Phemex Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranPhemex.com kampanjkod: upp till USD100 13 oktober
BefordranPhemex.com kampanjkod: USD150 bonus registrera dig19 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är PHEMEX?

PHEMEX har sitt huvudkontor i Singapore och grundades först 2019 av Jack Tao och har känt stora framgångar sedan starten med att bli en av världens mest eftertraktade och effektiva kryptoinvesterings- och handelsplattformar. Det är företaget som växte snabbt varje dag och som nu används av mer än 5 miljoner aktiva kunder från mer än 200 länder världen över. Med sina 160+ poäng och 100x hävstång på kontrakt lovar PHEMEX att vinna era hjärtan och sinnen med maximal säkerhet och en användarvänlig och interaktiv plattform. Idag drivs PHEMEX av inte mindre än åtta före detta Morgan Stanly-chefer, vilket innebär att du kommer att använda en plattform som drivs av världsledande inom finansiella tjänster.

 Hur kan jag öppna ett konto på PHEMEX?

Om du vill öppna ditt eget PHEMEX-konto måste du följa våra riktlinjer. Gå till den officiella webbplatsen och klicka på knappen Registrera dig nu längst upp till höger på startsidan. Du kommer att omdirigeras till registreringssidan, där du måste ange en giltig e-postadress tillsammans med ett starkt lösenord som innehåller minst åtta tecken, inklusive en versal, en gemen och ett nummer. Var noga med att ange din egen e-postadress, eftersom du får ett verifieringsmail och en kod som du måste ange i nästa fönster som dyker upp. Nu är det dags att njuta av ditt handelsäventyr.

 Hur kan du finansiera ditt PHEMEX-konto?

För att finansiera ditt PHEMEX-konto måste du logga in på ditt personliga konto. I det övre högra hörnet på sidan hittar du huvudmenyraden där du behöver välja fliken Tillgångar. En ny sida öppnas där du hittar en annan meny, men den här gången till vänster på sidan. Välj den kryptovaluta från rullgardinsmenyn som du vill använda för att fylla på ditt konto och klicka sedan på knappen Fortsätt som skickar dig till din insättningsplånboksadress och QR-kod. Du kan använda funktionen för att kopiera och klistra in för att överföra adressen eller så kan du skanna QR-koden för att starta transaktionen. Nu behöver du bara välja önskad mängd krypto som du vill sätta in på ditt konto med och skicka den till din PHEMEX-plånbok.

Hur kan du ta ut pengar från ditt PHEMEX-konto?

Logga in på ditt PHEMEX-konto och klicka på knappen Tillgångar längst upp till höger på sidan. Välj nu knappen Ta bort från menyn till vänster och klicka sedan på fliken Adresshantering. Nästa steg är att klicka på knappen Lägg till uttagsadress för att välja önskad symbol eller valuta, för att lägga till etikett, plånboksadress och adressanteckning. Klicka på Fortsätt för att gå vidare till nästa steg och avsluta uttagsprocessen. När du har angett allt ovan måste du också ange din Google Authenticator-kod. Om du inte har en, måste du aktivera Googles tvåfaktorsautentisering. När din kod har verifierats får du ett framgångsmeddelande och din plånboksadress läggs omedelbart till i adresshanteringen. För att slutföra ditt uttag behöver du bara kontrollera din e-postadress och klicka på bekräftelselänken du har fått.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på PHEMEX?

Att öppna ett eget konto på PHEMEX kräver inte mycket tid. Du behöver bara ange all nödvändig information och gå igenom en verifieringsprocess. Ditt konto kommer att skapas inom några minuter.

