Crypto.com Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Kupong25 USD bonus med detta Crypto.com hänvisningskod09 juni
BefordranTa 10% kampanjkod för Crypto.com avgift första året01 november
BefordranKupongkod för Crypto.com: usd25 e-post Registrera dig13 oktober
BefordranUsd10 rabattkod för Crypto.com registrera dig bonus27 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är CRYPTO

CRYPTO grundades i juni 2016 som Monaco Technologies GmbH av den polske affärsmannen Kris Marszalek och hans medgrundare Bobby Bao, Gary Or och Rafael Melo, och är en av de mest välkända och omtyckta kryptovalutabörserna som har lyckats tjäna pengar förtroendet och tillförlitligheten hos mer än 50 miljoner användare världen över som köper och säljer mer än 250 kryptovalutor till verkligt värde. Baserat i Singapore, drivs CRYPTO av det berömda Foris DAX MT Limited och är företaget som kommer väl till pass med ett brett utbud av finansiella tjänster som passar inte bara för nybörjare i branschen utan även för professionella konsumenter. Med produkter som CRYPTO App, CRYPTO Exchange, CRYPTO NFT, CRYPTO Pay eller Crpto.com DeFi plånbok och mycket mer, har företaget tagit världen med storm med sitt uppdrag som syftar till att påskynda övergången till kryptovaluta runt om i världen.

Hur man öppnar ett CRYPTO-konto

Om du vill öppna ditt eget CRYPTO-konto måste du vara minst 18 år gammal. Nu behöver du bara gå till den officiella webbplatsen för att välja Exchange-underkategorin. I det övre högra hörnet hittar du registreringsknappen. Klicka på den och följ alla instruktioner som visas i ett nytt fönster. Du måste förse företaget med dina personuppgifter, inklusive ditt fullständiga juridiska namn, ditt födelsedatum och din nationalitet. Ange en giltig e-postadress tillsammans med ett starkt lösenord och vänta på bekräftelselänken. Du får den i din inkorg. Kolla in det och bekräfta din registrering genom att ange ditt engångslösenord. Nu måste du fylla i det sista steget i din ansökningsblankett. För att avsluta ditt konto måste du ange ditt telefonnummer. Du får en verifieringskod via SMS som du måste ange i motsvarande ruta. Om allt går enligt plan efter att du skickat in din ansökan är du redo att bli en mästare i kryptovalutornas värld. Glöm inte att acceptera alla villkor och sekretesspolicyer för CRYPTO.

 Så här finansierar du ditt CRYPTO-konto

Det enklaste sättet att finansiera ditt CRYPTO-konto är genom den officiella CRYPTO-appen, där du har omedelbar tillgång till alla företagets funktioner och verktyg. Gå till din telefon, klicka på CRYPTO-ikonen för att komma till appens startsida. Nu måste du klicka på ikonen Överför. Välj insättningsikonen och välj sedan Fiat som tidigare har ställts in i din fiat valutaplånbok. Om du har gjort detta i förväg kommer din fiat-valuta att visas. Det bör vara USD eller EUR, GBP, CAD och så vidare beroende på vilken du har valt tidigare. I det här steget kan du också ställa in en ny valuta. Klicka nu på Fiat Valuta för att gå till nästa steg. Överst hittar du ett alternativ för att omedelbart sätta in från ditt bankkonto eller så kan du gå till alternativet Bankinsättning för att få dina pengar inom 3-5 arbetsdagar eller välja Banköverföring för att få dina pengar inom 2 arbetsdagar. Klicka på knappen Sätt in nu och ange summan pengar du vill överföra, lägg till ditt bankkonto och länka det till ditt CRYPTO-konto. Välj din bank, ange dina nätbanksuppgifter och klicka på Skicka. När du har kopplat klart ditt bankkonto till ditt CRYPTO-konto kommer du att kunna välja det från listan som visas och du måste klicka på knappen Insättning. Du kommer att tas till en ny bekräftelsesida där du kan hitta informationen om din insättning. Om du har dubbelkollat ​​informationen och allt verkar korrekt, kan du klicka på knappen Bekräfta för att använda din insättning för att köpa krypto.

Hur man tar ut pengar från ditt CRYPTO-konto

Stegen du måste följa för att ta ut pengar från ditt CRYPTO-konto liknar de du måste använda för att sätta in dina pengar. I grund och botten måste du gå till din CRYPTO-app där du måste länka ditt bankkonto om du inte redan har gjort det med ditt CRYPTO-konto. Du kan nu klicka på Överför och sedan måste du välja alternativet Uttag längst ned på skärmen. Nu måste du välja alternativet som säger Ta ut Fiat till ditt bankkonto. Välj din önskade valuta, ange summan pengar du vill ta ut och välj knappen Ta ut. Du kommer att omdirigeras till en bekräftelsesida där du kan kontrollera om allt stämmer. Om du är säker på uttagsprocessen kan du klicka på knappen Bekräfta.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på CRYPTO?

