Maiar Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranTa usd10 kampanjkod för Maiar.com värva en vän27 oktober
BefordranMaiar.com usd10 kampanjkod nya kunder registrera dig19 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är MAIAR

MAIAR grundades just i januari 2021 av den redan välkända europeiska blockchain-startupen - Elrond - och har lyckats växa mycket på kort tid och blivit en av de ledande kryptoplånböckerna och globala betalningsapparna som används av miljontals människor över hela världen. världen. Det är en plattform som kommer väl till pass med unika funktioner inklusive sömlös onboarding, herotags, sociala betalningar, progressiv säkerhet, flera valutor och mycket mer. Med MAIAR kan du enkelt byta och säkert lagra kryptovalutor direkt på din smartphone. Dessutom kan du även skicka och ta emot pengar till vem och från vem du vill oavsett plats genom att helt enkelt använda ditt telefonnummer eller en herotag.

Hur man öppnar ett konto på MAIAR

Om du vill öppna ditt eget MAIAR-konto måste du ladda ner och installera MAIAR-plånboken som finns på App Store, Google Play och AppGallery. Gå till MAIAR och tryck på knappen Ladda ner Maiar som du hittar i det övre högra hörnet på huvudsidan. När nedladdningen är klar välkomnar Maiar-appen dig med en introduktionsskärm som du kan läsa eller bara hoppa över. Välj fortsätt tills du kommer till sista sidan på introduktionsskärmen. Här måste du trycka på knappen Skapa nytt konto för att registrera dig helt enkelt genom att ange ditt telefonnummer. Du får en verifieringskod som du måste ange för att säkerställa att numret är ditt. Nästa steg är att ställa in din MAIAR-pin och göra anspråk på din herotag när ditt konto har aktiverats. För att skapa din unika herotag måste du skriva in en text så att den lätt kan hittas av andra MAIAR-användare. Tryck på knappen Bekräfta och börja lära dig mer om MAIAR eftersom allt är klart.

Hur du finansierar ditt MAIAR-konto

För att lägga till kryptovalutor till ditt MAIAR-konto kan du köpa dem direkt från den officiella applikationen eller så kan du ta emot dem från en annan plånbok eller börs. Om du väljer det andra alternativet måste du gå till skärmen Plånbok för att trycka på knappen Tillgång. En ny skärm kommer upp där du kommer att se kryptovalutorna eGLD, BNB, ETH och BTC. Allt du behöver göra nu är att trycka på knappen Insättning. En ny skärm visas där du hittar flera sätt att sätta in dina pengar på. Du kan kopiera din adress till urklipp eller så kan du dela den i din favoritapp. Du kan också alltid använda din QR-kod eller herotag. Om du vill köpa kryptovalutor måste du trycka på knappen Köp på tillgångsskärmen. Följ alla MAIAR-betalningsleverantörers instruktioner och du kommer att få din krypto direkt till din Maiar-plånbok när din beställning är klar. MAIAR kommer att skicka ett meddelande till dig när din krypto kommer till ditt konto.

Hur man tar ut pengar från ditt MAIAR-konto

På grund av att MAIAR inte har en lång historia kommer det att vara svårt att ta ut pengar från ditt konto. Om du vill ta ut pengar måste du gå till den officiella ansökan och trycka på knappen Skicka på din skärm. Ett nytt fönster kommer upp där du kan välja hur mycket pengar du vill ta ut. Klicka på Fortsätt så kan du söka efter dina vänner för att skicka dem pengarna eller så kan du klistra in en extern adress. Du kommer att omdirigeras till en annan sida där du hittar information om din transaktion, samt de avgifter du måste betala. Om du är säker på att göra betalningen måste du klicka på knappen Skicka. Som du kan se är uttaget mer som en överföring.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på MAIAR

