OFF---White.com Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongEndast i Mars 2024! Spara 10% med detta OFF-WHITE.com kampanjkod31 Mars
KupongEndast för denna månad: spara 30% med denna kampanjkod30 november
KupongOFF-WHITE.com kupong: Få nu 20% extra rabatt31 december
Kupong20% OFF---WHITE.com rabattkod05 oktober

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad OFF-White säljer

OFF-White grundades 2013 av designern Virgil Abloh, som smälte samman streetwear och lyxkläder för att skapa mode som är trendigt men samtidigt tillgängligt för alla, detta varumärke ansvarar för att designa och tillverka olika stilar tillgängliga för varje säsong som erbjuder kollektioner, men alltid exakt mellan grått, vitt och svart.
 
OFF-White har produkter tillgängliga för hela familjen, allt från kläder, skor, handväskor, smycken och accessoarer, samt produkter tillgängliga för hemmet inklusive heminredning, möbler, porslin och mer.
 
Bland de produkter som OFF---WHITE. COM erbjuder är rockar, jackor, kavajer, stickade kläder, sweatshirts, skjortor, t-shirts, klänningar, byxor, jeans, kjolar, shorts, badkläder, underkläder, strumpor, sportkläder, träningsskor, sandaler, flip-flops, träskor, stövlar, snörskor, mockasiner, axelremsväskor, handväskor, resväskor, kopplingsväskor, miniväskor, plånböcker, korthållare, bälten, teknikartiklar, örhängen, handbojor, ringar, halsband, solglasögon, glasögon, hemtillbehör, porslin, möbler, dekorativa tillbehör, ljusstakar, pallar, tekoppar, juice, hundtillbehör.

Hur skickar OFF-White beställningar?

OFF-White-order skickas via logistiktjänstföretag som DHL, FedEx eller UPS.

Vilka rabatter erbjuder OFF-White?

Rabatter som för närvarande erbjuds av OFF-White är:
 
60% kampanjrabatt på säsongsprodukter
30% rabatt på rensningsartiklar
20% rabatt på specialerbjudanden

Betalningsmetoder på OFF-White

Godkända betalningsmetoder för inköp på OFF-White är kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB och Union Pay, samt via PayPal, Ali Pay, RAE, Sofort och iDeal och via Apple Pay som endast är tillgängligt via iOS-enheter.

Hur lång tid tar det att leverera produkter som beställts från OFF-White?

Produkter som beställs på OFF-White tar 1 till 2 arbetsdagar för Italien, 2 till 3 arbetsdagar för Europeiska unionen och 4 till 5 arbetsdagar för resten av världen för att levereras till sin destination.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på OFF-White

Bland de rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på OFF-White är:
 
15% rabatt på kampanjrabatt med kod 15OFF12.
15% rabatt på kvalificerade produkter med koden OWFLASH
5 rabatt på utvalda artiklar med koden HOLIDAYCHEER

OFF-White Kundtjänst

Kundtjänsten tillgänglig på OFF-White är via ett telefonsamtal till + 448081961114 eller + 18559441216, även från ett kontaktformulär, eller genom att skicka ett e-postmeddelande till ecommerce@OFF-White.

Fördelar med att använda en OFF-White-kupong

Fördelarna som OFF-White kunder har genom att använda rabattkuponger när de betalar för sina produkter är tillfredsställelsen att kunna spara genom att bära kvalitetskläder som gör att de kan fortsätta shoppa och njuta av en bra service.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från OFF-White?

För att göra en retur av produkter i OFF-White är det främst att produkterna är oanvända och att samma returneras i originalförpackningen med sina etiketter bifogade, om de inte returneras enligt specifikationen kommer de att returneras på kundens bekostnad, för vilket du måste logga in på ditt konto och generera etiketten från ditt konto.

OFF-White Exklusiv kupong för nya OFF-White-köpare

Nya OFF-White-köpare kan göra sina inköp och dra nytta av alla tillgängliga kampanjer som detta har vid tidpunkten för köpet.

OFF-White på sociala nätverkssajter

OFF-White kunder kan hitta alla tillgängliga kampanjer, samt nya produkter och nya utgåvor från sociala nätverk.
 
X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av OFF-White för sina kunder

Som maximal rabatt tillgänglig på OFF-White kunder kan hitta produkter med 60%.

OFF-White kupong för nyhetsbrev prenumeration

På OFF-White kan personer som prenumererar på nyhetsbrevet hålla sig uppdaterade med nyhetsbrevet som kommer att leverera meddelanden om deras exklusiva erbjudanden, specialevenemang och säsongsförsäljning.

OFF-White Look---Like-butiker

OFF-White look-alike butiker som kunder kan hitta inkluderar Asics.com, Reebok.com, Newbalance.com och många andra som erbjuder liknande produkter samt kampanjerbjudanden, rabatter och kuponger.

OFF-White Black Friday-kuponger

På OFF-White finns Black Friday-rabatter som hålls den fjärde fredagen i november månad, för denna dag med speciella rabattkampanjer kan du hitta de bästa erbjudandena på specialpriser och deras kuponger på upp till 15% plus rabatter som tillämpas på deras produkter upp till 77%.

OFF-White Kuponger för 11.11

En annan rabatt tillgänglig på OFF-White under november månad är 11.11 semesterförsäljningsdagsrabatter där du kan dra nytta av kampanjerna för tillgängliga produkter betala 1 och ta 2, förutom deras rabatter och rabatter från 15% i alla kategorier tillgängliga med utvalda produkter, förutom en 5% rabattkupong vid kassan.

OFF-White Cyber måndagskuponger

Produktmärket OFF-White har tillgängliga årets största rabatter under Cyber Monday försäljningshelg som äger rum på måndagen efter Black Friday, för den här dagen kan du få utvalda produkter med rabatter på upp till 80%, förutom speciella försäljningskuponger på upp till 20% på utvalda produkter för att spara med de bästa priserna.

OFF-White julkuponger

För december månad har OFF-WHITE.COM de bästa priserna tillgängliga för sina kunder att göra sin julshopping, och vad är bättre för dessa dagar än julrabatter som kan nå upp till 65% med julkuponger på upp till 10%.

OFF-White mobilapp för IPhone och Android

OFF-White har endast en mobilapp för iOS.

 Kända varumärken som säljs på OFF-White

OFF-White säljer endast sina egna märkesprodukter, som kan vara designade med kollektionssamarbeten inklusive Chicago Bulls, AC Milan, Glam, Chuch's.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
OFF---White.com Rabattkoder

OFF-White Särskilda kampanjer och kuponger

OFF-White har tillgängliga för sina kunder speciella kampanjer och kuponger som gör det möjligt för sina kunder att göra sina inköp och spara pengar vid tidpunkten för att ta sina produkter på ett tillfredsställande sätt.

OFF---White.com kuponger

Andra liknande butiker