crypto.com, Luno.com, crypterium.com, ProBit.com, Coinbase.com, CoinSmart.com eller KuCoin. com.

FTX Black Friday-erbjudanden

Närmar sig Black Friday? Var smart och investera dina pengar klokare än någonsin tidigare. Gå till FTX och njut av Black Friday-erbjudandena. Du kan spara stort nästa gång du handlar på FTX. Ibland kan du få runt 25% rabatt på vissa kryptovalutor medan du andra gånger kan minska provisionskostnaderna avsevärt.

FTX 11.11 Deals

Känner du dig lycklig? Den 11 november firar hela världen säljevenemanget Singles Day eller Double 11. Gå över till FTX för specialerbjudanden. Du kan återigen spara minst 5% rabatt på handelsavgifter tillsammans med minst 10% på specifik krypto.

FTX Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Cyber ​​​​Monday är ett annat stort försäljningsevenemang som kommer med enorma rabatter och många andra överraskningar. Fler och fler företag lockar sina kunder med massiva rabatter. Och FTX är en av dem. På Cyber ​​​​Monday välkomnar FTX dig med specialpriser för handelsavgifter och otroliga rabatter på de mest populära kryptovalutorna.

 FTX semestererbjudanden

Julen är precis runt hörnet och du har inte kunnat hitta den perfekta presenten till dina nära och kära och inte ens till dig själv? Tänd lyckan och sprid semestermagin med FTX. Du kan börja handla med viktiga kryptovalutor och du kommer att få otroliga rabatter. Imponera på dina vänner och familj med FTX och ni kommer alla att känna att ni precis har vunnit jackpotten.

FTX mobilapp

Håll kontakten och handla när du är på språng när som helst, var som helst. Med den officiella FTX-mobilappen, tillgänglig på Google Play och App Store, kan du köpa, sälja och byta din favoritkrypto från bekvämligheten av ditt hem, på gymmet, medan du shoppar eller medan du är fast vid den tunga trafiken.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på FTX

De mest populära kryptovalutorna du kan handla på FTX är Bitcoin, Ethereum, Solana, XRP, Cardano, Dogecoin, Avalanche, Chainlink, Tether, Polkadot, Litecoin eller Filecoin.

 

Var kan du skriva din FTX-hänvisningskod?

Din FTX-hänvisningskod kommer att tillämpas automatiskt när du använder affiliate-länken för att registrera dig för plattformen. Det kommer omedelbart att visas på registreringssidan.

Kan jag överföra pengar till FTX från ett Mastercard/Visa-kort?

Jo det kan du. Men du måste koppla ditt kort till ditt FTX-konto. Gå till din FTX-sida och välj Plånbok. Välj fliken Insättning och sedan Sätt in via kort. Acceptera villkoren och klicka på knappen Fortsätt. Ange dina kortuppgifter, inklusive kortinnehavarens namn, faktureringsadress, kontonummer, etc. Du kan behöva gå igenom en säkerhetskontroll. När du har passerat kommer ditt kort omedelbart att kopplas till ditt FTX-konto. Innan du gör din insättning måste du ange summan pengar du vill överföra.

Kan jag överföra pengar till FTX från PayPal?

Lyckligtvis kan du nu överföra pengar till ditt FTX-konto med ditt PayPal-konto. Allt du behöver göra är att länka ditt FTX-konto till ditt PayPal-konto och sedan när du loggar in på ditt FTX-konto och vill fylla på kontot, välj bara PayPal. Därefter måste du ange summan pengar du vill överföra. För att slutföra transaktionen måste du följa alla riktlinjer som kommer att visas.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

 Tips för att spara pengar på FTX-provisioner

Om du letar efter tips för att spara pengar på FTX-avgifter, har du kommit till rätt ställe. Du kan få lägre priser inte bara om du går med i VIP-programmet och referensprogrammet, utan också om du använder rätt kupongkod som du vanligtvis hittar på vår sida. Eller så kan du söka efter den här typen av kupongkod på Google.

Andra liknande butiker