Att öppna ditt konto på MAIAR är en fråga om sekunder. Ja, du läste rätt. Du kan skapa din Maiar-plånbok på några sekunder helt enkelt genom att använda ditt telefonnummer. Du behöver inte ett användarnamn, lösenord eller återställningsfras för att göra en säkerhetskopia eftersom MAIAR erbjuder ett lager med digital identitet som använder en speciell funktion för att mappa ditt telefonnummer till en plånboksadress. Du kommer att vara säker och din integritet kommer att respekteras och du kommer att kunna skicka pengar till dina nära och kära genom deras adressbok.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på MAIAR

Är du en fyndjägare? Vill du alltid hitta sätt att tjäna lite extra? Det finns några kampanjerbjudanden på MAIAR som kommer att göra din själ glad. Du kan få $10 i eGold-cashback på ditt första $200 eGold-köp. Och du kan också tjäna 100 % i provision från MAIAR varje gång dina vänner köper eGold, samt 50 % rabatt för andra kryptovalutor.

 MAIAR kundtjänst

I kategorin Hjälp hittar du professionella råd och svar på de vanligaste frågorna. Du kan också ta en titt på FAQ-sidan. Men om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta kundsupportteamet genom att skicka

Skicka ett e-postmeddelande till contact@MAIAR eller skicka din förfrågan via onlinekontaktformuläret på den officiella webbplatsen.

 Fördelarna med att använda MAIAR

MAIAR är ny inom denna sektor men lyckas få förtroende hos fler och fler människor. Och det kan vara tack vare att det är en del av företaget Elrond. Eller kanske är det tack vare dess fördelar. Och en av dem är att det kommer väl till pass med låga och inte dolda avgifter. Dessutom är det lätt att använda och har ett supervänligt gränssnitt. Denna plånbok utan förvaring gör allt enklare för dig, särskilt tack vare att den är intuitiv och väldigt säker. Du behöver bara ett telefonnummer för att gå med i MAIAR inom några sekunder och köpa, lagra och överföra krypto omedelbart. Dessutom har den ett fantastiskt refereringsprogram och många andra förmåner inklusive progressiv säkerhet, herotags och dagliga nyheter och sammanfattning.

Hur du avslutar ditt MAIAR-konto

Om du vill stänga din MAIAR kan du göra det när du vill helt enkelt genom att skicka din förfrågan till contact@MAIAR och MAIAR kommer att avsluta ditt användarkonto.

 MAIAR Kupongkod

På vår sida hittar du alltid kupongkoder för MAIAR. Vi uppdaterar regelbundet vår lista. Ta en titt på vad vi har för dig och om du hittar en som fångar ditt öga klickar du bara på Visa erbjudande. Normalt är det inte nödvändigt att ange någon kod, du måste bara följa instruktionerna som beskrivs. Gå till MAIAR och njut av en bonus på minst €10 när du värvar en vän eller när du registrerar dig som ny användare.

MAIAR på sociala nätverk

Välkommen till dina pengars framtid! Gå med i MAIARs fantastiska sociala mediegemenskap nu och följ deras aktivitet på Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube och TikTok för roliga och intressanta videor och artiklar. Du kommer att vara den första som får veta nyheterna om verksamheten och du kommer att kunna lära dig några tips och tricks om kryptovalutornas värld så att du blir en expert.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Den största rabatten som erbjuds av MAIAR remisskupongkod

Du kommer att tjäna 100 % i provision från MAIAR varje gång dina hänvisade vänner köper eGold och får upp till 50 % rabatt för andra kryptovalutor. Spara stort och njut av din resa med MAIAR.

MAIAR-kupong för nya kunder

Om du är ny på MAIAR och öppnar ditt personliga konto kan du få din $10 registreringsbonus med lämplig kupongkod.

Tjänster som liknar MAIAR

Om du letar efter tjänster som liknar MAIAR bör du prova något av följande: Phemex.com, crypterium.com, TRASTRA.com, BitYard, Gate.io eller ProBit.com.

