Foot Locker Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranPromo för footlocker.com: 25% rabatt e-post Registrera dig för över USD5027 augusti
KupongTa 15% kampanjkod för footlocker.com sitewide01 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer FOOTLOCKER Sverige

FOOTLOCKER är en butik som har funnits på marknaden i drygt 30 år, som är världsledande inom detaljhandeln inom försäljning av skor och sportkläder, upprätthåller ett nära samarbete med erkända och viktiga varumärken världen över, erbjuder produkter för alla åldrar. hela familjen där du kan hitta kläder, skor och accessoarer.

FOOTLOCKER har mer än 2 500 butiker över hela världen i 20 länder, och är kopplat till sportstil såväl som gatukultur, vilket alltid skapar den bästa livsstilen för sina miljontals användare.

På FOOTLOCKER kan du få några kända märken som Nike, UGG, New Balance, Reebok, Timberland, Converse, Puma Adidas, Champion, Vans, Asics, Fila, Kappa, Kendall+Kylie, Polo, Steve Madden, Malibu, Michael Kors , HGC Apparel, Crocs, Columbia, Clarks, Diadora, Jordan, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger.
FOOTLOCKER säljer produkter som kläder, t-shirts, jackor, sweatshirts, byxor, toppar, leggings, klänningar, leggings, badkläder, jumpsuits, shorts, jackor, såväl som tennisskor, canvasskor, fritidsskor, sandaler, löpning skor, väska, väskor, ryggsäckar, axelväskor, handväskor, du kan även se tillbehör som kepsar, väskor, solglasögon, strumpor.

 Hur FOOTLOCKER skickar till Sverige

För leverans i USA skickar FOOTLOCKER sina produkter genom logistikbudföretaget UPS, ett företag till vilket du kan spåra leveransen av din produkt och du kommer även att få ett e-postmeddelande med bekräftelse på leveransen. För internationella leveranser måste du göra köpet från sidan som motsvarar ditt land.

 Vilka rabatter erbjuder FOOTLOCKER Sverige?

FOOTLOCKER erbjuder inga rabatter på sina produkter, men du kan njuta av en rabattkategori på dess sida.

Betalningsmetoder hos FOOTLOCKER Sverige

Du kan göra betalningen av dina produkter i FOOTLOCKER genom följande accepterade metoder såsom via betal- och kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller om du föredrar via ditt PayPal-konto , Apple Pay, G Pay eller genom Klarna eller genom banköverföringar som Sofort och Ideal.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från FOOTLOCKER i Sverige?

FOOTLOCKER har en beräknad tid för sina produkter att nå sin destination inom en period av 2 till 6 arbetsdagar, som skickas via företaget UPS. Dessa leveranser görs i USA för internationella leveranser måste du göra köpet från sidan som motsvarar ditt land.

Kuponger tillgängliga för närvarande på FOOTLOCKER Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga kampanjerbjudandena och kupongerna från FOOTLOCKER:

$20 FOOTLOCKER rabattkupong för sportskor
FOOTLOCKER kampanjkod $20 rabatt på beställningar över $99
$15 rabattkupong på beställningar på minst $100 från FOOTLOCKER onlinebutik
$20 FOOTLOCKER kampanjkod för beställningar över $100 från onlinebutik
FOOTLOCKER Kupong 15 % rabatt för militär personal
20% rabattkod för dig som är student

FOOTLOCKER Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på FOOTLOCKER kan du göra det genom att ringa numret 900943234, ett annat alternativ är genom en onlinechatt, eller genom ett formulär som du måste fylla i med en rad data.

Fördelar med att använda en FOOTLOCKER-kupong i Sverige

Att skaffa produkter på FOOTLOCKER att använda en rabattkupong är en fördel eftersom du kan hitta plagg från de bästa märkena på marknaden, ha tillfredsställelsen att kunna bära mer för mindre, det bästa av allt är att det finns något för helheten familj, man, kvinna eller barn.

 Hur kan jag returnera en produkt beställd från FOOTLOCKER från Sverige?

