Trastra Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFå 5 euro rabatt med denna TRASTRA kampanjkod08 augusti
KupongTRASTRA promo-kod: få 5 kg + 0,2% provision gratis!25 december

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 Vad är TRASTRA?

Baserat i Prag, Tjeckien, grundades TRASTRA 2017 och ett år senare har det gått samman med Contis, den mest omfattande e-pengarinstitution som fokuserar på bank- och betalningslösningar från slut till slut, för att lansera en kortkrypteringsdebitering kort för att konvertera kryptovalutor till euro och ta ut pengar utan att använda ett bankkonto. TRASTRA har känt stora framgångar från början och har snabbt blivit en av de främsta europeiska ledarna inom kryptovalutabranschen tack vare dess unika egenskaper. Med mer än 200 000 nedladdningar av appen i Europa, mer än 4 miljoner euro i transaktioner bearbetade månadsvis och med mer än 46 miljoner handlare som accepterar TRASTRA-kortet över hela världen, är det inte förvånande att företaget har förtjänat hjärtat hos så många användare.

 Hur kan jag öppna ett konto på TRASTRA?

Om du vill öppna ditt eget konto på TRASTRA måste du gå till den officiella hemsidan och klicka på knappen Registrera som du hittar längst upp till höger på startsidan. Du kommer omedelbart att omdirigeras till registreringssidan där du måste ange ditt för- och efternamn tillsammans med en giltig e-postadress och ett säkert lösenord som måste innehålla minst 8 symboler, minst en siffra och en gemen och en versal. Acceptera användaravtalet och sekretess- och cookiepolicyerna och bekräfta att du inte är en robot. Du kommer då att få ett verifieringsmail i din inkorg, där du hittar aktiveringslänken. Klicka på den för att omdirigeras tillbaka till TRASTRA för att logga in på ditt eget konto.

 Hur kan du finansiera ditt TRASTRA-konto?

Om du vill sätta in pengar på ditt TRASTRA-konto behöver du bara följa några enkla steg. Logga in på ditt personliga TRASTRA-konto och välj Sätt in pengar från huvudmenyn. Använd rullgardinsmenyn för att ange mängden krypto du vill lägga till och lägga till din plånboksadress genom att helt enkelt skanna QR-koden eller kopiera den förgenererade adressen till ditt urklipp och dela den med din betalare. Din krypto kommer att överföras direkt till din plånbok och du kommer att kunna se den i ditt saldo när transaktionen får minst en bekräftelse från nätverket.

Hur kan du ta ut pengar från ditt TRASTRA-konto?

Vill du ta ut pengar från ditt TRASTRA-konto? Logga tillbaka in på ditt personliga konto och istället för att välja alternativet Sätt in pengar från huvudmenyraden, välj Skicka pengar. Välj den krypto du vill ta ut och ange den kryptoplånboksadress du vill skicka pengarna till tillsammans med det exakta beloppet du vill ta ut. Om allt ser korrekt ut, klicka på knappen Skicka pengar och gå till din inkorg där du hittar bekräftelsemailet. Klicka på länken för att bekräfta din transaktion. Observera att när du väl har klickat på bekräftelselänken i din inkorg kommer du inte att kunna ändra detaljerna för transaktionen eller avbryta den eftersom den redan har skickats till Blockchain.

Hur lång tid tar det att öppna ett konto på TRASTRA?

Om du följer våra steg tar det bara några minuter att öppna ditt konto. Det som tar mer tid är verifieringsprocessen som utförs av TRASTRA. Det tar vanligtvis bara 15 minuter att verifiera ditt konto, men ibland kan det ta upp till två dagar.

Kampanjerbjudanden tillgängliga på TRASTRA

Då och då välkomnar TRASTRA sina lojala användare med fantastiska tävlingar som kan ge dig stora belöningar. Till exempel kan du tjäna 200 USDT på TRASTRA när du gör en transaktion på mer än 2000 EUR i krypto. Dessutom har TRASTRA olika lojalitetsprogram, såsom Referral Program, som kan erbjuda dig monetära belöningar för varje remiss och ett gratis TRASTRA Visa-betalkort. Och affiliateprogrammet är redo att ge dig legitima erbjudanden, regelbundna betalningar av NET15 eller NET30 och ännu mer.

TRASTRA kundtjänst

Om du inte har hittat ett tillfredsställande svar på FAQ-sidan rekommenderar vi att du kontaktar kundsupportteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till support@TRASTRA eller skicka in din förfrågan via kontaktformuläret online. . Du kan också chatta live med en av TRASTRAs supportoperatörer, som är tillgängliga mellan 08:00 och 17:00 UTC.

 Fördelarna med att använda TRASTRA

Med TRASTRA får du tillgång till en oöverträffad webbupplevelse, avancerad säkerhet och omedelbar support under kontorstid. Dessutom erbjuder TRASTRA snabba SEPA-påfyllningar och uttag, valutaomvandling inom ditt personliga konto, samt intuitiva plånböcker för sju stora kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, USDC och USDT. Dessutom kommer du att ha tillgång till mycket säkra kort och lägre provisioner än du skulle få när du använder andra liknande plattformar.

Hur kan TRASTRA-kontot stängas?

Du kan inte stänga ditt TRASTRA-konto själv. Du måste kontakta kundsupportteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till support@TRASTRA och ange varför du vill stänga ditt konto. Du kommer också att behöva tillhandahålla all relevant information om ditt TRASTRA-konto. Glöm inte att ta ut eventuella återstående medel från ditt konto innan du begär att stänga ditt konto.

