SABON Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod på SABON.com: 15% rabatt i hela butiken19 Maj

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Sabon säljer

Sabon har funnits sedan 1997 och föddes mitt bland civilisationerna vid Döda havets stränder, mellan sanddyner och vatten, mellan olika färger och dofter, den utsökta floran och den underbara naturen.

Sabon presenterar upptäckten mellan hemligheten i hantverkets skönhet och undret i blandningen av raffinerade aromer som skapar multisensoriska upplevelser med vilka produkter skapas för hemmet och skönhet från där det vanliga förvandlas till extraordinärt eftersom det alltid försöker glädja med varje produkt.

De produkter som finns tillgängliga för försäljning på SABON. COM är kroppsritualer, bad, kroppsvård och hudskyddsprodukter inklusive exfolierande oljor, rengöringsmedel, lotioner, kroppsmjölk, kroppsmjölk, kroppsgel, reparationskräm, badsalt, handkräm, alkoholgel, handtvål, masker, behandlingar, schampo och balsam för hårvård, dofter, hushållsprodukter som diffusorer, ljus, luftrenare och resekit, bland andra, luftfräschare och resekit, bland de tillgängliga dofterna finns patchouli lavendel vanilj, delikat jasmin, grön ros, vitt te, rosente, orange ingefära ingefära, citrusblomma, äpple lavendel, mango kiwi, mysk, hidalgo och begränsade utgåvor som pion fikon, jasmin ringblommor, sakura blomma, te ceremoni, gourmet rouge, mint sparkle, lilla marsch, gyllene delikatesser.

Hur skickar Sabon beställningar?

Beställningar som görs på Sabon skickas via logistikföretaget UPS.

Vilka rabatter erbjuder Sabon?

Sabon erbjuder som tillgänglig rabatt:

26% rabatt tillämpas på dess specialerbjudanden i alla dess kategorier.

Betalningsmetoder på Sabon

De betalningsmetoder som accepteras för köp som görs på Sabon är de som utfärdas av Visa, MasterCard, American Express, Discover-kreditkort, samt PayPal, Shop Pay, Amazon Pay eller Klarna.

Hur lång tid tar det att leverera produkter som beställts från Sabon

Produkter beställda från Sabon kan ta upp till 7 arbetsdagar att nå sin destination via markfrakt, två dagars frakt eller nästa dags frakt.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Sabon

Bland de rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på Sabon:

15% rabatt på kampanjrabatt storewide med kod HELLO15.

Sabon kundservice

Kundtjänst på Sabon är tillgänglig genom att skicka ett e-postmeddelande till customerservice@sabonusa.com eller genom att ringa 18666972266, samt genom att skicka ett textmeddelande till 65169.

Fördelar med att använda en Sabon-kupong

Utan tvekan är den största fördelen för kunden när man köper produkter från Sabon de besparingar man får genom att tillämpa de kuponger och rabatter som finns tillgängliga vid tidpunkten för betalningen av deras produkter.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från Sabon?

För att returnera en produkt beställd från Sabon kunder har en period av 45 arbetsdagar, för denna process måste du kontakta kundtjänst där du måste begära en returetikett för vilken du måste ange ordernummer, måste artiklarna returneras i originalförpackningen oanvänd och förseglad, onlineköp accepteras inte för retur i fysisk butik, produkter som köpts på försäljning är inte berättigade till retur.

Exklusiv kupong för nya köpare på Sabon

Nya Sabon-kunder kan göra alla inköp och tillämpa alla tillgängliga kampanjer inklusive kuponger och rabatter.

Sabon på sociala nätverk

Från Sabon:s sociala nätverk kan kunderna hitta och visa alla produkter som finns tillgängliga för köp, samt hitta deras erbjudanden, rabatter och exklusiva kuponger, samt nya produktlanseringar och dofter.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Sabon för sina köpare

Den maximala rabatten som Sabon erbjuder för sina köpare är 26%.

Sabon-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För dem som prenumererar på Sabon-nyhetsbrevet får de 15% rabatt att använda vid sitt första köp.

Butiker som liknar Sabon

Butiker som liknar Sabon som kan besökas av kunder där de kan hitta liknande produkter kan vara Clinique.com, ElizabethArden.com, EsteeLauder.com, Guerlain.com, Biotherm.com, bland andra.

Sabon Black Friday-kuponger

För november månad SABONC.OM har de största och bästa erbjudandena i månaden, liksom stora rabatter tillgängliga för att spara när du köper produkter som kan vara upp till 70% rabatt, med ytterligare 10% rabatt i kassan.

Sabon Kuponger för 11.11

En annan av de rabatter och kuponger som finns tillgängliga under november månad på Sabon är de som kallas 11.11-rabatter där de erbjuder kampanjer bland sina produkter och kategorier på upp till 2x1, samt erbjudanden och deras rabatter på upp till 45% och kuponger från 3%.

Sabon-kuponger för Cyber Monday

De största rabatterna som finns tillgängliga på Sabon är de som ges under Cyber Monday-säljhelgen, och för denna dag erbjuder varumärket rabatter på upp till 77% för online shopping för att dra nytta av besparingar, förutom sina kuponger för rabatter på upp till 15%.

Sabon julkuponger

De bästa julklapparna finns i Sabon och vad bättre än de rabatter som finns tillgängliga för denna decembermånad som kan lokaliseras från 25% och framåt på utvalda produkter, med kuponger för rabatter på upp till 7%.

Sabon mobilapplikation för IPhone och Android

Sabon har ingen mobilapplikation tillgänglig.

Kända varumärken som säljs på Sabon

Sabon har endast sina egna märkesvaror.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Sabon.com Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger på Sabon

Sabon-kunder kan dra nytta av alla specialerbjudanden och kuponger som Sabon har tillgängliga från sina online- och fysiska butiker, antingen för eget bruk eller för en speciell gåva.

Sabon.com kuponger

Andra liknande butiker