Att fylla i ansökningsformuläret bör inte ta mer än några minuter. Ditt formulär måste dock verifieras av CRYPTO och detta kan

Det skulle ta mer tid än han trodde. Allt beror på ditt ansökningsland, kvaliteten på bilderna, nationaliteten etc. Detta är en individualiserad process som kontrolleras rigoröst och noggrant av CRYPTO-teamet och kan ta allt från några timmar till några arbetsdagar. CRYPTO råder dig att kontakta supportteamet om din verifieringsstatus inte ändras inom 3 arbetsdagar.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på CRYPTO

Just nu är ett av de viktigaste kampanjerbjudandena som finns tillgängliga på CRYPTO det som erbjuder deras registreringsbonus. Du kan få upp till $50 registreringsbonus på din första inaktuella CRO på Crypto Exchange. Du kan också få upp till 5 % tillbaka på alla utgifter med Visa Metal-kort, samt upp till 14,5 % årlig belöning på dina mynt med Crypto Earn. Plus, med CRYPTO Pay kan du få upp till 10 % tillbaka på nätverksfinansierad CRO.

CRYPTO kundtjänst

Om du inte kunde hitta svar på dina frågor på hjälpcentersidan på den officiella webbplatsen, bör du kontakta kundtjänstteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till contact@CRYPTO för allmänna frågor, till regulatory-inquiries@crypto. com för regulatoriska förfrågningar eller lawenforcementglobal@CRYPTO för brottsbekämpande förfrågningar och press@CRYPTO för mediaförfrågningar. Du kan också få hjälp med att använda chatten i appen.

Fördelarna med att använda CRYPTO

Utan några månads- eller årsavgifter är fördelarna med att använda CRYPTO obegränsade. Du kommer inte bara att ha tillgång till låga avgifter, utan du kommer också att ha tillgång till ett enkelt sätt att konvertera pengar, en stark säkerhetsanslutning eller cashback-belöningar till ditt Visa-kort. Dessutom kommer du med CRYPTO att ha tillgång till mer än 250 kryptovalutor och du kommer att ha möjlighet att tjäna ränta på din krypto på upp till 14,5%.

 Hur du stänger ditt CRYPTO-konto

Det enda sättet att stänga ditt CRYPTO-konto är genom att skicka ett e-postmeddelande till contact@CRYPTO med ämnet Stäng konto från din registrerade e-postadress. Är du säker på att du vill göra det? Observera att alla dina kryptokonton inklusive App- och Exchange-konton kommer att stängas. 

CRYPTO Kupongkod

Vill du få upp till 50 dollar rabatt? Då är du den lyckliga för på vår sida hittar du CRYPTO kupongkoder som hjälper dig i din nya verksamhet. Om det här är första gången du använder en kupongkod, måste du följa våra enkla steg för att njuta av dina bonusar och rabatter. Välj den kupongkod som passar dina behov på vår sida och klicka på knappen Visa erbjudande. Ett nytt fönster öppnas som berättar vad du behöver göra för att dra nytta av din rabatt. I det här fallet, till exempel, är allt du behöver göra att registrera dig med din e-post för att skapa ditt CRYPTO-konto. Klicka på knappen GÅ TILL CRYPTO och följ instruktionerna för att få dina belöningar.

CRYPTO på sociala medier

Håll kontakten och var den första att hitta all den senaste informationen om CRYPTO-produkter. Följ CRYPTO-aktivitet på Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Reddit, Discord och Telegram för att få tillgång till de senaste kampanjerna, fantastiska intervjuer och handledningar och videor som hjälper dig att tjäna ännu mer handel med din krypto.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av CRYPTO remisskupongkod

CRYPTO referenskupongkod ger dig imponerande rabatter. Den största rabatten som erbjuds av Referral Program kan vara upp till $2000 (i CRO) för varje vän du hänvisar till CRYPTO. Dessutom kommer han att ge dig 50 % av sina handelsavgifter. Och vad som är ännu viktigare är att det inte har några remissgränser, vilket innebär att du kan hänvisa så många vänner du vill.

CRYPTO-kupong för nya kunder

Är du en ny CRYPTO-användare? Registrera dig nu på den officiella webbplatsen eller i den officiella appen och hämta din registreringsbonus på upp till €25.

Tjänster som liknar CRYPTO

Vill du prova andra tjänster som liknar CRYPTO? Är du nyfiken på hur du kan förbättra din kunskap om kryptovalutornas värld? Så du bör ta en närmare titt på liknande kryptovalutaföretag inklusive KuCoin.com, Coinbase.com, Gate.io, Bitpanda.com, Luno.com eller AscendEX.com.

 CRYPTO Black Friday-erbjudanden

Vill du få stora besparingar på topprankade kryptotjänster? Då bör du inte missa Crypto Black Friday-försäljningen på CRYPTO. Varje år kommer CRYPTO med fantastiska kampanjer. Du kan spara upp till 80 % rabatt på avgifter med din föredragna valuta och kan tjäna fantastiska belöningar när du sätter in kryptovalutor på CRYPTO. Dessutom kan du också tjäna $33,33 i ränta varje månad och kan få ett omedelbart lån utan löptid.
  

