OKX Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranFrämjande för OKX.com: 60% avgifter registrera04 oktober
BefordranTa USD30 bonus kupongkod för OKX.com ny användare25 september
BefordranOKX.com 20% kampanjkod handelsavgifter31 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad är OKX?

OKX grundades 2017 som OKEx av Star Xu, en ledare på kryptovalutamarknaden, och är ett privat företag med huvudkontor på Seychellerna som har erövrat entreprenörsandan hos miljoner och åter miljoner användare i mer än 100 länder. Denna innovativa utbytesplattform för kryptovaluta kommer med avancerade finansiella tjänster och blockchain-teknik för att hjälpa dig att lyckas när du handlar och investerar i kryptovalutabranschen. Med klassens bästa tjänster som spothandel, marginal, terminer, optioner, evighetsswappar, DeFI, utlåning och gruvdrift, ger OKX dig tillgång till över 300 kryptovalutor och en intuitiv, lättanvänd plattform.

Hur kan jag öppna ett OKX-konto?

Vill du öppna ditt eget OKX-konto? Gå till den officiella webbplatsen och klicka på knappen Registrera dig som du hittar i det övre högra hörnet på huvudsidan. Registreringen öppnas där du kan välja om du vill öppna ditt konto med din e-postadress eller ditt telefonnummer. Därefter måste du ange ett starkt lösenord på minst 8 och högst 32 tecken. Lösenordet måste innehålla en gemen och en versal, plus en siffra och en symbol. Därefter måste du gå igenom en verifieringsprocess för att få din könskod, antingen i din e-postadress eller ditt telefonnummer. Efter att ha bekräftat din kod måste du godkänna alla OKXs policyer och villkor och du måste trycka på registreringsknappen. Du är redo att börja spela med din favoritkrypto. Du kan skapa ditt konto enklare och snabbare med ditt Telegram- eller Google-konto.

Hur kan du finansiera ditt OKX-konto?

Om du vill fylla på ditt OKX-konto måste du logga in på ditt personliga konto. Gå till fliken Tillgångar som du hittar längst upp till höger på startsidan och välj Insättning. Nu är det dags att välja myntet du vill sätta in tillsammans med ditt nödvändiga nätverk. Klicka på Fortsätt och välj och bekräfta sedan din insättningsadress. Du kan välja mellan Finansieringskonto och Handelskonto, beroende på syftet med ditt konto. Följ instruktionerna för att slutföra dina transaktioner. Du hittar statusen för din insättning i det dedikerade fältet Insättningshistorik.

Hur kan du ta ut pengar från ditt OKX-konto?

Om du vill ta ut pengar från ditt OKX-konto måste du välja knappen Uttag från rullgardinsmenyn. Nästa steg är att välja myntet du vill ta ut och ditt nätverk. Klicka på Fortsätt för att fortsätta med nästa steg. Nu måste du ange och bekräfta detaljerna för uttaget, inklusive uttagsadressen, summan pengar du vill ta ut och så vidare. Välj det konto du vill använda för att ta ut och klicka på knappen Fortsätt. Nu måste du ange ditt Funds-lösenord och, om du tidigare har angett ett, måste du ange koden som du får i din e-postadress eller ditt telefonnummer. Ange koden och bekräfta din begäran om uttag. Om allt går bra hittar du transaktionen på fliken Uttagshistorik.

Hur lång tid tar det att öppna ett OKX-konto?

Det tar bara några minuter att öppna ditt eget OKX-konto. I grund och botten bör processen inte ta mer än 10 minuter på grund av verifieringsproceduren. Men om det finns en stor mängd förfrågningar kan det ta bara några minuter till.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på OKX

Är du en fyndjägare? Tveka inte och gå nu till OKX till avsnittet Flash-erbjudanden för att få tillgång till exklusiva erbjudanden med höga belöningar och låga risker. Eller kolla in besparingskategorin för att tjäna timränta helt enkelt genom att finansiera OKX marginallån. Bli en officiell OKX-mäklare för att få tillgång till höga provisionssatser, bonuspoäng och avgifter, OKX-marknader och deras dedikerade professionella kundsupportteam, tillgängligt 24 timmar om dygnet.

OKX kundtjänst

Om du inte kunde hitta ett passande svar på supportcentersidan på den officiella webbplatsen kan du kontakta kundtjänstteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till support@OKX, genom följande kanaler. från sociala medier som Twitter och Telegram eller via livechatt där du kan chatta med AI chatbot.

 Fördelarna med att använda OKX

Fördelarna med att använda OKX är otaliga. Med OKX kommer du inte bara att ha tillgång till en av de mest pålitliga kryptovalutaplattformarna i världen, utan du kommer också att ha tillgång till en förstklassig säkerhetswebbplats och ett fantastiskt 24/7 kundsupportteam. Dessutom kommer OKX väl till pass med att varaavancerade finansiella laster, låga avgifter, ett brett utbud av kryptovalutor, utbildningsinnehåll, såväl som APY för höga betting och fantastiska belöningsprogram.

Hur kan du stänga ditt OKX-konto?

Är du säker på att du verkligen vill stänga ditt OKX-konto? När du gör ii kommer ditt konto att stängas permanent. Logga in på ditt konto och gå till säkerhetsinställningar. Klicka på knappen Stäng konto på säkerhetssidan och efter att noggrant kontrollera riskmeddelandet när du avslutar ditt konto och villkoren, klicka på Stäng konto som du hittar längst ner på sidan. Ange verifieringskoden som du fick i ditt telefonnummer samt Google-autentiseringskoden och klicka på Bekräfta för att stänga ditt konto permanent.