TRASTRA kupongkod

Vill du spara stort på din nästa TRASTRA-transaktion? Använd en av våra kupongkoder så kan du få minst 10% rabatt vid köp av en specifik krypto eller välj en kupongkod som minskar provisionskostnaderna. För att dra nytta av dess fördelar behöver du bara klicka på rutan Se erbjudande för att se stegen du måste följa för att få rabatten.

TRASTRA på sociala nätverk

Vill du vara den första att få reda på de senaste erbjudandena och marknadsföringskampanjerna som anordnas av TRASTRA? Vill du ha tillgång till de senaste nyheterna på kryptovalutamarknaden? Gå med i TRASTRA-communityt på sociala nätverk nu och följ deras aktivitet på Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram och Discord så får du tillgång till mycket mer. Och glöm inte att läsa den officiella bloggen också eftersom du kommer att få tillgång till användbara och intressanta artiklar och tips och tricks om hur du kan bygga en växande verksamhet på TRASTRA.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Den största rabatten som erbjuds av TRASTRA remisskupongkod

Du kommer att tjäna €10 för varje aktivering av ett nytt kort, samt en 0,2% provision på alla kryptovalutatransaktioner av dina hänvisade vänner.

 TRASTRA-kupong för nya kunder

Kanske har du turen att få din registreringsbonus. TRASTRA erbjuder ingen permanent rabattkupong för sina nya kunder, men då och då kan du få 10 % rabatt som startbonus.

Tjänster som liknar TRASTRA

Vill du prova andra kryptotjänster som liknar TRASTRA? Vi har några rekommendationer till dig. Prova crypterium.com, BitYard.com, paxful.com, AscendEX.com, CoinSmart.com eller KuCoin.com nu.

TRASTRA Black Friday-erbjudanden

Black Friday är händelsen som inte behöver någon inledande beskrivning. Och det är den bästa perioden att investera i din favoritkrypto på TRASTRA. Du kan få minst 10% rabatt på specifika krypto och du kan även spara på avgifter.

 TRASTRA 11.11 Deals

Försäljningsevenemanget Singles Day eller Double 11 anordnas varje år den 11 november och kommer väl till pass på TRASTRA med specialerbjudanden på upp till 10 %. Tveka inte och få det som är ditt just nu.

TRASTRA Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

På Cyber ​​​​Monday välkomnar den nya generationens kryptovalutabank - TRASTRA - dig med otroliga erbjudanden som kan ge dig gratis kryptovalutor och lägre provisioner.

TRASTRA Julerbjudanden

Bli av med oron före jul. Glöm att stå i tät trafik och hoppa över köerna vid köpcentret och stormarknaderna. Sluta slösa tid på att leta efter de perfekta julklapparna. Gå in på TRASTRA i december och lås upp dina julerbjudanden som kan innebära mer än 10 % rabatt på utvalda kryptovalutor.

TRASTRA mobilapplikation

Håll dig uppdaterad och ladda ner den officiella TRASTRA-mobilappen nu från Google Play eller App Store för att köpa, sälja och lagra de mest populära kryptovalutorna när som helst, var som helst. Appen kommer med samma fantastiska och unika funktioner och är det perfekta sättet att spela med din favoritkrypto.

De mest populära kryptovalutorna som handlas på TRASTRA

De mest populära kryptovalutorna som stöds av TRASTRA är Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Tether och USD Coin.

 

 

Var kan du skriva din TRASTRA-hänvisningskod?

Du måste ange ditt eget TRASTRA-konto. Öppna avsnittet Belöningar i fliklistan där du hittar din hänvisningslänk. Om du klickar på den kommer din hänvisningskod att tillämpas automatiskt på din köp- eller transaktionssida.

Kan jag överföra pengar till TRASTRA från ett Mastercard/Visa-kort?

Om du vill överföra pengar till ditt TRASTRA-konto från ditt Mastercard eller Visa-kort måste du logga in på ditt personliga TRASTRA-konto och trycka på alternativet Sätt in pengar. Välj Sätt in EUR i listan över flikar och ange IBAN-kontonumret. Lägg nu till summan pengar du vill överföra via banköverföring eller SEPA-överföring, ange alla dina kortuppgifter inklusive kontonummer, adress, fullständigt juridiskt namn och utgångsdatum, och fortsätt med de sista stegen för att slutföra din transaktion. Du måste gå igenom en säker 3D-verifieringsprocess med ditt kort för att slutföra din överföring.

Kan jag överföra pengar till TRASTRA.com från PayPal?

Ja, du kan överföra pengar till ditt TRASTRA-konto från ditt PayPal.com-konto, så länge du länkar ditt PayPal-konto till ditt TRASTRA-konto och så länge du beställer ditt eget TRASTRA Visa-kort. Logga nu in på ditt eget TRASTRA-konto och gå till huvudmenyraden för att välja Sätt in pengar. Lägg till summan pengar du vill överföra från PayPal och följ alla instruktioner för att slutföra dina transaktioner.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
TRASTRA.com Rabattkoder

Tips för att spara pengar på TRASTRA provisioner

Tveka inte och beställ ditt eget TRASTRA-kort nu för att få noll kortpåfyllningsavgifter såväl som noll transaktionsavgifter. Spara stort på dina TRASTRA-priser med tävlingar som regelbundet anordnas av företaget.

TRASTRA.com kuponger

Andra liknande butiker