Tommy Hilfiger Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongTommy Hilfiger bästa kupong för den här säsongen: spara 20%31 Maj
BefordranTOMMY.com kupong: upp till 50% rabatt försäljning objekt27 juni
BefordranTOMMY.com 10% kupong nyhetsbrev09 Maj
KupongNjut av 20% kupongkod på TOMMY.com22 april

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad TOMMYHILFIGER säljer Sverige

TOMMYHILFIGER föddes 1985 av TOMMYHILFIGER som hade som huvudmål att förse sina besökare med mode, stil, kvalitet, leverera ett brett utbud av sportkollektioner för hela familjen samt dofter, skor och accessoarer. .

TOMMYHILFIGER har idag butiker i flera länder runt om i världen, och anses vara ett av de internationellt erkända livsstilsvarumärkena.

TOMMYHILFIGER säljer kappor, jackor, blusar, skjortor, kjolar, jeans, byxor, tröjor, klänningar, tröjor, underkläder, väskor, ryggsäckar, crossbody-väskor, fannypacks, väskor, kosmetikaväskor, axelväskor, sportkläder, badkläder, toppar, stövlar, sneakers, skor, väskor, accessoarer, plånböcker, mössor, handskar, halsdukar, klockor, solglasögon, dofter, telefonfodral, bälten, strumpor.

Hur TOMMYHILFIGER skickar till Sverige

I TOMMYHILFIGER för leverans av sina produkter i USA levereras de genom företagen DHL och USPS, som hanterar som leveranstid mellan 1 och 20 arbetsdagar, dessa leveranstider kan variera beroende på destination och typ av försändelse antingen land eller luft. Det är nödvändigt att ta hänsyn till att TOMMYHILFIGER har en annan webbplats för varje land, så du måste göra köpet från webbplatsen för det land till vilket produkten kommer att levereras.

Vilka rabatter erbjuder TOMMYHILFIGER Sverige?

Bland rabatterna som TOMMYHILFIGER erbjuder sina kunder finns 20 % rabatt när du går med i klubben, dessutom kan du också njuta av dess försäljningskategori där du hittar rabatter på upp till 70 %.

Betalningsmetoder hos TOMMYHILFIGER Sverige

TOMMYHILFIGER har olika betalningsmetoder tillgängliga för sina kunder för deras inköp, bland vilka vi kan nämna är de som görs med kreditkort som Visa MasterCard, American Express, eller om du föredrar det också via PayPals digitala plattform, liksom samt via Apple Pay.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från TOMMYHILFIGER till Sverige?

På TOMMYHILFIGER erbjuder de olika fraktmetoder som du kan välja vid betalningstillfället, bland vilka vi kan nämna standard landfrakt som tar 7 till 10 arbetsdagar, Kanada Ground DHL-frakt som sträcker sig mellan 7 och 20 arbetsdagar, andra dagen som kan ta 2-3 arbetsdagar, frakt över natten som kan ta 1-2 arbetsdagar, USPS First Priority-frakt som kan ta 7-10 arbetsdagar och ShopRunner-frakt som tar 2 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på TOMMYHILFIGER Sverige

Här är en lista över några av TOMMYHILFIGER kampanjerbjudanden och kuponger:

Öppna dagens TOMMYHILFIGER-kampanjerbjudande: hitta produkter upp till 50 % rabatt
TOMMYHILFIGER Kupong 15% rabatt
20 % rabatt på TOMMYHILFIGER kampanjkod för beställningar som görs denna vecka
TOMMYHILFIGER kupong för fri frakt + fri retur
TOMMYHILFIGER kampanjkod 35% på produkter som redan är med i kampanjkampanjen

TOMMYHILFIGER Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa numret 18888666922 mellan klockan 9:00 till 21:00, EST-tid, 7 dagar i veckan.

Fördelar med att använda en TOMMYHILFIGER-kupong i Sverige

Det finns ett brett utbud av förmåner och det viktigaste är hur mycket du sparar när du använder dina rabattkuponger, vilket ger dig en ny och relevant förmån som gör att du kan köpa fler produkter än du förväntar dig, få kvalitetsartiklar och ett erkänt varumärke , för hela familjen.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från TOMMYHILFIGER från Sverige?

