ProBit Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranProBit.com kupongkod: 10% livstidsreduktionsavgifter17 oktober
BefordranTa 30% kampanjkod för ProBit.com registrera dig17 november
BefordranFrämjande för ProBit.com: 20% rabatt registrera dig20 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är PROBIT?

PROBIT grundades 2017 och är ett privat företag baserat i Tallinn, Estland, med 51-200 anställda som är villiga att tillhandahålla de bästa tjänsterna inom kryptovalutabranschen. Med över 200 000 communitymedlemmar, över 1 miljon månatliga aktiva användare och över 3 miljoner webbbesökare varje månad, är PROBIT en av världens ledande mynt-till-mynt-kryptovalutabörser som kommer från handen av en flerspråkig webbplats som stöder inte mindre än 46 olika språk. PROBIT ger tillgång till mer än 800 kryptovalutor på cirka 1 000 marknader, vilket gör det till ett pålitligt och pålitligt företag som vinner hjärtan hos mer än 50 miljoner användare på entreprenörer och partnerplånböcker som CoinMarketCap.

 Hur kan jag öppna ett konto på PROBIT?

Gå till PROBIT och klicka på knappen Registrera som du hittar i det övre högra hörnet på huvudsidan. Du kommer omedelbart att omdirigeras till registreringssidan där du måste ange din e-postadress, ett starkt lösenord tillsammans med din hänvisningskod om du har en. Acceptera alla villkor och policyer för PROBIT och tryck på knappen Registrera dig som guidar dig genom följande steg. Du måste bekräfta att du inte är en robot och du måste också klara säkerhetsverifieringsprocessen. Du kommer att få en verifieringskod i din inkorg. Ange det i det obligatoriska fältet och klicka på knappen Verifiera. Allt är klart för att börja handla.

 Hur kan du finansiera ditt PROBIT-konto?

Det finns några steg du måste ta för att sätta in pengar på ditt eget konto. Logga in på ditt personliga PROBIT-konto och från huvudmenyraden välj Plånbok och sedan Insättning. Välj den kryptovaluta du vill använda för att fylla på ditt konto och välj rätt insättningsadress som är tillgänglig för valutan. Eller skanna helt enkelt QR-koden för att få tillgång till insättningsadressen. Kontrollera all information och fortsätt med de sista stegen för att slutföra din transaktion. När din insättning har behandlats av PROBIT är du redo att börja handla.

Hur kan du ta ut pengar från ditt PROBIT-konto?

Stegen du behöver följa för att ta ut dina pengar från ditt PROBIT-konto är mycket lika de du använde tidigare för att fylla på ditt konto. Logga in på ditt eget PROBIT-konto igen och gå till din portfölj. Välj Uttag från listan, välj den kryptovaluta du vill ta ut, det exakta beloppet du behöver och ange rätt uttagsadress. Klicka på knappen Uttag för att slutföra transaktionen.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på PROBIT?

Att öppna ett eget konto på PROBIT kräver inte mycket tid. Om du följer stegen som beskrivs ovan kommer du att ha ditt eget PROBIT-konto på bara några minuter.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på PROBIT

Letar du efter ett smart sätt att dra nytta av fantastiska rabatter? Är du en fyndjägare? Även om PROBIT inte har en klassisk kampanjkategori, betyder det inte nödvändigtvis att du inte kan få tillgång till exklusiva erbjudanden. Faktum är att med ProBit Exclusive-funktionen kan du köpa de mest populära tokens med upp till 50 % rabatt. Glöm inte heller det officiella referensprogrammet som kan ge dig fantastiska belöningar på upp till 30 % rabatt på dina hänvisade vänners handelsavgifter. Och detta kommer att hända varje dag. Sist men inte minst har du även Handelstävlingen som välkomnar dig med olika rabatter på specifika kryptovalutor.

 PROBIT kundtjänst

Sökte efter det perfekta svaret på FAQ-sidan men känner att du fortfarande behöver hjälp och råd? Du måste kontakta kundtjänstteamet genom att skicka din förfrågan via onlinekontaktformuläret eller genom att skicka ett e-postmeddelande till support@PROBIT.

Fördelarna med att använda PROBIT

Genom att handla ditt favoritkrypto på PROBIT vinner du lotten. På PROBIT har du inte bara tillgång till lägre priser än du skulle få på andra liknande plattformar, utan du kommer också att ha tillgång till ett lättanvänt och vänligt gränssnitt som tillhandahålls av ett professionellt team och förstklassig hantering och otroliga erbjudanden och rabatter. Dessutom kommer du också att ha tillgång till olika program som PROBIT Exclusives som kommer att ge dig stora fördelar och belöningar. Och vad som är ännu mer intressant är att PROBIT ger dig möjligheten att köpa och lagra speciella PROB-tokens som ger dig provisionsrabatter, insatsbelöningar tillsammans med hänvisningsbonusar.

 Hur kan PROBIT-kontot stängas?

Tyvärr kan du inte stänga ditt PROBIT-konto på egen hand. Du måste skicka in din förfrågan via kontaktformuläret online, där du måste ange den e-postadress du använde för att registrera dig för PROBIT och anledningen till att du vill radera ditt konto. Glöm inte att ta ut alla dina tillgångar innan du skickar in din ansökan, eftersom ditt konto inte kommer att raderas om det finns några pengar.