 Kampanjerbjudanden tillgängliga på PHEMEX

Det är dags att bli belönad för din lojalitet till PHEMEX. Gå in på den officiella webbplatsen nu och få det som är ditt. Du hittar specialerbjudanden som ger dig otroliga fördelar. Tveka inte och gå till avsnittet Kampanjer som du hittar på hemsidans huvudsida. Här hittar du mer information om hur du kan få bonusar på upp till 200 dollar eller ännu mer beroende på vilka uppgifter du ska utföra. Dessutom organiserar PHEMEX ibland olika marknadsföringskampanjer som kommer att göra dig rikare än du någonsin trodde. För att ge dig en verklig inblick i detta vill vi bara berätta att den senaste kampanjen kunde ha gett dig upp till $5000 bländande insättningsbonus.

PHEMEX kundtjänst

Om du inte kunde hitta rätt svar på dina problem på sidan PHEMEX Hjälpcenter, bör du kontakta kundsupportteamet dygnet runt, alla dagar i veckan genom att skicka ett e-postmeddelande till en av följande adresser: support@phemex.zendesk. com, bd@PHEMEX för affärsutveckling

ios, marketing@PHEMEX för PR och marknadsföring, hr@PHEMEX för karriärer, product@PHEMEX för produktfeedback, it@PHEMEX för rapportering av problem, complaints@PHEMEX för klagomål eller listing@phemex. com för noteringsförfrågan. Du kan också kontakta kundsupportteamet via livechatten som finns på den officiella webbplatsen.

Fördelarna med att använda PHEMEX

Behöver du fler skäl att välja PHEMEX? Visste du att PHEMEX är en av de säkraste och mest reglerade börsplattformarna som ger tillgång till över 220 kryptovalutor? Visste du att på PHEMEX kan du handla din favoritkrypto med upp till 100x hävstångseffekt? PHEMEX är plattformen som kommer väl till pass med ett snyggt och attraktivt gränssnitt som är lätt att använda, med lägre priser och med fantastiska program som ger dig fördelar och fantastiska erbjudanden. Du får hög prestanda med 300 000 transaktioner per sekund och beställningsvarstider på mindre än 1 millisekund, samt avancerade funktioner, den starkaste plånbokssäkerheten och 24/7 åtkomst och support. .

Hur kan du stänga ditt PHEMEX-konto?

Om du är säker på att du vill stänga ditt PHEMEX-konto finns det några saker du måste slutföra innan du fortsätter med den här åtgärden. Du måste avbryta eller slutföra alla pågående uttag och överföringar mellan webbplatser, du måste ta bort alla dina API-nycklar och stänga alla dina öppna beställningar. När du har gjort detta måste du kontakta kundsupportteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till support@phemex.zendesk.com eller via onlinechatt och en agent hjälper dig att stänga ditt konto.

 PHEMEX Kupongkod

Med rätt kupongkod för PHEMEX kan du spara stort på din nästa transaktion. På vår sida hittar du en uppdaterad och tillgänglig PHEMEX-kupongkod som kan minska kostnaden för dina priser eller som kan ge dig upp till 150 USD rabatt. Och allt du behöver göra är att klicka på knappen Visa erbjudande för att dra nytta av rabatten.

 PHEMEX på sociala nätverk

Vill du vara uppdaterad med de senaste släppen och de hetaste nyheterna på kryptovalutamarknaden? Vill du vara den första att veta om alla kampanjerbjudanden och marknadsföringskampanjen PHEMEX? Gå med i deras passionerade community på sociala medier nu och följ, prenumerera och gilla deras officiella kanaler så missar du inga erbjudanden. Bli vän med PHEMEX på minst ett av följande sociala mediekonton: Facebook, Twitter, Telegram, LinkedIn, YouTube, Instagram och Discord så får du tillgång till pedagogiskt innehåll och resurser, videohandledningar och intressanta intervjuer. Dessutom rekommenderar vi att du läser den officiella bloggen som välkomnar dig med ett brett utbud av användbara artiklar såsom Vad tycker Phemex-användare egentligen om Ethereum-fusionen? o Vilka är de bästa citaten om kryptovalutor? o Hur många gånger har Bitcoin dött? och ännu mer.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av PHEMEX remisskupongkod

Den största rabatten du kan få med hjälp av PHEMEX remisskupongkod är $200 så länge som din hänvisade person sätter in $5000 och slutför en handel med $5000 marginal.