 OKX Kupongkod

På vår sida hittar du de senaste kupongkoderna för OKX. Du kan spara mycket på dina handelsavgifter med rätt kupongkod. Ibland får du upp till 60 % rabatt på transaktionsavgifter. Välj vist. Och om du vill dra nytta av fördelarna med en av våra OKX-kupongkoder behöver du bara trycka på knappen Se erbjudande som öppnar ett nytt fönster. Här hittar du vad du behöver göra för att få din rabatt.

OKX på sociala medier

När det kommer till kryptovalutamarknaden är det alltid lämpligt att hålla sig uppdaterad med nyheterna. Det är bäst att gå med på OKX-resan på sociala medier. Följ deras aktivitet på en eller flera av följande kanaler: Telegram, Line, Twitter, Instagram, Newsroom, YouTube, Discord, Facebook och LinkedIn för att upptäcka dolda hemligheter och de senaste branschnyheterna och upptäcka investeringens framtid. I var och en av dessa kanaler kan du ställa frågor och få svar och du kan även chatta med andra passionerade handlare för att tillsammans skapa en stark kryptoframtid.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den största rabatten som erbjuds av OKX remisskupongkod

Med OKX hänvisningsprogram får du tillgång till Mystery Boxes som kan ge dig fantastiska kryptobelöningar värda upp till $10 000.

 OKX-kupong för nya kunder

Registrera dig nu på OKX för att få minst 10 % rabatt som startbonus och för att få tillgång till mysterieboxar som kan ge dig mycket mer.

Tjänster som liknar OKX

Blir du uttråkad av OKX? Eller vill du bara uppleva något nytt? Visste du att det finns många andra liknande tjänster på webben som OKX? Prova ProBit.com, Maiar.com, paxful.com, Bitpanda.com, FTX.com eller crypterium.com.

OKX Black Friday-erbjudanden

Black Friday behöver inte längre någon beskrivning. Det är det bästa försäljningsevenemanget som anordnas globalt varje november. Det är ögonblicket då vi alla håller ögonen öppna för att se de erbjudanden och överraskningar som de stora företagen förbereder. Och OKX välkomnar dig med fantastiska erbjudanden som till exempel kan ge dig upp till 30 % rabatt på Bitcoin eller avsevärt kan minska dina avgiftskostnader.

OKX 11.11 Deals

Den 11 november firar hela världen singeldagen eller försäljningsevenemanget dubbel 11. Och OKX är ett av företagen som välkomnar sina lojala kunder med minst 10 % rabatt på vissa tjänster.

OKX Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Cyber ​​​​Monday är en annan stor händelse som kommer att ge dig fantastiska erbjudanden på OKX. Om du missade erbjudandena vid tidigare försäljningsevenemang, bör du inte missa de som ställts in för Cyber ​​​​Monday. Du kan minska kostnaderna för dina avgifter eller så kan du få bra rabatter när du handlar med vissa kryptovalutor.

 OKX semestererbjudanden

Fira semesterperioden i krypto. Investera mer i dessa digitala tillgångar och du kommer att bli belönad varje dag. Dessutom kommer du att kunna göra dina nära och kära glada och du kommer att kunna investera i presenter som ger dem mer och mer pengar. December är månaden framför dig med massor av överraskningar på OKX och du får upp till 30 % på specifik krypto med julklappen.

OKX mobilapp

Vill du handla när du är på språng, var som helst på en av de mest pålitliga och pålitliga apparna för kryptovalutaväxling? Ladda ner nu den officiella mobilappen, tillgänglig på dina iOS- och Google-enheter så kommer du att kunna sälja, men och byta din favoritkrypto direkt på din mobiltelefon.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på OKX

På OKX kan du handla med mer än 300 kryptovalutor, bland vilka de mest populära är: Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, OKB, Litecoin, Shiba Inu eller Chainlink.

 

 

Var kan du skriva din OLX referenskod?

Din OKX-hänvisningskod måste anges på registreringssidan precis under din e-postadress och ditt lösenord. Där hittar du en text Referenskod (valfritt). Om du klickar på den kommer en ruta upp där du kan ange din kod manuellt eller så kan du klistra in den om du tidigare har kopierat den.

Kan jag överföra pengar till OKX från ett Mastercard/Visa-kort?

För att överföra pengar till ditt OKX-konto. från ditt Mastercard eller Visa-kort måste du ange ditt personliga OKX-konto. Först måste du länka ditt kredit- eller betalkortskonto till ditt OKX-konto. Du måste ange all din personliga information, såsom fullständigt juridiskt namn, adress och kontonummer, och måste gå igenom en verifieringsprocess. Om du redan har gjort det kan du gå till fliken Tillgångar och välja Överför. Välj din kontotyp, lägg till summan pengar du vill överföra och tryck på knappen Bekräfta. Du kommer att gå igenom din banks säkra verifieringsprocess igen och när detta är gjort är din överföring klar.

Kan jag överföra pengar till OKX från PayPal?

Vi kunde inte hitta någon information på webbplatsen om överföring av pengar från ditt PayPal-konto till ditt OKX-konto. Det betyder att OKX förmodligen inte erbjuder denna funktion för närvarande.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
OKX.com Rabattkoder

 Tips för att spara pengar på OKX-provisioner

Det är lätt att spara pengar på OKX-provisioner. Vad är det bästa att göra? Tja, du kan helt enkelt ta en kupongkod som ger dig minst 20 % rabatt på priserna. Eller så kan du bli en VIP-handlare och du får lägre avgifter eller till och med noll på vissa transaktioner. Dessutom finns det många produkter som Savings or Earn som kan minska kostnaderna för dina provisioner.

OKX.com kuponger

Andra liknande butiker