CRYPTO 11.11 Deals

Spara datumet och bege dig till CRYPTO den 11 november, ett stort försäljningsevenemang även känt som Double 11 eller Singles Day. Vi har inte kunnat hitta mycket information om CRYPTO-erbjudandena under detta evenemang, men vid det här laget bör du veta att CRYPTO har fantastiska erbjudanden under hela året. Det betyder att du utan tvekan kommer att mötas med fina erbjudanden den 11.11.

 CRYPTO Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Om du missade CRYPTO-erbjudanden på Black Friday, då är Cyber ​​​​Monday din bästa chans att få några bra erbjudanden på din kryptoverksamhet. Beroende på din aktivitet och kryptoinvesteringar kan du njuta av dubbla utbetalningsbelöningar och mycket mer under försäljningsevenemanget Cyber ​​​​Monday.
 

CRYPTO julerbjudanden

Är du redo för den mest underbara tiden på året? Eftersom CRYPTO är superberedd att belöna dig för din lojalitet och din aktivitet. Julsäsongen anländer till CRYPTO med fantastiska giveaways och giveaways på dess viktigaste produkter, inklusive appen, Pay and Exchange. De senaste åren har CRYPTO välkomnat sina användare med fantastiska julerbjudanden som Bitcoin till ett värde av $3 000. Så håll utkik och få dina julklappar från CRYPTO.

CRYPTO mobilapp

Ladda ner CRYPTO-appen nu, tillgänglig på Google Play och App Store, för att handla din krypto när du är på språng direkt från din smartphone. Du kan ha en värld av kryptovalutor till hands och du kan komma åt ditt konto när som helst, var som helst. Appen är väldigt användbar eftersom den har fantastiska funktioner och bonusar som inte finns på hemsidan. Du kan spåra över 250 kryptovalutor med prisvarningar och prisrörelsevarningar, du kan omedelbart skicka krypto till andra CRYPTO App-användare utan några avgifter, och du kan också ta ut krypto till externa adresser för en liten avgift. fast. Dessutom kan du tjäna upp till 14,5% årligen på din krypto, såväl som upp till

8,5 % per år för stablecoins.

 De mest populära kryptovalutorna som handlas på CRYPTO

De mest populära kryptovalutorna som handlas på CRYPTO är Bitcoin, Ethereum, Tether, USD Coin, Binance USD, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Solana, Polygon, Cronos, XRP eller Dai och många fler.

 

 

Var kan du skriva din Crypto-hänvisningskod?

När du registrerar dig som ny användare hittar du en ruta som heter Referens-ID där du kan ange din giltiga remisskod. Om du glömde att ange din kod när du öppnade ditt konto kan du fortfarande hämta din bonus inom 10 dagar från den dag då ditt konto skapades. För att göra detta måste du logga in på ditt Crypto-konto. Gå till hänvisningssidan, ange din kod i rutan "Ange en hänvisningskod här" under ikonen för hänvisningsprogram och tryck på knappen "Skicka".

Kan jag överföra pengar till Crypto från ett Mastercard/Visa-kort?

Stegen du behöver följa för att överföra pengar till ditt Crypto-konto från ditt kort liknar de som används för att fylla på ditt konto med PayPal. I grund och botten måste du gå till kortsidan och trycka på laddningsikonen. Därefter måste du välja ditt kreditkort för att lägga till all nödvändig information för det. När du har lagt till ditt kort måste du ange summan pengar du vill överföra. Klicka på knappen Bekräfta för att slutföra din transaktion.

Kan jag överföra pengar till Crypto från PayPal?

Ja, du kan överföra pengar till ditt kryptokonto från ditt PayPal-konto. Det enda du behöver göra är att koppla ditt kryptokonto till PayPal. Lägg till påfyllningsbeloppet du vill överföra och bekräfta transaktionen.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
13 juni 2024
Crypto.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på CRYPTO-avgifter

På CRYPTO är det väldigt enkelt att spara pengar på provisioner. Det är inte längre en överraskning att kryptovalutaföretag kan ha höga priser på sina handelsalternativ, men med CRYPTO har saker och ting förändrats. Företaget försöker alltid hålla priserna till lägsta värde. Det bästa sättet att spara pengar på CRYPTO-avgifter är att använda den officiella mobilappen eftersom du kan köpa och sälja över 250 kryptovalutor till verklig kostnad bara genom att använda över 20 fiat-valutor. Använd ett kredit- eller betalkort eller banköverföring för att göra inköp på CRYPTO så betalar du de lägsta avgifterna. Dessutom, om du använder appen, kommer du att omedelbart kunna skicka krypto till andra användare utan avgifter, och för att ta ut pengar till en extern adress betalar du bara en liten fast avgift. Och vad som är ännu viktigare är att du bör vara medveten om alla handelsavgifter, speciellt om du är nybörjare på marknaden. Det här är ett enkelt sätt att spara pengar på avgifter eftersom du definitivt vet vad du kan förvänta dig av dina transaktioner.

Crypto.com kuponger

Andra liknande butiker