PHEMEX-kupong för nya kunder

Registrera dig nu och få upp till 4050 Crypto som en startbonus tillsammans med 2BTC och 10 000 USDT i provfonder om du slutför alla nödvändiga uppgifter.

 Tjänster som liknar PHEMEX

Letar du alltid efter något annorlunda? Blir du uttråkad av PHEMEX? eller vill du bara testa andra kryptovalutaplattformar? Det finns några tjänster som liknar PHEMEX som är värda att prova. Ta en titt på AscendEX.com, Coinbase.com, paxful.com, OKX.com, ProBit.com, TRASTRA.com och Bittrex.com.

 PHEMEX Black Friday-erbjudanden

Investera ännu mer i din passion för kryptovalutor för att uppnå ännu mer. Black Friday är händelsen som inte behöver någon beskrivning. Kom tillbaka till PHEMEX på Black Friday för att säkra fantastiska erbjudanden som kan vara upp till 20%+ på vissa kryptovalutor och som kan spara mycket pengar på avgifter.

 PHEMEX 11.11 Deals

En annan stor försäljningshändelse är Double 11, känd som Singles Day-försäljningen. Och du kan få några rabatter på PHEMEX. Spara datumet och gå till PHEMEX den 11 november för att få minst 10 % rabatt på specifika kryptovalutor.

PHEMEX Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Om du missade erbjudanden under tidigare reaevenemang, har du nu chansen att få det som är ditt. Du kan återigen spara på dina köp av kryptovaluta på PHEMEX under försäljningsevenemanget Cyber ​​​​Monday. Säkra nu dina rabatter som kan nå mer än 10 % rabatt på vissa kryptovalutor och som kan ge dig fantastiska rabatter på specifika transaktioner.

 PHEMEX julerbjudanden

Det är dags att imponera på dina nära och kära med speciella gåvor för den mest underbara tiden på året. Om ni är älskare av kryptovalutor, så slår ni båda på lotteriet. December månad kommer till PHEMEX med fantastiska semestererbjudanden som kan ge din digitala plånbok glädje. Du kan köpa PHEMEX presentkort från dem eller så kan du bara handla krypto med dem och du kommer att få minst 10% rabatt på viss krypto tillsammans med många andra förmåner.

 PHEMEX mobilapp

Håll kontakten och ladda ner den officiella PHEMEX-mobilappen nu, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter, och du kan handla när du är på språng när som helst, var som helst. Med appen kan du köpa krypto direkt, utöka din kryptoportfölj, ränteintäkter på din krypto och få tillgång till marknadsdiagram i realtid.

De populäraste kryptovalutorna som handlas och

nPHEMEX

De mest populära kryptovalutorna du kan handla på PHEMEX är Bitcoin, Cardano, ChainLink, Dogecoin, Ethereum, Filecoin, Litecoin, Polkadot, USDT, Polygon, Solana, XRP och Shiba Inu.

 

 

Var kan du skriva din Phemex-hänvisningskod?

På registreringssidan, precis under fälten där du behöver ange din e-postadress och lösenord, kommer du att se en text Inbjudningskod (valfritt). Klicka på den och skriv koden manuellt i rutan med tangentbordet eller använd kopiera och klistra in funktionen för att överföra den korrekt.

Kan jag överföra pengar till Phemex från ett Mastercard/Visa-kort?

Kan jag överföra pengar till Phemex från ett Mastercard/Visa-kort?

Kan jag överföra pengar till Phemex från PayPal?

För närvarande kan du inte överföra pengar till ditt Phemex-konto från ditt PayPal-konto.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Phemex.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på PHEMEX provisioner

Handla nu med spothandel så får du ingen provision. Bli en VIP-användare och du kommer att ha under noll provision på alla transaktioner. Dessutom, när du blir Phemex All-Star-medlem tjänar du upp till 50 % i provision på alla affärer inom ditt nätverk.

Phemex.com kuponger

Andra liknande butiker