 PROBIT Kupongkod

Visste du att du i vår databas kommer att ha tillgång till riktiga och uppdaterade kupongkoder för PROBIT? Vi rekommenderar starkt att du använder våra PROBIT-kupongkoder eftersom du kan spara mycket på din kryptoverksamhet. Du kan få rabatter på upp till 10 % på livstidsreduktionsavgifter eller så kan du få upp till 30 % rabatt på andra tjänster och transaktioner.

PROBIT på sociala medier

Håll ögonen öppna och missa inte de senaste nyheterna och erbjudandena från kryptovalutabranschen. Gå med i PROBITs passionerade sociala medier och se till att bli vän med henne på minst en av följande officiella kanaler: Telegram, Btok, Discord, YouTube, Twitter, Facebook, LinkedIn, Medium, CoinGecko, CoinMarketCap, Coincodex eller Instagram för full tillgång till tips och tricks, intervjuer och användbara videor som lär dig alla dolda hemligheter om hur du kan bli framgångsrik på marknaden.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av PROBIT remisskupongkod

PROBIT-hänvisningskoden belönar dig med upp till 30 % rabatt på dina vänners handelsprovision.

 PROBIT-kupong för nya kunder

Från tid till annan erbjuder PROBIT en 10 % rabattkupong för nya kunder som en första registreringsbonus.

 Tjänster som liknar PROBIT

Vill du testa nya saker? Vill du ha tillgång till andra kryptovaluta- och handelstjänster? Så du bör prova liknande tjänster som PROBIT. Ta en titt på TRASTRA.com, Bitpanda.com, crypterium.com, KuCoin.com, Maiar.com eller BitYard.com.

 PROBIT Black Friday-erbjudanden

Behöver du en extra anledning att börja använda PROBIT? Tänk om vi berättade att den bästa perioden att börja handla och investera i kryptovalutor verkligen är Black Friday? Helt enkelt för att det är ett av de mest otroliga försäljningsevenemangen som välkomnar dig med minst 10 % rabatt på viss krypto hos PROBIT.

 PROBIT 11.11 erbjudanden

Spara datumet. Och kom tillbaka till PROBIT den 11 november, när hela världen firar Singles Day-försäljningsevenemanget, även känt som Double 11. Du får reda på hur du kan minska kostnaderna för dina handelsavgifter och få betydande rabatter.

PROBIT Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Vill du få gratis kryptovalutor? Vill du ha ytterligare en chans att spara på dina handelsavgifter? Tveka inte och gå till PROBIT på Cyber ​​​​Monday, ett annat viktigt försäljningsevenemang som anordnas varje år.

PROBIT julerbjudanden

Tänd glädje och få julsäsongen att lysa på ett annat sätt. Investera i kryptovalutor i december så får du tillgång till otroliga erbjudanden. Lås upp PROBITs julerbjudanden för att imponera på dina nära och kära med en unik present. Du kan få minst 10% rabatt på vissa kryptovalutor.

PROBIT mobilapp

Ladda ner den officiella PROBIT-mobilappen nu, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter, och börja handla när som helst och var som helst direkt på din smartphone. Du kommer att ha tillgång till en detaljerad layout som hjälper dig med mer än 700 tokens och med handelspar, volym, pris och 24h volym. Du kommer också att få tillgång till viktiga marknadsmått och rörelser i realtid för kryptohandlare för att hjälpa dig köpa och sälja tokens på ett av de mest bekväma och säkra sätten.

 De mest populära kryptovalutorna som handlas på PROBIT

De mest populära kryptovalutorna du kan handla på PROBIT är Bitcoin, Ethereum, Tether, Edgecoin, Chainlink, Polygon, XRP, Dogecoin, Litecoin eller Shiba Inu.

 

 

Var kan du skriva din ProBit-hänvisningskod?

Du kan skriva din ProBit-hänvisningskod i specialfältet på registreringssidan. Du hittar en referenskodstext precis under rutan Bekräfta lösenord. Klicka på den så visas en annan ruta där du kan ange koden manuellt med hjälp av tangentbordet eller så kan du använda kopiera och klistra in funktionen för att överföra din referenskod.

Kan jag överföra pengar till ProBit från ett Mastercard/Visa-kort?

Om du vill överföra pengar till ditt ProBit-konto med ditt Mastercard eller Visa-kort måste du logga in på ditt personliga ProBit-konto. Lägg till ditt kort i din plånbok genom att fylla i alla utrymmen med din personliga information såsom fullständigt juridiskt namn, adress, bosättningsland samt dina bankuppgifter inklusive kontonummer och annat. Klicka på knappen Insättning och välj det kort du vill använda, ange sedan summan pengar du vill överföra och fortsätt med nästa steg för att slutföra transaktionen. Observera att du måste gå igenom 3Dsecure-autentisering med din bank. När du har gjort detta kan du se transaktionen i din transaktionshistorik.

Kan jag överföra pengar till ProBit från PayPal?

Tyvärr kan du för närvarande inte överföra pengar till ProBit från ditt PayPal-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
ProBit.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på PROBIT-provisioner

Du kan spara pengar på dina PROBIT-provisioner genom att satsa PROB. Ju mer PROB du satsar, desto högre blir din medlemsnivå, vilket ger dig rabatter på handelskommissioner.

ProBit.com kuponger

Andra liknande butiker