BitYard Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranBitYard.com extra 25% rabattkod medlemsregister28 oktober
BefordranKampanjkod för BitYard.com: 10% rabatt första insättning28 oktober
Befordran15% kampanjkod för BitYard.com endast medlemmar i första insättningen12 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är BITYARD?

Baserat i Singapore grundades BITYARD först 2019 och har lyckats vinna förtroende från mer än 500 000 användare från mer än 150 länder. Förvaltas av det välkända BitYard Blockchain Foundation Limited som är registrerat och auktoriserat i fyra länder (Singapore, USA, Estland och Australien), BITYARD har sett stora framgångar från början och har snabbt blivit den bästa handelsplattformen. till investerare från hela världen, en ledande utbytesplattform för kryptovaluta som ger tillgång till mer än 400 kryptovaluta-tokens, några av dem världsberömda och anmärkningsvärda. Med BITYARD kan du enkelt sälja, köpa och handla krypto tack vare dess extremt användarvänliga plattform och fantastiska funktioner.

Hur kan jag öppna ett konto på BITYARD?

Det finns några steg du måste följa för att öppna ditt eget konto på BITYARD. Gå till den officiella webbplatsen och klicka på knappen Kom igång i det övre högra hörnet på startsidan. Du kommer att omdirigeras till registreringssidan där du måste ange din e-postadress eller din mobiltelefon. Du får då en verifieringskod som du måste ange i det obligatoriska fältet. Ställ in ett starkt lösenord och tryck på knappen Bekräfta. Allt är klart och du kan börja spela med kryptovalutamarknaden.

Hur kan du finansiera ditt BITYARD-konto?

Om du vill sätta in pengar på ditt BITYARD-konto måste du logga in på ditt konto. Gå till avsnittet Tillgångar och välj Insättning i det övre högra hörnet på din sida. Välj den valuta du vill använda för att fylla på ditt konto från listan, välj Kedjetyp och sedan kan du välja insättningsadress eller QR-kod för att sätta in ditt konto. Bekräfta din insättning och kontrollera statusen för din insättning i insättningshistoriken.

Hur kan du ta ut pengar från ditt BITYARD-konto?

När du vill ta ut pengar från ditt BITYARD-konto måste du följa nästan samma steg som du använde när du satte in på ditt konto. Logga in på ditt konto en gång till, klicka på knappen Tillgångar och välj sedan Ta ut. Välj det mynt du vill ta ut och välj kedjans namn om det är tillgängligt. Lägg till den summa pengar du vill ta ut och fortsätt med nästa steg. Du kan nu välja din uttagsadress om den har lagts till tidigare. Om inte, måste du klicka på knappen Hantera adress för att ange rätt adress och din plånboksetikett. Tryck på knappen Bekräfta. Ange ditt lösenord och tryck på knappen Uttag för att slutföra din transaktion.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på BITYARD?

BITYARD har en av de enklaste procedurerna för att registrera ditt eget konto. Om du har bråttom, oroa dig inte eftersom det inte tar lång tid att öppna ditt eget konto. Egentligen kommer du att behöva maximalt 5 minuter för att bli medlem och officiell användare av BITYARD.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på BITYARD

Lyckligtvis hittar du på BITYARD en sektion dedikerad till att låsa upp fantastiska kampanjerbjudanden. Gå till Mystery Box-sektionen som du hittar på den officiella webbplatsen och följ alla förfrågningar för att få gratis krypto. Allt beror på vilket krypto du väljer och vilka uppgifter du utför. Du måste till exempel handla med vissa kryptovalutor och du måste sätta in specifika kryptovalutor. Utöver allt ovanstående, med Daily Mining-programmet får du bonusar genom att utföra dagliga uppgifter som kommer att höja dig.

BITYARD kundtjänst

Letade du efter ett svar på FAQ-sidan, men känner bara att du behöver mer hjälp och råd? Du kan kontakta kundsupportteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till support@bityard.exchange, skicka in din förfrågan via kontaktformuläret online eller via livechattalternativet som finns på den officiella webbplatsen.

Fördelarna med att använda BITYARD

BITYARD är en fantastisk avancerad plattform för utbyte av kryptovalutor som ger tillgång till ett brett utbud av kryptovalutor och stödjer mer än 150 länder över hela världen. Genom att använda BITYARD kommer du inte bara att ha tillgång till en användarvänlig plattform, utan du kommer också att ha tillgång till låga handelsavgifter, fiat-insättning, kopierings- och spothandel och generösa kampanjer. Dessutom kommer du att kunna handla de mest kända kryptovalutorna eller derivaten med en hävstång på 2x-125x. Och du kommer att vara 100 % säker eftersom denna reglerade plattform övervakas i fyra globala jurisdiktioner.

Hur kan du stänga ditt BITYARD-konto?

Om du vill stänga ditt BITYARD-konto måste du kontakta kundsupportteamet. Skicka dem ett e-postmeddelande till deras officiella adress (support@bityard.exchange) med ämnet Stäng konto. I e-postmeddelandets brödtext måste du skriva en del personlig information såsom ditt namn, adress och identitetshandlingar tillsammans med anledningen till varför du vill stänga ditt konto. Observera att när du har stängt ditt konto kommer du inte att kunna använda BITYARD.

 BITYARD Kupongkod

Vår databas välkomnar dig med uppdaterade kupongkoder för BITYARD. Ta en titt på vår sida och om det finns en kupongkod som fångar din uppmärksamhet och som passar dina behov, behöver du bara klicka på knappen Se erbjudande för att se stegen du måste följa för att dra nytta av rabatten som den erbjuder du. koden.

