Gate.io Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
Befordran50% rabattkod för Gate.io07 oktober
BefordranKampanjkod för Gate.io: 30% rabatt08 oktober
BefordranGate.io 20% kampanjkod30 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är GATE

GATE grundades den 13 april 2013 av Lin Han som Bter.com och är en av de äldsta kinesiska kryptovalutabörserna och den mest pålitliga digitala tillgångsbörsen i världen. GATE är tillgängligt i mer än 224 länder och ger tillgång till mer än 1400 valutaväxlingar till sin otroliga community med mer än 10 miljoner användare över hela världen. På grund av det faktum att Kina hade ökat sina regler för kryptovaluta döpte skaparna av Bter.com 2017 om detta utbyte och det blev officiellt GATE. GATE har för närvarande sitt huvudkontor i USA, i George Town, Kentucky, och har snabbt blivit en av de snabbast växande kryptovalutaplattformarna som ger tillgång till inte bara ett av de största urvalet av kryptovinster, utan även andra fantastiska tjänster som de inkluderar decentraliserad finansiering , plånbokstjänster, riskkapitalinvesteringar eller forskning och analys och mycket mer.

Hur man öppnar ett konto på GATE

Om du vill bli proffs inom kryptovalutornas värld måste du skapa ditt eget GATE-konto genom att följa våra enkla steg. När du går in på GATE, i det övre högra hörnet, hittar du knappen Registrera dig. Klicka på den för att komma till registreringssidan. Du kan registrera dig för GATE med din e-postadress eller ditt telefonnummer. I båda fallen måste du ange ett säkert lösenord, ditt hemland och du måste markera rutan Acceptera användaravtalet. Nu kan du trycka på knappen Skapa konto och du kan börja lära dig de dolda hemligheterna för handel med kryptovaluta. Dessutom kan du också registrera dig med ditt Google-konto.

Hur du finansierar ditt GATE-konto

För att lägga till pengar till ditt GATE-konto måste du gå till den officiella webbplatsen och ange ditt personliga konto. Därefter måste du klicka på Portfolio-knappen, sedan måste du välja det klassiska kontot och sedan Spot-kontot. När sidan för Spotkonto visas måste du trycka på knappen Insättning längst upp till höger på sidan. Här kan du välja från en fullständig lista med valutor eller så kan du snabbt söka efter den valuta du vill sätta in på ditt konto med hjälp av sökrutan. Välj din föredragna valuta och kedja och du kan antingen skanna QR-koden för att få adressen eller helt enkelt använda kopiera och klistra in för att lägga till adressen till plattformen eller plånboken du planerar att överföra pengar från. Om allt går bra kommer du att få en status som säger Recent Deposit Records.

Hur man tar ut pengar från ditt GATE-konto

När du vill ta ut pengar från ditt GATE-konto måste du följa nästan samma steg som du använder när du sätter in pengar. Logga in på ditt eget GATE-konto på den officiella webbplatsen, välj Wallet-Classic-konto och Spot-konto. Klicka på rutan "Ta tillbaka" i det övre högra hörnet. Uttagssidan öppnas där du måste välja Till adress och du måste välja både önskad valuta att ta ut och kedjan. Fyll i fälten med nödvändig information, inklusive adress, belopp, fondlösenord, SMS-kod, e-postkod och Google-autentiseringskod, och klicka på knappen Skicka begäran. Den här sidan låter dig veta ditt saldo, uttagsgränsen, förvaltningsavgifterna och uttagsgränsen inom 24 timmar. När du skickar din transaktion kommer du att uppmanas igen att verifiera informationen du har angett. Först efter detta steg kommer du att avsluta din uttagsprocess genom att klicka på knappen Bekräfta uttag. Om du vill kan du följa statusen för ditt uttag i dina Senaste uttag.

Hur lång tid tar det att öppna ett GATE-konto?