För att göra en retur av sin beställning på FOOTLOCKER, har kunderna en period på 28 arbetsdagar efter att ha mottagit sin produkt, för vilken de måste ta hänsyn till att deras varor måste vara oanvända med deras etiketter bifogade och i originalförpackningen. denna process måste du logga in på ditt konto och generera returen och skriva ut etiketten som måste fästas på paketet, senare måste kunden kontakta UPS, för att ange hämtning eller vid utlämningsstället för ditt paket, ett annat alternativ gör returen direkt i butik.

Exklusiv kupong FOOTLOCKER för nya köpare i Sverige

Nya FOOTLOCKER-kunder som blir FLX-medlemmar får 1 000 poäng vid registrering.

FOOTLOCKER Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av FOOTLOCKER för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt på FOOTLOCKER kan du njuta av 50 % tillgängligt.

FOOTLOCKER Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För dem som prenumererar på FOOTLOCKERs nyhetsbrev kan de få informationsbulletiner med sina nyheter, såväl som sina senaste trender och nya releaser, samt information om sin försäljning.

Butiker som liknar FOOTLOCKER

Det finns några butiker som erbjuder produkter som liknar de som FOOTLOCKER har, som du kan besöka för att köpa produkter som du kan skapa din outfit med, eller helt enkelt jämföra deras priser, frakt bland annat, några av dessa butiker kan vara Asos.com , NIKE.com, JdSports.com, PUMA.com

FOOTLOCKER Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

I FOOTLOCKER är Black Friday-rabatten en av de mest kända dagarna på grund av dess tillgängliga rabatter, som kan hittas på upp till 75%, utöver dessa kan du använda deras extra 5%-kuponger, denna reahelg tar det plats den fjärde fredagen i november.

Kupong för FOOTLOCKER Sverige för 11.11

För försäljning semester 11.11 i FOOTLOCKER kampanjer förbereds, samt rabatter som du kan få upp till 50%.  

 FOOTLOCKER Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på FOOTLOCKER är förberedda med de bästa rabatterna för tillfället, vilket gör att du kan ta de produkter du älskar mest, eftersom du kan få dessa rabatter med upp till 80% tillgängliga, förutom specialerbjudanden, bara för denna dag.

FOOTLOCKER Sverige Kuponger till jul

Till jul har FOOTLOCKER rabatter tillgängliga på sina säsongsbetonade produkter som du kan få med rabatter på upp till 45%.   

FOOTLOCKER mobilapplikation för iPhone och Android

FOOTLOCKER har tillgänglig mobilapplikationen för Android och iPhone från vilken du kan göra dina köp snabbt och säkert, även från din App kan du få erbjudanden och rabatter.

Kända märken som säljs i FOOTLOCKER butik

Några av de kända märkena som FOOTLOCKER har i åtanke är Nike, UGG, New Balance, Reebok, Timberland, Converse, Puma Adidas, Champion, Vans, Asics, Fila, Kappa, Kendall+Kylie, Polo, Steve Madden, Malibu, Michael Kors, HGC Apparel, Crocs, Columbia, Clarks, Diadora, Jordan, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger.

 

Erbjuder FOOTLOCKER fri frakt till Sverige?

FOOTLOCKER erbjuder gratis frakt till sina FLX-medlemskunder, och för att de som är kunder ska vara berättigade till fri frakt måste de göra inköp över $125.

Kan jag betala på FOOTLOCKER med PayPal?

Hos FOOTLOCKER kan du betala för dina produkter genom den digitala plånboken, som är en pålitlig och säker betalningsmetod.

Var ska jag skriva rabattkupongen i FOOTLOCKER?

I FOOTLOCKER för att kunna skriva rabattkupongen måste kunden gå till sin varukorgssida där produkterna ska köpas, här ska de klicka på Lägg till kupong som kommer att visa rutan där kupongnumret ska finnas med för att kunna använda.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Specialerbjudanden och kuponger på FOOTLOCKER Sverige

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från FOOTLOCKER? Nedan är en lista över de senaste:

$20 FOOTLOCKER rabattkupong för sportskor
FOOTLOCKER kampanjkod $20 rabatt på beställningar över $99
$15 rabattkupong på beställningar på minst $100 från FOOTLOCKER onlinebutik
$20 FOOTLOCKER kampanjkod för beställningar över $100 från onlinebutik
FOOTLOCKER Kupong 15 % rabatt för militär personal
20% rabattkod för dig som är student

Andra liknande butiker