MAIAR Black Friday-erbjudanden

Vi vet alla att Black Friday är ett av de största försäljningsevenemangen som hålls varje år runt om i världen. Som tur är väntar fler och fler företag på sina kunder med specialerbjudanden på Black Friday. Och även om MAIAR är ett ungt företag och vi inte har kunnat hitta mycket information om deras fantastiska stora, betyder det inte att du inte kommer att få rabatter på Black Friday. Vi rekommenderar dig att gå till MAIAR på Black Friday eftersom vi är ganska säkra på att du kan få rabatter på upp till 50%.

Erbjudanden från 11.11 på MAIAR

11.11 är en annan av galenskapsförsäljningarna som också är känd som singeldag och dubbel 11 och som kan kosta dig mer än €10 på MAIAR. Så gör dig redo och få dina rabatter för din kryptokarriär.

MAIAR Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Cyber ​​​​Monday är ett annat speciellt försäljningsevenemang som från början anordnades för teknikföretag. Idag kan vilket företag som helst gå med i detta försäljningsevenemang. Gå till MAIAR och få tillgång till otroliga erbjudanden under Cyber ​​​​Monday.

MAIAR julerbjudanden

Glöm de klassiska juldekorationerna och skaffa dig en unik present. Piffa upp dina fester med kryptovalutor och börja tjäna extra pengar. Till jul välkomnar MAIAR dig med rabatter och erbjudanden som aldrig förr.

 MAIAR mobilapp

MAIAR-appen kan laddas ner från App Store för iOS-enheter, från Google Play för Android-enheter och från AppGallery för Huawei-enheter. Appen är det perfekta stället att skapa din plånbok på några sekunder bara genom att använda ditt telefonnummer. Du behöver inget användarnamn, lösenord eller återställningsfunktion för säkerhetskopiering. Appen kommer väl till pass med fantastiska verktyg som hjälper dig att skicka och ta emot krypto i bara några få steg.

 De mest populära kryptovalutorna som handlas på MAIAR

Kryptovalutorna som stöds av MAIAR är Elrond Gold (eGLD), Binance (BNB), Ethereum (ETH) och Bitcoin (BTC). I framtiden vill MAIAR ge tillgång till fler digitala valutor.

 

 

Var kan du skriva din Maiar-hänvisningskod?

När du registrerar dig för Maiar kommer du att bli ombedd att ange ditt telefonnummer. På samma skärm, precis under fälten med ditt nummer, ser du frågan Har du en referenskod? Klicka på den och lägg till din kod direkt i rutan som visas. Och tryck sedan på knappen Fortsätt.

Kan jag överföra pengar till Maiar från ett Mastercard/Visa-kort?

Ja, du kan överföra pengar till Maiar från ditt Mastercard eller Visa-kort. Du måste gå till Vault eller Wallet-skärmen i din Maiar-app och du måste klicka på eGold eller någon annan tillgänglig krypto. Klicka sedan på knappen Köp. Nästa steg är att ange summan pengar du vill överföra och sedan måste du fortsätta genom MoonPay. Du kommer att få en 4-siffrig verifieringskod direkt till din inkorg. Ange koden, acceptera alla MoonPay-villkor och välj det kreditkort du har. När din överföring har godkänts kommer du att få ett bekräftelsemail och din krypto i din Maiar-plånbok.

Kan jag överföra pengar till Maiar från PayPal?

Tyvärr kan du för närvarande inte använda PayPal för att överföra pengar till ditt Maiar-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
xPortal Rabattkoder

Tips för att spara pengar på MAIAR-avgifter

Det är svårt att hitta tips för att spara pengar på MAIAR-avgifter eftersom nästan allt här inte har några dolda avgifter. Nedladdningen av den officiella applikationen är gratis och dess användning är också gratis. För de flesta av sina tjänster har MAIAR de lägsta provisionerna. Till exempel, för transaktionerna du gör i appen betalar du en minsta provision på 0,001 USD. För att spara mer på provisioner, se till att vara uppmärksam på all information som tillhandahålls av MAIAR eftersom applikationen låter dig veta hur mycket provisionen kommer att vara innan du fortsätter med din transaktion. Om det är för dyrt för dig kan du avbryta transaktionen.

xPortal kuponger

Andra liknande butiker