Du kan öppna ett GATE-konto på några minuter så länge du följer stegen ovan. Dessutom kan du också använda ditt Google-konto för att registrera dig för GATE på bara några sekunder.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på GATE

Vill du tjäna extra pengar? Då bör du inte missa de fantastiska giveaways och utbytestävlingar som GATE anordnar för att belöna sina mest lojala användare. Du kan få upp till 100 poäng och $5 500 testfond om du slutför de angivna uppgifterna. Du bör skynda dig eftersom det är tidsbegränsade aktiviteter. Plus, med Spot Market Maker, dedikerad till kvalificerade market makers, kan du njuta av enorma fördelar inklusive upp till 0,012 % återbetalning av tillverkarprovision, en månatlig prispott på $2 000 000, samt upp till 10 000 000 dollar räntefritt lån.

GATE kundtjänst

Hittade du inte rätt svar på dina frågor på sidan Hjälpcenter? n

behöver du mer hjälp och råd? Då måste du kontakta kundsupportteamet, tillgängligt 24/7, genom att maila support@mail.GATE för teknisk support eller businness@GATE för företagsförfrågningar. Du kan också skicka in din förfrågan via onlinekontaktformuläret och du kan livechatta med en representant via livechattalternativet.

Fördelarna med att använda GATE

Med GATE vinner du lotten eftersom den kommer med otroliga fördelar som inkluderar 24/7 kundsupport, mer än 1400 kryptovalutor att handla, applikationer tillgängliga för Android- och iOS-enheter och även för PC, passiv inkomst genom insats och min. Dessutom är det en nybörjarvänlig plattform med ett bra användargränssnitt och ett fantastiskt VIP Unique Trading Benefits Program som ger dig exklusiva premiepriser, exklusiva gränser och uttagskanaler, historisk marknadsdatasynkronisering, förmånlig service för C2C-lån, samt key account manager och exklusiv VIP-linje och ännu mer.

Hur du stänger ditt GATE-konto

Tyvärr kan du inte stänga ditt GATE-konto på egen hand. Du måste skicka ett e-postmeddelande till support@mail.GATE från din registrerade e-postadress där du måste ange som ämne som du vill radera ditt personliga konto. Ditt meddelande måste innehålla ditt användar-ID, din e-postadress och anledningen till att du vill avsluta ditt konto. Du kommer att få ett svar från GATE inom 30 dagar från det datum du skickade e-postmeddelandet.

GATE Kupongkod

Genom att använda en av GATE-kupongkoderna som finns på vår sida får du fantastiska rabatter. Genom att helt enkelt klicka på knappen Se erbjudande kan du njuta av minst 20 % rabatt på ditt köp på GATE. Tveka inte, tryck på knappen och du kommer att omdirigeras till en ny sida som omedelbart skickar dig till den officiella GATE-webbplatsen.

GATE på sociala medier

Håll dig informerad och missa inte de senaste nyheterna och uppdateringarna om den fantastiska magiska världen inom kryptovalutaindustrin. Gå med i det passionerade GATE-communityt nu och följ deras aktivitet på sociala medier. GATE är tillgängligt på Facebook, YouTube, Discord, Instagram, Twitter, Telegram, Reddit, VK, Github och Medium. Du kommer att ha tillgång till intervjuer, handledningar för nybörjare och du kommer att kunna prata med andra kryptovalutaälskare som kan guida dig i olika processer relaterade till din aktivitet. Dessutom har GATE sin egen bloggsida som kommer väl till pass med bra och användbara artiklar som Fan Tokens vs Crypto Space, What is Big Eyes Coin?, Forbes Advisor rankar GATE #1 i bästa UK Crypto Exchange Rankings för september 2022 o Vad är NVLT eller Legacy Token? och ännu mer.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av GATE remisskupongkod

Du kan få den största rabatten på cirka 40 % i provision med GATE-hänvisningsprogrammet. Och du kan hänvisa alla vänner du vill. Att dela är att bry sig. Övertyga dem om att använda Gte.io är det rätta valet och de kommer också att belönas med $50 och $55oo USDTest direkt efter deras första handel.

GATE-kupong för nya kunder

Registrera dig på GATE nu och få din välkomstbonus på $100 samt $5 500 efter framgångsrika affärer.

Tjänster som liknar GATE

Tror du att handel med kryptovalutor är ditt mest beroendeframkallande nöje? Så du bör leta efter tjänster som liknar GATE. Prova Maiar.com, AscendEX.com, Luno.com, crypterium.com, FTX.com, Coinbase.com eller Phemex.com nu.