BITYARD på sociala medier

Tack vare internet och sociala mediekanaler kan du nu komma närmare kryptovalutamarknaden. Var den första att veta allt om de senaste nyheterna och releaser relaterade till dina favoritkryptovalutor och ta reda på vilken krypto som är mest lämplig att investera i genom att helt enkelt gå med i den passionerade BITYARD-communityt på sociala medier. Följ deras aktivitet på Twitter, Telegram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Tumblr, Medium, Discord och Reddit för intressanta och användbara artiklar och videor som guidar dig på din kryptovalutaresa. Och glöm inte den officiella bloggen som kommer väl till pass med bra information och med artiklar som Mastercard lanserar ett nytt verktyg för bedrägeriskydd för kryptovaluta, Framtiden för DeFi finns i TikTok eller Vad är skalpning av kryptovaluta och hur fungerar det?

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 BITYARDs största rabattkupongkod erbjuder

BITYARD referenskupongkod ger dig minst 10 % rabatt. Och du kan få ännu mer med rätt hänvisningslänk om du blir en affiliate. Rabatter når upp till 40 % av provisioner.

 BITYARD-kupong för nya kunder

Du kan få minst 10 % rabatt som en registreringsbonus för nya kunder på BITYARD. Men de goda nyheterna slutar inte här eftersom du kan få upp till $258 USD med det kostnadsfria bonuserbjudandet om du registrerar dig med en inbjudan och slutför alla bonusuppgifter.

Tjänster som liknar BITYARD

Om du alltid är på jakt efter nya grejer eller om du bara har tråkigt på BITYARD för tillfället, då är det bäst att du vet att det finns tjänster som liknar den här som kanske passar dig bättre. Ge paxful.com, Luno.com, Phemex.com, ProBit.com, KuCoin.com, OKX.com eller FTX.com ett försök.

BITYARD Black Friday-erbjudanden

Alla känner till Black Friday, det mest efterlängtade och berömda försäljningsevenemanget där företag går långt för att attrahera inte bara sina mest lojala kunder utan också sina nyaste användare. Gå in i det okända och bege dig till BITYARD på Black Friday för att antingen köpa, sälja eller handla kryptovalutor till lägre och rabatterade priser.

BITYARD 11.11 Deals

Varje år finns det en speciell händelse som överraskar alla. Den 11 november firas Singles Day-evenemanget, även känt som Double 11 eller 11.11, runt om i världen. Gå till BitYad.com och fira i krypto. Du kommer sannolikt att få lägre provisioner på vissa transaktioner, samt rabatter vid handel med vissa kryptovalutor.

BITYARD Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Om du missade erbjudandena under föregående försäljningsevenemang har du en ny chans att starta din kryptoverksamhet och spara stort medan du handlar. BITYARD välkomnar dig till Cyber ​​​​Monday med specialerbjudanden för vissa kryptovalutor. Du kan få lägre avgifter eller så kan du få lite rabatt för krypto och specifika transaktioner.

 BITYARD julerbjudanden

Vem gillar inte julen? Om du är en fyndjägare och vill imponera på en av dina nära och kära, då är det bäst att investera i krypto i december. BITYARD kommer med speciella överraskningar under julerbjudandena. Du kommer att få tillgång till olika belöningar och bonusar, särskilt när du slutför dedikerade uppgifter.

 BITYARD mobilapp

Håll dig informerad och utveckla din kryptoframtid när du är på språng. Vi lever i en hektisk och hektisk värld, där allt är i snabbspolningsläge. Ladda ner den officiella BITYARD-mobilappen nu från Apple Store eller Google Play så kan du få ditt första mynt på bara 30 sekunder direkt från din smartphone. Dessutom kommer du att vara den första som får tillgång till de senaste uppdateringarna och de senaste nyheterna.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på

BITYARD

De mest populära kryptovalutorna som du kan handla på BITYARD är Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Chainlink, Cardano, Algorand, Ripple, Polkadot, Filecoin eller Shiba Inu och ännu mer.

 

 

Var kan du skriva din BitYard-hänvisningskod?

Är du ny på kryptovalutamarknaden? Vill du registrera dig på BitYard? Visste du att du kan spara mycket från början? På registreringssidan hittar du en text - Inbjudningskod (valfritt) - precis under fälten där du måste ange ditt lösenord. Om du klickar på den kommer en ny ruta upp där du kan ange din inbjudningskod om du redan har den. När du är klar kan du trycka på knappen Kom igång för att skapa ditt konto och börja sälja, köpa eller handla med kryptovalutor med en av branschledarna.

Kan jag överföra pengar till BitYard från ett Mastercard/Visa-kort?

Om du vill överföra pengar till ditt BitYard-konto från ditt Mastercard eller Visa kredit- eller betalkort måste du logga in på ditt personliga konto. Gå till sidan Mina tillgångar och klicka på fliken Överför. Välj vilken typ av konto du vill använda för att göra din överföring, lägg till den summa pengar du behöver och klicka sedan på knappen Bekräfta för att avsluta din transaktion. Observera att du kan behöva gå igenom en verifieringsprocess igen. Du kan också behöva länka ditt bankkonto till ditt BitYard.com-konto först. Men du behöver inte oroa dig eller stressa eftersom BitYard.com lätt guidar dig genom hela processen.

Kan jag överföra pengar till BitYard från PayPal?

Tyvärr har vi för närvarande inte kunnat hitta någon information om hur du kan överföra pengar från PayPal till ditt BitYard-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Bydfi  Rabattkoder

Tips för att spara pengar på BITYARD-avgifter

Då och då välkomnar BITYARD sina kunder med olika marknadsföringskampanjer som ger dig, till exempel, noll avgifter under en begränsad tid för betalningar och andra transaktioner. Under speciella försäljningsevenemang kan du också få lägre avgifter, särskilt på specifika kryptovalutor.

Bydfi kuponger

Andra liknande butiker