För att göra en retur på TOMMYHILFIGER har du två alternativ, ett av dem är direkt i butiken där du har en period på 90 arbetsdagar för processen, som måste ha varorna oanvända och med sina originaletiketter bifogade, för returer av mail måste du generera returetiketten från din sida med din e-post och ordernummer här måste du följa instruktionerna för processen.

Exklusiv TOMMYHILFIGER-kupong för nya köpare i Sverige

TOMMYHILFIGER-kupongen för nya kunder av detta märke är 10 % av värdet av den första kundvagnen.

TOMMYHILFIGER Sverige på sociala medier

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av TOMMYHILFIGER för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt kan du få 70 % applicerad på en mängd olika produkter.

TOMMYHILFIGER Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att registrera dig kan du få information om deras exklusiva erbjudanden och rabatter, samt få 20% välkomstrabatt när du går med i klubben.

Butiker som liknar TOMMYHILFIGER

Om du föredrar kan du besöka några butiker som liknar TOMMYHILFIGER där du kan hitta liknande föremål som du kan skapa vissa stilar med efter eget tycke, du kan också kontrollera deras priser, dessa butiker kan vara Flannels.com, Ralphlauren.com, Gap .com

TOMMYHILFIGER Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatter för TOMMYHILFIGER är ett av de viktigaste och mest fullsatta firandet, varför du denna dag kan hitta mycket bra rabatter på deras produkter som kan vara upp till 80 %, såväl som reor och specialerbjudanden.

Kupong för TOMMYHILFIGER Sverige för 11.11

Under reafirandet 11.11 på TOMMYHILFIGER kan du njuta av otroliga 2 för 1-kampanjer, samt mycket bra rabatter som kan vara mellan 30% och 40%.
  

TOMMYHILFIGER Sverige Cyber ​​​​Monday Kampanjkuponger

Cyber ​​​​Monday-rabatter på TOMMYHILFIGER levereras måndagen efter Black Friday-firandet, och för denna högtid levereras megarabatter till sina kunder som kan vara upp till 75 %, plus att du hittar kuponger på upp till 10 %.
 

TOMMYHILFIGER Sverige Kuponger till jul

Till jul levererar TOMMYHILFIGER till sina kunder mycket bra erbjudanden och rabatter till glädje för sina kunder och för denna månad kommer du att hitta nya och underbara rabatter tillgängliga från 45%.
   

TOMMYHILFIGER mobilapp för iPhone och Android

TOMMYHILFIGER har för närvarande ingen mobilapp.

Kända varumärken säljs i TOMMYHILFIGER Store

På TOMMYHILFIGER kan du bara få varor som motsvarar dess eget varumärke, stil och design.

 

 

Erbjuder TOMMY HILFIGER fri frakt till Sverige?

TOMMY HILFIGER du kan få gratis frakt så länge dina köp är större än 100 USD.

Kan jag betala på TOMMYHILFIGER med PayPal?

Hos TOMMYHILFIGER kan du betala för dina inköp via PayPals digitala plattform, såväl som via Visa MasterCard, American Express, Discover och via Apple Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen hos TOMMY HILFIGER?

Hos TOMMYHILFIGER, efter att ha valt de varor du vill ta, måste du gå till din shoppingbag där du hittar en ruta i den övre högra delen av sidan där du måste inkludera kupongnumret för att ansöka och sedan fortsätta med betalningen, fraktmetoden och slutför ditt köp.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
Tommy Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på TOMMYHILFIGER Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från TOMMYHILFIGER? Nedan är en lista över de senaste:

Öppna dagens TOMMYHILFIGER-kampanjerbjudande: hitta produkter upp till 50 % rabatt
TOMMYHILFIGER Kupong 15 % rabatt
20 % rabatt på TOMMYHILFIGER kampanjkod för beställningar som görs denna vecka
TOMMYHILFIGER kupong för fri frakt + fri retur
TOMMYHILFIGER kampanjkod 35% på produkter som redan är med i kampanjkampanjen

Tommy kuponger

Andra liknande butiker