GATE Black Friday-erbjudanden

Förverkliga dina önskemål och dra nytta av Black Friday-rabatter helt enkelt genom att handla på GATE. Vanligtvis är GATE värd för ett speciellt firande vid detta försäljningsevenemang som heter GATE Black Friday Double Bonanza som kan ge dig 100 % cashback på din handel på $50. Var försiktig. Och gå över till GATE på Black Friday för fler överraskningar.

GATE 11.11 Deals

Ett annat stort försäljningsevent känt över hela världen som Double 11 och Singles Day välkomnar dig med specialerbjudanden här på GATE. Spara datumet och få upp till 50 % rabatt på handelsavgifter. Den 11/11 kan du tjäna ännu mer. På senare år har GATE även haft speciella program för VIP-användare, vilket ger dig en chans att vinna till exempel VIP-10-privilegiet under två månader.

 GATE Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Om du missade Black Friday- och Double 11-erbjudandena, bör du komma tillbaka till GATE under Cyber ​​​​Monday-evenemanget för över 20 % rabatt på handelsavgifter.

GATE Julerbjudanden

Har du någonsin tänkt på vad som kan vara den perfekta julklappen till dig? När semestern närmar sig rekommenderar vi att du återvänder till GATE för att dra nytta av otroliga kampanjerbjudanden. Som ny användare kan du till exempel få minst 50 GATE-poäng genom att sätta in en viss summa pengar. Som en lojal användare kan du få din julklapp tillägnad glada och hårt arbetande köpmän och du kan få upp till 5000 GATE-poäng när du slutför några uppdrag som kommer att beskrivas under julkampanjen. Det är också värt att veta att de lyckliga vinnarna under det senaste året vunnit otroliga gåvor som exklusiva smartphones från Apple-företaget. Vem vet? Kanske är GATE villig att belöna dig med en sådan pryl varje år från och med nu. Därför bör du hålla ett öga på GATE.

GATE mobilapp

Vill du handla på språng? Vill du vara nära kryptovalutornas värld när som helst, var som helst? Är du besatt av kryptovalutabranschen? Ladda ner den officiella GATE-appen nu, tillgänglig gratis.

 

 

Var kan du skriva din Gate-hänvisningskod?

Om du vill använda din referenskod måste du gå till den officiella Gate-webbplatsen eller appen för att starta registreringsprocessen. Klicka på registreringsknappen, ange all nödvändig information som din e-postadress, ett starkt lösenord eller ditt telefonnummer om du vill registrera dig med det. Under alla dessa fält hittar du ytterligare ett märkt Referens-ID (valfritt). Det här är platsen där du måste ange din Gate-hänvisningskod.

Kan jag överföra pengar till Gate från ett Mastercard/Visa-kort?

Tur för dig, Gate har öppnat upp omedelbara kreditkortstjänster för valutaköp via ditt Mastercard, Visa, Apple Pay och Google Pay. Om du vill överföra pengar från ditt kredit- eller betalkort till ditt Gate-konto måste du logga in på ditt personliga konto. I huvudmenyraden som du hittar högst upp på startsidan hittar du knappen Köp krypto. Klicka på den och välj Kreditkort. En ny sida öppnas där du måste ange summan pengar du vill överföra. Välj önskad betalningskanal och klicka på Fortsätt. Detta steg tar dig till betalningssidan där du kan slutföra ditt köp eller överföring om du har angett korrekt all information och detaljer.

Kan jag överföra pengar till Gate från PayPal?

För närvarande kan du inte överföra pengar från ditt PayPal-konto till ditt Gate-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
Gate.io Rabattkoder

Tips för att spara pengar på GATE-avgifter

Har du GATE-poäng? Använd dem för att täcka handelsavgifter och spara pengar. Ett annat sätt att spara pengar på handelsavgifter är att gå med i GATE giveaways som finns på den officiella webbplatsen. Dessa gåvor kommer att ge dig bonuskampanjer som avsevärt kan minska kostnaderna för dina handelsavgifter. Du kan också prova att köpa GATE Points för att spara pengar på GATE-avgifter. Du kan också försöka öka dina VIP-nivåer. Ju högre nivå du har, desto lägre kommer din provision att bli.

Gate.io kuponger

Andra liknande butiker