OLAPLEX Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongOLAPLEX.com 15% rabattkod första storewide order25 april
BefordranOLAPLEX.com fri frakt promotion order över USD3521 Maj
KupongOLAPLEX.com 50% rabattkod valt objekt17 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad OLAPLEX säljer

OLAPLEX föddes 2014 i ett enkelt garage i Kalifornien, USA, och har utan tvekan vuxit under åren tack vare sina exklusiva ingredienser som hjälper kunderna att hålla håret glänsande och strålande.

OLAPLEX har professionella ambassadörer runt om i världen som stolt erbjuder tusentals kunder i olika delar och städer på alla kontinenter den bästa innovationen inom mode och teknik för att alltid behålla levande hår, som är evolutionen och mirakulös revolution inom reparation och förändring för hår, där produkter erbjuds för oiliness, torrhet, frizz kontroll, grått hår, extrem skada, glans, kit, bland andra.

Bland de produkter OLAPLEX säljer finns torrschampo, underhållsschampo, toningsschampo, klargörande schampo, balsam, volymgivande mist, intensiv hårbehandling, byggserum, hår perfecter, Bond smoother, bonding oil, Bond intense hydration mask, Bond protective hair nourishing serum.

Hur skickar OLAPLEX beställningar?

OLAPLEX skickar sina produkter av USPS kurirlogistikföretag.

Vilka rabatter erbjuder OLAPLEX?

Bland de rabatter som finns tillgängliga på OLAPLEX är:

50% rabatt på utvalda produkter i månatliga specialerbjudanden.
45% rabatt tillgänglig för onlineköp
25% rabatt tillgänglig på kvalificerade produkter
30% rabatt på Bond-behandling

Betalningsmetoder på OLAPLEX

Godkända betalningsmetoder för inköp gjorda på OLAPLEX är via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, samt via den digitala plånboken PayPal, Amazon Pay och Klarna.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från OLAPLEX?

På OLAPLEX beräknas produkter levereras till sin destination inom 7 till 10 arbetsdagar, denna leveranstid är för USA.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på OLAPLEX

De rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på OLAPLEX är:

15% rabatt på första beställningen med koden FIRST15.

OLAPLEX kundtjänst

OLAPLEX kundtjänst kan nås via e-post på support@OLAPLEX också från en onlinechatt eller via ett kontaktformulär.

Fördelar med att använda en OLAPLEX kupong

Fördelarna med att använda en rabattkupong på OLAPLEX är att kunderna kan spara på inköp av sina exklusiva hårvårdsprodukter.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från OLAPLEX?

I OLAPLEX kunder har en period på 60 arbetsdagar för att göra återlämnandet av sina produkter för dessa kunder måste hitta länken i e-postbekräftelsen för att skicka ordern för att generera en retur eller från plattformen där du måste skriva ut etiketten, om du inte kan skriva ut etiketten kan gå till en USPS kontor där du kan skriva ut etiketten och fäst i rutan för att återvända, bör det noteras att de produkter som ska returneras inte måste ha använts.

Exklusiv kupong för nya köpare på OLAPLEX

Nya OLAPLEX köpare kan göra sina inköp med hjälp av de kuponger som finns tillgängliga vid tidpunkten för betalning av produkterna.

OLAPLEX i sociala nätverk

Från de sociala nätverken OLAPLEX kunder kan hitta alla nyheter som finns tillgängliga för varje produktpresentation, samt exklusiva kampanjer bland dess erbjudanden, rabatter och kuponger.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av OLAPLEX för sina köpare

Den maximala rabatten som erbjuds av OLAPLEX för sina köpare är 50% tillgänglig för utvalda produkter.

OLAPLEX-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För kunder som prenumererar på OLAPLEX-nyhetsbrevet kommer de att hållas uppdaterade med OLAPLEX: s nya släppmeddelanden, exklusiva kampanjer, specialerbjudanden, rabatter och kuponger.

Butiker som liknar OLAPLEX

Liknande butiker till OLAPLEX som erbjuder liknande produkter och som kunder kan besöka är Lorealparis.com, Yberiagroup.com, Fanola.

OLAPLEX Black Friday-kuponger

För Black Friday-försäljningshelgen på OLAPLEX kan kunder handla och spara genom att dra nytta av alla tillgängliga erbjudanden där de kan hitta mycket bra rabatter som kan nå upp till 77% utöver deras försäljningskuponger från 5%.

OLAPLEX-kuponger för 11.11

Andra kampanjer tillgängliga på semesterförsäljning i OLAPLEX du kan hitta rabatterna på 11.11, för detta datum de kampanjer som finns tillgängliga på deras produkter 2x1, samt rabatter på upp till 50% eller marknadsföring av den andra enheten i 25%, samt rabattkuponger från 3%.

OLAPLEX-kuponger för Cyber Monday

Produktmärket OLAPLEX har speciella överkomliga priser för att fira Cyber Monday försäljningshelg där det för onlineköp erbjuder tillgängliga rabatter på 80%, plus en extra 10% rabattkupong, endast för kvalificerade produkter.

OLAPLEX julkuponger

OLAPLEX-produkter är tillgängliga för december månad med de bästa rabatterna för att köpa produkter och för att kunna ge gåvor till julhelgen, dessa rabatter är tillgängliga med begränsade tidsrabatter på 60%, samt rabattkuponger på 7%.

OLAPLEX mobilapplikation för IPhone och Android

Tyvärr har OLAPLEX ingen mobilapplikation tillgänglig.

Kända varumärken som säljs på OLAPLEX

OLAPLEX säljer endast sina egna märkesprodukter.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
OLAPLEX.com Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger i OLAPLEX

OLAPLEX erbjuder sina kunder de bästa kampanjerna och specialförsäljningskupongerna genom sina rabatter och kuponger tillgängliga som gör att kunderna kan vara nöjda och göra inköp av sina produkter.

OLAPLEX.com kuponger

Andra liknande butiker